Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
Ha a BIOSt defaultra állitottad és betölt a Windows mindenféle programot lőj le ha gondolod én semmit nem szoktam de ha az kell a nyugalmadhoz.. akkor csak tedd meg...
Telepitsd fel az @BIOSt... innen... ezzel nagyon egyszerűen felmegy a BIOS 2x is rá fog kérdezni hogy biztosan akarod e.. nekem már kb 9-10 BIOS frissitést megcsinált igaz én többnyire inditoképernyőt cserélgettem BIOSból az F8at meg az F12öt használtam... de az uj procihoz el kell a legujabb.. ezzel működni fog a proc minden bizonnyal.. de ha felkerül egy nem béta ajánlom hogy azt még tedd fel ezután...
A masik megoldás pedig a floppyrol történő frissités vagy kintről BIOSból akár FAT16os pen driverol is.. ha nem bizol a floppyban vagy nincsen... elindulni valószinű el fog a proci az F10es BIOSssal csak nem ismeri fel... legalábbis ha 2.1es rev az alaplapod... azt is nézd meg..(csak tipp de igy szokott lenni)
ha érdekel az egyéb modú frissités leirom neked szivesen... de WIN alol a legegszerűbb...!
Még annyi hogy nem veszéLYes (jav)
elvileg de bármi közbe jöhet.. de nekem még mindig sikerült a BIOS flash videokarin is meg alaplapon is.. legalábbis annyira hogy vissza tudtam állitani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged