Új hozzászólás Aktív témák
-
karmester
senior tag
Lehet, hogy szoftveres gond lesz... nem volt valami más vezeték nélküli hálókártya már telepítve?... nem kizárt, hogy különböző driverek összeakadtak egymással....
A Norton vagy az Advanced System Optimizer registry pucolójával át kéne fésülni a gépet....
Ha ez sem, akkor le kéne szedni a Wifi kártya gyártójának honlapjáról a legfrisebb drivert a megfelelő oprendszerhez, és azzal próbálkozni....
-
Dashes
őstag
-
barnam_
nagyúr
Aha, sajnos a Geil oldalán nem írják hogy pontosan mekkora fesz kell neki, csak azt hogy 1.8V és 2.4V között működhet. Szerintem 2V-n menne 1066-n.
Így állítsd be:
fsb: 333, szorzó: 9, 3.2-s ram szorzó (ekkor 1066-on megy a memória), a ramnak +0.2V, a procinak nem kell + fesz.tigipuf: Ctrl+F1... Boldog Karácsonyt
Nálam az új bios-al kiköltözött a MIT menüből az Advanced Chipset setting-hez. -
-
barnam_
nagyúr
Alapfeszes tuningnál bírni fogja a gyári hűtő is.
Eist + C1Ebim: neked is!
-
barnam_
nagyúr
Nem jól fogalmaztam. Tehát a proci maximális szorzója és 6 között lehet állítani.
1.3Ghz-n nem indulhat. Az FSB nem állítódott át 100-ra? Nálam előfordult már.
Szóval ha kikapcsolod az Eist, C1E-t, és a szorzót beállítod a legnagyobbra, az fsb-t 200-ra, biztosan 2.5Ghz-n fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest