- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz
gelbelex #1064 üzenetére
Melyik játék(ok)ról van szó?
Az új Battlefield pl. nagyon örül 2 giga memóriának (de még 4 is segít neki).
Más:
Beüzemeltem végre az új gépet. F1 biosszal dobbantott (de a memóriát felismerte), gond nélkül felment a Windows (érdekességképpen elindult a régi Windows is, ami i865 alapú gépen volt, ilyet még nem láttam), majd alóla frissítettem is (nincs FDD a gépben) F7-re.
Most nem nagyon van hangja a gépemnek (éljen az olcsó és jó Silent blade venti), az Easytune szerint 500RPM-en megy békeidőben a Freezer 7 Pro, a procira pedig netezéskor 30-31 fokot ír.
Nem vártam meg a Rev2-es deszkákat, de mivel Kentsfield úgysem kerül bele, nem is bánom. A tesztek szerint még a 8800GTX sem procilimites 2.6-2.8-as C2D mellett (persze kellően magas felbontásban), tehát remélem, 3 évet ez a proci is kibír.
Amit összerakáskor észrevettem: a sima PCI csatlakozókból legalább egyet felemészt a kábeldzsungel, az S-ATA kábelek és az IDE kábel, elég zsúfolt az a rész a lapon (pláne Serillellekkel megtoldott vinyók árnyékában). Venticsatlakozókkal sem halmozták el, ám most nincs is rájuk szükségem.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Renault, Dacia topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest