Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, az lesz az.
-
törölt tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
PayPal dispute rögtön. A GB köcsög lett nagyon, de ez már többször le lett írva.
-
törölt tag
válasz
wocsok
üzenetére
Mit vállalna át ez a köcsög cég?
Augusztus hatodika óta van egy ügyem, amiről még a paypal sem tudott dönteni. Promó volt náluk, két terméket adtak egy áráért, kicsit emelt postával, de így is kijött olyan 20-30% valós kedvezmény.
Rendeltem is egy álló porszívót, ami ugye így kettő darab lett. EU Priority Line...a szállítás volt vagy 18-20k.
Telt múlt az idő, egyiket feladtak az agyhalottak úgy, hogy kb másfél hét alatt ideért, DHL, vámkezelés, rafizettem szépen, a másikat négy hétre rá hozta a GLS, az nem fájt pluszba. Adtak e valamit? Persze, sok automata és értelmetlen választ.
-
törölt tag
válasz
badabum
üzenetére
Ha visszakaptad örülj neki. Én augusztus eleje óta sz*rakodok velük. Vagy el se olvassák, amit írok, vagy csak automata válasz szerű marhaság jön. Szóval tényleg semmibe veszik az embereket. Szerencsémre pár napon belül akkor PayPalon is nyitottam dispute-ot, igaz az is csak húzódik, de most azt írták, hogy 2-3 munkanap...
-
törölt tag
Nekem augusztus 6.-a óta van egy nyitott vitám, ami 8.-án már a PayPal közbelépésével folytatódott. Azóta nincs döntés. Mindig csak tolódik kifelé a dátum. Leírtam mi a problémám, GB válaszolt, reagáltam, aztán azóta semmi. Döntés alatt az ügy, jó sokáig tart...
Meg tegnap is nyitottam egy másik vitát rájuk. Alfawise P2 levegotisztito. Volt náluk promó, kettőt küldtek olyan 16-17 ezerbe fájt a kettő. Az egyik meghalt. Se kép, se hang. Be se kapcsol. Küldtem GB-nek egy mailt, leírva mi a hiba, illetve nyitottam rá Ticketet. Válaszoltak. Bővebben kifejtettem a hibát, mindenféle létező azonosítót megadtam nekik (Order number, Tracking, a termék URL-je), de S/N kódot nem, de jeleztem, hogy se a terméken, se a dobozan, se a hozzá kapott használati utasításban nincs semmiféle S/N vagy vonalkód, vagy bármilyen azonosító. Csatoltam nekik képeket, videót, többféle formátumban, 10 MB alatt. Erre jött egy olyan válasz, hogy látják mikor lett feladva a termék, remélik, ha megérkezik és elégedett leszek vele, ha mégsem vegyem fel velük a kapcsolatot. Mondom ez így wtf, semmi köze nincs ahhoz amiket írogatnak, hogy mi a hibája a gépnek, és amiért nyitottam a Ticketet. Egy három üzenetváltás volt azóta, akkor se foglalkoztak azzal, amit írtam. Vagy agyhalottak, vagy automata üzemmódban tolják. Ment is a jelentés PayPalon. Eléggé lecsúszott egy banda lett belőlük manapság, pedig régen milyen jó dealek voltak, nem hazudtak össze vissza, és tudtak érdemi választ adni. -
törölt tag
Hali!
Gearbestrol nagy értékű dolgokat nem nagyon rendeljetek mostanában. Nyomorék egy banda. Vettem két álló Xiaomi porszívót ebben a 50% discount, ha kettőt veszel promóban. Eu Priority Line szállítással. Csak a szállítás volt durván egy 20-22 ezer Ft.
Teltek a napok, jött egy sms DHL-tol hogy vamkoteles termék van náluk. Az agyhalott kínaiak feladták a két porszívót három különböző dobozban. Hogy hogyan és miként azt nem tudom. Az egyik DHL és ezt a kotsogok Hongkongbol küldtek... fizethetek rá egy 20ast. A másik UPS németből, azzal nem tudom mi lesz. És van egy harmadik Fedexes azonosítani lehetetlen küldemény. Hogy mi lehet abban fogalmam nincs. Supportnak hiába írok, annyi eszük, mint egy darab kavics. Nem reagálnak értelmesen másol beilleszt alapon küldik a szövegeket el se olvasva és meg se értve, amit írok nekik.
Szemét mocsok banda.

-
törölt tag
válasz
kinaicuccok
üzenetére
-
törölt tag
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Az EU registered nem éppen...
-
törölt tag
Hali!
Priority line követhető valahogy?
Anno volt egy link, ami az EU express cumókat is nagyon jól levezette...
Itt a linken a csomagszamom.
-
törölt tag
Hali!
Eu priority line németből jön GB-ről vagy csak én értem félre?
Követési link
-
törölt tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Ilyenkor altalaban irjak a levelben, hogy a termek, amit nem tudtak feladni varhatoan mikor lesz raktaron, mikor tudjak feladni.
Illetve, hogy refundot kersz e ra, bevaltod masik hasonlo aru termekre, aminek ha tobb az ara, azt ki kell fizetned, ha kevesebb, akkor a kulonbseget refundoljak vagy megvarod, amig raktaron lesz es feladjak.
Viszont vigyazni kell veluk. Velem mar volt, hogy jo aron rendeltem 3 termeket, abbol hirtelen 1 elfogyott nekik. Mikozben ugyan ugy meg lehetett rendelni, csak mar dragabb aron...
Aztan irogattak, hogy nincs raktaron, varjak 2 hetet, persze akkor mar meg dragabb volt. Utana azzal jottek, hogy meg ennyit meg annyit fizessek. Aztan befenyitettem oket, par nemzetkozi fogyasztovedelemmel es hirtelen feltudtak adni a rendelt aron.. -
törölt tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Pedig ez a 3G.
A sima 3 csak 100-at tud lanon, ez ezret..
Es egy darab matrica sincs a tetejen az en 3G-mnek. Nem tudom honnan vetted ezeket.
-
törölt tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Átjönnek a vámon.
-
törölt tag
válasz
sambenez
üzenetére
Vannak még rendes emberek úgy néz ki.

Pár hónapja hozzánk dobták be falura egy városi kínai csomagot. Próbáltam megkeresni a srácot, de mivel nincs fb-om nem lett siker. A telefonszám meg nem élt, ami a csomagon volt. Viszont következő héten arrafelé mentem, bedobtam neki. Örült, megköszönte.
De arra is volt példa, hogy egy utcabeli lánynak a csomagja itt landolt. Átvittem, öreganyja jött ki, mondom véletlen hozzánk dobták be a csomagjukat, hát én ki vagyok, mit akarok..blablabla. Any*d
-
törölt tag
-
törölt tag
A pontos dolgokra visszatérve, úgy néz ki megérte elküldeni GB-t melegebb éghajlatra, ezekkel így kell beszélni, ha nem fogják fel a dolgokat.
Most jött:
'Thank you for your support.I check we are dealing this issue with you in ticket T18030106203.
I check we have sent 700 points to you already.Please confirm it again in your account.'

-
törölt tag
válasz
FingR86
üzenetére
Nekem is nemrég írtak vissza.
'Thank you for contacting GearBest.
We are sorry for any inconvenience caused.
Please note, word review is 10 points, word review and photo review is 20 points,word review and video review is 50 points,word review,photo review and video review together is 70 points.
Therefore, we can send you points of the word review and photo review 20 points.
We can send you 130 points.
Learn more about points from http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew
Check out our brand new products here: http://www.gearbest.com/new-products/
Grab our best deals here : http://www.gearbest.com/gadget-deals.html
Please confirm whether I can upgrade your account with points as soon as possible.If you need any help, please feel free to contact us again.
Best Regards
Honey
GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com/'Ezek tényleg ekkora parasztok. Csináltam ugye 13 review-t, videóval, fényképekkel, szöveggel. Szerettem volna nagyobb értékben rendelni, így jól jött volna 7-800 pont...ehhez képest 130-at kaptam és még ők magyaráznak. Elküldöm őket szerintem az anyjukba, aztán tiltsanak nyugodtan...
-
törölt tag
válasz
cidalain
üzenetére
Ez meg a másik dolog...
13 ból talán 2-nél írta, hogy kevés karakter, ezért még írtam hozzá, és mindnél ott a videó + képek is...
Ehhez képest:
Mar 01, 2018 20:33:02 10 $0.20 Gain Points from review ID:5826501
Mar 01, 2018 20:32:02 10 $0.20 Gain Points from review ID:5826332
Mar 01, 2018 20:32:02 10 $0.20 Gain Points from review ID:5826343...stb. -
törölt tag
válasz
werszomjas
üzenetére
YouTube biztosan jó, review videókat is oda szoktam feltenni.
-
törölt tag
Hali!
13 termékre írtam review-et képekkel, videókkal, már 3 napja, és semmi jóváírt pont, csak a termékenként szokásos 5 azért a pár csillagért, szóért. Mikor nézik meg ezeket már?

-
törölt tag
Állami cég, kevés esély, hogy csődbe fognak menni, pedig én is örülnék.
Csekket neten fizetem, sőt nem is csekken, hanem csoportos átutalási megbízással.
A velük feladott csomag méret, súly alapján kerül kifizetésre, és marha drága a többi, olcsóbb megoldáshoz képest.
A bérek sehol nincsenek. -
törölt tag
Nah egy kis fejlemény.
Meglett a csomagom, nem a GB baszta el.
DPD nem válaszolt az e-mailre, de ma hozták a csomagot.
Tracking alapján meg mindig azt írja, hogy Siófokon lett atveve, szóval gőzöm nincs mi történt és hogyan, de itt van, az a lényeg. -
törölt tag
-
törölt tag
Annyit tudtam kideríteni, hogy a csomagon az én telefonszámom van.
Illetve rendőr ismerős által megvan az átvevő telefonszáma, de azt meg eddig 5x hívtam, sikertelenül.
Illetve megvan a cím is, Siófokon, haverom arra járt, konkrétan egy félig összedőlt kis parasztházról van szó és senki nem jött ki. -
törölt tag
Visszaírt a Gearbest. Tudtam, hogy az lesz ebből, hogy engem próbálnak hülyének nézni.
Szóval leírtam nekik 1. üzenetben teljesen normálisan, világosan, trackinget, térképet, rendelés adatait csatolva, hogy mi a helyzet. Hogy a csomagomat egy durván 40-50 km-el odébb kézbesítették...Hogy minden adatom helyet, hogy már felvettem a DPD-vel a kapcsolatot, ők azt mondták, hogy aszerint jártak el, ahogy a feladó elrendelte. Oda vitték a csomagot, ahova kellett...Gyökér GB válasza:
Dear Vendel,
I am sorry to hear you haven't received the items yet.
However according to the shipper's website the item has been delivered.In order to resolve it, please kindly confirm the following points:
1)Please reconfirm your delivery address in your account“ My Orders”:
customers: Itt a nevem, címem, telefonszámom szerepel..helyesen...
2)Please contact your local DPD in charge of your area ,stating your name and address.
In some cases, post office may require customers to collect parcels over there.
3)Please check with your neighbors and family if they have collected the item for you
Once you have checked with the post office, and all the details above kindly let us know the results
Thank you for your understanding.
Best Regards
Yasamin_Wu
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
-
törölt tag
Na irtam GB-nek az EU Express rendelesemmel kapcsolatban. Kivancsi leszek mit lepnek. Csatoltam az sms-t a kovetesi szammal egyutt. 1 trackinget miszerint a Szekesfehervari csomagom Siofokon lett kezdbesitve valami Kovacs nevu holgynek/urnak. Illetve leirtam, hogy DPD-vel beszeltem, ok helyesen jatak el, elvileg a Gearbest cseszte el a futar rendelesi procedurat. Kivancsi vagyok mit lepnek...
-
törölt tag
Hali.
Ha egy EU expressz küldeményem tőlem 50 km-re kézbesítettek egy bizonyos Kovacs nevű személynek, akkor kérhetek rá full refundot? -
törölt tag
November 21.-i EU expressz okosoram november 25.-e óta úton van és semmi egyéb hír róla... Kezd tele lenni a tököm GBel..

-
törölt tag
Hali.
Valaki ranezne nekem erre?
15505364922262Most ezek a nyomorekok komolyan Kínából adták fel az EU warehouse rendelesem?
-
törölt tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
-
törölt tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Igen, probald meg ugy ahogy leirtam. Bar ha meg nem adtak fel nem fogsz latni semmit. Ha feladjak ott lesz a track your shipment.
-
törölt tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Hali!
Itt tudod követni: Link
1550 et írj a gb-s csomagszám elé és a dpd oldalán a Receiving a parcel? résznél írd be.
GB-n a rendelésnél View More , Track your shipment. És ott lesz a tracking szám. Az elé kell a 1550.Azt azt sms-t mindenki megkapja, ha a gb berendeli a szállítást.
Szerintem jó esetben karácsonyra megjön, rosszabb esetben január közepe. -
törölt tag
Ne idegesitsetek.

Emlitettem nekik meg azt is, hogy par review honlapra kiteszem, hogy csalo banda. Lehet attol paraznak. De a lenyeg, hogy evlileg fel lesz adva hetfoig.
-
törölt tag
Ezt a problémámat a GB-vel nem tudom ki olvasta, ki nem, de egy apró megjegyzés. Miután közöltem velük azt a tényt, hogy ne velem szórakozzanak és ne nézzenek hülyének, ne hazudozzanak össze vissza. Egyszer van a termék, de átalakító nincs, aztán hirtelen maga a termék is elfogy, miközben persze árulják másnapi feladással...és a többi...
A lényeg, megemlítettem nekik egy nemzeti fogyasztóvédelmi céget illetve pár honlapot, rá 1 órára már packed volt a csomagom állapota.
-
törölt tag
válasz
gonger
üzenetére
Egyetértek. Hülye egy banda.
Most ott tart az ügy, hogy visszaírtak, hogy:
'Thank you for contacting Gearbest.I have changed it in our system,there is some price difference for you to pay it.
We will send you an invoice via paypal.Please kindly check it later.
Once we receive the amount, we will process your order accordingly.Please feel free to contact us anytime.
Thanks for your understanding and assistance.'Magyarul az ebay topikban linkelte valaki ezeket a karácsonyi projektorokat, hogy most nagyon jó akcióban vannak.. 26 dolcsi helyett volt tizen valahány + szállítás.
Rendeltem kettőt.
Aztán hitegettek össze vissza, hogy bocsi, projektor van, uk to eu átalakító nincs hozzá, majd 10-15 nap múlva lesz. Visszaírtam, hogy nem baj, küldjétek anélkül. Aztán hirtelen maga a projektor is elfogyott és csak 10 nap múlva lesz nekik. Közben meg árulják másnapi feladással...VICC.
Most meg írnak egy ilyen üzenetet? Kit néznek ezek madárnak?
Ráadásul már 80 feletti az ára dolcsiban. Elég érdekes árváltozás történt a napokban.Mindegy, ticketbe leírtam nekik, hogy ez nevetséges...és hogy az anyukájukkal szórakozzanak, csaló nyomorultak, majd pár review oldalon lehúzom őket, azt ott rohadjanak meg. Amint megjön az utolsó rendelésem is ezektől a mocskoktól tiltom/törlöm a fiókom, ha lehet. Ne velem szórakozzanak.
-
törölt tag
Hali!
Kezd idegesiteni Gearbest.
Volt 4-5 napja marha jo akcio ezekre a karacsonyi led projektorokra. Eu raktarbol. Vettem 2-t. Irtak messengeren, lattam, hogy 2 UK to EU atalakitot is adnak hozza, mondom kiraly, nem kell pluszba venni.
A termek adatlapjan masnapi szallitas volt, szoval gondolom van nekik raktaron.
Erre azota se adtak fel. 27.-en nyitottam ticketet, hogy mi van, visszairtak, hogy sajnos nincs raktaron UK-EU atalakitojuk, 12-15 nap mulva lesz. Visszairtam, hogy oke, kuldjetek anelkul, egy napig semmi, majd visszairtak, hogy bocsi, maga a termek sincs raktaron, 15-20 nap mulva lesz csak.
Ehhez kepest aruljak ujra, flash sale van ra. Termek linkje.
'Dispatch: Ships between Nov 30 - Dec 2 'Szoval mit szorakoznak ezek?

-
törölt tag
Xiaomi car charger ehhez valaki tud kupont?

-
törölt tag
0,69 szintén.
Más.
Eu express rendelésem most így áll:'Nov 21, 2017
09:21 pm
Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary DPD UK
International GatewayNov 21, 2017
09:20 pm
We have your parcel and it's on its way to our depot DPD UK
International Gateway'Van rá esély, hogy pénteken vagy jövőhét hétfőn, kedden megjön?
-
törölt tag
Hali!
EU express megrendelesnel ezt latom:21.11.2017 19:38 Oldbury (GB)
A küldemény beérkezett az elosztó központba21.11.2017 19:33 Middlesex (GB)
A küldemény beérkezett a feladó depóba11.11.2017 06:02 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.Innentol mennyi ido mire megkapom kb.?
-
-
törölt tag
Nekem miért nincs ilyen szerencsém soha?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest