Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Na pont ezért jöttem, hogy megkérdezzem, hogy létezik e valami beállitás vagy bővitmény amivel a bookmarkot oldalra lehetne rögzíteni mint IE alatt, de ezek szerint semmilyen 3rd party megoldás sincs erre hogy megoldjuk?Vagy legalább egy olyan megoldást amivel átláthatóbbá vagy legalább olyan sorrendbe örizné meg a bookmarkot ahogy az IE-ből átimportáltam, mert 1000nél több linket nem szeretnék átnézni és sorbatenni.
A másik gondom, hogy miért nem látszanak a gyakorli oldalak ikonjai a kezdőoldalon? Vagyis az ikonok megvannak,de üresek és nem töltödnek fel azokkal az oldalakkal amiket gyakran nézek a gyakoriságuk szerint.
A legujjabb 27es verzió van fenn nálam.DE olyan mintha nem jegyezné meg a beállitásokat vagy nem tudom mert minden inditáskor teljesen üres minden.A harmadik a szinkronizálás.Ha elvégeztetem a bookmark szinkronizációt akkor nem a régit frissiti hanem egy új mappát tesz ki a menübe.
Ezekre van orvosság?
-
repvez
addikt
Tudna nekem valaki segiteni, hogy miért nem jegyzi meg a gyarori helyeket a kezdő oldalon?
Illetve, hogy hogy lehet a könyvjelzöket ugy beállitani mint IE9-ben, hogy a bal oldalon egy vékony sávban állandóan ott legyen és ha egy mappát megnyitok akkor csak lefele nyuljon a sáv és ne külön fül jöjjön elö.És ha importálom a kedvenceket IE-ből akkor hogy tdom ugy beállitani, hogy a kedvencek abban a sorrendben jelenjenek meg mint ott? Mert már nagyon megszoktam és igy nem találok semmit .
A következő, hogy hol tudom megnézni hogy mit és mikor szinkronizált.Androidra csak a 4estöl felfelé tudnám használni? hogy a kedvenceket ott is elérjem bármikor?
-
repvez
addikt
Ha van egy bővitmény ami automatikusan frissul ha uj verzió jön ki azt hol tudom letiltani a böngészöben, hogy a bövitmény működjön ,de ne frissitsen csak manuálisan esetleg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest