- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
anonymus89 #36208 üzenetére
Hát elég gáz, én sem fogom a jövőben erőltetni.... Csak abban reménykedek, hogy rendben érjen ide és legyen jó....
-
Gtaati
őstag
válasz
anonymus89 #36202 üzenetére
Helló!
Én 09.19.-en rendeltem és fizettem ki egy telefont.... Ma (10.12-en) jött értesítést, hogy feladták....
-
prsq
aktív tag
válasz
anonymus89 #36202 üzenetére
Én szeptember 21-én rendeltem, azóta nincs feladva, megy az ígérgetés.
Welcome to Gearbest! :-)(A bosszantó az, hogy ezt csak ők csinálják. Az ígért feladási dátum kamu, a készletinfó csak "tájékoztató jellegű", magyarán kamu.)
-
viktorhu
veterán
válasz
anonymus89 #31455 üzenetére
Belföldön is értéknyilvánítás esetén a deklarált érték alapján fizetnek, ennek megfelelően ilyenkor a feladáskor is ennek megfelelően többet fizetsz, ez a biztosítás. Nemzetközi áruküldeményeknél kötelező az értéknyilvánítás, és ebben a magyar posta a jobb fejek közé tartozik, mert van ahol értéknyilvánítás esetén a deklarált érték csak a kártérítés maximuma, de eredeti számlát kérnek az áruról, és anélkül nem is fizetnek semmit - feltéve, hogy a feladási díjnak része volt az értékbiztosítás.
Ha meg a német posta veszíti el a csomagot, akkor a kinti freight forwarder már teljesítette is a feladatát, amikor Európába eljuttatta az árut.
Egyenként is kedves dolog a megszokott élethelyzetekhez hasonlítani a nemzetközi árufuvarozást, mondván, hogy ez tisztára olyan, mint amikor ő bemegy a postára, és levelet küld a nagymamájának, de ilyen nagy volumenű üzletnél eleve ráfizetés az értékbiztosítás, mert többe kerülne, mint az ellopott áruk értéke, szóval egy olyan árat fognak kialkudni a fuvarozótól, ami ezt a szolgáltatást nem tartalmazza.
-
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89 #30385 üzenetére
Ott írja a kuponnál: flash eladásnál Kínából és gondolom 1 tételre.
Nézd meg a fiókodban ott a ? jelnél írja. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #30382 üzenetére
Nektek műxik appban az Alfawise eb 2510-re az 50%offGB20 kupon?
Állandóan az árra panaszkodik hogy az ár alatt nem használható a kupon mikor 3 db van a kosárban. -
válasz
anonymus89 #30191 üzenetére
Mindig azt nézik mennyit fizettél érte.
10 kábel semmi, simán regisztrált postával rendeld.
Én is vettem párat. -
GZoli7
senior tag
válasz
anonymus89 #29768 üzenetére
Ott kell elé a 1550.
-
Ciccuka
veterán
válasz
anonymus89 #29615 üzenetére
Normál böngészőben pc-n is?
-
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89 #29564 üzenetére
Se perc alatt beléptem chorme alatt.
-
válasz
anonymus89 #29564 üzenetére
Próbáld másik böngészőből.
Nálam most chorme alatt rosszalkodik. Firefox perfekt. -
spiky03
veterán
válasz
anonymus89 #29511 üzenetére
Koszonom az infot.
Visszairtam nekik, hogy kerem vissza akkor a penzt.
Magyarul irtam nekik kivancsi leszek jo lesz e ugy -
FingR86
őstag
válasz
anonymus89 #28857 üzenetére
ezeknek az SB számhoz tartozó eseményeknek nem szabad hinni
de tény, hogy ezek az SB-k képesek a legfurcsább dolgokra -
cidalain
veterán
válasz
anonymus89 #28192 üzenetére
Namost rendes aron a 3 lampa osszesen 33 dollar. Olyan 23 korulre vihetted le pontokkal. Ez boven jo. Meg a 22 euros hatarertekbe is belefersz, de az adot nem kell megfizetni ha az 10 euro alatt van ertekbe meg tutibiztos (mert az 45 dollar korul van ebben a honapban)
Szoval mehet a 3 egyben, de kerjel ra biztositast. Posta mindegy. Amelyik olcsobb. -
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89 #28194 üzenetére
Mivel semmi gőzön nincs, hogy mibe kerül, de ha 1 db kerül annyiba akkor egyenként kell megrendelni. 1-1-1 nap eltéréssel vagy ha már feldolgozás alatt van a termék. Külön csomagban fog jönni.
Hogy ők kevesebb árat írnak rá az ő érdekük is mert ott is van"NAV". Ezt sosem említik az áraknál. Az az ár a Kínai hatóságoknak szól. És nem véletlen ha vissza küldésről van szó, hogy kicsi árat kérnek, hogy tüntessél fel. -
Krogoth
senior tag
válasz
anonymus89 #28194 üzenetére
Felejtsük már el ezt a baromságot, hogy mi van ráírva.
Átmegy a röntgenen és az ügyintéző, ha úgy látja bekéri az adatokat a ráírt értéktől függetlenül.
-
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89 #28192 üzenetére
Számítanom kell valamire? - Max egy fizetési bekérőre a 3 db miatt.
Meg, hogy megérkezik és világítani fognak.
Nálam NL szállítás jobban bejött. -
retesz147
addikt
válasz
anonymus89 #27621 üzenetére
Akkor még van remény....Én november 15-én rendeltem, elvileg dec 12-től Bp-n van....De már visszakaptam az árát, amiből rendeltem egy S3-at
, az még nem érkezett meg...
-
ace22
tag
válasz
anonymus89 #27621 üzenetére
Akkor még van remény. Ugyanazon a napon rendeltem...
-
spiky03
veterán
válasz
anonymus89 #27352 üzenetére
Milyen ticketet erdemes ilyenkor nyitni?
Nem csinaltam meg ilyet, eddig minden megjott iudoben. Ez eddig az elso ilyen eset.Lehet jobb lett volna ha az ebayrol viszem attol az ajanlott eladotol...
-
Jhonny06
veterán
válasz
anonymus89 #27311 üzenetére
Ezek milyen értékű csomagok voltak, ha szabad kérdezni? Én 450 dollár értékben rendeltem, bár még csak 2 hete áll a cucc, de akkor felkészülök, ha mostanában ennyi minden eltűnik.
-
spiky03
veterán
válasz
anonymus89 #27352 üzenetére
Hétvégén akkor nyitok egyet.
@(#27353) erzol
Jó neked.
Nekem a trackker szerint még mindig az van 12.22 óta, hogy bármikor hozhatják. -
palika!
csendes tag
válasz
anonymus89 #27018 üzenetére
Igen, a későbbi bejegyzések szerint másoknak is érkeznek ezek a nov. végi, tracking nélküli csomagjai. Tényleg lehetett néhány "elfelejtett" konténer, nem nehéz elképzelni, hogy idehaza álltak sokáig bontatlanul (erről csak belsős tudna felvilágosítást adni).
Mint említettem a nov. eleji töltőről ticketet nyitottam, ott a GB különösebb kukacoskodás nélkül (követhető) újraküldést ajánlott. Nekem ezt pozitívan értékelem, remélem az már meg fog érkezni.
-
yociweb
újonc
válasz
anonymus89 #26987 üzenetére
ez sablon szöveg, ezt kaptam én is, robot küldi. Pár kérdést dobj fel nekik és ügyintézőhöz kerülsz. Elsőre le akarnak rázni, majd később ajánlanak esetleg valami kompenzációt. Én folyamatosan kérdezgetek, hogy valami konkrétumot kapjak, amivel tudok menni - szükség esetén - Paypal-nél majd gyors eredményre. Persze csodák is előfordulhatnak és tényleg elősegít valamit az ügyön a párbeszéd
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
anonymus89 #26042 üzenetére
24-én rendeltem egy bicskát GBről, 5-én már nálam volt. November 22-én rendelt órám meg sehol. De ilyen ez a popszakma, deadline után nyílik a ticket.
-
XenHai
senior tag
válasz
anonymus89 #26021 üzenetére
Ez bosszant engem is . A 11.21 rendelésem még sehol sincs.
-
Real_Necro
veterán
válasz
November 25-öst még én is várok...még 2 hét aztán írok.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
60 napnál érdemes írni.
-
bertokl
tag
válasz
anonymus89 #24680 üzenetére
Ha a böngészőben továbblépsz, szállítással együt az is 2.716 lesz. Az appban, azon az oldalon, ahol beírod a kupont, már a szállítás hozzá van adva.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #24218 üzenetére
No ma jött email, hogy refund paypalon keresztül mivel nem javítható.
Kérdés ettől függetlenül értékeljem a terméket a youtube videóval együtt?
Nem pozitív értékelés lesz... -
KamuMazsola
őstag
válasz
anonymus89 #24281 üzenetére
Ezt a paypal2017 kódot hova a francba lehet beírni? Ebayes vásárlásnál nem fogadta el. Gearbestes vásárlásnál nincs hova beírni. Mit csinálok rosszul? A múltkor is vették itt az ebayről a memóriakártyákat én meg ott bénáztam csak vele, de nem volt hova beírni a kódot. Köszi, ha valaki rávezet!
-
ice9
tag
válasz
anonymus89 #24188 üzenetére
nem maradt a lencsén valami fólia? sokszor úgy rárakják, hogy nem is látni elsőre, hogy van rajta vagy nincs
-
tupacamaru
veterán
válasz
Hát elég gáz képe van az biztos. Én egy ilyet rendeltem a multkor, mert akciós volt. 5$-ba került kb., szerintem vállalható képe van, már nem tudok neked videót felvenni, mert egy autószerelő ismerősöm elkunyizta.
AN98 android app-al néztük.
-
Shingen
addikt
válasz
tényleg ratyi a képe.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest