- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanczurs3
csendes tag
válasz
ZsoltG60 #28456 üzenetére
Upsz, nem Neked szántam.
Nekem 14.keruletbe rendelt csomagot valakinek kezbesitettek a 11. Kerületbe. Kivertem a balhét, jegyzőkönyv, BTK-ra hivatkozás. Kikuldtek valakit a címre és valahogy visszaszeretek a csomagokat, 2 nap múlva hiánytalanul megkaptam. Ja mert egyszerre 4db volt, kb 50.000 értékben. Szintén a 70-es postára kellett volna érkeznie. De ugyanitt kaptam már meg más csomagját is. Szóval ott van baj rendesen. 72-es posta 0-24 menj be, kérd a muszakvezetot és tegyél írásos panaszt. Ott segítőkészek, nekem is ott intézték a dolgot. -
A214
aktív tag
válasz
ZsoltG60 #28188 üzenetére
Hát igen, nekem nem volt külön ilyen barna kartondobozba csomagolva.
Nem ez az első rendelésem a Gearbestől és még eddig semmi gondom nem volt velük .
Százezer Ft már biztos elvásároltam náluk.
A helyükbe én szó nélkül küldenék egy töltőadaptert az jó napot.
Bizonyítani nem tudom ,de most minden csomagot videózzak le kibontás közben .
Na meg a felvétel is manipulálható nem.
Úgy gondolom a PayPalnak lehet írok még ez ügyben aztán lerendezik. -
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
ZsoltG60 #28066 üzenetére
Értem köszönöm, akkor bátran megrendelem innét, Yeelight LED égőket szeretnék. Eredetileg a sima fehéret szerettem volna mert az valamivel olcsóbb, de az szinte sosincs raktáron sehol, most is csak Spanyolban.
Szóval marad a színes változat így, ez a neve: Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb.
Ha esetleg kupon is lenne rá az nem volna rossz. -
-
p@gabi
tag
válasz
ZsoltG60 #27744 üzenetére
Akkor szerintem nyiss ticketet és reklamáld meg.
Nem szoktak több részletben pontokat adni értékelésekre.Egyszerre megkapod amit adnak érte és annyi.Azt benézte az elbíráló,nekem is volt ilyen,csak nekem 10 pontokat adtak a 20 helyett.És elég sokra.Naná,hogy megreklamáltam.Igaz,hogy másfél hetes levelezgetésem volt az ügyintézővel,de végül megkaptam az elmaradt pontokat. -
-
olleru
csendes tag
válasz
ZsoltG60 #25321 üzenetére
ha ez az uzenet fogad ticketnel, akkor van eselyem a penzem visszaszerzesehez?
Thank you for contacting Gearbest. We are so sorry for this situation.
Please note:
For paypal refund, it may take up to 2 business days .
For credit card refund, it may take up to 7-14 business days .
attol fuggetlenul a termekem nem modosult a folyamatoknal, tehat nincs semmi jele annak, hogy visszamondtam, ugyan ugy jelzi, hogy processing :/
-
206 cc
senior tag
válasz
ZsoltG60 #25310 üzenetére
Szia!
Óóó...bocs nem írtam meg hogy en olyanra gondoltam ami úgynevezett akkupack....szóval liion aksi van benne!+ egy szabályzó elektronika. Az a baj ezekkel a NiMh aksikkal,hogy ugye normál feszültségük az 1.2v még full töltésnél is max 1.4v, na most a kontroller meg 2.4v alatt már nem igazán szeret működni. Szóval nem igazán jó id3 a NiMh akku.....gondolkoztam hogy érdemes lenne csak liion akkut venni és betenni az üres el3mtartóba kis munkával ugye megoldható + egy szabalyzó és a 3V-ot leadja egy hétig folyamatosan hasznalva ismég ha csak kb 1000mA kapacitású is csupan.
-
spiky03
veterán
válasz
ZsoltG60 #25305 üzenetére
Igen azt láttam, hogy valaki kevesebbet írt valós értéknek. De még talán így is több mint az ilyenekben, mert erre meg 700 mA van irva a magyar üzletekben.
[link]Remélem most sikerült rendesen a link.
Nem tudom melyik lenne a jobb?
Ikeas aksit is néztem de ugye ahhoz meg kellene még plusz töltő, meg azokat mindig ki kell szedni ha tölteni akarom. Ezeket meg csak rateszem este és masnapra újra tele is lesznek.
-
sysrq
őstag
válasz
ZsoltG60 #25290 üzenetére
Csak ez sem hivatalos információ, vagy van linked? Én is olvastam hogy többen panaszkodtak hogy a biztosítás hiánya miatt lefelezgettek a GB-vel, de sosem írta meg senki hogy mi is lett a folytatás. Csak tippelem hogy mégiscsak teljes visszatérítés lett a vége mert ha nem még mindig folyna a monitoromból a könny a sok sírás miatt.
-
cidalain
veterán
válasz
ZsoltG60 #25232 üzenetére
Regebben altalanos volt, aztan eltunt a kapcsa, majd mostanaban hol kerte, hol nem.
Regebben az agyamra ment, mert mire bepotyogtem telon az email cimet, meg a jelszot, addigra lejart a kodom ervenyessegi ideje, es kapasbol orhattam be egy masikat. Raadasul akkoriban eleg fosul olvashato kodok voltak siman 5-bol csak 3-mat birtam elolvasni. -
ga_-bor
tag
válasz
ZsoltG60 #25168 üzenetére
Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway
Shipping meghod: DEPEURM2
Deliveries : Europe Registered
State/County/Province : Pest
TN: RC209936267DE -
lkristóf
senior tag
válasz
ZsoltG60 #24782 üzenetére
iSDT Q6 Plus töltő lenne.
-
p87
senior tag
válasz
ZsoltG60 #24287 üzenetére
Én múlthéten nyitottam ticketet, EU17 raktár Excelvan mérleg rendelés volt. Nekem se akarták feladni.
Írták van raktáron, csekkoljam az sku-t meg nevet és hogy küldhetik-e, írtam, hogy küldjék Karácsonyra szeretném megkapni.
Ma kaptam sms-t DHL-től, hogy feladták, csütörtökön hozzák.Akinek nem akarják küldeni, ne várjon, nyisson ticket-et és sürgesse meg.
-
-
Pancsermeste
őstag
válasz
ZsoltG60 #23813 üzenetére
No és milyen a fényereje ezeknek a LED-es cuccoknak? Mennyire vagy vele megelégedve? Mondjuk, egy hagyományos 60W-os izzóhoz képest?
Azt írják, 1800LM - ami brutál fényerőt jelent, de gondolom ennek fele se igaz??
Van egy másik 3 db-os szett, szintén 5730-as LED-ekkel, ám csak 72 db van rajta, és érdekes módon ennek nagyobb a fogyasztása (12W)
Már vettem volna én is, de ilyen ellentmondó adatok alapján nem mertem megvenni... -
ZsoltG60
aktív tag
-
tobias40
veterán
válasz
ZsoltG60 #23239 üzenetére
Köszi!
Ki tudom fizetni kártyával is(nekem egyszerűbb lenne és kell is a termék),eladónak hol tudok írni nem látom?
Hol látom pontosan a termékeknél hogy eus raktárból jön vagy hogy honnan?
Az Alin egyértelmű de itt lehet gyakran eus raktár is ha jól hallottam,ezért is szeretnék többet vásárolni innen áfa és vám nélkül!!!
-
HXY
addikt
válasz
ZsoltG60 #23129 üzenetére
Nem akarom rajta futtatni az Asphalt legújabb részét, DLSR minőségű fényképek se elvárás.
Csak "alap" dolgok: napi 10 perc telefonálás, 1-2 SMS, 30 perc voip, 30 perc net, 10 perc YouTube, 1-2 fénykép. Kb. ez minden amire használva lenne.
Remélem, hogy elég a vas, hiszen 4 magos cpu van benne.Szerk.
Még meg se kaptam, de már a visszaküldésen gondolkodjak? -
csizzah
aktív tag
válasz
ZsoltG60 #22902 üzenetére
Áá, köszi, megtaláltam, minap vettem egy 7,99$-es top cellphone lucky bag-et kíváncsiságból, egy ilyen van benne. Ez így nem tűnik egy túl nagy deal-nek, ennyit pontokkal is tudtam volna faragni belőle, no sebaj valaki majd elfogyasztja a családban.
@drpele: Neked is köszi!
-
DolbySys
csendes tag
válasz
ZsoltG60 #22069 üzenetére
koszi a gyors valaszod!
vajon ez jobb valasztas lenne 151$-ert? Xiaomi Redmi Note 4,4GB ram
nekem az A1 jobban bejon de 250$ sok egy picit , szinte ugyanaz a ket telo( a szoftvert kiveve)
-
mexel
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
ZsoltG60 #21527 üzenetére
Szerintem felreertettel valamit.
Megrendelte kifizette, de idokozben masra kellene megis a penz. Elallhat e, volt a kerdes. Meg meg sem kapta, nem hibas, igy a DOA garancia halott ugy (DOA = dead on arrival = hibas volt mar, mikor megerkezett. Tehat nem alkalmazhato a dolog, ha a termekneknsemmi baja sincsen) -
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
ZsoltG60 #20728 üzenetére
Ezt amiatt kaptad, mert walletra kérted/kaptad a refundot. Nem a felhasznált pontokat kaptad vissza.
Bul ezt én is írtam már nekik, hogy jó lenne egy mail vagy messenger üzenet, mert a NEW MESSAGE felirat állandóan villágít. Annyit írtak, hogy használjak másik böngészőt...
-
bertokl
tag
válasz
ZsoltG60 #20723 üzenetére
Pontosan én sem értem, de mivel lassan egy hónapja nekem sincs infóm az EU Expresses rendelésemről, rékerestem az előzményekre:
https://prohardver.hu/tema/gearbest/hsz_19703-19703.html
https://prohardver.hu/tema/gearbest/hsz_20185-20185.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest