- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tuareg85 #2354 üzenetére
na most az van, hogy teljesen behalt a lap, egy másik gépben kipróbálva az összes többi cuccot, minden működött. az az érdekes, hogy egyik pillanatban bebootolt, aztán már nem, vagyis csak az xp nem talált valami fájlokat, aztán elkezdtem fölrakni vista64-et, az elkezdte dumpolni a memóriát, utána meg nem bootolt semennyire, POSTig se jut el, nem csippan. Minden kártyát kivettem, 1db jó régi pci vga volt benne (de nem ment a 7900esemmel se) meg egy ram, és úgy is semmi, próbáltam másik rammal is, de az én ramjaim is jók másik gépben. Volt megint cmos reset is jó sok, már kerül rá egy power button is
Szóval asszem KO. Érdemes még valamit megpróbálnom? Jameg ha megpróbálom gariztatni, akkor oda egész gépet kell vinni, vagy csak lapot, vagy hogy szokott menni? eddig szerencsére nem kellett ilyet csinálnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest