- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
nokiauser #31542 üzenetére
"... Mint a konfigomból is látszik, nem vagyok egy tuningőrült, 8x400-ra állítottam biosban a sebességeket. Amikor ugyanezt próbáltam régebben ET-val elérni, sz.rrá fagyott a masina, úgyhogy nem is erőltettem tovább a dolgot."
Akkor miért mondasz olyanról véleményt amihez kevésbé értesz.
-
old gray
addikt
válasz
nokiauser #31528 üzenetére
Az easytune-t csak a ventik ford.számának szabályozására használom, természetesen BIOS-ból tuningolok. Asszem kezdem a memtest-el, majd prime small ftt a cpu vizsgálatához, az meg ha a lapom sz@rakodik úgy sem derül ki. Most délután 2x művelte ezt a fagyás dolgot, 1x simán újraindította magát a win desktopról, majd UT3 alatt megfagyott a játék, a hang eltorzulva szólt tovább majd kis idő múlva újraindult. Mind a két esetben kaptam egy "a rendszer súlyos hiba után állt helyre" üzenetet és kész.
Esetleg a táp is lehet a hiba okozója?
MOD: ez a restart dolog kb. 3-4 hete kezdődött, szóval gyanús, hogy a konfigomban v.mi a halálán van.
-
sz.j
nagyúr
válasz
nokiauser #31528 üzenetére
Már bocsi, de miért is kellene tuningnál "elfelejteni" az EasyTune-t?
Szvsz az ET (és a Setfsb) nagyon hasznos kis progi(k), csak érteni kell hozzá, mert ha tuningnál a BIOS-ban közelítő értékekre állunk (de anélkül is) utánna már csak "finomítani" kell az ET-vel a max frekit, fsb-t, memó és procifeszt.
Természetesen Te tudod, hogy neked mi a jó, de nekem bevált, szinte az összes eredményemet az ET-vel értem el.
-
Laraxior
titán
válasz
nokiauser #31529 üzenetére
így van
fejlődik a technika...
kis olvasnivaló
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nokiauser #31422 üzenetére
Xigmatek S1283, vagy olcsóbb kategóriából a CM Hyper 212.
-
Gorneck
legenda
válasz
nokiauser #31406 üzenetére
Előbb még nem volt szó X48-ról....most meg már hirtelen arról is van szó...igazából mind1, mert biztos a user error...
Mondjuk Q66-hoz P35 kell...részben azért mert egy valag fesz sokkal magasabb, mint az új lapokban...ezért sem olyan egyszerű Őket belőni, de be lehet csak több idő kell hozzá. A másik, hogy ezek a lapok már York és Wolf procikhoz készültek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest