- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Azt hiszem nem szórakozom tovább.
Proci 8,5*500 - 4250
Memória 1:1-ben megy, 5-5-5-18-con, tRFC-t levettem 52-re.Proci kapott 1,38 -at (Bár CPU-Z-ben 1,312-t ír, magasabb értéket még nem láttam)
Memória +0,3-mat
MCH-nak adtam +0.1V-ot,Közben fut a Prime95, 64 fölé még nem ment egyik mag sem. Stabil lesz remélem.
C1E-t bekapcsoltam (legalábbis azt hiszem ez veszi vissza a szorzót ha nincs terhelés.)
Thermal protection-t is bekapcsolva hagytam.Szerintem ennyi elég, nem hinném ,hogy többet ki tudnék hozni.
Talán a proci feszkót lejjebb kellene tornászni, de szerintem ez sem vészes, főleg ha a valóst mutatja a CPU-Z. Akkor még annyi sincs...
-
emre
veterán
Látom lebeszéltek a cseréről. Csak azok a fránya ddr3-as ramok ne lennének, innét tényleg nem érdemes visszamenni.
De ha valakit érdekelne szerintem 16k-ért azért megéri, pláne ha még 1-2 évig marad nálad a 775.
-
emre
veterán
Asus P5Q pro-m volt, nekem túl bonyolult a bios-a. Számomra felesleges annyi állítási lehetőség amennyit az enged. De olcsón hozzájutottam egyhez, kipróbáltam, aztán elment.
Természetesen erről a P5Q topikban mást mondanának.A DS4 nekem nagyon bejövős. Amíg meg nem hal ez már marad nálam. Volt benne E84, E85, E52, mindegyik F14C biossal. Persze volt hogy nem ment a tuning, de az a proci miatt történt.
Gianninál láttam a használtban P35 DQ6-ot, 17k körül az még überállat, és a q procikhoz erősen ajánlott -
Qru
MODERÁTOR
CL7 az nem annyira gatya, SuperTalent-ek nagyon jók, abszolút élvonalban vannak. Nekem volt ST T800, az nagyon kellemes kis ram volt és ahhoz képest egyáltalán nem is volt drága. Ráaádsul akkor még USA-ban gyártották a ramjaikat... nem tudom most hogy áll a helyzet.
Ettől függetlenül E8400 melé felesleges ddr3, úgy sem használod ki az extra memsávszélességet, márpedig a ddr3 ramárak csak is lefelé mennek még egy jó darabig.
Ha már pozitívumot kellene találnom: Majd ha válasz i7-re legalább nem kell ramokat eladnod. Bár ebben a formában bukod a TC felállást... De ha i5 lesz majd akkor nem érdekes ott csak DC van mint most a Socket T-nél.
-
Qru
MODERÁTOR
Úgy sem a ram lesz a szűk keresztmetszet, 1000 körüli ram sebesség bőven elég egy szénné húzott C2D vagy C2Q alá is. Nézd meg a 667 VS 800 között sincs olyan nagy különbség, mert a QPB a szűk keresztmetszet. Viszont a DDR3-as modulok késleltetési értékei sokkal gyengébbek, főleg az olcsóbb DDR3-asok esetén. Szóval LGA775 esetén felesleges a DDR3 sztem.
-
kicsigeri
senior tag
Szerintem nem a ram a ludas, kapott az MHC +feszt, mert 1600 as fsb felett már illő legalább +0,1V adni neki. PCI-E freki 100 ra van fixálva? Ha nem kaptt feszt, akkor ne csodálkozz hogy nem megy. Keresek egy oldalt neked ahol beállítások vannak, és linkelem.
gorneck P35 oldala. vannak tuning eredmények, beállításokkal.
És felesleges pénzkidobás a DDR3 mikor van DDR2 10k ami megy már 1100 at is, az meg már 550FSB amit nem biztos hogy bír a lapod.
-
Aryan
senior tag
-
-
éN79
addikt
Vista alatt nálam is úgy működik, ahogy nálad. (igaz XP nincs most a gépen, arról nem tudok nyilatkozni). Én vettem egy pár száz forintos jack->jack/jack elosztót, így oldottam meg a dupla csatlakoztatást. Nem valami elegáns, meg nem legtökéletesebb, de hardweresen más megoldást nem találtam.
-
sorcerer86
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest