- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #111484 üzenetére
BB topikból ...
-
válasz
MaxxDamage #111470 üzenetére
AMD-set, annak viszonylag erős az integrált VGA-ja.
Lehetőleg Ryzen 5 legyen és 16GB memória, -
Imre9211
aktív tag
válasz
*Intel UHD az mennyire jó?
#
Ha 200K a keret max és a kis srác játszogatna még ki tudja mivel inkább egy ps5-öt javasolnék. -
Juhaszatti
addikt
válasz
MaxxDamage #111474 üzenetére
Hát sajnos ehhez az autós csodához is GTX 960 a minimum, és 1070 az ajánlott gépigény, szóval az Intel UHD-t meg fogja enni reggelire.
Integráltból legalább Intel Arc, vagy AMD 780M kellene, vagy egy 3050-es dedikált.
Utóbbi kb 240-től indul, ha mindenképp újat szeretnétek.
Használt az belefér a 200-as keretbe.Az a 2050-es is elég lehet hozzá, amit ssj81 linkelt. Az a kártya nekem nagyon periférián van, eszembe sem jutott.
-
ssj81
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111474 üzenetére
Onnan ilyesmi.
Vagy alatta az MSI.
De szerintem 4050 kicsit többért használtan jobb vétel, viszont a sima inteles cuccal szereltől meg sokkal jobb. -
FőDudu
veterán
válasz
Attol fugg mire.
Jatszani PS5 - a tobbire meg egy jo uzleti laptop.
Mindketto radughato egy jo 1440p-s monitorra ha kell.Nekem a 12 eves nyomja a Minecraft-ot a laptopon (HP840G5) a tobbire (Fortnite es hasonlok) jo a PS5.
Ugysem lehet olyan jo laptopot venni egy gyereknek ami addig tart mint egy PS5.
-
ssj81
aktív tag
válasz
Mint magadnak...
Te tudod, hogy milyen játékokkal játszik.
Nagyon sok 5-9 éves gyerek Codozik, nem is értem miért engedik őket.
Karira asztali 4070ti vettek tőlem 9 éves gyereknek, apjának 4090 van és sokat játszanak.
4050-el szerelt gépet vennék minimum. -
Francia91
veterán
válasz
MaxxDamage #111467 üzenetére
Mai szemmel megmosolyogtató, ATI Mobility 9000-es széria, maximum 1 GB RAM
-
juve600
nagyúr
válasz
MaxxDamage #111417 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
MaxxDamage #111415 üzenetére
243 GB -ból 171 GB a szabad
-
válasz
MaxxDamage #111400 üzenetére
Tényleg az, de gondolj bele, ha háromszor erősebb hardvert hoznak össze nekünk, akkor 3x annyi fogyasztással is kellene szembenéznünk, mikor pont próbálnak minket ezen a téren megfogni. Drága EU politika. Szóval jelen technikai feltételek mellett nem tudnánk fizetni a villanyszámlát, kell varázslat is.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #111397 üzenetére
Igazabol semmi meglepo nincs ezen, ez eddig is igy volt ezekkel a beallitasokkal:
-
válasz
MaxxDamage #111397 üzenetére
Ez a rtx dlss dolog nem ma indult. Kellett oka legyen ennek. Asztali környezetben az
RTX 5090 esetén ha nem használsz dlss-t akár 600W fogyasztás is összejöhet.
Hajrá! -
Bedepi
tag
válasz
MaxxDamage #111370 üzenetére
Köszönöm. Ezt azért jó tudni.
-
Chiller
őstag
válasz
MaxxDamage #111272 üzenetére
Nincs mit, én is keresem már nagyon a következő áldozatot.
Sajnos egyelőre kevés sikerrel, de itt legalább a billentyűzet jó, és VGA-ban sem lehet hiba.Ha valakinek van Clevo-s infója, ne tartsa magában.
-
válasz
MaxxDamage #111165 üzenetére
Eldönti a szoftver fogyasztásunk, ki mitől ájuldozik. A dlss 4-re azért érdemes lesz ránézni milyen proci tevékenységet követel. Szerintem nem többet mint eddig. A GPU lassan mindent egyedül fog csinálni a sok "kamu"
számítással, na csak viccelődök, szerintem nem az. Kalkulálni kell milyen irányba mozduljunk.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #111098 üzenetére
A windows update csak a hardverrel kompatibilis drivereket rakja fel.
Ami a WU utan ott marad sarga kerdojellel, cssk azt kell egzotikus driverekbol kezzel telepiteni.
Vannak gyarto specifikus driverek - azokat nem is probalja meg felrakni a WU.
Igy eloszor mindig a WU, majd aztan a tobbi a normalis install sorrendje.
En eddig csak Sony Vaio gepnel lattam olyat, hogy meg a driverek felrakasi sorrendje is szamitott.
-
válasz
MaxxDamage #111100 üzenetére
Hát ha engedi a hardver felőlem feldobhatjuk a Win10-est.
-
válasz
MaxxDamage #111098 üzenetére
Igen köszi.
Eddig nagy gond nem volt ezzel, de itt most nagyon kijött.
-
válasz
MaxxDamage #111096 üzenetére
Köszi, ez lesz, azt olvastam, hogy a 24H2-vel lehetnek gondok, szóval azt hiszem megy vissza egy régebbi telepítő, és majd onnan frissülünk szépen.
Ami még érdekes hiba és említésre méltó, hogy még egy Crystaldiskmark 7-es telepítésénél is fejreállt a masina.. Szóval valami tényleg nem oké.
-
válasz
MaxxDamage #110980 üzenetére
A következő az lesz. Majd súgnak nekik.
Amúgy most nekem mindegy. Két laptopot szerelek fel, az egyikhez megy majd egy hátizsák. Az újonnan vett heatsink ezt a célt szolgálja. Kell az i9-nek a jó hűtő. -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #110974 üzenetére
Ha nem akarsz 4K-n nyomulni akkor valóban elég, de még 1440p-n is tud meglepetést produkálni pár játék.
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #110971 üzenetére
16GB vram, sajnos kloákaszaurusz továbbra is.
-
válasz
MaxxDamage #110957 üzenetére
Ha kimész Amerikába, akkor lehetőleg nem 3 hetet szeretnél egy helyen gubbasztani. De amúgy jogos. Első alkalommal 3 napot leszünk egy helyen, akkor marad ez a megoldás. Kinézek DELL-eseknél valami kimaxolt állatot
Hmm ... hát ha ez 3200USD, akkor eléggé rossz ajánlat. Ezt ennyiért majdnem megkapom lengyelbe, s nem kell cipelnem sehova.
https://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/alienware-m18-r2-gaming-laptop/spd/alienware-m18-r2-laptopAkkor USA-éknak is tényleg rosszabbul megy már
(Nem is tudom ... legutóbb talán 5-6 éve néztem Alienware árakat, akkor jobbak voltak)Na mindegy, akkor nem rendelek semmit sem
" annyi idő alatt ide haza (Hungary) is érkezik pikk-pakk...nemhogy ott is megkapd)
"
Ha Európába rendelném, akkor egy szép szállítási költség lesz + biztosítást is rámtolják ... na meg akkor erre még rájön a vám is, az volt mindig a szivatós faktor. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #110891 üzenetére
Ilyen igények mellett mire kevés lesz az a 3080, addigra már új gépet akarsz majd venni, ami ugyanilyen mobil tud lenni, mint a mostani Clevo-d. Addig meg élvezni kell, ami van és persze gyógyulni.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #110888 üzenetére
Amellé a mobil 3080 mellé én nem tennék semmit, a géped ugyanúgy mozdítható, rendes laptop, mint az enyém vagy a többieké, nem hoz ahhoz képest annyit egy külső vga, hogy ezt beáldozd sztem.
-
válasz
MaxxDamage #110888 üzenetére
Ahogy optimalizálnak hamar eljön az ideje.
-
válasz
MaxxDamage #110886 üzenetére
Inkább valami jobb vga-ra utazzál te is. Amíg van fps addig online a régi clevo. Mikor majd beüzemeled az mxm adaptert minden megváltozik, az egy egész más dimenzió lesz.
A Stalker-ben elérkeztem egy nagy csatához, folyton kilőnek, na itt aztán van felfordulás.
És végre már alig dob ki a játék, javulgat a dolog.
-
válasz
MaxxDamage #110882 üzenetére
Csak jövő ilyenkorra tervezek venni, addigra jócskán esni fog az ára. Az is lehet használt 4090 lesz, mert az 5080 paraméterei nagyon szegényesek. Szerintem nem lesz sokkal gyorsabb az előd 4080-nál. Amúgy persze drága lesz, valamiből fizetni kell a háborút, meg kell védeni magunkat, meg a sok hülyeség amit kitaláltak felénk...chip háború és a többi hozzá.
-
BalageK
tag
válasz
MaxxDamage #110779 üzenetére
Nem mindtől :-)
Never forget: Acer 21 X
Lényeg, én még nem találtam olyan "gaming" laptop-ot, ami ne lenne kompromisszum.
(Könnyen) hordozható méret, nagy teljesítmény, alacsony zaj - kettő választható :-) -
BalageK
tag
válasz
MaxxDamage #110773 üzenetére
Lesz ilyesmi desktop is, csak ki kell várni, és akkor a kettő már majdnem ugyanaz :-)
-
válasz
MaxxDamage #110664 üzenetére
Bevizsgálás alatt, a puding próbája az evést értettem. Nagyon várom a beüzemelést nálad, csak ennyi.
Amúgy a mai napon engem is ért meglepi. Egy dolog hogy ma szülinapom van, másik hogy jött valami 13. havihoz hasonló kompenzáció a számlámra úgy hogy nem is vagyok még nyugdíjas, munkahelyi jutalom féle. Most aztán jár az agyam persely formájában a következő vga kártyám körül. -
válasz
MaxxDamage #110657 üzenetére
Az alaplapod közelebbi bevizsgálását is várjuk.
Néha megfordul a fejemben mennyire irigyellek azért a laptopért. Egy ma még azt mondom távoli jövőben használtan én sem zárnám ki egy ilyen beszerzését. Bár ez nálam a jelen helyzetemben nagyon anyagi megfontolás tárgya lehet csak, mivel túl sokat már nem tudna a jelenlegimen dobni. De lehet az a kicsi is számítana majd, ha a jelen piaci gondolkodás nem hoz gyökeres trendi változást a későbbiekben.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Gyors gyógyulást kívánok!
-
peet05
aktív tag
válasz
Kitartást és gyógyulást kívánok!
A vashoz "csak" kitartást és szerencsét!
-
válasz
MaxxDamage #110646 üzenetére
Dell Inspiron 9400
Emlékeztem egy XPS verzióra (piros színű felírással a hátulján), de nem találtam...
Ja de, megvan
Dell XPS M1730Nem tudom mi volt a kettő között a különbség, mindegy is.
Dell XPS M1710
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #110449 üzenetére
Sikeres műtétet és mielőbbi felépülést!
-
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #110449 üzenetére
Kitartást,megkerdeztem milyen műtét?
-
válasz
MaxxDamage #110446 üzenetére
Az alaplap is támogatja a PCIe 4.0 szabványt? Így is mehetne bele gyorsabb ssd csak nem tudná vinni olyan sebességen. Visszafele úgy tudom kompatibilis.
-
imre687
tag
válasz
MaxxDamage #110411 üzenetére
Kötve hiszem. Az az I9 azért elég beteg egy valami
Csak optimalizálatlan és ennyi, gondolom én
-
imre687
tag
válasz
MaxxDamage #110405 üzenetére
Nálam hibátlan (I5-13500H és RTX 4050) nem lehet hogy nálad más a hiba?
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #110398 üzenetére
A felbontástól mindenképpen, natívban többnek kell lennie, illetve FG off-al is.
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #110396 üzenetére
Nálam 14 körül mozog, 4K Quality DLSS-en.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #110391 üzenetére
En kiprobalom majd mert GamePass es erdekel mert Indy.
-
válasz
MaxxDamage #110388 üzenetére
Engem nem nyűgözött le. Nem próbáltam rá, de a Stalker 2 ezt simán veri nálam mindent együttvéve.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #110388 üzenetére
Az eredeti filmhez hasonlitva is jol nez ki [link]
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #110379 üzenetére
Csoda hogy nem száll fel max fordulaton
90dB,ennek én semmi értelmét nem látom,de biztos van akinek bejön. -
válasz
MaxxDamage #110379 üzenetére
Ez már annyira jó hogy az alkatrészeket is letépi a helyükről abban a tornádó szélben mit kavar.
-
válasz
MaxxDamage #110361 üzenetére
Huhh, nem semmi. Akkor ez is csak ilyen nézzen ki jól, tudjon valamit, és adjuk el 3x-os áron
-
válasz
MaxxDamage #110350 üzenetére
Ennél a pici hűtés tákolmánynál nem lehet olyan könnyen cserélni, hosszabbítani, olyan az összeszerelés. A másiknál sem az a felállás hogy mehessen mind két oldalra, de ott egy oldalt lehet piszkálni. Ezek ilyenek. Mindegy, hozzák amit elvárok. A 4.8Ghz jól van kezelve, feljebb meg nem igazán stabil most a laptopom. Pénz most erre semmi, nem vagyok olyan maximalista mint te csak kicsit.
-
válasz
MaxxDamage #110348 üzenetére
Fel is tettem front vonalra a plusz két ventit. Immáron a fuvallat nem tud munka végezte nélkül csak úgy távozni főleg a pofámba már ezek után esélytelen. Sem kell kabátot felvennem a laptop előtt.
Laptophűtős ventik, és semmi hangjuk, nem lett több. Érdekes, akkor lehet nem is a ventik adják a zajt az egységemnél. Ez egy ilyen konstrukció.
Este fogom tesztelni. Most hagyom dolgozni a helyén.
-
bolvar
senior tag
válasz
MaxxDamage #110338 üzenetére
Hát nem kell 2500rpm járatni
-
válasz
MaxxDamage #110341 üzenetére
Azért az mindenképp érdekes hogy a te esetedben a víz hűtési folyása függőleges míg amit eddig láttam más forrásból az mind vízszintes irányban folyik, hűl.
Mint egy lakótelepi víztorony.Talán nekem is ebbe az irányba kellett volna elmennem.
Ahogy nézem csak támadt egy ötletem. Javíts ki ha tévedek. A legfelső ábrán a radiátor mind két oldalán fekszenek a ventik. Nem csak az egyik oldalon. Nálam amit az egyik oldalon befúj az a másikon oldalon távozik. Ez akkor nem feltétlenül fontos kritérium?
Vagyis nálad duplán van hűtve az átvezetett folyadék. -
válasz
MaxxDamage #110338 üzenetére
Hogy lehet a te vizes blokkod hangtalan, mikor tele van ventikkel amik hűtik a vizet?
Az enyém nem kicsit zajos. -
válasz
MaxxDamage #110297 üzenetére
Jobbulást!
Nekem bejön nagyon a játék így is. Mint olvasom sok embernek nem tetszik, több a panasz mint a piros pont. Ha elakadok vagy biztosra akarok menni, fogom benyomom
Vr Pistit és megnézem hogyan kínlódta tovább....volt egy küldi ahol elhamarkodtam, kinyírtam az informátort aki súgott volna a keresett dologgal kapcsolatban....sebaj, meglestem a dolgot és hasonló. A láthatatlan szedáló szellemet gyorsabban tudtam le, hogy lőszerem is maradjon és közben nem másszak a falra dührohamban. -
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #110158 üzenetére
jó kérdés, de gondolom árnövelő funkcióként jól szolgál
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #110139 üzenetére
Szuper hír. Mikor rakod be? Vagy kell Attis a bios írásához és ő fogja beépíteni?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #110131 üzenetére
Az igen! ,ez gyors volt
Honnan sikerült végül beszereni?Eurocom?
-
Kerio
őstag
válasz
MaxxDamage #110133 üzenetére
SAMSUNG Odyssey G6 OLED S27DG602SUXEN 27
De úgy néz ki, hogy az USB-C/DP kábel megoldotta a problémát. -
maximilian4
addikt
válasz
MaxxDamage #110131 üzenetére
Gyorsak voltak. Mikor lesz beszerelve?
-
Kerio
őstag
válasz
MaxxDamage #110130 üzenetére
Köszönöm!
HDMI kábellel nem hajlandó 1024x768 60Hz fölé menni, csak ha kikapcsolom a HDR-t. Sem a windows beállításban, sem pedig az Nvidia beállításaiban nem megy feljebb. Többféle HDMI kábellel próbáltam. Most éppen a monitorhoz adott kábellel, de ezzel sem működik. Elvileg ma érkezik egy USB-C-DP kábel, remélem azzal fog működni.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #110028 üzenetére
Macbook pro volt vagy 6-7 eves amikor akkut csereltem benne. A masodikkal meg boldogan elvan a nejem - igaz o windowst hasznal a Macbook Pro gepen. Szinten a minosegi haz miatt.
Gyereknek a 2020-ban vett HP840G6 meg birja. Igaz akkor 32GB ramos verziot vettunk, igy nem kellett azota sem hozza nyulni. (kijelzot csereltem, mert bele csukott egy ceruzat).
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #110025 üzenetére
Az alabbi powershell parancs kiiratja mennyit is tolt/fogyaszt eppen a geped. Meg az akkurol infokat. Max kapacitas, aktualis kapacitas. Fogyasztast valami 10000 szorzoval irja, azaz 9999 az 0,9999A
gwmi -Class batterystatus -Namespace root\wmi
Ezzel meg lehet nezni mennyit eszik akkurol a gep - az enyem lemegy 6-7w ossz fogyasztasra ugy, hogy a kijelzo fenyerejehez es 300Hz-es frissitesehez nem nyulok.
Itt vettem azt is eszre, hogy az uj Nvidia vezerlo progival nem tud aludni a GPU. Nem ment be 15-20W ossz fogyasztas ala. Amikor kilottem a taskbaron ulo Nvidia Control Panel es GeForce Experience progikat, azonnal beesett 10W ala.
Idonkent nem art ranezni miert csokken az uzemido - nem mindig a szar aku az oka.
Ez meg a battery report a windows alol.
powercfg /batteryreport /output "C:\battery_report.html"Ebben latszik az utobbi par nap hasznalatanak mikentje is.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #110025 üzenetére
Nekem az elso felpuffadt, aztan a touchpadot nem lehett klikkelesre hasznalni, mert alulrol nyomta. Kb 1 eves volt.
Azt gariban kicsereltek, alig volt 1 eves a gep. Aztan a cserebe kapott birta kb 2 evig - aztan az is felpuffadt, de azt mar nem csereltek gariban. Rendeltem egy ugyanolyat Ebayrol (mert Malak mar nem arul ilyesmit, miota videozik a PH foruma alatt). Az valamiert elkezdett osszevissza tolteni 3 honap utan. 2-3 masodpercentkent valtott a laptop a toltes/battery kozott. Irtam az eladonak, gariban kicserelte, az uj meg jo.
Itt tartok most. Nagyon nem forrositom fel soha, kezmelegnel kb sosem melegszik fel jobban. Az akku alatt a hatlapon amugy van egy hovezeto csik gyarilag - szoval az szepen felfekszik az akku feluletere es hul a fem hatlapon kereztul.
Nem tudom megmondani mitol ilyenek a Razer akkuk, kb minden verzio hajlamos puffadasra. De ez legyen a legnagyobb baja - amugy atom stabil gep.
Ami talan fontos: most betartottam amit eloirtak. Elso bekapcsolas akkurol, full lemerites, fullra toltes, majd ugyanezt meg ketszer. Lehet igy tanul az EC.
A T60 akkuja szerintem meg kerek cellas - azaz olyan akkukbol van osszerakva ami kb ceruza elem formatumu. Es tippemre az nem is Li-Ion - akkoriban meg nem igazan volt divat a Li-Ion akku. Valoszinuleg NiMh. Es ott a nagy akku valami 90Wh volt - az meg meg ma sem keves. Valoszinuleg azert birja, mert nem merul le, mivel idonkent elo kapom az oprendszer napra keszen tartasa miatt. Akkor megy 2-3 orat, aztan honapokra ismet a fiokba kerul.
-
válasz
MaxxDamage #109993 üzenetére
Ez kúrva nagy!
Így hirtelen én inkább arra gondolnék hogy nem fognak sokat kérni érte. Olyan lehetne mint egy készletkisöprés és akkor nem kell fejhez kapni.
Hát ez már senkinek sem kell csak nekünk álmodozó öreg motorosoknak, mert nem tudunk váltani arra amit az orrunk alá tolnak.
Bírom benned hogy nem adod fel, mint ahogy én sem, csavarom a dolgokat ameddig csak lehet/tudom.
-
válasz
MaxxDamage #109976 üzenetére
Értem itt van előttem.
Csak azon agyaltam mit tudnál eladni és visszaforgatni abból amit az általam vázolt verzióval nem tudnál használni. NVME 2db slot ssd van nálam is, a ramok áttehetőek, a vizes blokk talán kellene valakinek külföldön jó árért, tök egyedi ezért értékes mint mondod. Itt az aprón pedig poton pénzért kapnál olyan laptop csomagot amit magában is tudnál használni, majd ha kell eladni belőle a vga kártyát + (procit) + azt meghirdetni ami nálad van stb....nem buknál olyan sokat. Az asztali vga kártya lenne inkább nagyobb kiadás.
Nem tudom mennyi jött vissza az előző clevo eladásából, csak gondolom nem kellene nulláról indulnod. Na mindegy, te tudod. -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #109974 üzenetére
Egy kérdés ez ebben a formában , most rendes laptop, vagy még megy azzal a külső vizes izével a hűtéstuning?
-
válasz
MaxxDamage #109968 üzenetére
Most egy kicsit visszazuhantál proci oldalról.
Komolyan nem gondolod meg magad hogy beszerzel egy olyan laptopot mint az enyém? Az jóval olcsóbb mint a tiéd, és most jelen pill. árulnak olyat itt az aprón. Jó az a i9-9900k is
, tud hozni elegendő fps-t megfelelő környezetben. A vga fajtája pedig szerintem nálad is tök mindegy mekkora és milyen fajta az asztalon.
(Nekem még Prema bios sem kell hogy ma még király eredményeket hozzak)
Tudom nálam más a vizes hűtő mert más a laptop. Neked a proci alá egyedi hűtő kellene, olyan mint amit KillHates mester csinált anno a vga kártyám alá, valami asztali megoldás. Egy szó mint száz az adapteredhez keress inkább új lapost, készítsd el valahogy. Hidd el megéri! -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #109968 üzenetére
Azért nem kell panaszkodnod így sem
Az meg kifejezetten beteg hogy, a sok éves 2080S még mindig olyan szintű mint nálam a 4070... Eszement mennyire jó máig az első X170.
A 3080 is tud annyit mint a Legionban Pro 7i-ban ami volt 4070.
Elég jól elleszel te ezzlmég évekig. -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #109884 üzenetére
Lehet enni a kefét.
Én is eladtam volna, nem csak az ára miatt, hanem extrém egy ekkora gépet tartalékban tartani. -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #109881 üzenetére
A másik gépeddel mi lett, amit itthon vettél ?
-
válasz
MaxxDamage #109874 üzenetére
Ez a 50X dolog, lenne hozzá kedvem, de pl a mai nap ez a mi veled történt, és tudom más történet, de elültetted a félelmet a fejemben.
Basszus honnan tudjam mennyit és ne tovább hogy ki ne nyírjam a laptopom? Mennyi áramot képes megerőltetés, minden probléma nélkül átvinni a CPU mező a laptopomon? Csak hogy mondjam 1 tüske nálam hiányzik a proci alól, 3 meg vissza van hajlítgatva. A másik most hibás laptopot biztosítás miatt vettem, mikor ráharaptam, nem azért hogy egyszerre kettőt használjak és bizony most nem jó.
Ott van bennem a kisördög, még egy kicsit aztán még, csakhogy a jelen helyzetben kell vigyázni is. 4.9Ghz jönne, viszont hagyom, fixálom a mostanit. Talán majd jövőre újból bekeményítek pár sör után.A CB R23-at néztem, annál 173W folyamatos terhelés ment. Nagyon nem ugrott meg jobban a hőfok, gondolom mert hamar lement a teszt. Nem kaptam több pontot mint amit már mértem legutóbb.
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #109814 üzenetére
Ez igaz, de még valaki: "Sanyi a Király". A Király Sanyi.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #109855 üzenetére
Ja és van egy felesleges (szaki által profin re/delidelt) 10th gen. KF i9-m , de lehet elrakom a "vitrinbe"
Mint a Vasember-nek a "szivét" ? -
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #109798 üzenetére
postai volt, én vásárhely, ő bonyhád.
bízom benne hogy közös nevezőre tudok vele jutni. Főleg, hogy nem is sajátmagamnak akartam, hanem másnak segíteni azzal, hogy feljavítom a gépét, amennyire lehet.na, de most már tényleg befejeztem, legközelebb folytatom ott, ahol megadtad a topicot, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat az induló poszt által, hogy legyen eleje-vége.
köszi mégegyszer a segítséget
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #109784 üzenetére
sajnos csak 1 slot van, tehát vagy egyik van benne, vagy másik.
Igen, benéztem, azt néztem hogy mzh-re jó legyen, időzítésileg is azt néztem, hogy ugyanaz, a 2rx8, 1rx8 közötti különbséget nem néztem csak meg.köszi az infókat és bocs az offért
-
Francia91
veterán
válasz
MaxxDamage #109777 üzenetére
Jó lenne, ha megint bejönne az a féle fejleszthetőség, mint az MXM-nél.... Csak félek, hogy nem érdekük a gyártóknak
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #109765 üzenetére
Ez fehér szilikon ?
-
válasz
MaxxDamage #109749 üzenetére
Tudod mert az a felfedezés öröme.
-
válasz
MaxxDamage #109746 üzenetére
És most az álmodozás helyett lépjünk be a jelenbe.
Ki mit tud kivasalni a laptopja belsejéből címszó alatt?
Hú a mai és tegnapi napon elkezdtem visszanézni az elmúlt évek beszélgetéseit, hozzászólásait keresgélés gyanánt. Az enyémet sokszor nem mertem végigolvasni. Olyan mintha sosem lettem volna egy percig sem elégedett azzal amit elértem, összehoztam.Mint aki folyton kerget valamit. Ja az időt.
Amint összehoztam az álmomat már le is maradtam másokhoz képest, mint valami verseny próbáltam rálicitálni.
Aztán sokszor csak ártottam magamnak vele.
Na mindegy csak fusson jól a Stalker 2, nehogy kevés legyen a hardver hozzá.Már régen játszottam egy jót.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #109729 üzenetére
Ja és kártya így ment max. (azzal a driverrel + MSI AB Power +10%)
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #109719 üzenetére
A nosztalgia kedvéért szemezgettem ezzel : [link] de már annyira nem hoz lázba.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #109586 üzenetére
Lehet tudni, hogy túlélte a beteg a beavatkozást?
-
válasz
MaxxDamage #109667 üzenetére
Teljesen igazad van.
Viszont nem állok neki törölni, leszedni és hasonlót. Egyszerűen úgy döntöttem megbízom a TS-t "kormányalakítással"
Miután betöltött a Windows elindítom aztán kapásból az van amit oda beállítottam. Nincs egymásra mutogatás ki van velem vagy ellenem meg egymás ellen, intézkedik egy kattintásra. Azt kibírom, ha elfelejtem akkor csak 4.7Ghz.....észre se venném. Katt akkor 4.8Ghz 8 magon.
Kapja be! -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #109636 üzenetére
Throttlestop nem eszi meg a legmagasabb szorzot. Valamiert egyel kevesebbet enged.
Nem jottem ra miert. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #109650 üzenetére
Nem, nekem is kesze-kusza lett.
-
válasz
MaxxDamage #109636 üzenetére
48-ast fogadtam meg, nem akarja. Lehet az is hogy csak UV-t kellene állítani, azt nem akarom. Vagy azt még megnézem, az is lehet a baja hogy az első magasabb órajelű magokat nem akarja visszább venni.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
MaxxDamage #109612 üzenetére
Mondjuk ilyen szempontból jól állunk. Manapság 300 környékén vagy akár az alatt lehet újonnan RTX 4050-es gépet venni. 1-2 éve még az RTX 3050 is 350 ezer környékéről indult. Szerencsére ezt a szegmenst nem nagyon érinti a drágulás vagy az infláció.
-
válasz
MaxxDamage #109612 üzenetére
Én azért is vagyok már a kilépő szintnél.
-
válasz
"Durva, hogy nálam 200W+ tudja azt amit nálad 55W+
Hát Miki, a gépünk igazi fogyasztó a mai gépekhez képest..."
Én azért erre nem vennék mérget. Nem egészen úgy van az. Kevesebből meg van, csak nem ennyivel. Dolgozik aztán visszavesz, leszabályozza magát, míg mi meg tudjuk tartani az eredeti tempót....hát ez is van. A maraton futás akár még érdekesen is alakulhatna.
És ügye az sem mindegy mit számol az a proci, (AVX, vagy más?) mert mint fentem megemlítettem és tapasztaltam nem egyszer az hogy 100W kiadás lenne a proci részéről az igen ritka dolog látni még nálam is. Ha mégis az csak azért van mert hagytam futni a VGA-t ami pedig nálam veszettül gyors. Többet fogyaszt, de nem ennyivel mint mondják. A szintetikus tesztek meg nagyon túloznak, ha valami dupla pont az nem feltétlenül számít dupla sebességnek sem.
Lassan járj tovább érsz, és még a kávét sem főzi le.Van már speckó folyadék.
Ez a számolás is, ki tudja mit variálnak. Ott az 1000 éves geforce/quadro számolási különbség ha úgy akarják. Jó ez már olyan elmélet.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Nem tudtam be twnni de Mini geebench 6 os eredmébyét látva én is lefuttattam a 6800H-n és egy szálon kb plisz 100-140pontot több szálason meg 1000+ pontot hozott valami 45W ból
-
FőDudu
veterán
válasz
Utobbi idoben az energia hatekonysag fejlodott nagyot.
Van mar olyan telefon/tablet ami valoszinuleg tobbet gurit egy teszten mint akarmalyikunk gepeben a proci. Azt mondjak az M4 egy igazi allat.
Es M4 proci van peldaul iPad eszkozokben.
[link]
[link]Es akkor meg a tobbi gyartorol szo se volt. Qualcomm uj procijai is eleg energia takarekosak. Az Intel uj sorozata is az, de ott varialtak a magok/hyperthreading szammal igy nem lehet jol osszevetni.
Erdekes idoket elunk.
-
Francia91
veterán
válasz
MaxxDamage #109523 üzenetére
M6800-ason január eleje óta hibátlanul üzemel, párom Precision M4800-asán is közel 1 éve
A BIOS és egyéb frissítéseket ki lehet kapcsolni rendesen, és csak a Windows rendszerhez tartozó frissítéseket telepíti, hardver és egyéb frissítéseket nem, nálam is így van beállítva. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #109501 üzenetére
Úgy-úgy ! Kiváncsian várjuk a teszteket!
-
Imre9211
aktív tag
válasz
MaxxDamage #109461 üzenetére
Miféle szerzet az lapos teeeeeee O.o Nagyon mágikus herkentyűnek néz ám ki
-
válasz
MaxxDamage #109435 üzenetére
"De semmi buzulás!" -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #109433 üzenetére
Neválogassá'.
-
válasz
MaxxDamage #109425 üzenetére
Kappe!
-
maximilian4
addikt
válasz
MaxxDamage #109423 üzenetére
Na szuper, örülök neki!
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #109423 üzenetére
Nem sok minden van, amit a Mesterünk nem tud megmenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged