- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
és szerinted is felesleges emelni? 400-as fsb vel is simán megy úgyhogy minden alap fesz-en van,kivéve a ram kap +0.25?
pont ez a probléma, hogy lehet 400 fsb-nél az mch normal-ja, nem az alapfesz
az a biztos, ha egy minimális +0,x-et kapJa és még 1 az normális,hogy ha a tápot le kapcsolom majd vissza és indítom a gépet úgy indul hogy felpörög minden venti leáll és csak ezután indul ? (ezt az új bios óta csinálja!)
részben normális
ha memory multiplier-t 2-re rakod, akkor lehet nem fogja ezt játszani -
Pancsermeste
őstag
F13 - RAM szorzók: 2.00 ; 2.40 ; 2.50 ; 3.00 ; 3.20 ; 3.33 ; 4.00+ ; 4.00~
Én a 6750-nel nem vettem észre érdemi változást. Vagyis csak annyit, hogy normálisan működik az S3 Sleep mode, valamint a Loadline Calibration nem automatikus - mint F8 esetén CPU fesz állításakor -, hanem külön menüponként szerepel, így kikapcsolható. -
Bile Demon
őstag
Próbáltam. Semmi észrevehető változás azon kívül, hogy eltűntették a memória időzítések beállítását az MIT menüből és CTRL-F1 után egy külön menü jelenik meg a harmadik helyen (ha jól emlékzem Advanced Chipset Settings, vagy ilyesmi).
Ez így nagyon "hasznos" hogy a szorzót meg a feszültséget az MIT-ben kell állítani az időzítéseket meg egész máshol. -
bim
veterán
szerintem nem éri meg lecserélnia jó öreg F8-at. az F12-vel ami a leglátványosabb ujitás hogy belekerült a wolfok feles szorzoja.ami se téged se engem nem érint.
persze kiprobálhatod ha ugy gondolod...mindig fixáld 100ra ha tuningolsz a pci frekit.
scream:azért szarozzuk le a 800-as geilt mert abban az árban egy sokkal hűvösebb és magasabb frekire hitelesitett memot lehet kapni.ha összehasonlitanám az 1066-os geillel még szarabb lenne ez a mutato mert sokkal drágább mint a kingmax és az 1066-ot 2,4V-on hozza mig a kingmax 2V-on gyárilag...nekem volt olyan memom aminek az üzemi fesze 2,3V volt.nem is egy pár.és abbol 4db-ot egymás mellé téve tűz forroak voltak.akkor miről beszélünk?
-
Finwe
őstag
Nem vicces. A memtest ki is írja 2gb ramnál, hogy 2-szer kell elindítani ahoz, hogy mind a 2gb-ot letesztelje. Akkor 4gb-nál ha 4-szer kell indítani.
Az xp/vista (32bit) vs. 4gb memória problémára pedig a saját topikjukban már van megoldás, így hírtelen nem emlékszem, hogy mindkettőben-e de az xp-ben tuti.
Finwe
-
Sárpac
nagyúr
És tuti, hogy januában Mon. berobban mint a bomba és egymás után lehet majd kapni őket!
Szvsz G0-ás quad is másfél hónap után jelent meg a hazai piacon... Szal inkább február közepe, de pangás szokott lenni jan-ban, mivel az emebreknek nincs túl sok pénze Karácsony után lehet még később lesz! -
Macka
veterán
Ez sem feltétlen jó kérdés.
Tegyük fel, hogy alpon megy a CPU 8X400, azaz 3.2 Ghz-n. De ez az érték kijöhet 7x 458 szorzó/órajel párosítással.
Keresd meg azt az értéket, ahol alapfeszen stabil a CPU. Ha ez megvan, akkor emelhetsz a feszen, és mehetsz feljebb az órajelekkel. Majd megint tesztelés, és ... -
Gorneck
legenda
Az a lista nem azé van, hogy megmutassa bárki is, hogy mennyire facca gépe van...hanem:
1. Döntésben is segíthet egy ilyen lap/konfig mellett.
2. Fix képet adhat, hogy tudod finomhangolni a rendszered.
3. Milyen alkatrészeket érdemes venni.
Szal segítségnek van ott...adott cuccból mit is lehet kihozni...
Egyébként ennél tuti többet tud a gépet...de jöhet az a 320as is...Én feltöltöm a táblázatba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged