- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
bontanék...csak most épültem fel,két napig nyomtam az ágyat meg a klozetet,tejja meg kex
még gépezni se tudtam
rosszabbra számítottam...
"- Intel LGA775 processzorra szerelhető - anti vibrációs kivitelezés - külőnleges heatpipe kivitelezés - 92x92x32 -ös ventillátor, halk műkődéssel - dupla csővezetékes technológia a gyors hőelvezetésért - nagy réztalp a jobb hőelvezetésért - könnyű felszerelhetőség - fordulatszám: 300~2500rpm +/- 10% - levegőkeringetés: 35,14CFM - hangerő: 16dBA!!! - élettartam: 50.000 óra - mindössze 525g súly - 6 év garancia!!!"
Aszongya könnyű felszerelhetőség.....besza*ás,mit kínlódtam amíg beleküldtem a lapba,a többi bla-bláról szót se ejtek... -
yakuza.tora
addikt
Nos, ez a ram dolog is kicsit ködös nekem, mert azt tanácsolták, hogy Ballistixet vegyek,mert az biztosan nem fogja vissza. Te és Gorneck is azt mondjátok, hogy a nem a ram fogja vissza. Akkor lehet, hogy nem kellene erőltetnem a Crutialt (2x1Gb = 23.000.-) ennyi pénzért?
-
yakuza.tora
addikt
-
szucsinka
őstag
most szeretnék én is venni ramot .kinston hiperx 1gb 1066 os ramon gondolkozok
vagy a te fajtádon ..ez a sima kingmax mars ugye?
kérdés csak az ha 4db 1gb ot tveszek hogy kezeli a lap??már csak azé mertz a régi lapomba 965p ds3 4X1gb 800mhzkingmax volt és no tuning még egy picit se engetdexp hez elég 2giga tudom de ha meghüjülök és felrakom a pisát akkor kell 4gb
-
szucsinka
őstag
látom a turbó és az extrém között nincs különbség dobnál egy képet standard ról is?
nekem csak a gyári beállitásokkal viszi a turbót
viszont ha az idözitést szorosabra veszem jobb mint a turbó mod
ez mind 800-onmilyen ramod van?
probáltad 900-on 1:1 be szorossab idözitéssel turbóval??
-
Attila444
aktív tag
Hát már én sem tudom, hogy mit akarok
Ha hétfőn sincs DQ6, akkor rohanok Giannihoz és megveszem tőle a DS4-et. Nem fogok még heteket vagy hónapokat várni.
Amúgy a DS4-ből is van 4 fajta. Én vagy 1.0-t vagy 1.1-et vennék. Ennél a lapnál is annyi a különbség az 1.0 és 1.1 között, mint a DQ6-nál, vagyis csak a hűtés, igaz? -
Gorneck
legenda
Olvastam, hogy hiányoltál...majd írok...
Sok emberke írt pü-t...1-2öt megtartottam mivel oldalamra közölt adatokat benne...persze lesz időm felviszem őket...a többiektől elnézést kérek, de az övékét automatice töröltem...nem volt/van erőm 10-15 problémával foglalkozni egyszerre...ha meg sürgős itt volt a fórum!
-
DjKoxi
senior tag
Ez még a két ventillátoros passzív PFC-vel. A hangja nem zavar mert még azon kívül 4 venti van a gépben amit egy CM Aerogate 2-vel vezérelek. Ha gép mellett vagyok amúgy is vagy zene szól, vagy játék megy, aludni meg másik szobában szoktam.
A mostani konfiggal soha nem melegedett.
Nem vagyok hard gamer csak mostanra már úgy érzem megérett a cserére a gépem. -
scream24
senior tag
Ezt jol megkaptam.
Elösször is nem azért veszek gépet, hogy pontokat hajkurásszak és verjem a mellem. Másrészt, ha jol visszaolvasnánk a topicban meglehet, hogy még te is szidtad a kingmaxokat (ez csak tipp) mint a bokrot. De nem erröl szol a topik, ugyhogy csöndbe leszek...
-
sorcerer86
tag
most kipróbáltam és winrarral mindig 1160 körül volt, lehet tényleg a proci miatt, de látom nagyobb tapasztalatod van, szal akkor hogy is van ez pontosan, ha jobb lenne a proccom akkor számítana h a ramot mondjuk feljebb hajtom, lassabb időzítésekkel?
ha tegyük fel 400-as az fsb akkor a sávszéled ami rendelkezésre áll az 12800mb/s ha a ramot is ennyin hajtod akkor szinkron ugyan az a 12800. de ha a memet felszorzod mondjuk 1066-ra attól még a proci sávszéle 12800 marad annál nagyobb eredményt sosem fogsz elérni memory benchben. sokat tuningoltam már, mondjuk sosem volt csúcsprocim, tehát nemtudom lehet h feljebb ez másként megy, de nekem mindig a proc fsbje tűnt szűk keresztmetszetnek -
killipoly
aktív tag
-
killipoly
aktív tag
ÉS IGEN!köszönöm,sikerült!Viszont eddig auto-n volt a system voltage control és így nem tudom hogy mennyi feszt kell a többi dolognak adni(olyan tuning mellett ami az előző hsz.-ben volt leírva).ddr2 overvoltage control,fsb overvoltage control,gpu voltage control,Ezeknek mennyit adjak?A pciE freki menjen 100mhz fölé vagy felesleges?
-
Laraxior
titán
ahhhülllye blend 4GHz-et mond..
idiot....
Venni?Kétlem,ezekkel kellene valamit kezdeni...csak nincsen kedvem visszaküldeni,mert addig nincsen gépCsak úgy zárójelbe offba
megcélzom a 550x7-et és akkor amemó is megy jól, a proci is,csak az a baj,hogy az már nagyon melegszik,szar a procihűtő
-
vagy01
csendes tag
-
Pancsermeste
őstag
Ezt tudom! De én a proci feszt normálon hagytam, csak a Loadline Calibrationt engedélyeztem! De ebben az esetben is megszűnt a feszvisszavétel.
Azért gondoltam az F8-ra, mert azt írták többen is, hogy abban nincs ez a Loadizé opció, de a droop ugyan olyan kicsi, mint F11-ben loadline-al.
Viszont, ha feltételezzük azt, hogy F8-ban is benne van a LoadL., csak abban nem állítható, és alapból engedélyezve van, akkor lehet, hogy F8-nál sem működik a feszvisszavevősdi.
Nnah, asszem az lesz a legjobb, ha kipróbálom. -
Pancsermeste
őstag
Upsz... találtam még egy gondot... legalábbis nekem baj...
Ha engedélyezem a Loadline Cal.-t, akkor igaz, hogy kisebb a droop, viszont a C1E nem veszi vissza a feszt idle-ben.
Vajon F8-ban működik a feszvisszavevő feature? Mert, ha igen, és valóban ugyan olyan kicsi a VDroop, akkor máris flesselem az F8-at. -
vagy01
csendes tag
-
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
lefut a memtest hiba nélkül úgy látszik....215%nál jár már, úgy néz ki nem lesz baja.
Tényleg lehet, hogy valami feszkó gonja lesz ahogy sorcerer86 kolléga állítja.... elképzelhető!
Lehet mindent manuálisan kellene beállítanom, semmit sem hagyni auton, vagy akármi
Komolyan azon gondolkodom, hogy tök fura....ha újraindítom nincs baja, csak ha leáll egy darabig és bekapcs újra. Tényleg lehet, hogy a fesz kevés? Ha restartolok akkor még nem sültek ki a kondik, tranyókban is még van szufla és akkor elindul?
-
Zebu
addikt
100% eddig jó! Nem lenne rossz ha minden ok lenne. Gondoltam majd megpróbálok kicsikarni egy kis tuningot is, de ennek fényében hát nemtom
A BIOS-ban a feszkóosztás defaulton van manualon. Észrevettem, hogy a szorzóval trükközik ha nem használom. 11x-ről leszedi 6x. Azt már kiderítettem, hogy ez kikapcsolható. Nem lehet, hogy ez kavar be?
-
Pancsermeste
őstag
rev 2.0. Ez rosszabb mint az 1.0? Azt látom, hogy kisebb rajta a hűtés, viszont nem tűnik melegnek.
Most a memo 1.95V-on 1080Mhz 5-5-5-18 extra... vagy mi a szösz a turbó alatt... na, azon megy.
Majd megnézem, amiket írtál... de a francba is... már megint jött vki... nem hagynak tesztelni!!! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged