- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
maximilian4
addikt
válasz
bolvar #109286 üzenetére
Jelen egy g15 tulaj 4060-tal. Nekem szerencsém volt, mert 400-ért vettem vadi újonnan (magyar gép, magyar garival) Szintén azon megfontolásból, mert kinőttem az rgb csodákból. Ennek a billenyűzete is csak simán fehéren világít, ha jól tudom az usa piacos kapott rgbt. Az egyetlen jel arra, hogy gamer, a picsáján a 2 narancssárga heatsink. Talán a legmegterhelőbb játék amivel játszok most a silent hill 2, de az alienware command center szerint nem nagyon megy fel 80 fok fölé sem a proci, sem a gpu. Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy g performance módban játszok mindig, olyankor pedig pusztító hurrikán hangja van a
fűtésnekhűtésnek, de a fejhallgató miatt maximum a környezetemet zavarja.Egyébként ma rendeleltem elő a stalker 2-t, szóval november 20-ig számolom vissza a napokat.
-
echterion
nagyúr
válasz
bolvar #109286 üzenetére
Van pár alternatíva, ha 4060 a cél (nálam ez a sorrend is kb, ha magamnak vennék gépet, jelenleg a lista első helyezettjét használom, lányom a másodikat, csak 6 magos ryzennel):
- AORUS 15 BKF-H3DE754SH 994€ (hírlevélkuponnal, ki kell érte menni Bécsbe és nem magyar számlázási címmel kell rendelni)
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NV 399.900 Ft
- Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00GLHV) 369.899 Ft
- Lenovo LOQ 15AHP9 83DX005THV 399.900 FtEbben az árkategóriában az MSI-ket, Acer-t hanyagolni kell. A Victus-t nem ismerem, az lehet, hogy jó, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged