Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Két ördög beszélget.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cidalain
veterán
Akkor vedd meg te a te paypaloddal, ismeros meg neked fizet.
Ha megveszed az o bankkartyajaval, es problema lesz, akkor csak szivas lesz, es a GB-tet kell fuzni penzvisszateritesert. Ami nem olyan egyszeru bizonyos esetekben.
En is altalaban en veszem meg a cuccokat, aztan amint kiderul mennyibe kerul, ki is fizettetem. -
beci
őstag
Sziasztok.
Paypalon kivul massal is tudok fizetni Gearbesten? -
.mf
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Köszi - nem túl logikus, gondoltam a search a rendelési számra vonatkozott...
-
.mf
veterán
Csak nálam nem megy a ticket-rendszer?
Jött egy bringás táska, amin rossz a varrás, jön szét az egész. Nyitnék rá ticketet, ki van választva megfelelő kategória, order number, sku, subject, message, fotó, név, captcha minden ki van töltve, de submit után csak annyi jön, hogy "check goods please!" és nem menti el. Már egy bő fél órája szívok vele... -
gábor-ka
tag
Sziasztok!
hasonló eset az enyém, én 29-én adtam le a rendelést (EU express, kínai raktár), 30-ára írja a Southallt, faryaa szerint pedig:
2018-02-07 15:58:00 Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-02-01 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-01-31 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
Kicsit kezdek félni, mivel nagy csomag (3 tétel), és a gearbest oldalán is hiányzik a kép amit általában csinálni szoktak a csomagról.
szerintetek úgy kb mikor történhet valami nagyobb változás?
bocsi de első rendelésem GB-n
-
gonger
senior tag
-
bul07
nagyúr
Hogy megy ez amit feb 19-.én rendelt cucc már postán van de amit még feb 10-én rendeltem az nincs
-
vckzs
csendes tag
köszönöm a válaszokat most kicsit nyugodtabb vagyok hogy nem áprilisba fogom megkapni a csomagot
-
vckzs
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Ilyen részletes nyomkövetést hogy tudsz előhozni?
Én Január 31-én rendeltem meg a telefont, de gearbest oldalán csak ennyit látok: Shipping method: DPDUK2
meg hogy Shipped OutEzen az oldalon: https://www.aftership.com/couriers/dpd-uk ha beírom a rendelés számot akkor csak ennyit hoz ki:
Jan 31, 2018
06:00 pm
Your parcel is on its wayDPD UK
Southall -
Ombre85
tag
válasz
Tommmysun
üzenetére
Nekem is pozitív ezzel kapcsolatban a tapasztalatom, de mindig törekszem a lehető legbenyalósabb és esdeklősebb reklamációt megírni. Eddig még sosem szívóztak, elsőre felajánlották, hogy visszafizetik. Persze megesküdtem rá, hogy mostantól csak trackelve rendelek, amit be is tartottam.
Legutóbb egy Mi band 2 veszett el elég különleges módon. Kaptam értesítőt a postától, hogy csomagom van. Bementem hozzájuk, de sehol nem találták. Legalább 45 percig keresték, már az összes bent álló csomagot átnézték, de nem lett meg. Felvették a telefonszámom, hogy ha előkerül, hívnak, persze nem jelentkeztek. Később újra próbálkoztam személyesen, mire közölték, hogy, hát ezt akkor kellett volna végleg lezárni, már semmit nem tehetnek, biztos visszaküldték... aha, sokkal valószínűbb, hogy valakinek a kezén figyel. Mindegy, megoldódott. Szegény GB ezt is benyelte, de maximálisan korrektek voltak. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Tommmysun
üzenetére
Azért még lekopogom, de úgy néz ki, probléma nélkül rendeződni fog a 4 elveszett csomagom ügye. A legutoljára feladott - bár már nem bíztam benne - pont tegnap jött meg, erre szerencsére még nem is nyitottam Ticket-et. A másik háromnál meg úgy néz ki nem problémáznak, hogy egyszerre ennyi csomagom van megreklamálva (Igazából nem egyszerre, hanem pár nap eltolódással írtam miattuk, hátha így kevésbé akadékoskodnak. Nem tudom, hogy nekik mennyire futnak össze ezek a dolgok, de látszólag három különböző ügyintézőhöz került mindegyik ügy, lehet ezért sem problémáztak rajtuk). Mindegyikre újraküldést kértem, hogy ebből is lássák nem a pénzt akarom "visszanyerni". Ami biztosítva volt, azt már újra is küldték, de a másik kettőnél is úgy néz ki, hogy minden különösebb vita nélkül 1-2 napon belül újra postáznak.
Igazából nem is értem, hogy nekem volt eddig mindig szerencsém velük, vagy mások, akik lepattannak az ügyfélszolgálatról, ők állnak rosszul a dolgokhoz. Nyilván a szokásos automatikus első válasz mindig megvan, meg nyilván mindig kérik, hogy erősítsem meg a címem, ami tök hülyeség, hiszen fel van töltve a profilomba, meg elküldik állandóan a szabályzatukat is, de ezeket végigjátszva, meg megírva, hogy türelmesen várom a megoldásukat, eddig sosem akadtam fent rajtuk, közben meg állandóan csak az ügyfélszolgálat rossz hozzáállásáról olvasok itt a fórumon.
-
Jhonny06
veterán
Nekem is megmozdult az EU Express, ma kiszállítják.
Feb 22, 2018 07:22 am
Your parcel is on the vehicle for delivery
Budapest
Feb 22, 2018 05:00 am
Your parcel has arrived at the local delivery depot
Budapest
Feb 22, 2018 05:00 am
Your parcel has arrived at the local delivery depot
Budapest
Feb 21, 2018 12:47 pm
The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
Budapest
Feb 19, 2018 11:51 pm
Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
International Gateway
Feb 19, 2018 11:50 pm
We have your parcel and it's on its way to our depot
International Gateway
Feb 19, 2018 09:44 pm
Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
Hub 4 - Hinckley
Feb 19, 2018 09:43 pm
We have your parcel and it's on its way to our depot
Hub 4 - Hinckley
Jan 26, 2018 01:21 am
Your parcel is on its way
Southall -
Sziasztok!
Egy novemberi rendelésem nem érkezett meg. Nem volt még ilyen problémám, milyen ticketet kell ilyenkor nyitni? Nekem egyik sem adja magát sem a fő, sem az altípusok közül, vagy csak nem értem pontosan?
-
grigo
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Egy studiolámpa állványának a lába tört és nem áll meg így a ámpa. Maga a foglalat a softbox ép csak ugye így nem tudom használni. Úgy csináltam mindent ahogy mondtad miután megkaptam a terméket. Írtam neki hogy nem elsősorban a pénzt szeretném hanem megoldást hogy minél hamarabb használni tudjam. Akkor várunk tovább.
-
cidalain
veterán
Irsz nekik a termeknel, after-sale ticketet.
Leirod hogy eltort egy bizgentyu, es ez igy nem jo, mert nem hasznalhato. Lefotozod, a kepet mellekeled. Ha szukseges levideozod, hogy torott es nem megy.
Aztan felteszed a nagy kerdest, hogy What can we do now?Eztan varsz, hogy mit ajanl a kinai baratunk. Nekem mar kuldtek ujra 20 dollar koruli cuccot ugy, hogy a hibast is megtarthattam. Te is szamithatsz ilyenre.
Aztan lehet reszleges penzvisszafizetes, ha a torott cucc kulon megoldhato esetleg. Vagy mittudomen. Mert ugye eleve fingom nincs mirol van szo, de mondjuk annyira nem is erdekes. A lenyeg, hogy tok normalis hangnemben vazold a szitut tenyszeruen, majd mehet a fent emlitett kerdes, aztan varas. -
andrisbandi
őstag
A nyomonkövetőseket vissza kapja a feladó. Pl ha annyira megsérül, h nem érdemes tovább vinni a vevőnek.
Egyszer volt egy ilyenem. Visszakapás után megkérdezték mit szeretnék, újraküldés vagy zsé.A sima külfüldi ajánlottaknak nincs nálunk nyömonkövetése.
Elvileg vissza küldik, de szerintem ez hülyesség, mert utólag nem lehet megmondani, h tényleg vissza ment, vagy megsemmisítették, esetleg haza vitte Jóska bá.60 nap után meg kell reklamálni, és vissza kérni a teljes vételárat, ha nem jött meg.
Kérni fognak mér egy kis türelmet.
Ha nem akarnak ezután sem fizetni, a Paypal-lel ki kell belőlük pofoztatni az összeget.Egy ilyen eset után nyilván nem érdemes többet nyomonkövetés nélkül vásárolni, mert könnyen lopósnak nézhetik az embert.
-
sysrq
őstag
A GB szokott írni ha valami nem érkezik meg hanem visszaküldik nekik a postáról (tételezzük fel hogy nem ellopták) vagy csak simán újrapostázza esetleg némán benyeli?
-
grigo
őstag
Sziasztok. Sérülten érkezett termék (egy részelem tört) esetén milyen kilátásaim vannak? A 24 órán belüli intézkedés annyiban merül ki, hogy adminisztratív módon felveszik velem a kapcsolatot és tájékoztatnak, valamint köszönik, hogy hozzájuk fordultam.
Ilyen esetekben vissza kell küldenem a terméket? Mert kb egy 5e Ft-os tételről van szó és nem biztos, hogy jól járnék, illetve várni se szeretném megint másfél hónapot.
Van rá esély hogy újraküldik és nem kell nekem visszaküldeni a törött terméket? Azaz csak egy része törött.
Vagy csak simán újraküldik ami eltört szállítás közben? -
bazsimano
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
marc 31
-
szabi__memo
nagyúr
Mi a pontok lejárati ideje, márc 1 vagy márc 31?
Köszönöm -
cidalain
veterán
válasz
tibbike01
üzenetére
Email only price van 145,99
ez akkor jó, ha van pontod dögivel, 2200 körüli ponttal leviheted az árát kb 44 dollárral.
kupon mostanában 139.99 szokott lenni, de az utána nem pontozható. -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Europe Railway Priority Mail szállítási módra megadott tracking-et lehet valahol normálisan követni? A Gearbest linkje semmit nem ér.
-
tibbike01
addikt
Sziasztok,
Ezt szeretném megvenni, tudtok most kupont hozzá? Honnan szerezhetnék?
-
Dr. Gonzο
senior tag
Február 6.-án rendelt Utorch lámpám ma megérkezett. Azt a 7,01 dollárt nagyon megérte! Gondolkodom egy második beszerzésén is, még ha drágább is most.
-
andrisbandi
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Sokkal egyszerűbb módszer, és 100% biztonságos a munkaruházati boltokból venni egy olcsó, jól kinéző napszemüveget. Szigorú szabványoknak kell megfelelniük, és sokszor olcsóbb mint kínából.
De a dechatlonos legolcsóbbak is agyonverik minőségben, biztonságban a kétes eredetű filléres kínai hamisítványokat.
Kínából is biztosan lehet venni jó szemcsiket.
Akinek megéri felpróbálás nélkül megvenni, majd bevizsgáltatni, h egészségre ártalmas e, az vegye.
Ezt ajánlani túlzásnak tartom. -
ace22
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Az óccógazdaszágos napszemüveggel az lehet a gond, hogy csak látható tartományban sötétít, UV-ben nem, azaz a pupillád a kisebb (látható) fényben kitágul és beengedi az UV-t.

-
KamuMazsola
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Az ezer forintos napszemüveg még okozhat neked is meglepetést, vidd be egy vision expresszbe! (nagy valószínűséggel semmi károsat nem fognak megállapítani)
A wish-sel én is szkeptikus vagyok. -
andrisbandi
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Wish
Túljártak a Facebook eszén, 8 milliárd dollárt kaszáltak
https://index.hu/tech/2017/12/27/wish_reklam_tortenet_hatter_online_bolt_facebook_clickbait/- Jól működik a Facebook-os agymosás a fiataloknál.
Nálunk a melóhelyen egy csomóan vásároltak már onnan.Pár embertől érdeklődtem pár alapkérdéssel;
- Ugyen nem kártyával fizettél?
"De"
- Akkor legalább a gépeden hivatalos oprendszer fut, Ineternet Security-vel?
"Nem, miért baj?"
Többet nem is mertem kérdezni.... De azért elmesélte, h 1.000 Ft-ért vett Police napszemcsit... biztos jót tesz majd a szemednek... -
cidalain
veterán
válasz
Vesztor87
üzenetére
Hoaba tud angolul, ha nincs tisztaban a vamszabalyokkal. A GB nem irja hogy lesznek extra koltsegeid. Nyilvan vannak ooyan emberek akiknek nem valo a kulfoldi rendeles, aposod ezekszerint ilyen

Fel kell homalyositani, hogy ovatosan a bankkartyaval, mert 22 euro felett EU-n kivulrol lecsap az adomano. -
Vesztor87
senior tag
válasz
powerwade
üzenetére
Köszi

Ilyen mikor az angolul egy szót nem tudó ember rendel magának egy telefont....
Javasoltam neki pedig az eustock-ot mert az magyar, egyszerű, gyors, na mindegy... most meg szívhatok vele, intézzem már el neki pls...
Épp házat veszek, hitelt intézek, autót vinném szerelőhöz, de vidékre is mennem kell helyettesíteni, eladtam a lakásom, szerződést intézni ááááá, hiányzott ez mint ablakos Tótnak a hanyatt esés 
Köszi az infót mindenkinek

-
-
cidalain
veterán
válasz
Vesztor87
üzenetére
Osszes koltseg (telo+posta+biztositas) 27%-at kell megfizetni, es meg 3000 Ft eljarasi koltseget.
Paypal fizetesi bizonylat, bankszamla bizonylat a paypales lehivasrol kelleni fog. Gearbest szamla nem er semmit, nem valos osszeget tartalmaz. A megrendeles visszaigazolo emailrol viszont mehet a masolat, mert azon van az invoice szam (ami a paypal bizonylaton is rajta van)Hogy mit hova kuldj abban nincs gyakorlatom.
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Apósom rendelt a gearbesstől egy telefont, 98,99 dolcsiért. Most szólt hogy írt a posta neki hogy vámolnák a csomit. Soha életemben még csak nem is hallottam a gearbestről, elkezdtem túrni a témában.
Amit tudok, hogy online kártyával kifizette, biztit kötött még rá 2-3 dollárért. Namost, jól gondolom hogy 27% áfát kell fizetnie? HK2 a raktár ahonnan rendelte ez a jóember
Ki kell nyomtatni, aláíja, vissza szkennelem a cuccost, elküldöm a postának, aztán pár napon belül ez lezongorázódik? Vagy még küldenek majd csekket, hogy lesz ez? Agyam eldobom hogy ilyenekkel fáraszt egyébként, ne haragudjatok ha alap dolgot kérdezek.
Köszönöm!
-
Beni2360
félisten
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Nagyon jó kis film volt, a mai napig szoktam emlegetni a FedEx-et de sokan már nem is tudják, hogy miről beszélek.
A tengerpart jöhet minden mennyiségben.
Ui: A villanyóra szekrény már világit.

-
cidalain
veterán
válasz
toyasoslecho
üzenetére
szerintem nem fizetett fedex-ért, free shipinggel küldette
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cidalain
veterán
válasz
toyasoslecho
üzenetére
ha holnap reggelig nézem, addigra sem lesz itt tűz, olyan szar technikával csinálja

-
cidalain
veterán
válasz
sambenez
üzenetére
jó múltkor szakadó esőben álltam a bolt előtt az eresz alatt, jött a postás, bringa letámaszt a járdán, ő meg ment be "csavarós kifliért". mondom nem áznak meg a levelek? azt mondja ki nem szarja le, nem az enyém

nem tudom mennyire ázik be a bringás zsák, de nyilván nem egy tökéletesen vízzáró anyag. főleg ha nyitogatni kell minden címnél kivenni a küldeményt. -
retesz147
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor még van remény....Én november 15-én rendeltem, elvileg dec 12-től Bp-n van....De már visszakaptam az árát, amiből rendeltem egy S3-at
, az még nem érkezett meg... -
ace22
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor még van remény. Ugyanazon a napon rendeltem...
-
azbest
félisten
Volt már aki EU Express (faryaa + dpduk) küldeményt sikeresen átirányíttatott más címre?
Elvileg csak a feladótól fogadnak el ilyen kérést, aztán a kombinált küldés miatt neccesnek tűnik ennek a sikere.
Ha jól látom azt sem lehet ellenőrizni, hogy dpd szerint hová menne a kézbesítés.Mégha a futár felhívna és akkor át lehetne kérni...
Most már van stabil iradai címem, ahol mindig van valaki, de hát 2-3 hónappal előre ki tudja hol lesz
-
Beni2360
félisten
válasz
sambenez
üzenetére
Hát mivel sós volt a csomagolás, és az égő menetén kicsapódott só volt, biztos itthon fürdették.
Volt tavaly is egy csomagom amiben még a a belső szivacsos csomagolásból is ki lehetett csavarni a vizet az egy szerény alá csavarozható 31 cm égő sor volt 230 V -s . Az is azóta a dobozba hever.
Hol tudod te elképzelni a postánál, hogy egy leragasztott csomagban ronggyá ázzon egy doboz. meddig kellene víz alatt lenni-e?
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, ritkán szoktam panaszkodni de most ha lehetne.
Jan 19.rendelésem volt LED Flame Light Bulb ami a mia napon meg is érkezett a szállítási idővel semmi gondom de amit kézbesítettek azzal már igen.
Ronggyá ázva korrodált menettel és dohos büdös az egész. Be merjem csavarni a lámpába?
-
kigyi_23
addikt
válasz
hanczurs3
üzenetére
Ha tényleg írtál nekik szépen, hogy mi az ábra és nem félreérthetően homályosan fogalmaztad meg akkor ne foglalkozz vele, de tartsd meg még pár hétig, mert előfordulhat, hogy valakinek kirobban az agyából és keresni fogják (ez ugyan nem valószínű): Onanntól pedig ott a garis tartalék
Nálam a nagyker keresett 3 hét után egy terméekt amin elírtak egy 0-t, hát mondtam, hogy ez van eladtuk nem véletlenül rendeltük kellett az a vásárlónak. (jelzem annyiért ment ki amennyiért kaptuk nem nyerészkedési célból vettük meg). -
hanczurs3
csendes tag
Sziasztok! Novemberben volt egy nagyobb 300$ körüli megrendelésem eu expressel. Január első hetében meg is érkezett, probléma nélkül. Tegnap kaptam smst a Dpdtől, hogy csomagot kézbesítenek. Megkaptam ugyanazt a csomagot mégegyszer(cím, név stimmelt rajta). Az első csomagra nem nyitottam ticketet. Írtam nekik, hogy ez most mi. Nem értették a dolgot és ilyen biztos nem történhetett. Az ő rendszerükben nincs nyoma és az én oldalamon se látok semmit csak az eredeti rendelést! Én nem erőltetem a dolgot, megtartom szívesen. A későbbiekben lehet ebből bármi problémám?
-
laslie92
senior tag
Na megindult az eu expressem. 19.en valami nagyon nag dolog tortenhetett de elvileg mar uton van magyarorszagra.
2018-01-11 09:07:00 Informacje o zamównieniu zostały przesłane do DPD. [Centrum danych DPD]
2018-01-11 15:20:00 Customer data received Southall []
2018-01-12 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre. []
2018-01-13 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre. []
2018-01-14 15:58:00 Parcel arrived at the airport. []
2018-01-15 00:00:00 Parcel is in clearance. []
2018-02-19 19:19:00 W transporcie [Middlesex (GB)]
2018-02-19 19:24:00 Confirmed at Hub Hub 4 - Hinckley []
2018-02-19 19:24:32 Przesyłka otrzymana przez DPD, transport do sortowni [Hub 4 - Hinckley]
2018-02-19 19:25:00 Sorted by offshore gateway Hub []
2018-02-19 19:25:00 Exported by international gateway, to DPD Group Hub 4 - Hinckley []
2018-02-19 19:25:32 Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary [Hub 4 - Hinckley]
2018-02-19 20:43:00 Confirmed at Hub International Gateway []
2018-02-19 20:43:00 W transporcie [Hinckley, Leicestershire (GB)]
2018-02-19 20:43:17 Przesyłka dotarła do sortowni międzynarodowej [Terminal międzynarodowy]
2018-02-19 20:44:00 Exported by international gateway, to DPD Group International Gateway []
2018-02-19 20:44:00 Sorted by offshore gateway Hub []
2018-02-19 20:44:17 Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary [Terminal międzynarodowy] -
Honzi
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
GW-16 bol sima gls logos zacskóban volt benne a cucc semmi egyéb védelem.
Lehet azt hiszik ha eubol küldik akkor nem annyira törékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IJ...