- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
FőDudu
veterán
válasz
EA's hit #112417 üzenetére
A Directx a windows grafikus/multimedias motorja.
A vulkan meg egy masik. Valamelyik jatek fejleszto csinalta.
Nalad az egyik mukodik, a masik szaggat. Szoval rakd ujra a D-vel kezdodot - azaz a directx-et.
How to install the latest version of DirectX - Microsoft Support
-
válasz
EA's hit #112400 üzenetére
Ezt szokták ajánlani amolyan mély tisztításra. Volt már hogy én is használtam. Vagy 4 videokártyával ezelőtt és akkor megérte.
Az intel gpu és a dedikált viszonya nem mindig felhőtlen, aztán mikor azt olvassa az ember hogy egyes gyártók már úgy építkeznek szoftveresen hogy az nvidia oldaláról szedett driver ne legyen jó, keljen a gyártói, hát lehet nagyot nézni. Én mindig az nvidia grafikus driverét szedtem, de ez már nem minden esetben működik. Elég érdekes.
-
Kelvin
őstag
válasz
EA's hit #112397 üzenetére
Mikor az Nvidia drivert telepíted, akkor lehet kiválasztani, hogy tiszta telepítést akarsz. Be kell jelölni egy kis négyzetben ha jól emlékszem, ez megvolt? Szerintem ennek illene megoldani a problémádat, ha ilyen jellegű.
/A hard reset az egy picit minden gyártónál más lehet, de nem nehéz. Ezt jó lenne ha te megnéznéd, 15-20sec vagy 20-35sec -ig nyomva kell tartani a bekapcsológombot. Persze kikapcsolt állapotban és mindent leválasztva a laposról./
szerk.: látom már valami külső programmal próbálkozol, nem frissítettem az oldalt...
-
-
Kelvin
őstag
válasz
EA's hit #112392 üzenetére
Szia! Szerintem első körben csinálj egy tiszta driver frissítést (nvidia), ezt a telepítő felajánlja. Sőt kezdhetnéd egy a laptoptopodhoz mellékelt driverrel, gondolom Asus is kínál ilyet.
Ez a legegyszerűbb lépés szerintem, ha ezek után sem jó, akkor csinálj egy hard resetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged