- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PedroPascal
őstag
válasz
Ubul86 #112671 üzenetére
Nekem mindig Asus laptop volt és nem hiszem hogy valaha is vennék mást. Ami nekünk van nekem nagyon bejön hogy hátul vannak a portok és így oldalt nem lóg ki semmi. Oldalt is csak bal oldalon van port így ahol az egeret használom nem zavarna amúgy sem semmi. Azt akarom kihozni ebből hogy nekem nem csak a belső fontos hanem az elrendezés is. Az új szériából nincs ilyen felépítés az Asus kinálatban. Ha lenne felesleges 2m akkor se cserélném le. Biztosan jobbak az új 5000-es kártyák de nem éri meg jelenleg még váltani ha 10% felett is lenne különbség.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ubul86 #112484 üzenetére
Nem a premier miatt ennyi, ha nem nézzük a magyar gizdaságot, ez a gép majdnem 20%-kal lett drágább, mint az előző: 2023-24-es Scar 18 4000 Font, amíg a 2025-ös már 4600 Fontról indul, és ebbe azt hiszem csak 2x1TB ssd van, nem is a fullos, de ahogy írtam is, ez nem lépi le nagyon a 4090-et, max a multi frame gennel, ami meg valakinél nem is opció, szóval...
De csak mondom, hogy az abszolút fullos MSI 6100 Fontért már out of stock.
-
FőDudu
veterán
-
undercover
őstag
válasz
Ubul86 #112451 üzenetére
Jelenleg 2x8 gb DDR4 SDRAM van benne.
Modul cikkszáma: M471A1G44AB0-CWE
Memória sebesség: 1600.0 MHz (DDR4-3200 / PC4-25600)
Jelenlegi időzítés (tCAS-tRCD-tRP-tRAS): 22-22-22-52Kingston Furyt nem találtam, ami CL22 lenne. Ha most CL22 van benne gondolom ugyanolyat kéne vagy lehet CL20 is?
Tehát mondjuk a két opcióból melyik a jobb választás?
1. [link]
2. [link] -
FőDudu
veterán
válasz
Ubul86 #112380 üzenetére
En anno imadtam a Red Alert, C&C, Red Faction tipusu jatekokat. Pont azert, mert vagy taktikai volt, vagy jo volt a multi playeres megoldasuk.
Valahol akad C&C meg Red Alert CD/DVD - par eve arultak a Tesco-ban oket. Akkor egy ismerosom megvette az osszeset nekem. Meg akad meg Operation Flashpoint is.
Nem is tudom, hogyan mennenek ezek a mostani gepemen - ha egyaltalan mennenek. Mar a DVD olvaso elokeresese is maceras. Van valahol egy kulso DVD irom (valami SAMU ami tan meg a lemez tetejet is tudta valahogyan feliratozni - mondanom sem kell kb 1x hasznaltam ilyen celra.).
-
-
Skyhunter
őstag
válasz
Ubul86 #112335 üzenetére
Secretlab Titan Targaryen Edition-t használok már 6 éve....nagyon kényelmes, elképesztően jó anyagokból van összerakva, még semmilyen gyűrődés, kopás nincs a bőrfelületeken. A "kis" 130 kg-os bomba testemet remekül bírja.
Asztal : csatlakozom az előttem szólókhoz, 200k-ból remek egyedi asztalt készítetthetsz bútorlapból. Nekem 18 és 36mm vtg Castamona lapokból (Dark Zebrano színben) egy barátom nagyon jó kis, egyedi asztalt csinált (5 éve még ilyen 130k-ba fájt). Kábelvezető dobozzal, asztallapban usb-s kábelvezetős csatornák, bal oldalában fiókok, füstüveg lap mögött egy Teac H500 erősítő, stb. Hazamegyek holnap, küldök képet, hogy néz ki. A haver sokat segített, vagy 30xor (!) skicceltük újra, hogy milyen legyen, mi az igényem. Világító led csík is került rá, hátul és körben.
Egyébként ami a legegyszerűbb, jól néz ki és olcsó is (reddit/battlestation fórumon rendkívül népszerű) IKEA-ból Karlby munkalap + 2 db Alex fiókos szekrény. Mint a képen. -
válasz
Ubul86 #112335 üzenetére
Amennyiben nem szempont az emelhetőség ahogyan azt írtad, akkor szerintem kb 200-ból kijön egy egyedi, saját szád íze szerinti asztal. Nekem mezei IKEA-s aztalom van, de soha többet nem veszek tőlük asztallapot, mert ez a méhsejt szerkezetes töltettel ellátott sz@r (bocsánat, de nem találok rá jobb szót) 1,5 év után már meghajlott középen pedig csak 150cm széles.
Szóval nálam most az a terv, hogy csináltatok egy méretben megegyező (150x75x3,7 cm) furnér lapból egy asztallapot egy lapszabászatban, mert az a büdös életben nem fog meghajlani. Maratok bele egy keskeny sávot, ahova majd befér a LED szalag profilostúl. Aztán megy rá még egy felcsavarozható kábeltartó és jónapot.
Ami IKEA-s marad, az az ADLIS láb, meg az ALEX fiókos szekrény. -
válasz
Ubul86 #112335 üzenetére
A lányomnak vettem anno egy Titan Evo D.va edition-t, mert nekem már mindegy, de neki legalább ne legyen rossz a tartása emiatt.
Döbbenetes a minősége, olyan kényelmes, hogy simán el lehet aludni benne és nem tudom milyen anyagból van, de nem rohad bele az ember. Konkrétan csak a kartámaszt 4 axisban lehet állítani, a széket kismillióképpen tudod magadra szabni. Csak ajánlani tudom, megéri az árát. Ha találok vevő a vesémre akkor veszek magamnak is egy Titán Pro-t mert én más súlycsoportban mozgok 😅 -
válasz
Ubul86 #112277 üzenetére
Nekem is a sci-fi és tech vonal jobban bejön, de a Witcher III egy geg és poén gyűjtemény. A szereplők, a mellékküldetések, a szövegek hatalmasok benne. Gerard egy strici, aki még reptében a legyet is, nem is kicsit szexista a játék, de mindezt poénosan nyomja, még a meleg vonalon is jókat röhög az ember. Eleve a szeretőnktől indulunk egy kis etyepetye utáni fürdőzést követően, de már a 25-ik percben ez a jelenet fogad a falu füvesasszonyánál:
-
Mydgard
tag
válasz
Ubul86 #111983 üzenetére
Közben sikerült rátalálnom és elérnem Mikeyt, de gondolom önmagáért beszél, hogy mások is keresik az újpesti fórumokon... A Zóna Computers csak egy 2004-es vállalkozás volt, ami most lehúzta a rolót.
A laptop szervizelés terén meg elég sok önjelölt szaki meg kókler van, akik már sérülést is okoztak, szóval akárkihez nem viszem el a gépet.
-
-
Bedepi
tag
válasz
Ubul86 #111382 üzenetére
Sajnos mindenen spórolnak a cégek manapság. Sajnos az idei felhozatalból is van minden gyártónál olyan amibe bele tudnék kötni. Asusnál, tök jó ez az alját lepattintom megoldás, meg nagyon csendes hűtést ígérnek, de nincs 4k mini led opció. A legcombosabb gépeknél szinte sehol nincs amd-s 3xd-s verzió, egedül az msi raider gépében. Lenovo-nál hiányolom a 18-as méretet. Razer nem igazán érdekel, de ott sincs. Egy jó ideje Acer gépeim vannak, végre úgy éreztem, hogy idén megcsinálják a közel tökéletes konfigot, de nem sikerült. Pedig ígéretes volt. Végre volt 18 col 4k mini led 120hz 1080p módban 240hz g-sync 3db gen 5-ös ssd tárhely végre nem 2 és nem gen 4 400w os töltő 6. generációs aeroblade ventik. Na és mi hiányzik? a rohadt vapor chamber. Minden más gyártó bele tudta pakolni idén e felső ligába, Aceréknek valószínűleg nem sikerült. Ugyan a promó anyagban nem mutatnak róla semmit, de amit találtam, ott csak egy sima hűtőt mutogatnak. Szóval sanszos, hogy nincs. Helyette van csillámfa.z láma világítás mindenhol. Ezt lehagyhatnák, és rakhatnának bele egy jó vapor hűtést. Talán majd jövőre. Nem tudom a karácsonyfa világítást miért erőltetik a gyártók. Igen, tudom, hogy ki lehet kapcsolni. Viszont meg kéne érteni, hogy a 2 millás gépeket nem a 15 éves vér Pistikék veszik, hanem a keresőképes 30+-os generáció. Azoknak meg szerintem ez pont nem létszükség. A jó hűtés viszont igen. Az általad említett probléma is ilyenekből ered. Ebben az árkategóriában nem ezen kéne spórolni. Aki ennyiért vesz gépet, az szerintem hajlandó még rádobni kicsit, hogy ezek benne legyenek. Gondolom téged sem fektetett volna meg az a kis plusz, ha raknak bele.
-
Adi01
tag
-
-
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Ubul86 #110754 üzenetére
Igen azt megvártam dolgozott egy picit.
Hmm...Alapból High-ra lőtte be. NICE. És még a vram is elég. Karácsony van XD
#
Igaz valami rettenetes felbontásról skáláz fel a DLSS 2560*1440-be de hát nVidia tudja...Ebbe a játékba annyi settings van mint más 10be nincs összesen O.o Mi ez már te jó ég? Na mind1 játszok egy kicsit aztán kiderül okés e a dolog így 3patch-el a hátán.
-
FőDudu
veterán
válasz
Ubul86 #110724 üzenetére
Kivancsi vagyok melyik gyarto all elo az AI powered machine control megoldassal...
CoolAIr - vagy valami hasonloan hangzatos marhasaggal.(EU peldaul eleg jo forrasokat biztosit az ESG rendszerek fejlesztesere - igy epule automatizalassal foglalkoz cegek rogton ramentek az ilyesmire.)
-
-
-
válasz
Ubul86 #110069 üzenetére
Valahogy kizártnak tartom akkora a csönd körülötte. Sehol semmi, még a Steam felületen is el van dugva. Külön rá kell keresni különben nem látod sehol, mintha nem is lenne ilyen.
Ott van még 7 óra a feloldáshoz. Amint letelik próbálkozom az olcsóbbik változattal.Közben a régi Chernobylite játék meg állandóan frissíti magát. Nem tudom mit akar fontoskodni emellett a játék mellett nem fog labdába rúgni.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Ubul86 #110004 üzenetére
"Meg elég sok casual gép megfordul, aminek a legnagyobb hátrányát pont azt látom hogy ha egy RAM cserét akarok, az egész alaplapot ki kell venni és megfordítani ... nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget"
Valószínűleg viszonylag régebbi gép volt nálad, szerencsére ezzel a gyakorlattal pár éve felhagytak. Ha leveszed egy új VivoBook (vagy Lenovo Ideapad, Dell Vostro, bármilyen hasonló kategóriájú gép) hátlapját, ugyanúgy hozzáférsz mindenhez, mint a gamer gépeknél. Nagyon örültem ennek én is, utáltam az általad említett megoldást.
-
válasz
Ubul86 #109984 üzenetére
Én az ilyen fps játékokat kedveltem mindig igazán. A Seuna 2 (tudom ez nem fps) meg volt és ami nagyon megfogott még azon kevés játékok közül amit legutóbb végig toltam az a The Callisto Protocol volt. Ezeket nem veszem meg mindig, használom a lehetőségeket mint sokan mások. Egészben szeretem csak használni, megvesz, letölt, elrak vagyis bármikor újra beleáshatom magam korlátok nélkül. A mostani szerintem nagyon rendben lesz, jól néz ki. Volt is egy gyenge előzménye az a bizonyos Chernobylite játék, pár éve jött ki, azt is megvettem, van benne belső benchmark is. Most jön majd ennek is 2. része mint folytatás ahogy nézem az áruházban. Amúgy a videókat nézve a két játék között van hasonlóság egyes pálya rész felidézte az elődöt. Nem rég újból belenéztem tesztelésileg. Nem hozta a várt nagyon magas fps szintet mint vártam a jelen kártyámmal. Feltételezem dlss szinten nincs optimalizálva a jelen vezető generációhoz. Az első két bench pályarész csak ezt hozta dlss mellett.
Ahogy néztem a mostani új Stalker 2 grafikailag ezt üti, pedig ami ebben a kis játékban van sem piskóta, jó az összhatás. -
-
-
-
-
válasz
Ubul86 #109783 üzenetére
Szia,
1RX8 és 2RX8 amit nem kellene keverni, egyik vagy másik. Most tapasztaltad.
Legközelebb hasonlót vegyél ami van, vagy KIT-et vegyél és jobban jársz. (Pl. 2x8GB)Laptop (MB/Chipset/IMC) elég jól bírja a RAM keverést, de ez az amit nem nagyon szeret...
Amúgy a RAM topik
-
-
pidzse4
aktív tag
válasz
Ubul86 #108837 üzenetére
És még nem is tuningoltam
csak alap tesztet futattam. A gput +300 lehet járatni játék közben hibája nincs. Ugy már eléri a 2550 Mhz is de az a plafon. Az AMD meg sokkal jobban melegszik. Néztem asus laptop tesztet 98 fokra megy fel játék közben úgy hogy folyékony fém pasztát használ az asus. Ezért nem is vettem amd procit. Úgy voltam vele ha már több mint 1 milliot költök laptopra akkor ne legyen már túlmelegedés. Igy az MSI lett megvéve.
Remiel: Mind a kettő jó GPU csak az egyik tud pár extrát a DLSS3 és a Frame Generátor. Amivel szépen lenyomja a 3080 sebességét ha jól emlékszem persze az nem nyers erő. Viszont én 4K ban nem látom hogy rosszabb volna a kép ha a DLSS bekapcsolom és minőségre állitom. A Frame Generatornál látni ha jobbra balra forgolodsz gyorsan hogy kicsit szétesik a képe mármint ilyen szellemképe van de nem vészes az sem. Még annyi hogy sokkal kevesebbet eszik a 4070 mármint feszültséget. Kevesebb áramot használ. Ha számit a véleményem én egy használt 4070 Ti vennék a 3080 helyett. Könnyebb eladni az új szériát mint a régit.
RM007: Én nagyon jó árban vettem vadi újonnan a laptopom kihagyhatatlan ajánlat volt. Neked milyen laptopod van hogy ilyen durva eredményt értél el? Nekem ez a laptop csak arra kell ,hogy minden játék 4K ban fusson 60 Fps sel ezért vettem ezt . Nem akarok én itt emberkedni ,hogy milyen jó a gépem csak erre volt szükségem.
Ha valakit érdekel mert mondjuk MSI laptopja van és a biosban mindent be szeretne állitani akkor itt van egy videó arról hogyan tudod előhozni a titkos boot menüt mármint azt amit alapból megkapsz egy asztali gépen. [link]
-
Csupati
őstag
válasz
Ubul86 #108569 üzenetére
átlagosan én ajánlottam fel legtöbb esetben ha használt és olyan a termék, akkor max 1 hónap
Ha Te vállalsz érte próba garit az egy dolog, de az sem arra vonatkozik hogyha nem tetszik a szine vagy a formája akkor köteles lennél visszavenni. És mivel vállalsz érte próba garit akkor bitos vagy benne hogy magától tutira nem fog tönkremenni mert vigyáztál rá és tudod is mit adsz el, nagy különbség. -
kory24
őstag
válasz
Ubul86 #108512 üzenetére
De egyébbként ez is milyen már. Mikor még megvettem, akkor az volt a "szabály" hogy lehet cserélni. Eltelt 1 év és egyszercsak megváltoztatják....
Max úgy lenne ez elfogadhatóbb, ha azt mondanák az xy dátum utántól vett laptopok esetében már nem elfogadható, de ki még előtte vette (annak tudatában hogy elfogadható)Ugyanis erősen benne van választásban ez is, emiatt biztos nem Lenovót választanék.
-
Frozen
addikt
válasz
Ubul86 #108445 üzenetére
a gpu a feldolgozo egység , hiába tud többet tárolni a memorai ha a gpu nem képes feldolgozni szóval egy bizonyos szint után teljesen érelmetlen a memoria növelés. Pont sokak gépében is ez a hátrány a rendszermemoriát felpumpálják a csillagokban közben a cpu keresztmetszet gyenge pont. ergo egy erősebb procival 1/3 memoria vagy még kevesebb is elég lenne ugyan arra. Szerintem pont ezért nem pakolta nagyon meg a gpu kártyákat az nvidia a 4 es sorozatban sem mobil sem asztali fronton. Ellenben az amd meg pont megpakolta ,hogy piaci teret nyerjen a tudatlan vásárlok körébe,pont komolyan megméretetésen ezért is vérzik el ,mert hiába a sok memoria a gpun ha a gpu feldolgozo gyenge. Szerencsére utobbi nem nagyon van jelen a gamer noti szegmensben.
-
-
Vpeter74
csendes tag
válasz
Ubul86 #108286 üzenetére
megnéztem én is délután a Warhammer 40K Space Marines 2-t. Én is felhúztam mindent..3xxx felbontás. 50-65FPS között volt . DLSS-Quality.
Úgy hogy nem volt az igazi. Ha Performance re tettem akkor 60-75 között ingázott.
Ha levettem a felbontást 2560x1440 re..akkor 85-102FPS. DLSS-Quality.
Hát..ez a Laptop és az RTX4080 ennyit tud.
Biztosan a sokat számit a játékok optimalizálása is.
Ott van a Dragon's Dogma 2 vagy a inkább a Hogwarts Legacy -t tudám mondani..na az kb kritikán aluli amit csinál. Legalább is nálam.
Simán van 100-120FPS DLSS-Quality vel és full ra húzva de Ray tracing nélkül.
De még is csinál olyan akadásokat és 30-40FPS csökkenést amikor egy új területre érsz a játékban ,h röhej. Azt nem tudom ,h kevés VGA RAM vagy egyéb dolog vagy csak simán a kevés teljesitmény miatt van..de bármit próbáltam állitani ,folyamtosan csinálja. -
válasz
Ubul86 #108186 üzenetére
4K-ban az asztali kiszerelések sem repesztenek fps-ben. És ügye mi itt laptop kiszerelésben akkor mit akarunk.
Megfigyelve a kártyámmal 4080-al 2k-ban kb azt hozom mint mások 4090 mellett 4k-ban. Mindegy csak úgy összehasonlítás miatt. Abban jó tesztelni amit használunk. Laptopnál 4k szerintem még sok ma is.
-
aleister
veterán
válasz
Ubul86 #107968 üzenetére
Köszi, mindjárt ráguglizok.
Egy ASUS ROG Strix G16 G614JU-N4126 és egy Acer Nitro ANV15-51-78CQ került képbe. Kb forintra azonos árban vannak (az Asus drágább 10e-vel, cserébe 1 TB-s SSD van benne). Ezek ugyan csak RTX4050-et hajtanak, viszont biztosan beleférnek a keretbe.Sajna az ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP147 az RTX 4060-nal majd 100e-vel drágább.
-
-
-
Csikpaci
csendes tag
válasz
Ubul86 #107661 üzenetére
Néztem ott, de csak gyengébbeket találtam és csak 1 év garanciát adnak, a Laptopszaki oldalán adnak 2 év garanciát, csak nem tudom találnék-e máshol olcsóbban hasonló kaliberű töltőt. 😬
-
válasz
Ubul86 #107414 üzenetére
Ez egy 2022 early modell. Még a forrasztott RAM-os szériából.
Valószínűleg beragadt készlet, amitől vagy a gyártó vagy valamelyik viszonteladó elég olcsón megszabadult és akiknek vannak erre kontaktjai szépen megveszik jó áron és nyereséggel tovább adják.
Gondolom a fentiek miatt van rá csak 1 hónap gari, konkrétan majdnem 2 évet állt az akksi.
Amennyiben még nem lett regisztrálva a gép egyetlen Razer account alá sem, és az eladó tud adni egy a vásárlásról szóló bizonylatot vagy számlát amin szerepel a vásárlás időpontja, akkor azt feltöltve a Razer oldalán az ID-d alá, onnantól keztdve indul az 1 év gari a készülékre és 2 év gari az akksira.
Forrás: [link]@kzkz: ezek nem Lenovo meg Asus cuccok, ahol gyártó vagy egy BIOS frissítéssel b@ssza szét az fél éves gépeket (ugye kedves Lenovo?) vagy csak simán már úgy kapod meg újonnan a gyártótól, hogy olyan coil whine-ja van a GPU-nak, hogy simán hallani egy teljesen normális alapzajjal rendelkező szobában is (ugye Asus?), ez utóbbi sajnos saját tapasztalat.
Előbb venném meg ezt, mint bármelyik TUF-ot. De ez egyéni vélemény. -
kzkz
őstag
válasz
Ubul86 #107416 üzenetére
A pozitív értékelés az eladás utáni napokban keletkezik, amikor még rendben megy a cucc. A kérdés az, hogy pl. fél év múlva (jelen esetben mondjuk 20 nap múlva) ha valami baja lesz, akkor visszakapod-e a teljes árát, vagy megjavíttatja neked. Kétlem. Ekkor már nem tudsz a pozitív értékelésből negatívat csinálni...
420-ért inkább Asus TUF-ot vennék 4060-nal újan 3 év rendes bolti garival, gyengébb procival...
-
echterion
nagyúr
válasz
Ubul86 #107414 üzenetére
Ugyanmár, nem kell naivnak lenni, valami kamionról esett le vagy olyan cucc, vagy olyan cucc, amire a gyártó már valamiért nem vállal garit, de egy bennfentes kihozta ocóé' (pl. kiállítási darab, stb.). Ezernyi ehhez hasonló cucc van / volt / lesz az aprón. Valamiből a seftereknek is meg kell élni ugyebár, nem abból van pénzük, hogy megveszik a cuccokat piaci áron, majd eladják.
-
Adrian1111
csendes tag
válasz
Ubul86 #107244 üzenetére
Ne is mondd.
Épp azt néztem, hogy 28 C van a házban (klíma nincs), de a Legion 5 tökjól muzsikál hőfokilag, főleg a GPU. Jó, be van lőve a RyzenController, de jól megkente KillHates
Amúgy erről mindig a Taxi 3 jutott eszembe, amikor a film elején Sylvester Stallone-t vitte Daniel és az hirtelen iszonyat begyorsultak a rendőrök elől:
Stallone: ez nitró?
Daniel: nem, az egyik haverom koktélja, akinek valami bárja van, ha kell megadom a címét (Csepel?) -
echterion
nagyúr
válasz
Ubul86 #107031 üzenetére
Hát már sajna nem tudom megpróbálni, a friss rendszerről írok most már. Semmi komoly nem veszett el, csak az online amúgy is elérhető dolgok, ami fontos, az felhőben van, folyamatosan frissítve. Legközelebb teszek ezzel is egy próbát, de remélem, nem lesz rá szükség. Most W10 van nálam megint, nincs kéznél a 11-es telepítője.
-
-
-
Semin
őstag
válasz
Ubul86 #106653 üzenetére
A napokban szembesültem én is vele, hogy hiánycikk. Egy Nuctua modot akarok csinálni az enyémen, (a gyári légkavarók valami másra jók halkan hűteni nem
) emiatt szükségem volt a pontos méreteire. Rákerestem, erre sehol sem kapni... Ami azért fura mert két hete amikor rendeltem még hegyekben állt
Vagyis emagon kapni extrém módon túlárazva
-
Raymond
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- BestBuy topik
- Horgász topik
- BMW topik
- Metal topik
- E-roller topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest