- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
akoska07 #35216 üzenetére
DS3-hoz mérve így is jó kis teljesítményt mutatott a lap szerintem.
P45ben menne 550 vagy akár 600at is lehet.
Mondjuk az adatlapodban szereplő procitól eléggé jó tunningpotenciál az 500 feletti FSB, főleg a 3.9Ghz sem piskóta, mondjuk neked tudtommal csak ilyen cuccaid voltak régen is -
stigma
addikt
válasz
akoska07 #35209 üzenetére
Hát kérdés mivel hűtőd majd illetve mit akarsz benne járatni, szerintem olyan 450-500at elméletileg visz.
Gorneck23 Giga oldala -
LoliKa
tag
válasz
akoska07 #33601 üzenetére
miután végig probálgattam mndent az alapoktól, így erre értettem. És gondoltam itt olyan segítséget kapok, amivel még nem játszottam el.
Most is egy másik USB-s logitech billentyű van bedugva a pistába és drivere ennek sincs, még is tökéletesen megy.
Biosban pedig kivállóan üzemel az új.
-
Robi_73
őstag
válasz
akoska07 #33542 üzenetére
Memóriából sosem elég, és sokat dob a rendszer gyorsaságán.
Egész pontosan 3326mb memóriát használ a 4gb-ból az XP(32bit), érezhetően gyorsabb minden. Pl: játékokban mapok-pályák betöltése, Word, Excel, Win boot time stb.... Én mindenképp a 4gb memóriára szavazok, persze ha nincs anyagi akadálya.
-
stigma
addikt
válasz
akoska07 #33138 üzenetére
azt már megtaláltam de ramhibát írnak.
Ugyanugy tettem össze , vissza mindent, volt eredetileg, ugyanazok a dolgok mentek bele elsőre.3 rövid síp van asszem vagy 1 hosszú és 2 rövid.
Már találtam forumot ahol leírják majd kiderül.
Vga 8600gts aminél nem kell tápcsatit rádugni.
Winbe nem érek, mert 3 sipolás után megy a gép mitha winbe töltene, de semmi kép nincs. -
#TOTTI
őstag
válasz
akoska07 #32753 üzenetére
Nekem elég de asszem jobb mint a P5Kn... Volt P5K is de nem jött be.. nem engedte visszafelé frissiteni a BIOSt.. átirtam felment a BIOS de a lap nem élte túl garba cseréltem egy P35-DS3ra... Aztán végülis az ASUSnál meg tudták oldani valahogy mert visszajött a lap a boltba 4 hónap után kb. 10Kt vesztett az árából...
G33ba nem tudtam volna hangkáryát tenni mert a Gainward 4850 mindent PCI slotot kifoglalt.. igényem sincs másikra..
Proci cserélgetésben van tapasztalatom a mostani a 23. conroe Intel elötte is volt vagy 10 féle...
500at megy mindenképp.. kell egy kis fesz az északi hídnak de +0.1nél többet még sose kellett...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest