- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalageK
tag
válasz
psion2101 #111186 üzenetére
A két példából én a TUF-ot venném - bár a Gigabyte képernyője jobb fényerővel bír.
DDR5, jobb proci, és ízlés dolga, de jobban tetszik.
A 32 Gb jó elgondolás, bár nekem az is elég lenne, ha upgrade-elhető - azaz van hely 2 (vagy több) RAM stick-nek. Alzán az ASUS 16 Gb RAM-al 489E (bár nem néztem, hogy 1x16 vagy 2x8 a konfig).
17.3" - sajna ezt a kategóriát sosem néztem, ezek már nem annyira hordozható gépek (az én értékeim szerint). -
Juhaszatti
addikt
válasz
psion2101 #111186 üzenetére
Szia! A Gigabyte belépőkategóriás (G szériás) gépeit nem ajánlom.
Jellemzően nem szokott különbség lenni a márkák között (Asus, MSI, Lenovo stb) megbízhatóságban, ezért nem is szoktam ilyet mondani, de a Gigabytenak ez a szériája sajnos nagyon kilóg a sorból.
Sokkal rosszabb arányban jöttek vissza garis problémával, mint bármelyik másik gépből.
A magasabb kategóriás Giga gépeknél pl Aorus más a helyzet, de én a G szériát kerülném, ebben a generációban biztosan. Reméljük a következő már megbízhatóbb lesz. -
törölt tag
válasz
psion2101 #43957 üzenetére
Nekem ezelőtt GL63 gépem volt, ott nem volt ilyesmi gond. Szerintem ez valami windows hiba lesz. Azaz szoftveres gond.
Mielőtt újratelepíted én tennék egy próbát egy Ubuntu 18.04 LTS Live-al. Csinálsz egy USB telepítőt mondjuk UNetBootIn segítségével. Itt az iso hozzá. Erről indítod a gépedet és rádugod a próbálni kívánt USB cuccokat. Fel kell ismerje és ha nincs fájlrendszer gond használatnál azonnal mountol-ja majd. Ha valami fájlrendszer gond van akkor nem csinálja, de a GParted (partíció manager) az Ubuntu programok között mutatja a partíciókat és ott jelzi, hogy gond van vele. Ilyenkor Win alól kell chkdsk /F segítségével rendbetenni a journal-t.
-
gyépés
aktív tag
válasz
psion2101 #43957 üzenetére
Nekem MSI GL73 van. Nem tudom biztosan ugyanaz az alaplap van-e benne, mint a tiédben, de esélyes. Nálam megy minden frankón, eddig mindent felismert pedig dugdostam bele egzotikus dolgokat is.
Szóval, ha nem volt eddig, akkor op rendszer újrarakás, vagy lehet meghalt valami az alaplapon? Bár ha néhány dolgot felismer akkor inkább szoftveresnek tűnik a baj. Minden usb-n ugyanazt csinálja, vagy nem? -
válasz
psion2101 #4107 üzenetére
Asus G751JM-et itthon hivatalosan nem forgalmazzák,tehát magyar lokalizációs nem lesz!Minden további csak szürke importos lehet,átmatricázva,stb.
Ha csak 330 ezer van rá,akkor használt G750JH vagy JZ,de ha többet is rászánsz(ez ajánlott),akkor 400 ezer körül van új G750JZ,ami nagyon jó gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest