Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megkaptam a Xiaomi Candela lámpát, de sajnos úgy tűnik átsiklott gyártás során a minőség ellenőrzés részen, ugyanis olyat kaptam, amiben ferdén áll benne a világító egység, márpedig kialakítása miatt az egész lámpa eléggé esztétikus (ez is a lényege), szóval nem hunyok szemet ilyen felett.
Szóval felvettem GearBest-ékkel a kapcsolatot (még a kínai újév idején létrejött a Ticket) és ma válaszoltak.
Mellékeltem ugyan képet nekik, de ők videót is szeretnének, amit meg is kaphatnak majd persze a napokbam, viszont érdekelne, hogy ha azt válaszolnák majd, hogy küldjem vissza, akkor milyen költség terhelnének majd engem?
Attól még, hogy EU raktárból jött, nekem attól függetlenül Kínába kellene visszaküldenem majd? Csomag súly 0,7 kg, méret pedig 10x10x22.Ha Kínába kellene visszaküldenem önköltségen (ahogy a garancia részletező oldaluk írja), gondolom olyan postázási költség terhelne, hogy inkább megbékélésre kényszerülök majd a lámpával. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest