Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian1111
tag
válasz
peet05
üzenetére
Ez egy nagyon-nagyon jó csatorna, érdemes minden nagyobb megjelenés után ránézni, mert a csávez nagyon érti a dolgát. Sokat lehet vele nyerni, mert mindent külön-külön megmutat és sokszor rádöbben az ember, hogy mennyire nincs különbség, ha nincs bekapcsolva egy adott effekt, mégis +15% teljesítményed lesz.
-
echterion
nagyúr
válasz
peet05
üzenetére
Két gépen játszom vele most, a TV-re van kötve egy asztali, ott mindent max-ra tolva játszom 4k-ban, mert elbírja, ezért ez az alapbeállítás. Nem akarom minden indításkor átállítani, mikor épp a másik gépen folytatom, mert olyankor mindig restartolja a játékot is. Amúgy nincs nagy difi, de azért szebb a móka. A laposon kell az FG is, különben nem igazán élvezhető a játék ezzel a beállítással.
Chiller: pedig épp azon morfondíroztam, hogy veszek egy 5060-5070-es notit, hogy megnézzem az új generáció mit tud a zöldeknél, de most erősen elbizonytalanodtam.
-
sisi24
tag
válasz
peet05
üzenetére
Elég gáz ha egy ilyen monitorhoz olyan kábelt adnak gyárilag ami nem is tudja amit kell.
De akkor veszek egy 2.1-es hdmi kábelt. Codnál igen, meg minden más játéknál is a felbontás jó, csak a hz valamiért nem akar 60-nál feljebb menni. Többi játékál meg nem is mutatja hogy lehetne állitani hz-t. 
-
válasz
peet05
üzenetére
Az új AB a hozzáadott frissítéssel is ugyanaz. Alkalmazás adja hogy megy-e együtt a kettő, vagy csak külön-külön. Tegnap elindítottam és kapásból kilépett mindig. Ahogy nézem ez most új helyzet, mert AB mellett el sem indul. Vagyis NV app kell neki. Egyre jobb.
Valami miatt valakik nem szeretnék hogy a játékosok monitorozzanak bizonyos kimutatásokat. Ha valakinek megy MSI AB-vel, akkor elnézést, nálam van a hiba. -
S_x96x_S
addikt
válasz
peet05
üzenetére
> XMG-nél is ott az Apex 16 Max: 9955HX3D,
az még csak sima 9955HX -es [1]
A 9955HX3D - hez az XMG NEO 16 -t kell nézni.
XMG NEO 16 (A25)
The One
› max. 16" Mini LED | 2560×1600 px | 1000 nits | 300 Hz
› max. AMD Ryzen 9 9955HX3D | up to 5.4 GHz
› max. NVIDIA GeForce RTX 5090 | DLSS 4
› max. 96 GB DDR5 RAM | 5600 MHz[1]
--- APEX 16 MAX csak Ryzen 9 9955HX or 8940HX :
September 11, 2025
XMG APEX 16 MAX: Ryzen 9 9955HX or 8940HX, RTX 5070 Ti, High Power Limits
https://www.xmg.gg/en/news-new-product-xmg-apex-16-max-m25/és az APEX 16 MAX nem is fog kapni 9955HX3D -t - csak a NEO 16.
"An upgrade to the Ryzen 9 9955HX3D is not planned for this model; those interested in this option will find it in XMG NEO 16." [ roadmap ] -
válasz
peet05
üzenetére
"Ezt a GFNow példádat nem értem, hogy egy felhős szolgáltatás hogyan jön a lokális futtatáshoz."
Talán abba is be tud segíteni a túloldal mikor úgy tűnik túl messzire mentek nagyotmondásban. Hogy mennyit számít a proci az is nézőpont kérdése, önmagában ítélem-e meg mennyi az annyi, vagy közben viszonyítok is valamihez. Maga a veszteség kevésbé érdekel, mint inkább az hogy ami van elégséges-e nekem ahhoz amihez kell, vagy sem.
Tegyük fel méreg olcsón veszek a laptopomhoz grafikus kártyát és bizonyos helyzetekben sok a veszteség, de még mindig jobb ár teljesítmény utas, mint egy veszteség nélküli mindent igazítok mindenhez felállás. GFNow bérbe adott számolás optimalizálással, annál biztos segítséget kapsz különböző módokon megvalósítva. Van egy számolási feladat a procinak amit el kell feltétlen végezni a feladathoz. Ez lehet nem változott 10 éve, akkor is elég volt, ma is elég ha ugyanúgy van megírva, mint akkor volt, teszem azt nincs olyan utasítás amit a régi cpu nem ismer, és nincs több elem a pályán amihez neki hozzá kell tennie a részét és már nem tudná elvégezni. A 4 gen Intel procim megtud birkózni úgy átlag minimum 30 képkocka mp leadásával egy CP 2077 sűrű városnegyedben, akkor nem kell nagy fantázia, hogy lehessen nagyokat álmodni online vagy lokális szerepben. Ami nem lesz soha az a sok 100 fps, de lehet a 30+ is elég annál ami fut. -
baro32
aktív tag
válasz
peet05
üzenetére
Na szóval igen úgy van ahogy írod/írjátok most teszteltem a játékot amit írtam :Clair Obscur: Expedition 33 és igen lett Frame Gen eddig 50-60FPS volt én fix 60-ra korlátoztam de időnként még azt sem tudta tartani és így meg 93-110FPS is megvolt
akkor ez így szerintem már jó lesz.
Ezért vissza vettem 30FPS-re és így lett stabil 60FPS és ez mindig meg is van. -
baro32
aktív tag
válasz
peet05
üzenetére
Most akkor én is félrenézhettem valamit mert nem tudtam hogy a sima mozgást jelenti a smooth motion ne nevessen ki senki ennek nem néztem utána.
Akkor most egy kérdést tennék fel ha a játék támogatja a DLSS-t és ezt bekapcsoljuk akkor ahhoz képest is lesz gyorsulás még plusz-ban vagy csak ott ahol ez nem volt?
Most nem tudom kipróbálni csak délután állok neki játszani ha lesz időm ezért kérdezem hogy akkor mire is számítsak? -
echterion
nagyúr
válasz
peet05
üzenetére
Khm, a 2080 Super 250W-os tdp-vel megy, míg a mobil variánsa 180W környékén tetőzött, órajelekben sem vannak egy szinten. Lehetett rá küldeni 200W-ot is, de az szépen elégette a kártya egyes alkatrészeit szépen lassan (AW Area51m-nél volt ilyen jellegű hiba). És még úgy sem érte el az asztali teljesítményét.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
peet05
üzenetére
Csak 26??? A francba!

Amúgy semmi hókusz-pókusz nem volt benne.A procinál BIOS-ban kilőttem az E magokat,Csak a 8 fizikai megy 5,2GHz-en,azért lett kevesebb a CPU score.E-magokkal együtt 48k 100mV undervolt-al.Kisérleteztem a hétvégén és itt jött a csavar a képbe.Játékokban csak a 8 magra hagyatkozva érezhetően simább minden,zéró microstutter.Szóval ez most már így marad nálam az biztos.Na és akkor gondoltam megnézem a FS mit mutat ebben az állapotban.A GS instant +3k lett.Ez vmi bug sztem,mert semmivel sem megy jobban most sem a kártya, a tesztben is koppra azonos Watton meg kihasználtságon ment mint előtte.Aztán kapott +200/400-at a vicc kedvéért egy körre és úgy lett +50k.így hogy most már elmeséltem az életem történetét egyebet nemtok mondani,kérem kaccsójja ki
-
válasz
peet05
üzenetére
Bár nem volt betervezve a szombati jelenlét a témában, valahogy megoldom, kíváncsi vagyok.

(A mérgezett egér futkosás sosem volt húzóerő számomra a műfajon belül, ezért ebben a formában nem szoktam fps-t fogyasztani. A hangulata miatt mindenképp megéri meglesni az első 100 kilövésig, ami nem fog sokáig tartani.)
-
válasz
peet05
üzenetére
De. Hú igazad van benéztem. Érdekes, most hogy olvasom. Azért mentem bele mert ez könnyen elérhető volt számomra. Az mint nézem húzósabb cpu oldalról mint ez a két cod.
Akkor azt most nem tudom prezentálni. Ez a két Call of Duty játék ki fogja tölteni az időmet ebben a hónapban. Jelenleg szabin vagyok még pár napig, majd munka és csak 20.-a körül érek rá komolyabban kockulni. Akkor ez most kimarad. Viszont mint írod úgy is esélytelen lenne számomra a régi MSI laposommal. A clevo laptopok rendelkeznek az alátámasztott követelményekkel, így kimaradni valamilyen formában későbbiekben biztos nem fog, mert az akció fps az egyik kedvencem.

-
válasz
peet05
üzenetére
Tessék.....
Ezzel némileg nehezebben birkózik meg, azért meg van rendesen. Folyékonyan fut minden. Ahol tömeg van ott picit még lassabb, de az is 60 fps fölött. Átlag 70-80 között mozog, van hogy több. Nem csak a játék jó a grafika is kiemelkedő úgy 3-4 pálya után gondolom.
Jobb vga kártyával szerintem többet hozna mindenhol, bár nekem ez is elég.

-
válasz
peet05
üzenetére
Oksa lesz az is hamarosan, meglessük. Onnan vagy nem onnan, de lesz.

A fentiekhez csatolva legyen mit bírálni. Jelen pillanat az a vga kártya az MSI laptopommal alapjáraton extrém sokat fogyaszt. Nem tudom miért, csak azt hogy ugyanez a kártya a clevo laptopomnál 30-40W értékeken mozgott. Itt meg átlag 115-120W. Passz mi nincs beállítva, vagy mondjuk azt gyengébb vas több hozzáadott érték a vga részről?
-
válasz
peet05
üzenetére
Lehet kihagyom az 5000-es szériát.
Valahogy nem kívánom.
Inkább a már rég megérkezett alaplap körül forog a fejem, vajon működik-e.
A mai világban már minden megtörténhet, teli vannak meglepetésekkel.
Még a nevemet is ráírta. 

Ez a tartalék alaplapom arra biztosítva amit most nyomkodok. Mekkora már megveszem Kínából. Ilyen ma már új laptopoknál nincsen. Ez a helyzet annyira gáz. A gyártó meg a garanciája egy bizonyos időre....kösz továbbra sem kell.Nyúlok fentre a bekapcsoló gomb felé a panelon, érintek és fényt kap a billentyűzet. A mozdulat tetszik.....ezt már a clevo sem tudja. Régen sokkal jobb laptopokat készítettek, úgy érzem.
(Használt elektromos biciklit vettem, bár lehet vagy 12 éves állapota mintha új lenne, nyoma sincs róla a neten, sosem létezett.
Le nem cserélném semmi másra annyira megfogott a külső és ahogy működik használat közben, hatalmas varázsa van.)
Tiszta retro hangulat jár át jelen pillanat.
-
-
válasz
peet05
üzenetére
Ennyire. Adtam még neki. Ami talán érdekes lehet hogy sok tuning bajnokkal ellentétben én nem használok ezzel a vassal MSI AB UV finomhangolást. Azzal a kártyával ami most van mondjuk úgy kényelmetlen volt. A gyári vga tuning programban tettem rá valamennyit.
Ennek lehet negatív eredménye a magasabb hőfok. Ami van nálam még belefér.

Ja lehet félrement.....eszik rendesen. Többé kevésbé maxon zabál, ugrándozva picit talán alatta. Ami a lényeg asztali környezetben nem észrevehető a lemaradás ha olyan lenne.
A pár napja nyomott MSI 4 magos antik laptopomnál ott azért nem tudott úgy fogyasztani a laptop az ott lévő rtx 3080Ti asztali kártya segédletével amivel 350W lenne a max. Annál jóval lejjebb volt mindig az nérték. Na ott ment az UV állítgatás és többnyire sikerült a vga kártyát munkára fognom a 4.gen intel proci mellett is. Itt most kicsit más a felállás.
Magyarán asztali topikban nincs szégyenkezés ezekkel a pontszámokkal az adott fogyasztási érték és a kártya tudása esetében.
-
echterion
nagyúr
válasz
peet05
üzenetére
És tényleg, összekevertem a kettőt, köszi a helyesbítést.
Én még ezt is megnézném, sőt, nálam ez a legajánlottabb, dlss-sel még a nagyobb felbontást is elbírja pár évig a 4060: Legion 5 Pro - RTX 4060 140W TGP! 1 TB SSD. Bár német bill., két hete nincs up-olva, meg a hirdető múlt héten lépett be utoljára, azért egy kérdést megér, hátha reagálna rá.
-
consono
nagyúr
válasz
peet05
üzenetére
Tudom, onnan hoztam én is
Igazán az a kérdés, hogy ebbe ugorjunk e bele, vagy másba, ebben a kategóriában. Kapott a Zbook hideget is, meleget is, azért van a bizonytalanság, de a garija, meg hogy van szerviz pont az egyetemen, ahová lehet menni ha gond van elég jól hangzik. -
newwave0507
aktív tag
válasz
peet05
üzenetére
Ezt nem igazán értem én sem. Beérkezett hozzájuk az alaplap, az rossz lett ( nem ment át a teszten ), de az új hűtés jó ?
Én is sajnálom ezt az egész helyzetet, több mint egy hónapja van nálam a laptop, és szerintem összesen használtam 2-3 órát. Gondoltam gyors utána megyek a túlmelegedés problémának, mert úgy játszhatatlan volt az egész, és használom. De egyelőre ez nem jön össze. Amúgy is gondolkoztam rajta, hogy az időtállóság miatt cserélek egy 4080al szerelt notira, ha ez így megy tovább teljesen elveszik a kedvem az egésztől, és amint vissza jött, teszem is fel eladni. -
Muerte
Topikgazda
válasz
peet05
üzenetére
Ezt olvastam de nem akarok BIOS-t resetelni.. Volt akinek nem jött belőle vissza a lap.Annyi kockázatot meg nem ér meg,mert jó sok Mátyást kellett beletenni a kufárunk markába érte

Payphone: Ez egy rossz vicc hogy ilyen vadállat procit ami +150W-nál szaladná ki magát beletesznek ilyen gépbe..Konkrétan most már 30W power limitnél tartok hogy böngészés közben kussban legyen a gép.Nagyjából Vantage-ban be lehet állítani de ennek a megoldása az lenne hogy 4,7GHz-re le meg -100mV. -
Muerte
Topikgazda
válasz
peet05
üzenetére
Pont ez az hogy régen is mindig csak XTU-t használtam,de most azzal még annyira sem jutottam mint a TS-al.Két verziót is felraktam és teljesen locked volt a nem támogatott BIOS miatt,pedig az lenne a legjobb ha valahogy sikerülne.Csak az órajelből kellene visszavenni meg 100-100mV UV és boldog lennék.(persze uninstalláltam az XTU-kat előtte)Ez a proci enyhén szólva is overkill.Nem is értem mit keresnek ilyen cuccok egy ilyen vékony laptopba..
-
Datsun
csendes tag
válasz
peet05
üzenetére
Ebben a nem notebook kategóriában mar minegy a gépház mérete,egyre kevesebbet ülök le az asztalhoz játszani kikapcsolódás céljából viszont egyre többször veszem észre magam a fotelban vagy a kanapén a kedves párom notebookjával ami nem egy izmos darab, viszont a kényelem nyerő számomra.
Ellenben napok óta erről informálódok a megoldás az asztali konfig lessz.
-
válasz
peet05
üzenetére
Köszi a linket. Ez alá semmiképp nem fogom adni.
Ami zajt illeti picit sem zavar, fontosabb nekem a teljesítmény. Van egy bizonyos beállításom a gyári hozzá készített vga programban és ahhoz nem nyúlok. AB-t csak monitorozásra használom. Sok hónapja teszem fel és cserélem mellette mindig a legfrissebb drivert. Kis tuning van rajta ami atom stabil, így is hagyom. A zaj ami van a vízhűtés felől jön az is teljesen rendben van.
(Ezzel a kártyával először nem igazán működött az AB UV-ja. Jelenleg nem hiányzik. Fogyasztás, hőfok, teljesítmény rendben) -
-
newwave0507
aktív tag
válasz
peet05
üzenetére
Köszönöm szépen Nektek a válaszokat. Igen, turbó módot olvastam én is, hogy még azt lehetne. Nem értem miért, de sajnos ennél a típusnál az Acer teljesen letiltotta az undervolt lehetőségét. Pedig úgy gondolom, Ők is tisztában vannak vele , hogy túlmelegedési problémák vannak.
A pasztázás sajnos-nem sajnos azért nem jöhet szóba, mert még 2.5 évig ugye garanciális a termék. Így egy fizikális lehetőségem maradt erre, hogy felkeresem a hivatalos szervízt, hátha. Az megint egy más kérdés, ha rábólintanak, hogy megcsinálják, azt mennyi időn belül. -
BalageK
tag
-
Angelland13
tag
válasz
peet05
üzenetére
LENOVO LOQ Gaming 15AHP9 - ezt 300-ért meg lehet kapni Alzában, újonnan. 3050 van benne 4050 helyett. Szerintem a Classic WoWhoz az előbbi is too much. Na most akkor ez áll szemben egy M1 Pro vagy M2 Pro-val 16gb-os kivitelben. Ez a Lenovo mennyire égeti szét a lábamat, ha ölben tartanám?

-
Halo
senior tag
válasz
peet05
üzenetére
Igen... Gondolkodtam erősen ezen is.
Helyszűke, és szobaszűke. Laptopot könnyebben tudja a lakás egyéb pontjain "felállítani"...
A két gyerekből az egyik bagoly, a másik tyúk. Ő mint bagoly ki tud vonulni így konyha-nappali-"eresz-alá-a-gangra", mert csak wifi kell.
Van még pár nap átgondolni, mert utána jön az áremelés: a ballagási roham.
És köszönöm a tippeket!
-
echterion
nagyúr
válasz
peet05
üzenetére
Nem olyan sokat vesz ám vissza, mint amire az ember gondolna. Én is javarészt silent-ben használtam a Zephyrus-t, mert szabad szemmel észrevehetetlen mértékben veszi vissza a teljesítményt, ellentétben a hanggal. Lányom is legtöbbször silent-ben nyomja a Tuf-on, ott se nagyon venni észre a csökkenést.
-
HoTaZo
addikt
válasz
peet05
üzenetére
Köszönjük!
Bocsánat a láma kérdésért, teljesen tapasztalatlanok vagyunk gamer, Asus és Ryzen téren.
Az Armoury Create az rajta van gyárilag vagy külön telepíteni kell?
A hálózati töltés limitet hogyan tudjuk beállítani?
Terv szerint, 70-80%-ban hálózatról fog működni. Hacsak nem tanácsoltok mást.
-
EA's hit
őstag
válasz
peet05
üzenetére
Igen, az. Vannak a játéknak bőven hibái és furcsaságai, meg néha updatek totál el tudják cseszni a játékélményt, ezt én is tapasztalom évek óta, de ez ami most nálam van, ez totál más kategória, ez valami egyéni probléma.
FőDudu: köszi, eddig azért eljutottam, próbálkoztam vele, de nem engedi felrakni a legfrissebb Directx-et, mert azt írja hogy már egy azonos vagy újabb verzió van telepítve.
Esetleg a windows beépített alaphelyzetbe állítási funkciója megoldhatja ezt?
-
válasz
peet05
üzenetére
Igen, köszi!
Ez tegnap este történt. Van egy duplás dokkolóm amiben adatokat akartam cserélni egy 5 és egy 8 terrás lemez között. Amolyan rendrakás féle. Feljött minden, bebootolt mind két lemez, csak a 8-as valahogy használhatatlan volt adat tologatás és fogadás szempontból. A mappákat tudtam nyitogatni. Aztán gondoltam próbáljuk újra, na ez után történt a baj.Mint néztem 2 topik is van a témában és az amit keresek ami a linked alatt van.

Többet a büdös életben nem veszek ilyet használtan. Semmi jele nem volt hibának. Nem is használtam, csak adat mentésekre. Megyek bemásolom a kérdésem.Közben a Partíció Manager szerint ott van a lemez csupaszon.
A nyomorult. Talán még sikerül megjavítanom valahogy. Végre van célja és értelme az életemnek.
Barkácsolni akarok!!!
-
echterion
nagyúr
válasz
peet05
üzenetére
Nincs az annyira ár alatt 500-ért.
LENOVO LOQ 15ARP9 - Ryzen 7 7435HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1000 GB, 24GB, Geforce RTX 4070 8GB + LENOVO Premium Care 529.900 Ft
És ez nem is akciós. Igaz, nem QHD, de a többség nem is azt fogja először nézni itthon, hanem az árcédulát. -
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05
üzenetére
A nagy helyzet az az hogy adná el a f*szom az.(elnézést)Bármennyire is irodai kisgépként használtam az utóbbi időben mert a játékok vhogy már nem tudnak lekötni(amikor egy gow ragnarokon sóhajtozik az ember és másnap uninstall ott valami van)attól még nagyon betyár villámgyors kis vas.
DE januárban megszünt a munkahelyem. Azóta dobálom az önéletrajzokat jobbra balra de lóf*sz habbal. Egyenlőre. Spórolt maniból meg nem olyan jó érzés tengődni ki tudja még meddig. A lapos ára kis megnyugvást fog adni. Sajnos

Szóval nem csak arról van itt szó hogy nem kötnek le a játékok. Csak emiatt hülye lennék eladni.
Thats all folks
-
Juhaszatti
addikt
-
-
Semin
őstag
válasz
peet05
üzenetére
Nyilván messze nem tökéletes az új modell, de még most vezették be, így gondolom idő kell mire optiznak rajta. A DLSS 3.5 is jókora minőségi előrelépés volt a 3.0-hoz képest.
Én tesztelgettem külső alkalmazást skálázásra és MFG-re, és bár működik borzasztóan artifactos és szellemképes. Sokkal rosszabb, mint a nVidia saját megoldása.
Itt azért meg kell állítani és nagyíthatni a dolgokat, hogy összevethető legyen.Sem CP2077, sem Hogwarts Legacy alatt nem vettem észre hibákat, annak ellenére, hogy mind a kettőt DLSS (4.0) mellett játszom, bár az igaz hogy csak sima FG-nel.
Pedig hibák biztosan vannak, csak nem veszed észre, mert a játékra koncentrálsz. -
echterion
nagyúr
válasz
peet05
üzenetére
Az kimaradt. Viszont a visszafogott chip-et is teljes áron kell megvenniük a gyártóknak, amiről már látszik, hogy marha drága lesz, így szerintem a közeljövőben ez nem kerül kézikonzolba.
Nálam mostanában csak ps5 meg némi WoW pörög, ez utóbbi is csak egy sima Probook-on, jelenleg nincs gaming notim. Hobbiból építgetek a olcsó alkatrészekből összerakott gtx1080-as vizes gépet, ahhoz szoktam turkálni olcsó vízhűtés alkatrészeket, de ilyet nehéz találni, így még eltart egy darabig, mire kész lesz. -
válasz
peet05
üzenetére
Két dolog történhet:
- A LEHETŐSÉG: az nVidia mérsékelni fogja a laptop 40xx-es (főleg a 4050-es.4060-as) sorozatú GPU-inak az árát, mert így a mobil piacon nagyon erős konkurenciát kapott. Nem is lesz értelme egy ilyen proci mellé berakni egy kisebb RTX-et.
- B LEHETŐSÉG: mocskosul drágán fogja kínálni ezt a SOC-ot az AMD, azaz megközelítőleg olyan áron mint mondjuk egy Intel+4070 konfig. Mivel a pénz beszél:
-
Francia91
veterán
válasz
peet05
üzenetére
Én ismerem jócskán, és van tapasztalatom vele 4/8-as és 6/12-es procival is

Grafikából nem annyira igényes úgymond, egy 4 GB-os kártyával is már fel lehet csűrni a beállításokat, de a procira nagyon háklis, gondolom a netes multi mivolta miatt kell neki a 6 mag/12 szálas felállás. Én meg pont a proci miatt nemtudom fentebb húzni a grafikát, most egy Quadro P4000-es kártya van a laposomban (GTX 1060 és 1070 közt van teljesítményben), ha nyomom felfele a grafikát, a GPU ugyanúgy 60% körül dolgozik, az FPS viszont csökken, és a proci is sűrűbben van 90% felett
A War Thunder meg az ellenkezője, azzal is játszok annyit, mint a Fortnite-tal, ott a GPU a lényeg, a procim játék közben 50% körül malmozik, és a GPU megy 90-100%-on. -
Francia91
veterán
válasz
peet05
üzenetére
Nekem a Quadro M3000M is gyönyörűen vitte a Fortnite-ot magas beállításokon, ami ennél újabb, annak meg meg sem kottyan

Annyi, hogy a Fortnite nem szereti a 4 mag/8 szálat, kell neki a 6 mag/12 szálas processzor -
-
Adi01
tag
válasz
peet05
üzenetére
Itt egy pcguru-s cikk a hotspot témáról.
ha asztali verziónál nem lesz szerintem akkor laposnál sem lesz. -
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05
üzenetére
Értem amit írsz és igazad van a TE szemszögedből. Meg másokéból is akik ugyanígy vannak vele.
Én a saját nézőpontomat vázoltam csak a dologgal kapcsolatban nem egy általános igazságot. Nekem semmi bajom az 5*** szériával. A fogyasztás nálam 20ad rangú kérdés, de ez én vagyok.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05
üzenetére
Értem én, de akkor is viccesnek tartom.

*
Persze alapesetben magamból indulok ki, mert ha lenne több millió forintom egy beteg rtx5090-es buildre(akkor se arra költeném mondjuk)20ad rangú szempont lenne a havi villanyszámla.Most a környezetvédelmet hagyjuk mert mindannyiunknak akkora gigantikus az ökológiai lábnyoma, hogy amiatt kampányolni netto képmutatás. A nagy tech cégek mind elkötelezettek az xy kibocsátás és xy semlegesség mellett miközben az óceánok lassan plasztikból lesznek
Duma az egész. És továbbra is vicces elvárni egy flagshiptől olyat, hogy neked majd spórol az energián. Ja, ha úgy setupolod. Csak akkor minek fizettél annyit?
-
válasz
peet05
üzenetére
Igen, mindent feltoltam és újra is indítottam. Én is soknak találom. Van pici mozgás, de 200fps felett. Ez a legeleje, csak elindítottam....aztán nem tudtam átugrani egy árkot, majd begurultam és kiléptem.
A főhősnek nincs arca...bug?
Nézek videót mit kell ott csinálni. Dlss quality.....
Majd tanulmányozom és javítom ha valamit benéztem volna.
Este fogom nézegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
próbálok én is mindig mindent körültekintően megnézni..
De akkor veszek egy 2.1-es hdmi kábelt. Codnál igen, meg minden más játéknál is a felbontás jó, csak a hz valamiért nem akar 60-nál feljebb menni. Többi játékál meg nem is mutatja hogy lehetne állitani hz-t.

A mai világban már minden megtörténhet, teli vannak meglepetésekkel. 

Igazán az a kérdés, hogy ebbe ugorjunk e bele, vagy másba, ebben a kategóriában. Kapott a Zbook hideget is, meleget is, azért van a bizonytalanság, de a garija, meg hogy van szerviz pont az egyetemen, ahová lehet menni ha gond van elég jól hangzik.
A nyomorult. Talán még sikerül megjavítanom valahogy. Végre van célja és értelme az életemnek.

Muerte