Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Igen, fordítva fotóztam. Ez my mistake

Köszönöm a tanácsot, tetszik a megoldásod, ki is próbálom. Volt már dolgom pár üvegfóliával, de ennyire kicsi egyik sem volt, kerekített a kijelző széle, de az még arréb van. Na mindegy ez van csak bután fog mutatni a kijelzőn.
Már írtam a levelező partneremnek, hogy bocsika..Most rendeltem Xiaomi Note 4-re, igaz az full cover, de erre miért nem lehet? Na mindegy.
Bocs az offokért.
-
cidalain
veterán
válasz
sepsi0
üzenetére
Nem lehet hogy forditva tetted fel?
Szerintem a lehuzhato folia felirat (1- Back) azt jelenti hogy az van a kijelzo fele.Mostanaban mindent kisebbre csinalnak a kerekitett kijelzoszel miatt. Altalaban eppencsak alig takar tobbet az uvegfolia mint ameddig bekapcsolva latszik a kep.
Meg az elorenyulo szilikon tokoknak is kell egy kis perem.Beigazitod faszaul kozepre, szigszalaggal megfogatod pozicioban egy oldalrol 2 helyen, felhajtod, portalanitasz, lehuzod a vedot, es radontod.
-
sepsi0
őstag
Első reklamációm a Gearbesten.... 4 dolcsis screen protector.
"Dear Sepsi,
Thank you for contacting us.
The glass screen protector is smaller than the phone originally, because if the scree protector is the same with the phone, the dust will easy to come in the screen, and in the other hand because the phone is a curved screen, there are no soltuion that the screen protector can same with the phone.
We have offer you 100 points on your Gearbest account.
You can use these as a discount for your next order. To know more about point please click here http://www.gearbest.com/about/about-points.html
Once again we apologize for any inconvenience caused.Thank you for your collaboration and understanding."
Szerintük ez jó ... A kamerát nézzétek, ha máshogy rakom akkor sem jó. Ja adnak 100 pontot. Mondtam tartsák meg, nem kell.
Amúgy tök szép fadobozban küldték.
Most nézem "origim"... nem megy ez az angol nekem.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
fery02
üzenetére
Ha PayPal-al fizettél akkor a visszaküldés árát visszaigényelheted, erről itt mindent infót megtalálsz
[link]Mivel nem pár dolláros cuccról van szó így ha igényt tartasz egy másik lámpára biztos vissza kell küldened.
Amennyiben beéred valamennyi $ kompenzációval biztos megtudsz egyezni velük ez bizonyos összegben ami neked is megfelel ezért az esztétikai hibáért, ha a működését nem befolyásolja -
Megkaptam a Xiaomi Candela lámpát, de sajnos úgy tűnik átsiklott gyártás során a minőség ellenőrzés részen, ugyanis olyat kaptam, amiben ferdén áll benne a világító egység, márpedig kialakítása miatt az egész lámpa eléggé esztétikus (ez is a lényege), szóval nem hunyok szemet ilyen felett.
Szóval felvettem GearBest-ékkel a kapcsolatot (még a kínai újév idején létrejött a Ticket) és ma válaszoltak.
Mellékeltem ugyan képet nekik, de ők videót is szeretnének, amit meg is kaphatnak majd persze a napokbam, viszont érdekelne, hogy ha azt válaszolnák majd, hogy küldjem vissza, akkor milyen költség terhelnének majd engem?
Attól még, hogy EU raktárból jött, nekem attól függetlenül Kínába kellene visszaküldenem majd? Csomag súly 0,7 kg, méret pedig 10x10x22.Ha Kínába kellene visszaküldenem önköltségen (ahogy a garancia részletező oldaluk írja), gondolom olyan postázási költség terhelne, hogy inkább megbékélésre kényszerülök majd a lámpával. :/
-
FingR86
őstag
használ itt bárki régebb verziójú GB appot?
bármilyen flash sale-es terméket akarok megvenni, azonnal kifagy az alkalmazás a "check out" gomb után.
gondolom ez már az ellenintézkedés a régebbi alkalmazásból való pontozásra. -
anonymus89
addikt
Nov. 23-i kis xaros xiaomi type-c átalakító most futott be, szerintem meglesz a másik 3 is csak kövi hónapban....
Királyi posta halleluja jó, hogy felébredtek.... -
Múltkor valaki kereste ezt a villogót.
bár retek drága így is (2$), de ha nagyon kell:
GBFEB215 -
Nemsokára megkapom a csomagom:
Dátum Időpont DPD elosztó központ Csomag helyzete-
27.02.2018 05:00 Budapest (HU) A kiszállítást végző kirendeltségen
26.02.2018 12:39 Budapest (HU) A küldemény beérkezett az elosztó központba
24.02.2018 00:03 Hinckley, Le ... A küldemény beérkezett az elosztó központba
23.02.2018 22:05 Hinckley, Le ... A küldemény beérkezett az elosztó központba
23.02.2018 22:00 Middlesex (GB) A küldemény beérkezett a feladó depóba
31.01.2018 12:18 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé. -
Üdv egy gyors kérdés írtam két ticketet az ordereknel mentem rá és írtam meg elvileg még kapta a rendszer de nem kaptam vissza igazoló e mailt . Valamit rosszul csináltam ? köszönöm a segítséget.

-
GIJoe
addikt
srácok az email only árra el tudom sütni a pontjaim vhogy?
az appba megy, de oda nem tudok beterelni az emailonylt
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Én január 12-én rendeltem egy samu micro sd-t, és tegnap hozta a postás. A 60 napot azért várd meg.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Járt más is így ? Rendeltem egy note 4 es telefont, email-os volt rátoltam a 2000 körüli pontot és most szó nélkül refundolták! Hasonló email-os tv boxot pontozva elküldték! Szerintetek reklamáljam meg?
Laci -
p@gabi
tag
válasz
cidalain
üzenetére
És tényleg

Ezért (is) érdemes ide járni,mindig tanulhat valamit az ember
Ez eddig elkerülte a figyelmemet,valószínűleg azért,mert csak az appot és a mobil nézetes gb-t használom,ezekben nem látszik ez a lehetőség.
Akkor billentyűzetre fel,van egy csomó elmaradt 5 pontokat hozó értékelésem
Köszönöm,hogy felvilágosítottál!
-
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Gw5 raktárból rendeltem (ez a lengyel raki?) RCxxxxDE tn kaptam, mert airmail választottam legyen tn.
Ezt ki hozza? Mpl?
Itt is először kínábol gw5 raktárba kerül, majd úgy tovább? -
gábor-ka
tag
láss csodát, beért UK-ba a csomagom, aktív a 17track is
faryaa ezek szerint nem valami megbízható
én meg már itt halálra aggódtam magam
-
Sziszilabi
csendes tag
-
beci
őstag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Koszonom.
-
beci
őstag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Szia.
A cjaham-ot hol tudod követni? -
KamuMazsola
őstag
Megérkezett tegnap a birodalmi lépegető, november végi vásárlás. Igaz együtt hozta a postás a januárban vásárolt "szív" alakú lámpával.
Ez a lámpa asszem jól mutatna a villamos visszapillantóján.
-
Tony21
tag
válasz
sambenez
üzenetére
Nekem több november végi csomagom van, ami december 10 körül érkezett az országba. Kínából mindegyik több ezer km-t utazott 10-15 nap alatt, az állami csecsen csüngő postának pedig több mint 2 hónap alatt nem sikerült 60 km-re eljuttatni a csomagot. Van egy olyan érzésem, hogy ez szándékos. Mert ennyire tetű lassúnak, trehánynak és semmirekellőnek lenni véletlenül nem lehet.
Pont az i-re: januári nyomkövetett csomag, zöldsapkás barátunk csengetni nem csenget, értesítőt nem dob. -
Tékozló
tag
Köszönöm.
-
Tékozló
tag
Mit jelent a GW5? Abból rendeltem, nem a kínaiból. Így nincs vám, vagy ez mi pontosan?
-
cidalain
veterán
-
destdfire30
csendes tag
Hellósztok!
Szeretném megkérdezni, hogy GB-n (és Banggodon)hogyan lehet reklamálni ha nem érkezett meg egy csomag? -
p@gabi
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Akkor magamból kiindulva rosszul általánosítottam,sorry

Túl vagyok már jónéhány értékelésen,de én még sohasem kaptam 5 pontot,mindig rögtön megkaptam az érte járó max pontot(kivéve amikor tévedésből kevesebbeket adtak,de azt utólag pótolták).
Mondjuk én videót eddig még sosem töltöttem fel,csak szöveg+fotó,talán ott lehet valami eltérés,hogy a videósok más elbírálás alá esnek,nem tudom. -
Turbobacsi
senior tag
van egy január elejei rendelésem, microsd, CJAHAM szállítással:

Még nem kaptam meg, ez még megjöhet? mikor indítsak tiketet? -
cidalain
veterán
válasz
p@gabi
üzenetére
Nem ez nem igy van. Az 5 pont order review az automatikus, jol irta a kollega.
Ha mast nem kapott akkor meg nem ellenorizte a kinai joember. Nincs benezve semmi.(#27746) spiky03
Kedves GB. A csomagszam a xy nyomkoveto szerint itt es itt all ekkor es akkor ota.
Bementem a helyi postara a szammal, de az ugyintezok szerint nincs ott a csomag. Megkertem hogy nezzenek ra a kozpontra, de az adott csomagszamra nem volt talalat. Kedves GB mi legyen most?
Eszedbe ne jusson valojaban bemenni, ugyis ezt a valaszt kapod 30 perc sorbanallas, 6 hatulrol beanyazas, es ket ugyintezo mela undora kisereteben. -
Devil Smile
őstag
válasz
spiky03
üzenetére
ma jott meg egy november 16. rendelesem.. mivel egy halom cuccot rendeltem akkor vissza is igazoltam h december korul megjott.. persze ez nem jott meg csak most.. mivel egy kis kulcstarto volt igy nem is hianyzott es el is felejtettem..
nem veszett el.. csak kicsit kesett.. van egy jegkocka keszito halal csillagom is julius 27 ota nem jott meg.. varok vele hatha az is befut par even belul...

-
spiky03
veterán
Szerintetek mit irjak vissza a tikecketre, amit azert nyitottam mert a decemberi SD kartyam meg sehol sincs es a nyomonkoveton sem mozdul dec 22 ota?
Mert azt irtak vissza, hogy elkuldtek a csomagszamot, ami ugye eddig is megvolt, meg, hogy menjwk a postara ott erdeklodjek. Nah meg elnezest kertek meg lehet lassu a posta.
Meg ott volt, hogy a szallitasi hatarido mar februar 1en lejart.Ti ilyenkor mit szoktatok irni? Refound esetleg?
Mas
Darts nyilak tarolasara tudtok ajanlani valami jo tokot, amiben hordozni is lehet es nem kell szetszedni?Koszonom!
-
p@gabi
tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Akkor szerintem nyiss ticketet és reklamáld meg.
Nem szoktak több részletben pontokat adni értékelésekre.Egyszerre megkapod amit adnak érte és annyi.Azt benézte az elbíráló,nekem is volt ilyen,csak nekem 10 pontokat adtak a 20 helyett.És elég sokra.Naná,hogy megreklamáltam.Igaz,hogy másfél hetes levelezgetésem volt az ügyintézővel,de végül megkaptam az elmaradt pontokat. -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Mi a helyzet most az értékelés után járó pontokkal ?
Vagy még tart a kínai ünnep ?
Feb. 11-én adtam le 2 értékelést az alap 5 pontot megkaptam de a képekért/videóért nem jött semmi
-
Gomme kérésére törölve.
-
Gomme
csendes tag
Sziasztok Euexpress Xiaomi Mi A1 HK február 5-én out.Southall dpd2 ott szokásos ....way.Valaki lenyugtatna mert GB csak elegáns válaszokat küld hogy nyugi van sül a hús kb. xD

Ui:arckönyv üzengetőn komunikáltunk+ticket nyit kérdeztem ők mondták még semmit nem látnak várjak,zártam
-
cidalain
veterán
válasz
anadroid
üzenetére
Ertetlenek. Akkor fizessek vissza.
Kollega rendelt ebayrol 2×2 akarmit, melybol 1 torotten erkezett, de 3 jo volt. De neki pont 3 kellett, igy okes. Mondtam irjon az eladonak mogy egy item torotten jott, mi legyen most? Ez meg is tortent, erre a kinai full refundot ajanlott. Mondtam neki fogadd el, hat ha o mondta, akkor legyen ugy. -
anadroid
senior tag
-
azbest
félisten
Egy kisebb kacatom nem követhető belga küldeményként tegnap jött meg, jan 04-es rendelésből.
A jan 22-es nl postás követős meg febr 8án lett átvehető.
Jan 31es eu express kínai része is megindult most, lassan lehet beér európába, bár nekem most pont nem sürgős ez,Szóval ahogy egyébként is mondani szoktuk, postázási mód, szezon és ünnepek, valamint szerencse kérdése is, hogy milyen gyorsan érnek ide küldemények, főleg az olcsóbb, optimalizáltabb postázási módoknál.
-
Watcher45
tag
válasz
eddieke666
üzenetére
Én tabletba rendeltem az rendben felismerte, nem futtattam rajta tesztet, hogy megfelel-e a ráírt adatoknak, de ez már olyan kis méret manapság, hogy sok értelme nem igen van vele trükközni véleményem szerint.
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Január 24-dikén rendeltem egy memóriakártyát, ami még nem jött meg. Unregistered szállítással lett kérve, a gearbesten a szállítási adatoknál a "Product Dispatch" nek a felén van a kis szállítási útmutató, meg fog jönni vagy van valami refund vagy valami amivel vissz adják az árát?
-
cidalain
veterán
-
vandor01
senior tag
válasz
Dan-szan
üzenetére
ma mar nem csak az EU expresszel jatszanak a GB fiukak.... mindennel talan meg pocsukkel is
nalam mar 10 napos processingben van 3x1db 5fontos termek amit 1-2 napos hataridore vallaltak ma mar FEB 26-28 ra.... ennel meg az ALI is gyorsabb... A vegen felrakjak majd vmi vonatra azt jon majd 1-2 honapig keresztul Azsian a felvilagon... lassacskan felejtos lesz a GB team.... 
-
Dan-szan
senior tag
Mióta Jhonny06 belengette,hogy megmozdult az EU Expressze naponta többször ránézek az enyémre,de az nem változik
. Már azon gondolkoztam visszamondom és megrendelem a telót az Eustock-ból, még ha drágább is valamennyivel. Sőt ha tudom hogy ilyen hamar megjelenik náluk nem is kínlódtam volna a kínai rendeléssel, az eu. raktárak óta elszoktam az ilyen hosszú várakozástól.
Bocs ki kellett adnom magamból. -
Totka1986
csendes tag
Nov. 24-ei. rendelésem ma végre megjött. (egy január végi rendeléssel együtt) Koszos, gyűrött csomagolásban, doboz összenyomva de maga a cucc sértetlen.

Gearbesten zártam a ticketet, lehet nem voltam túl akaratos, nagyon kiakarták várni a 3 hónapot, addig csak ment a sablon szöveg. Lényeg hogy megvan.. -
sambenez
addikt
válasz
eddieke666
üzenetére
Nálam működik, de teszt szerint kissé lassú.
-
eddieke666
aktív tag
Rendeltem 02.10-én egy Mixza Tohaoll 16 Gb micro sd kártyát,mely meg is érkezett.Azonban egyik laptopom,mp3 lejátszóm sem látja.Más esetleg rendelt ilyet?Ha igen akkor nála működik rendesen?
-
Vertigo18
addikt
Esetleg egy Convoy C8-ra nincs valakinek épp aktuális kuponja?
-
Bornie127
aktív tag
Meddig nem dolgoznak a kínai barátaink?
-
törölt tag
Állami cég, kevés esély, hogy csődbe fognak menni, pedig én is örülnék.
Csekket neten fizetem, sőt nem is csekken, hanem csoportos átutalási megbízással.
A velük feladott csomag méret, súly alapján kerül kifizetésre, és marha drága a többi, olcsóbb megoldáshoz képest.
A bérek sehol nincsenek. -
walex
csendes tag
Tegnap befutott a november végén rendelt csomagom közel 3 hónap alatt.
Ezúton szeretnék gratulálni a Magyar Postának ehhez az elképesztően gyors kézbesítési sebességhez! Csomagkövetés szerint december 11. óta porosodott valahol, akkor érkezett be a bp-i repülőtérre.
Ha egyszer lesz végre egy olyan erő fent, ami végre megtöri a monopol helyzetüket, örömtáncot fogok járni, ha ezek meg mennek a levesbe a Malév után.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

:

Vagy még tart a kínai ünnep ?
Sajnos 1 hónap mostanában teljesen normálisnak számít kínából amikor az angolokhoz ér már csak 3-4 nap lesz hátra és nálad lesz a cumó.

. Már azon gondolkoztam visszamondom és megrendelem a telót az Eustock-ból, még ha drágább is valamennyivel. Sőt ha tudom hogy ilyen hamar megjelenik náluk nem is kínlódtam volna a kínai rendeléssel, az eu. raktárak óta elszoktam az ilyen hosszú várakozástól.