Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Karesz_
tag
2018-01-10 11:22:00 Arrived at Sort Facility waiting for customs clearance.
16 nap csend után megkérdezett a DPD-hez.
-
m4rk.89
aktív tag
Van kupon most valamelyik ajánlott robotporszívóhoz? EU és kínai raktár is érdekelne.
-
látom kiküldték a hírlevelet a napi kuponokkal

-
UHHH
őstag
Mától visszatér a hagyományos EU express szállítási mód a Gearbestre.
Csakugyan: Ma már tudok venni priority line szállítással P8 tabletet is. -
Mai naptól visszatér az EU express.

-
-
vegyszer
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Mert vagy 16x írtam, hogy adják vissza. Minden alkalommal biztosítottak róla, hogy fontos vevőjük vagyok, értik a problémám, és nem történik semmi.
Az elején nyitni akartam egy PayPal jegyet, hogy ők adják vissza a pénzem, de akkor a PayPal azt mondta, hogy ez nem releváns kérés tőlem feléjük.
Így várni kell.De legalább a GB minden egyes rendelésem azóta töröl, mióta ez van, és nem költök fölöslegesen pénzt hülyeségekre.
Végülis jó ez így is. -
cidalain
veterán
válasz
vegyszer
üzenetére
Irtal rajuk ticketet?
Egy hettel utana is irtal, hogy nem jott meg a penz?
Lemondott rendelesnel mi a pekert varsz 60 napot? 60 nap a termek megerkezesehez kell. Ha lemontad a rendelest, es megkapta a cancel statuszt, es nem adja vissza a GB a penzt ketszeri felszolitasra sem mondjuk, akkor azonnal mehetsz a Paypalhoz. Nincs is kerdes. -
-
laslie92
senior tag
válasz
tahepa
üzenetére
2018-01-11 07:20:00 Your parcel is on its way
2018-01-11 09:07:00 Centrum danych DPD Informacje o zamównieniu zostały przesłane do DPD.
2018-01-11 15:20:00 Customer data received Southall
2018-01-14 15:58:00 Parcel arrived at the airport.Valaki jár ebben a cipőben? 14. óta semmi mozgás.. :S
Eu Express
-
atee_13
őstag
korábban olvasgattam, hogy sokan nem voltak megelégedve az EU raktáros rendeléssel, hogy kamuztak az árukészletről. Ez mennyire lehet igaz, ha most megrendelem ezt a telót?
[ Módosította: #45553408 ]
-
sonar
addikt
Sziasztok,
katam 3 ilyen kupont: For MINISKULL Store Only
Tudja valaki, hogy mi az a MINISKULL store? -
vidaila
senior tag
Sziasztok, mit adnak a húsz dolcsis tv box - os zsákbamacskában?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! Gearbesten mi a tapasztalat mennyi idő múlva törlik a rendelést a 24 óra elteltével? Csak holnap tudok fizetni, de most telt le a 24 óra.
-
kóóó
aktív tag
November 23.-i rendelesem meg mindig sehol...
Se dpd, se faryaan nem mozdul.
Sot szerintem a faryaa full kamu tracking oldal.
Egyszer irja pragat, egyszer nem, a bejegyzesek elott valtoznak a datumok, olyan mintha gearbest irkalna oda kb, hogy huzza az idot...
En paypalnal jelentettem mar penteken a rendelesem, nem fogom hagyni a majd 200$ cuccot.Mar egy hete levelezek gearbestel, de mindig csak a tereles megy, a mostani pl.:
Thank you for your feedback.
I want to offer my sincerest apologies to you for the issue.
As for this issue, please rest assured that we are looking into this for you.
We regret that we are still waiting for the checking result from the shipping carrier.
Please note that we need the checking result to offer you proper solution for your order.
We will inform you once we get the reply as soon as possible.
Thank you for your continued patience and kind support.
Best Regards
-
bertokl
tag
válasz
atee_13
üzenetére
Ha a Tottenham Hotspur logo nem olyan fontos, akkor a GB-n is van 119.99-ért 4/64-es Leagoo T5, a LeEco-ra jó a
letvprokupon, a kettő együtt így néz ki, sajnos a hongkongi raktárban nem könnyű találni nehezebb terméket:Szerk.: most látom, hogy a a Leecora-ra még jó a a
GBBF176kupon, ezzel már csak 230.98$ az együttes összeg, a kérdés továbbra is a hongkongi tömegnövelő termék
: -
bertokl
tag
válasz
molnar28
üzenetére
Jó, de ez külön raktárban van, mint a szerszámkészlet.
Nem kötözködni akarok, csak a hongkongi raktárban nehéz megfelelő EUexpresszesítőt találni.

Ezek szerint, amikor rendelted még volt a hongkongi raktárban is ez a szerszámkészlet:
https://www.gearbest.com/other-tools/pp_360582.html?wid=4

-
-
molnar28
csendes tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Nem tudom de ahogy én rendeltem telot kb hó elején az elöbb kiprobáltam ujra hogy müködik e az eu expressz szállitás ugyanugy hogy a telo mellé tettem egy szerszámkészletet és müködik most is itt van rola a kép .
ezt a szerszémkészetet raktam bele a suly miatt.
https://www.gearbest.com/other-tools/pp_360582.html?wid=21
Hátha neked is segit. Oké plusz költség de ha meg simán hozzák akkor több rá az egyéb költség,Vám stb...
-
atee_13
őstag
Betettem 2 telefont a kosárba, de nincs eu expressz van valami ötlet mit kellene mellé tenni, h legyen?
-
bul07
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Igen
Alakul ez, tegnap vettem Mi Band 2
14.09$ fizettem érte és számlán zárolt összeg 3515Ft, ugye ez 249.5Ft/$, még a végén vissza megy 220Ft/$ magasságba -
Watcher45
tag
-
capafog23
őstag
December 25.ei eu express 01.09én volt "vámon". Most ért Angliába. Gondoltam beírom sokan voltatok ezzel az időponttal.
-
azbest
félisten
válasz
cidalain
üzenetére
És egy év, magyar szervizben érvényesíthető valódi garancia (wayteq szerviz) is jár az eustochoz. Míg a kínai esetben minimum visszapostázás és akár több hónapos huzavona is lehet. Ha valamért élni kellene a garival.
Valamint 1-2 nap alatt a kezében is lehet, kb egy ezres a futár.
-
castiels
addikt
válasz
andrisbandi
üzenetére
Akkor amit linkeltem mennyire jönne ki mindennel? Kupon nincs hozzá?
Egyébként vám mentes lenne ìgy?
Mondjuk akkor lehet jobban megérné belföldről 29 ért rendelni..
-
cidalain
veterán
válasz
castiels
üzenetére
Xiaomi Redmi 5A email only 89.99
Tovabb pontozhato az ar, akar 63 dollarig leviheto (kb 1350 pont kell hozza). Kinai raktar, nincs vammentes szallitas.
89.99-es arnal afaval mindenel 31500 ft-re jon ki, azaz nem eri meg, mert az Eustock ara ugyanenyi, par szazas kulonbseggel
63 dollaros pontozott arnal 23000 ft korul van adokkal, ugy ok.
Eu raktarban nem szokott nagy akcioban lenni, es onnan meg 10 dolar koruli szallitasi koltseg is lenne. -
Mivel legfőképpen nektek írtam ezt, így engedelmetekkel belinkelem. (hogyan váltosunk olcsón, tároljunk pénzt usd-ben témakör)
-
castiels
addikt
Melyik Android-os kìnai telefont ajánlanátok?
Valaki rendelt már? 10-25 ezer ft ig melyik a legjobb választás?
Árban és teljesítmény ben?
-
castiels
addikt
Valaki tud ajánlani Android-os készüléket(telefont) olcsót, jó árban, akár kuponnal?
-
Voice24
őstag
Hali!
Nem találtam egyértelmű leírást, ezért megkérdem, a gearbest-nél a gw jelöli az európai raktárakat? Tehát ha egy termék akár 5 féle gw-n is elérhető, az mind az Eu-ból jön, áfa nélkül? -
Fontos tájékoztatás!
Tévedtem, téves információ alapján írtam véleményt, a vámolási értékhatár és vámolás témában.
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 § (5) bekezdése nem csupán a kereskedelmi forgalomra vonatkozik, így ennek alapján a kis összegű, 10 eurónál kisebb, vagy az ezzel megegyező terhet valóban nem kell fizetni. Ez a jogszabályi hivatkozás a NAV álláspontja szerint vonatkozik a magánszemélyekre is, valamint a külföldről érkező küldemények után fizetendő ÁFÁ-ra is.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy januárban 44 USD-ig adómentes a küldemény.Ennek megfelelően módosítom álláspontomat és ezt javaslom én is mindenkinek, hogy ha a vásárolt dolog értéke 44 $ körüli, akkor emlékeztetve a fenti jogszabályi helyre az értékigazolást bekérőt kérni kell az áfa kiszabás, a vámeljárás vámmenteskénti elbírálását.
Ezek szerint az általuk mindenhol szajkózott 22 €-os határ így helyes:
22 €-ig áfa és vámmentes, a 22 € fölötti összeg esetén, ha a meghatározott közteher (áfa, vám) mértéke nem haladja meg a 10 €-nak megfelelő összeget, akkor azt nem kell megfizetni a 2017. évi CLII. törvény 162.§.(5) bekezdése alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ubuntu Linux
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi ránézek

Nekem ilyenem volt 35 dolláros terméknél (akkori árfolyamon 30 euró):