Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
üdv
a 8 megjegyzett oldalból,nektek is kilökte a chrome a facebookot?
az volt a második leglátogatottabb oldalam és csak úgy kidobta.
ez valami konkurensharc,hogy használjuk a ggogle plust?
-
-
atala
addikt
Még valami. Hol tudom azt beállítani, hogy ha megnyitok egy új lapot, akkor az előzőleg megnyitott lap jöjjön be?
-
atala
addikt
Sziasztok!
Eddig Firefox-ot használtam. Át szerrettem volna tenni a beállításokat a Chrom-ba, de a mentett jelszavakat nem tette át. Az a baj, hogy sok olyan webhelyhez van tárolt jelszavam, amit nem tudok fejből. Ezeket meg lehet nézni a Firefox-ban, de nem szeretném egyesével elmentegetni.
Meg tudnátok mondani, hogy miért nem importálta át a Firefoxból a chrome-ba a jelszavakat: -
föccer
nagyúr
Hi!
Nem akar indulni a chrome. Feladatkezelőben sem jelenik meg. A chrome-hoz jött valami frissíéts, ami betette a kaput, vagy összeszedtem valami férget, ami akadályozza?

Köszi

üdv, föccer
-
Stirbi
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Ma a skype frissítéssel együtt fetelepült valami SZ@R Do Search.com kereső, ha elinditom a chrome-ot akkor az jön be (new tabnak, a további használtkor ha már new tabot nyomok akkor ott már a google kereső motora van), bővítményt nem telepített, nem tudom, hogy hogy kéne kiszedni, a legjobb az az, hogy még a freifoxban is ott van.
Ezt a linket nyitja induláskor a chrome

A firefoxnál az a helyzet, hogy elindítom a firefoxot és kinyílik a google.hu beállított kezdőlap + new tabon a do search szemét...
-
-
Nova96
őstag
válasz
alratar
üzenetére
Igen, úgy kéne működnie....de valamiért nálam csak ritkán szinkronizál.
Mennyire biztonságos.... alapból elég sok minden tudnak rólad, és biztos az érdekli őket, hogy egy ember milyen könyvjelzőket használ.
Annyira lényegtelen az, hogy nem is érdemes rajta gondolkodni..szvsz.Egyébként, ha jól olvastam, régebbi verziókban volt egy külön "Könyvjelzők szinkronizálása..." opció.
Ilyen már nincs vagyis, én nem találom az is biztos. -
válasz
Nova96
üzenetére
Elvileg ez úgy kellene működjön, hogyha változást érzékel, azonnal szinkronizál a felhőbe.
Ami jó ötlet, ha valóban így működik, hiszen ugyanazt a chromet fogod használni pl. a laptopodon, hiszen a beállításaid, jelszavaid, minden elérhető.Sz viszont kérdés,, hogy ez mennyire biztonságos?
Hiszen mindened rábízod egy nyilvánvalóan adathalász cégre.Egyébként, ha jól olvastam, régebbi verziókban volt egy külön "Könyvjelzők szinkronizálása..." opció.
-
Nova96
őstag
válasz
laszlohu
üzenetére
Oké, de azt hittem Chrome-nak megy magától.
De, lehet ez lesz.
alratar
Na de be vagy jelentkezve?
Mert akkor elvileg szinkronizál a chrome felhőbe és így következő bejelentkezésnél mindent visszarak.
Gyakorlatilag, én azt vettem észre néha feltölti felhőbe és ennyi...de, hogy folyamatosan szinkronizálná...nálam legalább is biztosan nem.Elégé idegesítő, mert tudom, hogy elveszett 9 könyvjelző,de nem tudom mi.
Így 50 könyvjelző után. -
Nova96
őstag
Üdv, van egy hiba ami már 2x előfordult és érdekelne van e valami megoldás rá.
A probléma következő nagyon sok könyvjelzőt használok (rendszerezve) és 4 havonta kb. újra rakom a gépet és utóbbi két alkalommal mindig eltűntek a könyvjelzők amik újonnan lettek oda rakva....ami elég idegesítő(mert egy csomó oldal,zene stb veszett el amit így fejből nem tudok).
Nem lehetne valahogy mindig frissíteni rajta?
-
tonyrulez
őstag
Azt kezdi el lerenderelni, amit először meglátsz, aztán sorban jön a többi, így gyorsabban látod valójában az aktuális tartalmat, mintha komplettan renderelné az egész oldalt. iOS Safariban (és talán OSX-en) is így van megcsinálva, igaz telefonon sokkal érthetőbb a szituáció, ahol véges az erőforrás. Na nem mintha PC-n végtelen lenne, de azért mégiscsak sokkal több.
-
siti
őstag
alapbeállítás visszaállítás, betűtípus váltás sem segített, de ahogy nézem, nem új és nem is ismeretlen probléma google számára, hogyan kell betűt rajzolni... és nem is megoldott...
-
siti
őstag
válasz
spammer
üzenetére
nálam is előjön hibás betű megjelenítés, nem minden oldalon, de pl a travelo így néz ki chrome-ban és explorerben (explorer régi, chrome friss). mivel egyikben jó, gondolom nem a monitor a hibás (T43 laptop)

amit írtál végigpötyögtem, de nem segített. betűtípus beállításra tippelek, de azt még nem lestem meg hol kell piszkálni. -
L7wy
őstag
válasz
vitemerius
üzenetére
Ez nem betöltés, más egy oldal betöltése és renderelése. Szerintem valamit változtattak a renderelésnél.
-
KToM73
csendes tag
Hello,
Skype Click to Call 6.12.0.13601 nem válaszol, fagyasztja Chrome-ot.
Hogy tudom eltávolítani, ha bővítmények között azt látom, hogy "Vállalati házirend által telepítve."
És gondolom emiatt nincs kuka jel.
Előre is kösz,
T -
tonyrulez
őstag
válasz
vitemerius
üzenetére
Ez feature.
-
vitemerius
tag
Sziasztok!
Hiba vagy feature a 30-as chrome-ban win8 alatt, hogy az oldalakat szakaszosan tölti be. Azaz előbb azt, ami látszik, aztán azt, ami nem. Ezért ha az oldal megnyitása után egyből görgetni kezdek, akkor a képen látható módon jeleníti meg az oldalt: [link]
Egyes oldalakat ráadásul (pl. port.hu) nagyon lassan nyit meg, sokáig tekereg a fülön a karika.
-
razorka777
veterán
Azt vettem észre most a chrome-nál, ha fel van telepítve a google update helper és be akarok jelentkezni a fiókomban, akkor bármelyik honlapot megnyitom, összeomlik a böngésző.
A helper uninstall után működik rendesen a chrome.
Erre valami megoldás? -
spammer
veterán
válasz
edeleny
üzenetére
Gugli fiókba szinkronizálva tudsz menteni (Chrome-ba be kell jelentkezni), de az utóbbi időben nem olvasni jókat róla (eltűnt jelszavak, nem szinkel vissza stb.), szóval ha tutira akarsz menni, akkor készítesz screenshotot is a jelszavakról, vagy kijegyzeteled őket. Esetleg próbálj meg más verziót a Chromebackup-ból, ha van...
-
edeleny
őstag
Sziasztok, két kérdésem lenne.
Az első, hogy mivel tudnék beállításokat, jelszavakat elmenteni, amiket egy Windows reinstall után vissza tudnék állítani.
(mint a Firefoxnál a MozBackUp)
Nálam a GoogleChromeBackup nem megy, semmit sem csinál, nem állít vissza hibával kidob.A másik, hogy Játszom egy online játékkal, az Ikariammal. A mostani Chrome teljesen behal rajta. Szkriptes lenne az oldal, de nem csinál semmit a Chrome.
Oprendszer Win7 64, legujabb Chrome. -
oleee
tag
üdv,
nem tapasztal valaki más is irreálisan magas memória felhasználást a Chrome részéről, és emiatt több lapnál (youtube, fb, soundcloud, doksik, hírek általában) kisebb-nagyobb zökkenéseket? késve reagál kattintásra, tab bezárásra, videónál akár belassul, elkezd recsegni, a CPU terhelés akár 25%-ra is felugrál 2-3-ról.
mellette fut a Malwarebytes aktív védelem, és meg van nyitva az intéző, meg mondjuk egy pdf.
bővítményreim: AdBlock Plus, Google Levélfigyelő, Google Dokumentumok.
4 giga ramom van egy i5-2520M mellett, nem gondolom, hogy indokolt lenne ez ilyen körülmények között.
verzió: legfrisebb - Verzió: 30.0.1599.101 m
egy feladatkezelő screenshot
a Windows vadonatúj, pár napja lett telepítve.köszönöm!

-
vans?
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tenyleg nem ertek hozza, ne vesszetek ossze.
Koszi a valaszokat mindenesetre.Letoltottem ujra az Adobe Flash Playert, igy sem jo. Ezenkivul itt vagyok, ahol azt irja, hogy a HTML5 porbaverzioban vagyok, de nem valtozik semmi.
Az internettel meg nincs problema sehol mashol a lakasban, szoval nem tudom tenyleg. Remelem megjavul majd. -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Attól tartok Safranek, maga gúnyolódik velem.
-
hisztis90
újonc
Valaki esetleg nem tudja h mi lehet a probléma? Google Chromeban nem tudok letölteni, se a letöltésre kattintva se a mentés másként opciót választva. Már töröltem többször a Chromeot, a felhasználói profilomból a beállításait is, mégis hiába telepítem újra, a probléma fenn áll. (Bővítményeket sem tudok letölteni. Egyszerűen semmi sem történik). Firefoxban pedig semmi gond.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Az a problémám, hogy akármit próbálok letölteni Chrome-mal, azt írja: Meghiúsult - Letiltva. Csak a Chrome-ban van így, firefox működik. Ha letörlöm a Chrome-ot és újratelepítem, akkor egy ideig jó, aztán újra ugyanez van. Lehet ahhoz valami köze, hogy a merevlemez kondíciója hirtelen 20%-ot romlott?
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mért? Nincs igazam? (YT oldallal kapcsolatban)
Szóval nem a hozzá nemértő, hanem én?
Könnyen meg lehet! -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
Áruld már el, ki kezelte hozzá nem értőként, ki volt lekezelő vele? Linkeld be légy szíves a hozzászólást.

Erre gondoltál, amit colomb2 tök jogosan írt, ráadásul nem is neki, hanem neked, mert leszaroztad a YouTube oldalát úgy, ahogy van?
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni, valóban nem tudjuk/tudom, hogy mit próbált és mit nem.
Viszont azzal nem tudok egyet érteni, hogy valakit a kérdése miatt, helyből hozzá nem értőkén kezeljenek.Továbbá én csak a tapasztalatomat közöltem az 1-2 hónappal.
Ez pedig nem jelenti azt, hogy ez a megoldás, viszont én nem láttam hogy más válaszolt volna neki. (Na jó, rajtam kívül egy ember, de ő is csak annyit közölt, hogy nála is előfordult) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
Túl sok a "szerintem", meg a "ha" és "volna", miközben nem tudjuk, mit próbált meg a kérdező. A felhasználók többsége általában az oldalt okolja, letudja annyival, hogy biztos az a szar, én nem hibáztam.
Pedig nagyon sokszor kiderül, hogy user error van, ami nem azt igazolja, hogy az illető gyökér (ahogy utaltál rá a sértődött (#15740)-es hsz.-edben), hanem azt, hogy nem tesztelt még mindenféle alternatív körülmények között. -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na igen!

Én szívem szerint azt javasoltam volna, hogy nézze meg másik böngészővel, azonban:
- ha azzal se megy = az oldal a szar
- ha megy = még lehet az oldal a szarÉs szerintem ma kérdező már megnézte másik böngészővel.
Meg aztán, ha olvassa a totyikot, ezt már más leírta, így logikusan ezeket már kipróbálta!
-
Tippcsi10
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bővitményre gondolsz? Mert olyan nincs fent semmi.
-
törölt tag
Nekem közre játszott a szolgáltató, mert ott is hiba volt náluk. Aztán frissítettek valamit, meg kijött a szerelő mert az egyik kábel elvolt öregedve, és az is befolyásolta ezt az ingadozást az internettel. Azóta tökéletesen működik.
Ajánlom akiknek akadozik még mindig a YT, az pingelje a gépét, és nézze meg van-e csomag veszteség. -
Tippcsi10
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van ,hogy be van állítva hogy induláskor "új lap oldal megnyitása" ,de csak egy fehér képernyőt ad be. Ha átállítom, hogy adott oldalt nyisson meg induláskor akkor szintén csak fehér képernyőt ad be. Másnál volt ilyen gond? Vírus elvileg nincs a gépen.
Ez valami bug vagy van rá megoldás?köszi
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
"Sztem maga az oldal szar!"
... aztán várj 1-2 hónapot, és biztos megjavul magától...
Konstruktív vélemények!
Inkább tesztelni kellene más gépen, más körülmények közt, okolni a Flash plugint és egyebekre gyanakodni, esetleg kipróbálni HTML5-módban is, és így tovább. Bár megértem, "az oldal szar" sokkal egyszerűbb megoldás.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Talán a szinkron beállítások között elállítódott valami.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Egy kérdésem lenne, szerintem valamit elállítottam, vagy elállítódott, vagy rosszul emlékszem.
Két gépen használom a chromot (melóban és otthin), mindkét helyre be vagyok jelentkezve. Úgy rémlik, hogy régebben, ha az egyik gépen, mondjuk a melóban hozzáadtam egy könyvjelzőt, akkor amikor haza mentem, az otthoni gépen is megjelent. Mintha ugyan ez lett volna, hogy a "gyakran látogatott oldalalak" is ugyanazok voltak...(sőt a könyvjelzők még mobilon is megjelentek, amíg azt használtam)
Ha rosszul emlékszem, elnézést, de ha nem, akkor hogy lehet ezt megcsinálni?
-
vans?
őstag
Meg mindig a ****** youtube-bal szivok, valaki segitsen mar, legyen szives!
A legtobb video valahol az elso harmadaban megall, es onnantol csak ujratolteni lehet az egeszet, majd ujra. Most peldaul linkelt valaki egy videot fb-n. A vicc az, hogy a facebookon hiba nelkul vegigmegy a video, ha pedig a youtube.com-rol nezem meg, ugyanugy megakad. 
-
janos1988
addikt
Nem tudjátok féletlenül, hogy az "Ad not from this site" reklámokat, hogyan lehet kipucolni a böngészőeböl? Egy programot telepítettem fel ami teleszemetelte a gépet. Mellesleg a reklámokat is megváltoztatta ilyen pénzkeresésiekre meg ilyen önnek üzenete érkezett baromságokra.
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Így pontosan erről van szó. A beállítás is stimmelt...Most, hogy megváltoztattam már jó lett. Kösz a segítséget.
-
zoltanz
nagyúr
Nincs olyan bővítmény egér gesztus vagy képernyőgomb, amivel egyből a lap aljára tudok ugrani? (amiket én találtam csak akkor teszik ezt, ha már teljesen befejeződött a betöltés, képek stb.)
-
r4z
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja, hogy úgy
A bőség zavara 

-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha nem sikerült leszűrni abból, amit írtam, akkor még egyszer, másként: keresd ki a chrome://settings/searchEngines oldalon a YouTube-ra vonatkozó részt, és módosítsd akkor y-ra a kulcsszót, ha neked az úgy jobban tetszik. Látom tök feleslegesen vakerásztam annyit.

-
r4z
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez oké, de nekem csak akkor akarja feldobni a spec. keresést, ha beírom egészen, hogy youtube.com. Korábban már az y-nál felajánlotta
(és a youp×rn biztosan nem zavar be, nem látogatom
) -
flash-
veterán
üdv embeerk
az miért van hogyha töltök le torrenten akkor a google keresőmező betölt de ha beírok valamit akkor képtelen még 5 perc után is a találatokat mutatni?csak megfagy a böngészőben levő mező mielőtt láthatnám a találatokat...
más böngészővel nincs ilyen gond..
most ne kezedjétek tanítani hogy a letöltés miatt mert 96 óta használok internetet,tisztába vagyok sok mindennel..
-
törölt tag
Új Az Általános Szerződési Feltételek frissítése.. Mindig felugrik a böngésző megnyitásakor?Hogy lehet ezt kilőni,hogy ne mutassa?
-
Velem olyan hülyeség fordult elő tegnap, hogy pl. amikor fel akartam tölteni valamit és ugye rákattintok, hogy tallózás, akkor a fájlválasztó ablak pár másodperc után láthatatlanná vált
alt+f4-el lehetett bezárni, addig nem tudtam kattintani sehova se...
Várom, hogy frissítsék a dev verziót
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
Hmm, ezek szerint gányoltak már megint valamit, mert Drone86 is erre hivatkozik:
http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_15609-15609.html
Mármint ez akkor érdekes ezek szerint, amikor a beállításokban NEM úgy van beállítva, hogy "Induláskor > Folytatás ott, ahol abbahagytam".
-
Akadt egy kis gondom a Chrome-al. Amióta a 30-as főverzió van azóta nem tudom visszanyitni a legutóbb nyitva lévő füleket. Tehát meg van nyitva mondjuk 5 lap. Bezárom az egészet. Majd újranyitom és szeretném újranyitni az utóbbi lapokat. Ezzel eddig nem volt gond, most viszont eltűnt a kezdő oldal aljáról a link és a menüben a a "Nemrégiben megjelenített lapok" menü tök üres...
Tud valaki valamit erre?
-
tonyrulez
őstag
Találtam egy bugot a Chrome-ban, bár egy kicsit ennek az oldalnak a hibája is.
Ha egy oldal töltődik, akkor a lenti sávban kiírja hogy épp mit tölt be az adott oldal, vagy mit csinál. Viszont ez nem csak a Chrome-ban van, hanem mindenhol máshol. Pl. néznék egy filmet, és ott is megjelenik.
Amit nem értek az az, hogy ha megnyitok itt bármilyen fórumot, a végtelenségig ott marad ez a csík, és csak úgy tudom eltüntetni ha más, nem Mobilarénás oldalt nyitok meg. -
Sk8erPeter
nagyúr
Na, értem már, mire gondolsz, próbálom tisztázni. Alapból a Chrome/Chromium úgy működik, hogy próbálja felderíteni és eltárolni az egyes oldalakon található keresőmezőket úgy, hogy amennyiben legalább egyszer már használtad az adott oldalon található keresőt (ami elvileg GET-metódussal működik, de lehet, hogy POST-metódussal működő keresőkre is igaz ez), akkor automatikusan megcsinálja azokat a lépéseket, amiket leírtam itt.
Hozzáteszem egyből, ez, hogy a keresőmezők automatikusan hozzáadódtak, sokakat zavart is, és például az új, Blink-alapú Operánál (amit egy Chromium-projectből forkoltak) ez már nem így történik: [link]. Azt hiszem, a Chrome-ban/Chromiumban ezen még nem változtattak, tehát maradt az automatikus keresőmező-hozzáadogatás.Amennyiben a youtube.com nálad az előzményekben van, és mondjuk az y lenyomására nem másik oldal jön be előbb (például a youp×rn
), akkor az általad a címsorba begépelt "y" karaktert automatikusan kiegészíti youtube.com-ra felajánlja, tehát ajánl egy lehetséges oldalt az előzmények közül számodra, hogy könnyebben navigálhass az általad használt oldalakra.Ha törölted az előzményeket, akkor azok az oldalak, amelyeket korábban böngésztél, értelemszerűen nem kerülnek automatikusan felajánlásra. Más oka is lehet annak, hogy nálad megváltozott ez a viselkedés, például a kulcsszó a youtube keresőmezőjénél módosult.
Ezt a chrome://settings/searchEngines oldalon tudod leellenőrizni: keresd meg a keresőmotorok közül a YouTube-ot (általában pl. "YouTube videokeresés"), és nézd meg, ott a második mezőbe, a kulcsszó részre mi van írva.(#15706) laszlohu : nincs mit!
-
r4z
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mármint eddig ha lenyomtam az y-t a címsávba, és utána a tabot, automatikusan a Youtube keresőt aktiválta (de rengeteg másnál is így működött). Már jó ideje nem akarja ezt.
-
laszlohu
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi a kimerítő hszt.

-
-
r4z
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
És ez miért lett kiszedve? Egy-két héttel ezelőttig frankón működött

-
w333
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez így van !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, így máris érdekesebb egy fokkal, de csak eggyel, mert látható a changelogból, hogy elsősorban biztonsági jellegű frissítések történtek, ergo az átlagos végfelhasználó túl sokat nem lát ebből az egészből, magyarul számára a biztonsági faktort félretéve totálisan irrelevánsak ezek a változtatások.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
Ennél sztem jóval egyszerűbb, ha létrehozol ehhez egy keresőt, így egyből a címsorba beírva egy kulcsszót, majd magát a fordítandó szót tudsz fordítani a Google Translate-en:
chrome://settings/searchEngines
"Új kereső hozzáadása" mezőbe:
Google Translate
Kulcsszó:
transl
(vagy ami tetszik)
URL (a harmadik mező):
http://translate.google.hu/#auto|hu|%sÍgy ha beírod a címmezőbe, hogy transl, aztán nyomsz egy Space-t vagy Tabot, akkor egyből tudod írni a keresendő szót.
Aztán lehet ezt még variálni, például ha magyarról akarsz angolra fordíttatni, akkor mondjuk a kulcsszó lehet hutransl, aztán az URL:
http://translate.google.hu/#hu|en|%sEzt aztán az összes hasonló Google-alkalmazáshoz tartozó és egyéb oldalakról származó keresőmezővel is el lehet játszani, nagyon fel tudja gyorsítani az egyes oldalakon való keresgélést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Filmvilág
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest