Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Menjen a fenébe a Google! Nem tudom mit képzelnek a fejlesztők. Alkalmakként "A manóba!" máskor meg, ami alább látható! Szórakozzanak maguk között, mert ezektől a kijelentésektől nem intelligensebbek hanem aberráltak. Túl sokszor van és nem arról győznek meg, hogy a legjobb böngésző náluk van! Notebookon már hetek óta váltottam, most a telefonról is törlöm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kékes525
félisten
Próbálgatom a Chrome-ot. Hogy lehet átalakítani, úgy, hogy a lehető legkevesebb fehér színt lássak. Az új leegyszerűsített felületetek, fehér (világos) színnel nagyon zavarnak. Ezt feltettem (DarkBook - Dark Skins & Themes for Fac...), de közel sem lett minden fekete. A böngésző nagyobb része változatlanul számomra idegesítően világos, fehér alapú.
-
SharpSA
veterán
Mi lehet a probléma akkor, ha a gép bekapcsolását követően szinte minden alkalommal újra be kell jelentkeznem, mert szerinte "A bejelentkezési adatok elavultak"... Ráadásul a bejelentkezés nem is sikerül elsőre, sokszor többszöri próbálkozásra sem (Service unavailable).
Teljesen frissen telepített gép esetén is ez a helyzet. Laptopról és asztali pc-ről is ugyanez van. A Chrome újratelepítése után is ez van (az AppData\Local\Google mappa törlése is megtörtént). Mi a franc van ezzel a böngészővel?
Lenne valahol valami beállítás a google fiókban? Laptop, asztali pc, androidos telefon és táblagép használja ugyanazt a google fiókot. A Chromeban a google.hu oldalon be tudok jelentkezni, csak a PC-s Chrome kínlódik ezzel a hülyeséggel. Jelenleg az 55.0.2883.87 m (64-bit) verzió van telepítve. Most sikerült a bejelentkezés kb. a 7-8. alkalom után. A szinkronizálások miatt jó lenne, ha nem kellene állandóan ezzel kínlódni. -
poli27
veterán
Hali
Mivel tudom megoldani, hogy ez az oldal működjön chrome alatt? [link], nem jön be, míg Firefox vagy más böngészőben hibátlanul müxik...

-
SP4C3
veterán
válasz
markymango
üzenetére
Adblock Pro-val el lehet rejteni :'D
-
markymango
tag
válasz
jackal79
üzenetére
Igazad van, hiába állítod át. Ehhez sajnos bővítmény kell, ez itt pont azt csinálja ami neked kell.
-
Criminal017
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Ááá nem, Chromenál semmi sem egyszerű, akármilyen banális probléma is...

-
< CyberBob >
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
Közben megtaláltam: [link] , csak gondoltam a sima menüből is ki lehetne lőni.

Lauda: ez sem rossz ötlet, csak úgy láttam hogy ezt a beállítást nem jegyzi meg.
-
Criminal017
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Kicsit olvass vissza, leírtam/leírtuk, hogy lehet kikapcsolni.
-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Szia!
Nalam is elojott az 54-es chromeban. Mikor uj lapot nyitsz, oldalkeres elott kipipalod az asztali webhely kerest es kesz. Utolagos bepipalast meg nem probaltam.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
A mobilos Chrome-ban, hogyan lehet kikapcsolni alul "Az
oldal mobilbaráttá alakítása" üzenetet? -
-
jackal79
aktív tag
válasz
markymango
üzenetére
Szia! Köszi a segítséget, de csak részben oldódott meg a problémám. Ha új lapot nyitok még mindig megjelennek az index képek, pedig már átállítottam google.hu-ra. Esetleg azt nem lehet beállítani, hogy egy üres lapot nyisson meg?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
pontosan hol található ez a beállítás ?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
mostanában vettem észre, hogy a Chrome anélkül is elindul, hogy elindítottam volna (firefox az alapértelmezett böngészőm) , de nem jelenik meg az ablak, csak a chrome.exe fut a háttérben pár gyerekfolyamatával.
Fogalmam sincs mi lehet ez valaki találkozott hasonlóval ?
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Nem? Senki? :/
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Találok itt esetleg olyan fórumtársat, akinek sikerült már belőnie a Google Remote Desktopot a gépe és a telefonja között, és utóbbiról már vezérelte is a gépét?

Feltettem gépen a megfelelő Chrome add-on-t, a távoli kapcsolatok engedélyezve van a böngészőben, telefonon is (Android) telepítettem a Chrome Remote Desktopot, majd az app indítását követően csak azt a feliratot látom, hogy "Nincs mihez csatlakozni".
Szükség van valami egyéb beállításra is?
-
markymango
tag
válasz
jackal79
üzenetére
Beállítások -> "Induláskor" menüpontnál válaszd az "Adott oldal vagy oldalak megnyitása" opciót, ide írd be mondjuk a google.hu-t.
Aztán alatta a "Megjelenés" menüben pipa a "A "kezdőoldal" gomb megjelenítése", alatta "Új lap oldal" -> módosítás mondjuk ugyanúgy a google.hu-ra. -
default.
őstag
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Hogy tudnám az indexképeket kikapcsolni? Beállítottam új kezdőoldalt, de ha új lapot nyitok akkor is beadja a chrome eredeti kezdőlapját. Azt be lehet állítani, hogy semmi tartalom ne jelenjen meg? Köszi!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Valakinek van valami tippje jó Outlook értesítő pluginre? Sajnos amit használtam megadta magát ("Sérti a Chrome Áruház szabályzatát"), az összes többi pedig a céges levelezésemet nyitja meg outlook owa-ról, a személyeset egyik sem látja..
Valakinek valami piszkos kis trükkje erre?

Köszi!
Üdv! -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja vettem észre, hogy amikor elindítok egy letöltést (desktop chrome), akkor a letöltés nem egyből indul, illetve jelenik meg az alsó sávban, hanem 5-10 másodperccel később.
Tudja valaki mi lehet ennek az oka?
-
markymango
tag
válasz
markymango
üzenetére
Oké.. ezt végképp nem értem mi hová akadt össze.. mikor a képernyő brightnesst módosítottam, akkor megjelent. Előtte se rebootra, semmire nem javult, most meg ettől előjött.. szellem a gépben.
Köszi aki ránézett a problémámra
-
kispx
addikt
válasz
markymango
üzenetére
> "Valaki esetleg sejti, hogy mi a bánatot piszkálhattam el?"
Valamit itt: "Utána még finomhangoltam a win-t" -
SP4C3
veterán
válasz
markymango
üzenetére
Run as Admin?
-
markymango
tag
Üdv urak, van egy érdekes problémám, de nem tudom a chrome csinálja-e, vagy ő is csak áldozat.
Teljes tiszta win10 telepítés után lehúztam a chrome-ot, minden működik, tökéletesen szinkronizált.
Utána még finomhangoltam a win-t, aztán egyszercsak azt látom, hogy nem látom a chrome ablakát..Indítom ikonról, a task managerben látom, hogy elindultak a folyamatai, megjelenik az ikonja a tálcán, ha föléviszem a kurzort látom az előképet, a rendes kezdőlapom. De hiába kattintgatok rá, nem jön fel a képernyőre.. jobb klikkre a tálcaikonon mutatja az előzményeim meg a gyakori oldalaim, de bármire katt, nem jön fel a képernyője.
Sima reboot, utána uninstall is megvolt, sőt revo-val mélységben is töröltem a regitryt, újraindít-újratelepít: ugyanaz.. letöltöttem más verziószámút, előtte takarítás, reboot, install - ugyanez. Valaki esetleg sejti, hogy mi a bánatot piszkálhattam el?
-
w.miki
veterán
Megint randa sötét lett a Chrome inkognító módban.

Most a chrome://flags/#top-chrome-md - Default / vagy Non-Material) flag állítgatása sem segített, vagy csak én nem találtam meg.
Hogyan tudom visszatenni világosra? -
Olyan lehetoseg esetleg a chromeban, hogy a ha uj lapon nyitnek meg kepet, akkor ne kelljen jobbklikk majd kivalasztani, hanem folehuzom az egeret es billentyuparancsot adok ki?
-
laszlohu
addikt
Azért egy Total commandert nem lehet egy böngészőhöz hasonlítani, de ettől függetlenül nem biztos, hogy sikerül reprodukálni, meg az is lehet, hogy már kijavították ezt a hibát, egyébként nem titok,
az
axn player teljes videó lejátszásánál egyes betáknál nem működött a lejátszás,
csak a stabilnál,
kb egy évvel ezelőtt. -
TRob1
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Oké, az tiszta hogy figyelik hogy mivel és melyik verzióval netezel, na de hogy beta legyen és azért nem enged vmit megnyitni/megjeleníteni?
Ez kb. olyan lenne mintha a Total Commanderem nem engedne vmit átmásolni mert beta, vagy az MPC-BE-m nem engedne megnézni vmi filmet mert beta a verziója. Szerintem. 
Tudnál nekem linkelni pár ilyen oldalt? Akár priviben is. Megnézném mit csinál... -
TRob1
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
"várom az 56 - ost a stabil ágra." - Miért várod? Beta szinte mindig jobb (illetve egy kis ideig ugyanolyan, mikor épp kijön egy "stabilnak" nevezett szutymák), hisz mikor itt stabilt kapsz, betában már kapod a stabil javítását. Tehát szinte mindig előbbre jár. (És nem a nullaáról megírt állapotú hogy ténylegesen beta legyen, hanem egy működőnek a javított/bővített verziója)
Ráadásul írtad, hogy jól muzsikál. Tényleg nem értem miért a stabil felirat a fontos ahelyett hogy jól működjön vmi....ezerszer bebizonyosodott már ezerféle programnál hogy a stabil nem feltétlen stabilt jelent, csak a nevében. 
-
SP4C3
veterán
válasz
üzenetére
Arra írtam, hogy linkelted kispx hozzászólását, amiben említette, hogy gondjai adódtak a könyvjelzők importálásával, és hozzáfűzted, hogy "Edge nem könyörög".

@bluobluo75 - Címsorba: chrome://settings/content - Itt "Block third-party cookies and site data". - Így a weboldalak csak a saját cookie-jukat (lol) tudják tárolni a gépeden a reklámcégek cookie-jait nem.
@laszlohu - Örülünk, hogy tetszik.

-
laszlohu
addikt
Kijött az új flash player 24.0.0.186
amit leteszteltem, és az 56 - os béta chrome-mal jól muzsikál nálam,
várom az 56 - ost a stabil ágra.
-
kispx
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
-
törölt tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Ez nem böngésző függő feladat! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Google crome alatt ezt a szöveget hogyan lehetne véglegesen kitörölni?

Köszönöm! -
SP4C3
veterán
válasz
üzenetére
Nem könyörög, jóhogy.. Egyből nyel el minden adatot és már továbbítja is redmond-nak, aki jópénzért eladja a patkánymarketinges, useless f@szoknak... Nagyjából.
@sakal83 Görgess lejjebb a (#24015) válaszig.
@TRob1 Hidd el, van ami sokkal jobban zavar, ezen ne vesszünk össze.

Fiók engem azért zavar, mert egyszerűen létrehoz egy új fiókot a winszarházi, aztán minden bejelentkezésnél pötyögnöm kell, szopat orrba-szájba a telemetry-ájával, meg a sz@ros cortana-k*rvájával, amire semmi szükségem, de sózza közben rám a szutttykos winstore-os alkalmazásokat, amit soha nem kértem és nem is engedélyeztem, hogy telepítsen. STB STB. mind1

-
sakal83
addikt
Sziasztok
hogy tudom megoldani, hogy a Chrome-nál ne legyenek indexképek?
köszi előre is
-
TRob1
veterán
-
SP4C3
veterán
Már mutattam mennyire jól működik és stabil böngésző. Az egyetlen amire képes, hogy könyörög, had ő legyen az alapértelmezett
spywareböngésző.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Wikipedia-nál is számít a "pont".
"Edge 14, compared to Chrome 52 and Firefox 48, performs well on HTML5 standards: Scored 460, it has kept pace with Firefox (scored 461) and only lags slightly behind Chrome (scored 492).[23"
Ja meg arról nem is beszélve, hogy microfos fiók kell a kiegészítőkhöz és más beállításokhoz. . .
Tiszta android system.
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot, Mindenkinek! Azt kérdezném, hogy hogyan tudom megjeleníteni az importált könyvjelzőket? Azt írják, hogy importálás után a könyvjelzők közt, egy új mappában találhatók ezek, de ilyen mappa nincsen. Köszönöm a válaszokat.
-
SP4C3
veterán
válasz
jackal79
üzenetére
Üdv.
"chrome://settings/homePageOverlay" - Itt beírod: "http://www.google.com/ncr" vagy a neked tetsző kezdőlapot.
-
SP4C3
veterán
Mondjuk engem érdekel, mivel azt tükrözi, hogy egy adott böngésző milyen gyorsan tud elbánni a rá háruló feladatokkal, ergo milyen hatékony/gyors... Téged sem kellene, hogy hidegen hagyjanak ezek a pontszámok

Nem akarok senkit rábeszélni chrome-ra, vagy lebeszélni a microfos
spywareEdge-ről. Mindkettőnek bőven akadnak hibái, s egyik sem tökéletes, ahogy már pillowhead már elmondta: "Minden háznál más a szo ás" -
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehetne az indexképeket a kezdőlapon letiltani? Előre is köszi!
-
TRob1
veterán
De kit érdekel ha 1 millió pont is a különbség mikor Edge műödik és gyors is, a Chrome-ra meg nagyrészt csak panasz van az utóbbi x hónapban.

Én sosem futtatok ilyen xarokat, hanem használom a dolgokat. Edge meg megy. Használom mióta van rá adblocker... és nem vágyom vissza Chrome-ra, pedig hosszú évekig használtam. Nnincs is vele különösebb bajom, folyamat beta csatornán voltam/vagyok, az itteni folyamatosan írt hibákat kb. sosem tapasztaltam. Csak épp nincs panaszom Edge-re sem, és hasít is. Most jobban bejön. kb. Ennyi.
(Ha netán mégsem menne valahol, akkor meg ott van a tartalékos Chrome) -
SP4C3
veterán
válasz
üzenetére
Úgy sikerült, hogy statikus local IP-k vannak kiosztva, dhcp-t csak a vendégek használják. Ezért kilőttem a sok felesleges sz@rt a 10-es alatt, de még így is maradt egy rakás useless !"#$%.
Persze van akinek bejön, de nekem ne futkározzanak a metro-s appok, ha én nem használom őket. (microfos edge is metro-s app...)
Megtennéd, hogy lefuttatod nálad ezt: [link] - Majd egy screenshot-ot...

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak félve kérdeztem meg. Azt hittem erre is gondoltál.

A weboldalak nézik hogy nincs-e beta felirat a böngésző névjegyében?

Az Edge nem könyörög, de egyszer kéri.