- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz
gelbelex #1064 üzenetére
Melyik játék(ok)ról van szó?
Az új Battlefield pl. nagyon örül 2 giga memóriának (de még 4 is segít neki).
Más:
Beüzemeltem végre az új gépet. F1 biosszal dobbantott (de a memóriát felismerte), gond nélkül felment a Windows (érdekességképpen elindult a régi Windows is, ami i865 alapú gépen volt, ilyet még nem láttam), majd alóla frissítettem is (nincs FDD a gépben) F7-re.
Most nem nagyon van hangja a gépemnek (éljen az olcsó és jó Silent blade venti), az Easytune szerint 500RPM-en megy békeidőben a Freezer 7 Pro, a procira pedig netezéskor 30-31 fokot ír.
Nem vártam meg a Rev2-es deszkákat, de mivel Kentsfield úgysem kerül bele, nem is bánom. A tesztek szerint még a 8800GTX sem procilimites 2.6-2.8-as C2D mellett (persze kellően magas felbontásban), tehát remélem, 3 évet ez a proci is kibír.
Amit összerakáskor észrevettem: a sima PCI csatlakozókból legalább egyet felemészt a kábeldzsungel, az S-ATA kábelek és az IDE kábel, elég zsúfolt az a rész a lapon (pláne Serillellekkel megtoldott vinyók árnyékában). Venticsatlakozókkal sem halmozták el, ám most nincs is rájuk szükségem. -
Tithian
őstag
válasz
Bile Demon #500 üzenetére
Régen a bootvis nevű progival szórakoztunk, akkor egész jó volt, nem tudom, ma érne-e valamit.
-
Tithian
őstag
Ha nem megy azzal, amit vettél, bemész egy boltba, s kölcsönveszel egy gagyi 533-as modult amíg frissíted a bioszt. Legfeljebb nem lesz ingyen.
Az F4, vagy az F5 már támogat egy csomó 800-as 1024-es modult, ha új deszkát veszel, lehet, hogy nem az F1/F2/F3 trió valamelyike lesz raja.
Csak emiatt ne vegyél rosszabb memóriát.
Ha vársz egy hetet, azt is megmondom, működnek-e a DS3-ban alapból a 800-as 1024-es A-Daták.
Aktív témák
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged