Hirdetés

Aktív témák

• Tithian

őstag

válasz gelbelex #1064 üzenetére

Melyik játék(ok)ról van szó?
    Az új Battlefield pl. nagyon örül 2 giga memóriának (de még 4 is segít neki).

Más:
    Beüzemeltem végre az új gépet. F1 biosszal dobbantott (de a memóriát felismerte), gond nélkül felment a Windows (érdekességképpen elindult a régi Windows is, ami i865 alapú gépen volt, ilyet még nem láttam), majd alóla frissítettem is (nincs FDD a gépben) F7-re.
    Most nem nagyon van hangja a gépemnek (éljen az olcsó és jó Silent blade venti), az Easytune szerint 500RPM-en megy békeidőben a Freezer 7 Pro, a procira pedig netezéskor 30-31 fokot ír.
    Nem vártam meg a Rev2-es deszkákat, de mivel Kentsfield úgysem kerül bele, nem is bánom. A tesztek szerint még a 8800GTX sem procilimites 2.6-2.8-as C2D mellett (persze kellően magas felbontásban), tehát remélem, 3 évet ez a proci is kibír.
    Amit összerakáskor észrevettem: a sima PCI csatlakozókból legalább egyet felemészt a kábeldzsungel, az S-ATA kábelek és az IDE kábel, elég zsúfolt az a rész a lapon (pláne Serillellekkel megtoldott vinyók árnyékában). Venticsatlakozókkal sem halmozták el, ám most nincs is rájuk szükségem.

Aktív témák