- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
consono #113573 üzenetére
Nagyon jó akksi időt tudnak ezek a Core Ultra gépek.
Én egy Thinkpad-en dolgozom (ThinkPad P16v Gen2, Ultra 165H + RTX2000 Ada), és a dedikált GPU nélkül simán megvan 5 óra e-mailezés/excel sz.kodás vagy 3 óra aktív meeting részvétel. A 3D grafikát beröffentve ez kábé a felére csökken.Ezektől a professzionális lapos gépektől én inkább csak hőmérsékletek terén félek, mert a halkabbra állított ventilátor profil miatt terhelve a thermal throttle limiten járnak. Ezzel így nem mondanám, hogy örök életre lettek tervezve, inkább csak a garanciaidő túlélésére.
Sajnos az összes új ThinkPad szarul kezeli Win11-nél a képernyő osztást és sokan panaszkodnak nem működő kamerára. Lehet céges Windows hibája, de az biztos, hogy a Dell és HP gépek gond nélkül mennek általában.
-
I'mNotOkay
friss újonc
válasz
consono #113573 üzenetére
Picit fura, hogy nem félévek vannak, hanem negyedekre van osztva. Ilyenkor csak pár tárgyuk van, 3 hónapig, az megy éjjel-nappal.
peet05 által linkelt oldalon leírtakat picit túlzásnak érzem. Itt van a 25-26 study guide , tantárgyi adatlapokkal, most a legtöbb tárgyból full basic dolgokat vesznek (talán egy két választható tárgynál kellhet valami komolyabb..). Egy 1215u-val szerelt gép is simán venné az akadályokat. Az meg kimondotta vicces, hogy az Apple gépeket nem ajánlják. Az USA-ban a CS szakokon a diákok ~80% azt használja..
RTX1000 ahogy nézem a 5050 átcímkézve [link] , ami a legújabb tesztek alapján a 4060 szintjén van, picit lassabb. [link]Én azt mondanám, maradjon ez a Zbook. Bőven elég lesz mindenre is (ahogyan a 900 eurós Probook is), jobb minőségű, mint az Asus. Ha meg beleszeret a Kubernetesbe, lehet upgradelni a memóriát 64Gb-ra.
-
Chiller
őstag
válasz
consono #113563 üzenetére
Pont ennyiért kapna ilyet is:
ASUS 90NR0J01-M00110
ASUS TUF Gaming A16 16"WUXGA AI R9 HX 370 16GB/1TB RTX4060 W11 FA608WV-RL019W Copilot+PCAz a core 255h a 2 (KETTŐ) db performance magjával kb egy kétmagos i3... csak újracsomagolva csilingelő lóf@sszokkal
szvsz egy fillért sem ér, és intel is menjen vele együtt a búsba
-
válasz
consono #113565 üzenetére
Ez így specifikus kérdés. Ismerni kellene azokat a programokat, feladatokat amik főként kelleni fognak hogyan állnák meg a helyüket. Összehasonlítás sem nagyon lehetséges mással nyers számok terén. Lehet bizonyos területeken erősebb míg más területen jóval gyengébb eredményt hozna. Erről a régi quadro 5000 (turing) mobile gpu-m jut eszembe amit itt a topikban egy kolléga által meg tudtam futtatni egy kifejezetten neki szánt programmal. Rég volt. Emellett majd egy gtx 1080-as sebességgel a játékok is szépen futottak vele, pedig nem arra szánták. Ezért is szerettem annyira azt a vga kártyát, sokoldalú, egyedi volt.
Ja erről jut eszembe. Simán jöhetne ilyen laptopos teszt is ide bármikor. Aztán mi itt tesztelgethetnénk egymás közt különböző programokkal, régi és új vga kártyákkal, mi hogyan viszonyul egymáshoz képest.
-
-
-
-
Semin
őstag
válasz
consono #113152 üzenetére
A kérdés a 2k vs. natív 1080p-re vonatkozott. Az pedig egy egyszerű 1440p Quality DLSS-el kompenzálható. Szó sem volt 1080p DLSS-ről.
De ha fel is merülne, a 1080p DLSS Quality és a 1440p DLSS Performance teljesen ugyanaz a render felbontás, vagyis 1280x720!
A használhatóság szempontjából nem gondolom gátló tényezőnek, hogy egy csúszka épp quality vagy performance módban van.
-
PedroPascal
őstag
válasz
consono #113024 üzenetére
Nagyon jó a mostani Galaxy Book 5 pro. Kvázi egy Samsung kiadású Zenbook S14. Nem fogok most jó ideig gépet cserélni de a jövőben jó lenne ha itthon is árúsítanák. Samsung-os lettem a HTC kihalása óta és nem hiszem hogy valaha is Apple user lennék. Ott viszont van otthon is book, Samsung is megtehetné.
-
-
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #112869 üzenetére
Nem probaltam meg jatszani - elvileg Crossover tudna a CS-t is.
Mult heten lattam az AC Shadows jatekot - az elvileg nativan erre van portolva.
Valami 150GB - lerantom, aztan meglatom mit gurit.(az en gepem nem a combosabb verzio - nekem fontosabb volt az Akkus uzemido. Igy 24GB ram es 1TB SSD melle a sima M4 proci van tarsitva. A tobbi az megegyezik a nagyobb gepekkel, 7x Wh akku, Mini Led kijelzo, stb).
CineBench 2024:
GPU 4534 pont.
Cpu Single Core 170 pont
Cpu Multi Core: 908 pont.(Cinebench 2024 futtathato kb barmin - akinek van ilyen merese az beirhatja hol van ez. Szerintem nagyjabol az RTX2070 szintjen lehet)
-
-
-
válasz
consono #112803 üzenetére
Az lesz a baj a gamer géppel, hogy hangos amikor dolgozik. Nem tudom milyen kurzusra fog járni, de ha kapnak valami olyan feladatot amit promt kell kiszámolniuk géppel az előadáson, akkor zavaró lehet. A Z-book ezt csendben fogja meglépni. Inkább vegyél neki a Z-book-joz egy Thunderbolt-os e-GPU-t és azzal tud majd az albérletben/kollégiumban játszani és olcsóbban is meg lehet így úszni.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
consono #112700 üzenetére
Sztem erről már születtek szép hosszú beszélgetések, megemlítve az USA-EU-HUN jogszabályi eltéréseket, beleértve a mennyiségi liszensz, magán/céges vásárlás kérdéskörét, illetve a vásárlásnak a lehetséges buktatóit. És igen, itt sem sikerült egységes álláspontra jutni ezzel kapcsolatban.
-
echterion
nagyúr
válasz
consono #112580 üzenetére
Nyet, a jó autó a céges autó.
Minden csak preferencia kérdése, kinek mi a fontos. Nálam pl. az autóvásárlás azzal kezdődik, hogy tetszik-e a kocsi design-ja kívül-belül. Ami nem tetszik, kiesett. De van olyan ismerősöm, aki meg azt mondja, az neki nem számít, legyen a neki fontos funkció benne, 'oszt jónapot. -
válasz
Ezzel vitatkoznék. Évről évre egyre hitványabbak az új autók. A sz@rt adják el, de legalább jó drágán.
Aztán olyan "apróságokról" ne is beszéljünk, hogy új autó esetén minden kötelező szervizt egy márkaszervizben vagy köteles elvégezni, ahol elég vastagon fog a rezsióradíj rubrikában a ceruza. És csak reménykedhetsz, hogy valóban lecserélték az olajat, nem csak felszámolták költségnek.
2019-ben vettem egy használt 7th gen Accordot igazolt 73.000 km-el. Azóta a szervó szivattyú felújításának kivételével csak a fogyó/kopó alkatrészeket cseréltem. Jelenleg 131.000 km van az autóban és az üzemanyagköltséget nem számolva összesen 839.000 Ft-ba van nekem. Ez az összeg lehetne kevesebb is kb. 100.000-150.000 Ft-al csak bizonyos dolgokban gyökér vagyok és csak a gyári OEM alkatrészeket vagyok hajlandó megvenni (pl.: fékbetétek, féktárcsa, olajszűrő, levegő és pollen szűrő).
Eszemben sincs eladni, nincsenek benne felesleges elektronikai vackok, amik elromolhatnak és 3 hónapig autó nélkül legyek (ahogy a szomszéddal történt a vadonat új Mazda CX-60-ával, de hála Istennek megjött a SZOFTVERFRISSíTÉS az egyik elektromos vezérlő modulra, így már tudja használni), egyetlen amit hiányolok az a tempomat. Kétzónás digitklíma, elektromos ablakok, elektromos csomagtérajtó, tetőablak bőven elég.
-
FőDudu
veterán
válasz
Persze.
A 'tejfolospohar' muanyag gepek vs a mart alu hazas gepek.
En mondjuk autoban nem keresem a feltunot - legyen eleg eros a gyorsitashoz, kenyelmes, jo hang legyen benne a zene hallgatashoz, ne nyoszorogjon semmi (zajokra erzekeny vagyok), es legyen jo lampaja.
Utobbit azota ertekelem miota Led matrixos adaptiv fenyszoros az autom. Az egy mas vilag az eddigi lampakhoz kepest. Latok. Mindig.
Mert a kis mocsok ha kell keresztbe vilagit (bal a jobb oldalt es jobb a bal oldalt), de akkor is latom amit kell.Automata valto jo cucc - de ha azt szervizelni kell, akkor .....
(van, amikor nincs alkatresz, van amikor nem ertenek hozza es kicserelik a fel autot mire egy hibat megoldanak - en peldaul magamnak csereltem akkut (QR kodos tortenet, amikor az uj akku parametereit bele kell programozni az autoba, kulonben nem jol tolti es kinyirja), illetve kicsereltem a valto nyomas erzekeloit is (mert a szerviz kicserelte volna a teljes elktronikat 1db erzekelo miatt ami a panelra van forrasztva. Igy a varakozas es a kb tizszeres koltseg helyett megcsinaltam en. (sporoltam rajta egy komplett uj Razer arat))) -
cyberkind
félisten
válasz
consono #112565 üzenetére
Én nem arról beszéltem, hogy milyen remek lett a port, az már nem izgat, főleg a Nixxes, mert én tőlük csak szopást kapok mindig, itt se megy a gpu fullon, ha bekapcsolom a Frame Gent, de csak akkor, így nagyon néha vagyok 60fps alatt, mindezt 4K DLSS-ben, nem mondom, hogy jó, meg azt se, hogy jobb lett, mint anno a Part I startja, de ahogy annál is, ezt is kipofozzák majd.
-
Kelvin
őstag
válasz
consono #112546 üzenetére
Ritkán de igen.
Például mikor beteg voltam de már a nagy láz lecsengett, reggeliző tálcán az ágyban kontrollerrel Elden Ring-et játszottam.
Illetve előfordul, hogy a nyaralóban esténként még ölbe veszem a kanapén hasonló módon. Persze ahogy írtam nem közvetlenül az ölembe rakom, de gondolom ez is számít, ugyanis a mobilitásra vonatkozott a kérdésed ha jól sejtem.ui.: Jut eszembe, műtét után elég sokat kellett ágyban lennem. Olvasás mellett a lapos akkor is ott volt. Sőt egyszer 14 napot feküdtem az infektológián, akkor is az ölemben volt felváltva könyvekkel és magazinokkal. Szóval nem is ritkán van/volt az "ölemben".
-
-
válasz
consono #112546 üzenetére
Azt akarod mondani még mindig nem elég könnyű és vékony az ölben tartáshoz?
Látod ezért vették fel ezt az irányt. Ha asztal nélkül kvázi használhatatlan egy laptop akkor mitől laptop a laptop? Egy asztalt amire letehetem nem fogok magammal cipelni a laptop miatt?
Tudom én nem úgy használom, az más kérdés, annak meg van az oka. -
-
EA's hit
őstag
válasz
consono #112412 üzenetére
Csináltam több képet és egy videót is. A színválasztás nem a legjobb, bocsi, de a lényeg talán látszik.
[kép] [kép] [kép] - ezek Fifában. Itt a videó is, itt sokszor tisztán látszik, ahogy szaggat a játék, szétesnek a mezek, laggol a kép, stb.: LINK
Ami viszont vicces, hogy beléptem próbaként most RDR2-be is. Ott gyönyörű szépen fut, semmi lagg, semmi probléma nincs. Pedig az RDR-nek fullosra van véve a grafikája (a Fifának csak közepesre), és ugye az open world, tehát inkább azzal kéne jobban szenvednie. Pár kép onnan is:
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #112242 üzenetére
Nyilvan cegesen ezt nem lehet eljatszani - ott nem kerulheted meg oket. Az elet nem allhat meg.
Itthon viszont kitolom a gep cseret amig lehet. Gondolkodom egy uj Almas M4 pro gepen, de meg tudok lenni a meglevo Razeremmel meg par evig.
Telefonnal detto - bar ott akadnak EU-s gyartok.Google ha nehezen is, de khagyhato. Nem vagyok se Apple se MS hivo - linuxot is hasznaltam eleget - majd lesz valahogy. Facsen sose voltam aktiv.
Az elso lepesek azok amiket egyszeru megtenni. A napi elelmiszerek es haztartasi cikkek.
Aztan majd szep lassan meglatom merre lehet mozdulni a tobbi teren. Nem celom a magam es masok szivatasa, ez inkabb egy valtas a helyi es kozeli termelok/szolgaltatok fele a nagy nemzetkozi multikrol.Van eleg sok hasznos info a hasonlo topikokban.
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #112165 üzenetére
eGPU mehet az asztal alpja ala egy polcra. Lehet letisztult megoldast csinalni. A legtobb monitor tud 2-3 bmenetet kezelni - igy dugdosni sem kell.
Nekem jobb megoldas, mint az egyre vekonyodo es az egyre szarabb laptopok surujeben keresgelni. Valami mindig hianyzik.
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #112163 üzenetére
Felesleges egy 500 wattot fogyaszto cucc ami 24/7 megy.
Nem tudom mennyi az alap fogyasztasa egy ilyen desktop kartyanak (de barmennyi, azt meg lehet sporolni) - en probalok kornyezet tudatosan vasarolni. Ha nem kell a power, ne is legyen bekapcsolva.
Erre tokeletes megoldas az eGPU. Barmilyen laptoppal vagy akar mini pc-vel.
Kinottem mar abbol a korbol, amikor tul sokat varialok. A Minisforum eleg jonak tunik - 3xSSD, Oculink, meg alpbol se egy szar CPU-t kapott. Ha jok az infoim 96GB memoriaig jo lesz, alap ara meg valahol 500-600 Euro korul lesz.
Ilyen felhasznalasra idealis gepnek tunik. Es van benne ujjlenyomat olvaso is.
Desktopnal jelszoval vagy kameraval belepni eleg necces. Ujjlenyomat jobb - szerintem. -
echterion
nagyúr
válasz
consono #111736 üzenetére
Ki akar egy 3-400ezres kártyával low resolution-ön játszani (amit majd algritmussal felskáláznak oda, amit tudnia kellene)? Én nem érzek a kettő között olyan nagy különbséget.
De hát ízlések és pofonok, nem véletlenül érzem egyre többször ebben a világban egy dinoszaurusznak magam, az én általam ismert és képviselt értékek / értékrendek egyre inkább eltűnőben vannak... -
Francia91
veterán
válasz
consono #111575 üzenetére
Kell a Fortnite-nak a 6/12-es proci minimum, nekem az i7-4930MX-szel felszalad a használat 100%-ra, és megakasztja 1-2 másodpercekre. A Ryzen 5 5500-as gépemen viszont pöpecül ment, ami már 6/12-es
Azért is írom, hogy inkább az a tényező, hogy minimum 6/12-es proci legyen a laposban, a videokártya meg bármelyik dedikált elviszi bőségesen, még magas beállítások mellett is, ha FHD-ról van szó, ha nekem az M3000M vitte max beállításokkal -
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #111310 üzenetére
Arra kivancsi leszek, hogy valojaban mennyivel lesz erosebb a 2070 Supernel az 5070.
Ugye 3 generacio a kulonbseg. Ha mindegyik csak 15%-ot hoz az elozohoz kepest, akkor az valojaban kb 52% novekedes 3 generacion at. Sok? Nem tudom. Nyilvan a csalos szoftverek miatt tobbnek erezheto - ebben szinte biztos vagyok.Valami LLM vagy hasonlo GPU-t fullon hasznalo dologgal lehetne oket objektiven osszehasonlitni. De ehhez sem ertek.
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #111310 üzenetére
Lehet az ilyen csalos megoldasok miatt nem novelik a vram meretet a gyartok.
Mert valojaban nem kell.A kepernyore kerulo texturak jo reszet ki lehet interpolalni a kisebb felbontasu texturak alapjan - igy miert tarolnak nagyban, ha a hardver siman kiszamolja?
Csak az output buffert kell eleg gyorsan tolteni es mindenki boldog...
(aztan a valos szamitasi teljesitmenyt igenylo feladatoknal meg majd megveszik az emberek a komolyabb celra tervezett kartyakat nagyobb Vrammal. Rainbow tablak, LLM, stb - az atlag game nem feltelenul igenyel annyi vramot mint ezek).
Razer is gyartott ugye olyan hardvert ami ilyesmi celra szolt (Lambda Tensorbook, machine learning) - igaz azon sajat linux futott. Ha jol tudom ez mar nem letezik.
(az enyemre letoltottem a tensorbook-os recovery-t, fel is ment, de en nem foglalkozom ilyesmivel, igy nem tudnam kihasznalni.) -
FőDudu
veterán
válasz
consono #111307 üzenetére
Ne feledjuk el a helyen kezelni. 4090 tuti sokkal dragabb az 5070-nel.
Azaz ar/tudas aranyaban valoszinuleg nincs valtozas a szokasos evi 10-20% koruli novekedesnel.(multkor rafutottam valami kulfoldi oldalon egy cikkre, ahol azt boncolgattak, hogy a technologia meghaladta-e mar Moore torvenyet)
(Az ujabb AMD procikban mar 50 milliard tranzisztor van). -
-
válasz
consono #111117 üzenetére
+1
Arról nem beszélve itt éljük meg a mesterséges intelligencia kezdeti bevezetését, mindent meg akar mondani, jobban tudja, jön a tanácsaival, mert beépítik mindenbe. Élő online kapcsolat és mindenek rendbe kell jönnie, amennyiben nincs hardverhiba valahol. Laikusként így látom.
Én a mai napig ha rendszert kellene feltennem a régi blu ray lemez olvasómat használnám. Van használható rendszer dvd lemezre arra felírva. -
válasz
consono #103357 üzenetére
"Tényleg, ha már USB-C-s dock: létezik olyan, amire két gépet lehet kötni?
Mert minden perifériából egy van, de két gép van az asztalomon... OK, most is HDMI switchet használok, meg tudom a wireless bill/egér-en váltani melyikhez csatlakozzon, de hátha..."
Nincsen, én egy hybrid megoldást választottam.
Egy 2monitoros KVM switch (nem HDMI switch) és egy LENOVO 40AS dokkoló egyvelege.
Nagyon csúnyán nézett ki, de működött.
40AS dokkoló természetesen a laptophoz kellett.
Ha váltanom kellett, akkor elég volt 1 gombot megnyomi, és a két gép között váltott 2db monitorral 240Hz-en, billentyűzettel, egérrel, és még a ráaggatott SSD-t is tudtam a két gép között használni, ha nagyon kellett.Ez a KVM tudta a 240Hz-et is a monitorokhoz, majdnem 100k volt egy ilyen kedveske ...
-
válasz
consono #103275 üzenetére
Igen így van. A Lenovó oldaláról megy a kijelző kiterjesztés bármi, a Gigabyte oldaláról nem
Amúgy most már egy bő félórája megy egy stressz teszt a gépen.
A CPU 92 nél stabilizálódott a GPU meg 75 nél és semmi közben még netezek meg videózok minden.
És semmi probléma. -
-
formula01
senior tag
válasz
consono #102809 üzenetére
AMD-nél a turbo kikapcsolására van direkt opció az advanced power settings alatt, csak alapértelmezetten nem elérhető a beállítás.
Így tudod beállítani: videó
Nekem durván 15 fokot hozott, hogy Balanced mode-ban kikapcsoltam a turbot, FPS-ben meg egyedül a Starfield volt, ahol néhol számított kb ~8-10 fps-t, a többi játékban semmivel, vagy max 2-3al lett átlagosan kevesebb. (Ryzen 7 5800H)
-
Raymond
titán
válasz
consono #102251 üzenetére
A kollega 2 monitort akar rakotni es a kerdes az hogy lehet vagy nem mert csak 1 HDMI van rajta. Ott az NVCP-ben latni ha a GF vagy az integralt grafika ki van vezetve az USB-C kimeneten is mert tud DP-t. Ha csak a HMDI latszik ott akkor csak egy monitort lehet rakotni.
-
PedroPascal
őstag
válasz
consono #101855 üzenetére
MSI Afterburner megy közben és minden olyan mint máskor is szokott lenni. Nem melegebb mint máskor és ez a game alig eszi a CPU-t, nem veszi el az erőt a GPU-tól. Amúgy is 330W-os táp van a géphez. Valami szoftveres gond lesz a játék eddig jó volt, 2 hete játszok vele. Vagy a Windows vagy valami driver frissült ami ezt okozza vagy nem tudom. Ezért fordultam ide tanácsért, mivel többen is tolják itt ezt a játékot.
-
Gubu0101
veterán
válasz
consono #101348 üzenetére
En a galaxy buds 2 hasznalom mar 2 eve jatekra meg zenehallgatasra,teljesen kenyelmes.Sot abban is alszok minden ejszaka.
Ezt mondjuk kulfoldon hasznalom
igy alvashoz,hogy a kollegam ne zavarjam mikor filmet nezek.Otthon mar laptoprol megy a hang,de csoppet sem zavar a szel zaj.Van 2db fejhallgatom is,egyet meg a nitrohoz kaptam de kb 2x ha hasznaltam en se csipem. -
válasz
consono #101343 üzenetére
Nem igazán értem. Nyomja a füledet a füles. Nekem olyan van ami nem zavarja a fülemet. Jobb is így mert a zenét, mindent ami jön minőségben hallom. Hagyjuk a laptop hangszórót. Külső hangfalra nem pakoltam, hisz az is zajjal járna, csak másmilyennel. Meg főleg este használom játékra, akkor jobb a porszívó hang mint a játék zenéje kifele.
Van itthon egy munkavédelmi füles ha csendet akarok azzal fekszem le. Tökéletes a zajsemlegesítése, mert kicsit még megbütyköltem, viszont ennek következtében egy idő után már nyomja a dobhártyámat, vagyis fél-1 óra üzemidőt tud kényelmesen.
-
PedroPascal
őstag
válasz
consono #101191 üzenetére
Igen nekem bejön. Mivel, ha visszaküldöm a Telekomnak akkor nem lesz helyette ott hasonló. Személy szerint néhány kékhalál volt az első napokban, de ezt azóta nem csinálta. Éjszakára is csak azért hagytam úgy legutóbb, hogy lássam mi lesz, ez nem életszerű nálam. Ha nem tudnék másnak az ilyen géppel való problémáiról akkor is ezt csinálnám. Ezért van a 14 napos "teszt" időszak.
Ezért vannak az ilyen topikok is, hogy megtudjuk, megoldjuk a gondokat.
Még arról is volt téma, hogy a Home verzió Pro-ra cseréje, te már meglépted én csak agyaltam rajta. -
Ubul86
őstag
válasz
consono #95509 üzenetére
valószínűsítem hogy 10+ év múlva (de szerintem 20 éven belül) már tényleg egy multimédiás gép lesz a központ, nézve a cloud és game pass szolgáltatások térnyerését is. GPU-hoz ugye még Box se kell, és vannak olyan Samsung tv-k, amik szintén tudják Box nélkül használni a Box cloud szolgáltatását (bár szerintem androidon is szintén tudnám, de már lejárt, szóval most nem tudom megnézni, hogy gép nélkül is megy -e)
PS-nél is ugye bevezették ezt a féle megoldást, szintén van cloud megoldás. Szintén nem tudom, hoyg kell -e gép hozzá, hogy cloudon keresztül tud játszani, ha van előfizetésed, de azt most újítottam meg, ha már 25% off volt az évesre, szóval a hétvégén rálesek.
Ha igen, akkor megint ugyanott vagyunk, hogy gép előtt játszol.
Persze jó kérdés, mit hoz a jövő, de úgy látszik bevált az az előfizetéses szolgáltatás úgy, hogy több száz játékkal tudj játszani ingyen, ha van előfizud mindkét nagyobb oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest