- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Dare2Live #33214 üzenetére
Hát..nekem érdekes tapasztalatom van a Kingmax ramokkal. Eddig DS4ben volt 4x1GB ment szépen 1125ön stabilan. 2x1GB ment 1200 felett is stabilan.
Most DQ6 van..de istennek nem akar elindulni 1066on. 2x2GB 1066os Kingmaxom van...
4x1GB OCZ Reaper volt benne pár napja,az ment szépen 1130on is -
bim
veterán
válasz
Dare2Live #12789 üzenetére
először várjuk meg hogy mit is mennek azok a procik fsb-ben átlagban, mert ahogy olvasom a topikját mindenki azon sir hogy a yorkok nem fognak menni magas fsb-vel...
de abban biztos lehetsz hogy 460-nál stabilan nem fog többet menni a gigában.asusban szerintem meg olyan 480.persze ki kell fognod olan példányt ami megyis stabilan olyan fsb.-vel.nekem is voltak/vannak álmaim mégsem szeretnék abba a sorba beállni hogy a teljesen átlagos procimmal vegyek egy olyan lapot amivel csak a nyűg van de viszont elmondhatom rola hogy papiron megy ám quad allatt 500-at..
zebu:ugye tuning alatt fixáltad a pci-e frekit 100ra..
-
Gorneck
legenda
válasz
Dare2Live #12629 üzenetére
8as szorzóval sztem érdekes lesz a magas fsb velük és azt még nem számoltuk bele, hogy a közép kat P35ös lapokkal mit fognak tudni. Egy Q6600 megfogja őket rendesen, amit mondjuk nem teljesen értek pl pont a Giga lapok esetén.
Ha meg farkas a cél és valóban tudja a proci a 4ghz-et és nem eszméletlen kihegyezett állapotban, akkor sztem egy DS3 is elég neki.
Nekem ezen okok miatt lesz valszeg a farkas ideális vétel.
bim, sztem tökéletesen vázolta a helyzetet...annyit Én még hozzátennék, hogy kíváncsi lennék 490hez milyen értékek párosulnak és mikor fárad ebben bele a lap...24/7 alaig láttam 490en szaladgáló quados gépet... -
bim
veterán
válasz
Dare2Live #12629 üzenetére
ha tutira ment a quad 490-et és azon is szeretnéd használni akkor nem a giga a te lapod...
3 alternativa közül választhatsz szerintem.
1. asus-magas fsb. bios és egyéb vinyóval kapcsolatos nyűgök.
2. abit- magas pwm hőfokok magasabb fesztartományban
3. giga-alacsony fsb. stabilitás.szerintem ezt a szöveget el is felejthetjük hogy jövőállo lap.elnézve a wolf. és york eredményeket nem fognak röpködni szerintem a 4,5 gigák semmivel.se léggel se vizzel stabilan max teszt erejéig.
ha belegondolok hogy a 965P is támogatja a q procikat mégis siralmas a teljesitéményük. -
bim
veterán
válasz
Dare2Live #12581 üzenetére
DS4 alatt ne is gondolkodj quadban....persze tudni kell hogy az a bizonyos proci mekkora fsb-ig megy el.az enyém 465-ig stabilan.azért egy 8x465 már fini.persze lehet csak én gondolom igy.
a q topikot olvasgatva soak prociján kivűl nem sok négymagos rohan 500 közelében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest