Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mankó
veterán
válasz
szucsinka #32902 üzenetére
A gép fejlesztéssel én is így vagyok. Azért sírtam vissza, mert kihullott a hajam, amire egy normális tuningot összetudtam lőni. P35ben sokkal, de sokkal egyszerűbb a tuning.
Ha hiányzik a sok idegeskedés, meg kínlódás, illetve sok kidobni való pénzed van, akkor hajrá! -
DroneZ^
őstag
válasz
szucsinka #15423 üzenetére
nekem infi van dupla ventivel, miazhogy alapon 24? nekamuzz... olyan nincs... nekem akkor miért 31-34 fok között ugrál? és csak 3,2GHZ.... sima fehér zalmi hőpaszta van rajta, lehet hogy valami ezüstösebb kellene rá.. (mennyire kenitek be? végig a sarkakig?)de eleve szellős házam van... mondjuk ha bekapcsolom a gépet és 10percet MSN-ezek nekem is 24 fok...
-
bim
veterán
válasz
szucsinka #14147 üzenetére
900-on ment simán 1,95V-al 1000 már nem.
valahol a kettő között van a vége.ha nagyon unatkozom majd megnézem meddig megy el....jageloz:szerintem meg fogod bánni a 800+ ot. lesz egy atom proci meg egy erős lapod és lesz hozzá egy lutri memod amit nem tudsz mennyit fog menni.probálj már meg egy olcsóbb 1066-ost venni.a TE érdekeidet nézem mert engem az sem fog érdekelni ha meglesz a rendszered azt itt vonyitasz hogy 480 körül elvágták a gépedet pedig mindenkinél 500 felett szaladgál az e8200...
-
bim
veterán
válasz
szucsinka #14102 üzenetére
szúrd neki!
mennyit megy?
8x450/1125 turbo CL.5 megy neki 1,95V-on lazán?én csak azért mondtam hogy másnak ne kerüljön annyiba legalább a memo mint nekem volt.
a giga nagyon csipi a kingmaxot valamiért.én először utáltam de vettem egy párat belőle és elképedtem..
lehet hogy most egy kit geil ultrát kellene vennem???? -
janos666
nagyúr
válasz
szucsinka #13882 üzenetére
Gyorskötegelő műanyagbilincset már használtam ventilátorfelfogatásra, de nem nevezném befőttesguminak, mert nem is gumis és végképp nem befőttre való...
Én nem kötögetném ki mindenhez ide-oda. A hűtő gyártói biztos számolgattak hogy egy átlagos közép-felsőkategóriás alaplap nyákjának a teherbírásával biztonságos-e felfogatni ezt a hűtőt a mellékelt merevítővel. Ha viszont kikötöd akkor valószinűleg más irányokba is elkezd feszülni, megváltoznak a terhelések, lehet hogy kialakul némi csavaró nyomaték is a halylító mellé aztán a végén nagyobb feszültségek hatnak a kritikus helyeken mintha nem gumizagttál volna ide-oda, rossz belegondolni. (annak ellenére hogy én sose félnék attól hogy baja lesz akár kikötve akár anélkül, nem habszivacsból van az alaplap...)
-
scream24
senior tag
válasz
szucsinka #13857 üzenetére
Legalább szereztem egy vidám délutánt, neked és a rokonságnak.
Még anno elküldtem egy csajnak és nem tudott vele mit kezdeni, ujra inditotta a gépet, utánna katt a firefoxra és mit nyom meg? Igen, a munkamenet helyreálitását.
Szerintem a ddr2-es memoria áremelkedése, csak átmeneti lehet. És lehet, hogy mire szükséges lesz 4g memo, addigra már ddr3-mal fogunk szorakozni. Majd kiderül.
-
bim
veterán
válasz
szucsinka #13774 üzenetére
igen 1066-os volt 1150-et is ment benne de ott már nem csináltam stabilitási tesztet.
ha belegondolsz a 2x2G memok alapbol antituningok kivéve ha gyári ezrest veszel horor áron.az 1G-s modulok meg lazán viszik a gyári 1066-os speckojukat.bemész a boltba és azt mondd az eladonak hogy vennél 4G memot de nem tudod kezeli e a lapod rendesen akkor valszeg ott kiprobálhatjátok.egyébként meg rám ne hagyatkozz mert nekem DS4-em van amiben mondjuk máshogy is mehetnek a memok mint a te lapodban.
-
bim
veterán
válasz
szucsinka #13769 üzenetére
sima kingmax 1066. szerintem a hyperx felesleges pénzkidobás.
igazábol nem vagyk hive a 4G memonak mivel semmi olyan dolgot nem csinálok a géppel amihez kellene.
vistábol is csak a 64 bites tudja kezelni...
inkább maradok egy jobb tuningpotencilnál minthogy legyen egy hegy kihasználatlan memom. -
bim
veterán
válasz
szucsinka #13765 üzenetére
nincs köze a procihoz és rengeteget dob rajta.
csak és kizárolag a memeken mulik!
standardon trd. 10-12-őt állit be ahol a turbo trd7-et.
nem semmi gyorsulást idéz elő.amelyik memo nem viszi legalább a turbot az kuka számomra.
az extrem az azonos trd.-n figyel mnt a turbo és elenyszően gyorsabb is. -
engusz
veterán
válasz
szucsinka #13730 üzenetére
Nekem is hasonló a problémám. Ugyanígy 965P-ről P35-re cseréltem, de a Q6600 nem akar virgonckodni az új lapban. Pedig az elődjében simán ment, atomstabil volt 3.4 GHz-en. Végül, neked mi volt a titok nyitja? Mit állítottál, hogy mégis ment normálisan a tuning? És melyik verziójú lapod van? És... és?
-
scream24
senior tag
válasz
szucsinka #13738 üzenetére
A kérdésed már megválaszolásra került.
Annyival kiegásziteném, hogyha lazitasz az idözitésen és ugy vágod nyakon turboval nyomsz egy tesztet és megnézed, hogy gyorsabb ,stabilabb ill. neked szimpatikusabb.
Gorneck23: Wazze rólad jut eszembe, holnap kacsa lesz az ebéd.C
-
Gorneck
legenda
válasz
szucsinka #6996 üzenetére
4 ram esetén szinte biztos, hogy kevesebbet fog menni, mint 2vel...P35 jobb mindenképp, de garanciát is senki nem fog adni, hogy jól fog mennie pl egy p35ös lapban az a 4 ram.
2gigás modulok nehezen beszerezhetőek és kicsi tuninggal bírnak...de aki ennyi ramot vesz ilyen modulokkal annak a mennyiség a lényeg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged