- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4 #111480 üzenetére
Állítólag az első generációsnál rossz helyen van az SD kártya olvasó és megsül. Annál jobb már, de drágább is az újabb Asus ROG Ally X.
-
válasz
maximilian4 #110865 üzenetére
Igazad van; kimaradt Csaba érveléséból számomra egy lényeges szó: a "nem"
-
válasz
maximilian4 #110863 üzenetére
+1
Én nem csak a tudása a minősége miatt is választottam. Rá is jöttem, ha észnél vagyok sosem fog elromlani.Meg így ahogy használom tökéletesen tudom mennyi van még hátra, elég sok.
-
válasz
maximilian4 #110863 üzenetére
Azért van benne némi ráció; a 9-ik generációs mobil procis az SSD-ken kívül bővíthetetlen Alienware gépemet sitty-sutty elvitték 300 ezer felett anno, hasonlóan felszerelt de cserélhető komponenses Clevo-ban meg 180-ért nem tudtam eladni abban az időben...
Szerintem eléggé sznobok még a használt gép vásárlók is, meg azért egy tetszetős dizájn is eye-candy mint egy fekete járdalap... -
Imre9211
aktív tag
válasz
maximilian4 #110841 üzenetére
Ez ugye globál settings tehát a sima nvidia control panelben a 3D/programbeállításoknál is ez lesz most már ha betallózod neki az adott játékot. Elvileg ez megcsavarja a gpu-t neked, de ha nincs hatása akkor nem tudom így hirtelen. Más a gépünk.
-
BalageK
tag
válasz
maximilian4 #110837 üzenetére
Csak gugliztam egyet, de ez jött szembe (ha G15-ről beszélünk):
by design -
Imre9211
aktív tag
válasz
Ez be van állítva?
-
Raymond
titán
válasz
"A winfosos energiasémában csak kiegyensúlyozott sablon létezik."
Ez akkor szok igy lenni ha a gyarto szoftvere felulirja/felulbiralja a Windows beallitasokat.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
maximilian4 #110819 üzenetére
Valami power management dolog lesz. Lehet windows profilod is csak kiegyensúlyozott módba van vagy valami energy saver profilon. Nem tudom milyen típusú laptop de ha asus pl akkor tedd turbo-ra és nem lesz ilyen gondod. Ha lenovo vagy más akkor gondolom ott is vannak profilozások, azt állítsd be neki hogy ne takarékoskodjon.
PLUSZ még nvidia app jutott hírtelen eszembe. Settings/maximális teljesítmény előnyben részesítése legyen beállítva.
Nem 100% hogy ez lesz, de az 100% hogy valami ilyesmi.
-
válasz
maximilian4 #110802 üzenetére
Ez így van. Azért cseréltem bátran mindig a kártyáimat laptopon belül amíg el nem fogytak. Az más kérdés hogy ha az asztali megfelelője nagyon ráerősít fogyasztásban valahol illene olyan laptopot is kiadni, ami tisztes távolságból legalább tudná követni a felső szegmenst. Meglátjuk mit hoz a jövő.
-
válasz
maximilian4 #110768 üzenetére
Jó esetben ugyanazokat a programokat szeretnénk futtatni mind két platformon, azért legyen már egy szint valamiféle meghatározható kapcsolat a kettő között.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
maximilian4 #110768 üzenetére
Én megoldanám a kérdést ha laptop gyártó lennék, bár az 5-6 kilós 4-5 centi vastag laposaimért nem sokan rajonganának de hát én ilyen vagyok xd
-
peet05
aktív tag
válasz
maximilian4 #110743 üzenetére
Az elmúlt hetekben/hónapokban nézegettem AllyX-et. Mire képes a kis Z1 Extreme, karöltve a 780M-mel. Zseniális, hogy 15-30W-ból, különösen az AFMF2-vel mit ki nem hoz. Az egész gép 640g, 80Wh-s akkuval.
Megvárom a 2025-ös CES-t, jön a Legion Go 2, erre lép az Asus az Ally2-vel, ha minden jól megy, akkor AI 9 HX 370-es procit kapnak, 890M-mel, ami 17W-on, CP2077(!) - 1080p, medium-ultra, 60fps-t tud hozni (OneXFly F1 Pro-ban már ez a tech dolgozik - [link] ). -
FőDudu
veterán
válasz
maximilian4 #110743 üzenetére
Nem is kell tobb, eleg jo a grafikaja
Aki ray tracingelt szart akar, az jarjon moziba. Ott ki van szamoltatva minden kepkocka rendesen. Otthonra kb. sosem lesz eleg eros a hardver ilyen jellegu feladatokra, mert a fejlesztok mindig azt eroltetik ami latvanyos es gep igenyes. Hogy vegyek a hardvert es a sajat munkajukat is eladhatova tegyek.
RT-t anno napokig szamoltak a gepek 1 adott kep eseten. Ahhoz kepest nagy elore lepes tortent.
-
válasz
maximilian4 #110628 üzenetére
Élek halok az ilyen látványért. 38-70fps között láttam mozogni mászkálás közben. Az esti módban még szebb és habár fúj a szél minden is mozog nem kapok rosszabb futtatási eredményt.
Mesebeli látványvilág. Azért nagyon nem értem mi eszi el ezt az erőforrást. Ráhúztak egy jól kidolgozott bőrt és kész. Hátha megkapjuk jövőre. -
válasz
maximilian4 #110554 üzenetére
A Stalker 2-re ránézek. Nem is gondoltam hogy van ennek is külön helye.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
maximilian4 #110556 üzenetére
Mi alapján gondolod? Nem kötekedésből kérdezem, hanem mert tényleg érdekel.
Az előző játékuknál, a Cyberpunk 2077-nél 2,5 fél év telt el az első komolyabb trailer (nem rövid teaser), és a megjelenés között.
Szerintem ha jövőre jönne, ha nem is pontos dátumot, de legalább egy 2025-ös feliratot dobtak volna a trailer végére. A nagyobb külföldi gaming oldalak 2026-27-re várják akkor, ha nem lesz komolyabb csúszás.Persze örülnék ha neked lenne igazad.
Csak egyelőre nem úgy néz ki a dolog.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
maximilian4 #110554 üzenetére
Soká jön az még, évek kérdése
Én is nagyon várom, biztos jó lesz. De gépigényről és hasonlókról nagyon korai még beszélni, 2027 előtt nem nagyon lesz abból játék, de el tudom képzelni hogy annál is később készül el.
-
Nunder
őstag
válasz
maximilian4 #110484 üzenetére
Ezek a leginkább fogyasztó appok, de nekem sehogy sem jön ki a matek.
Most is játék nélkül csak a melós appokat nyitva tartva 31,7 GB a felhasznált memória.
Fogalmam sincs mi eheti meg ennyire. De azt hittem, hogy a 32 GB elég lesz egy ideig.
Ha venni kellene milyen modulokat ajánlotok? -
Szotyi222
aktív tag
válasz
maximilian4 #110491 üzenetére
Annyi biztos hogy a telefonok tárhelyével emelkedik a ram is . Hogy van e ok okozata / összefügés nem tudom .
-
baro32
aktív tag
válasz
Nálam bekapcsolom a laptopot 8-9GB RAM-ot foglal le el telik ~3-4óra és mint most is 11GB-nál járok
Ebben ugye benne az Win11 , Opera webböngésző , Torrent jelenleg 5-kliensel de ezeket sem tölti már se le se fel csak meg van nyitva és természetesen a MegaDance rádió megy még , ez most így egy laza délelőtt.
Ha még erre rárakom mondjuk egy Játékot volt hogy 27-28GB is használatban van nálam akkor ha egy komolyabb játék fut és volt hogy ezek a komolyabb játékok akadoztak majd össze omlottak majd mikor bővítettem 64GB-ra ezek az anomáliák megszűntek.
Már írtam itt róla régebben aki olvasta tudja is és érdekességképpen utána sem lett több a RAM-fogyasztás és ezt is leírtam utána. -
válasz
Pocok256 most vajon mit mondana erre?
-
echterion
nagyúr
válasz
Az hát.
RM007: hogymi? Nincs olyan játék, ami nem futna el élvezhető sebességgel 32GB ram alatt. Ennek semmi köze az asztali-nem asztali gépekhez. Ha valaki dolgozik rajta, az más feltételeket kíván, de itt ez egy gaming notebook topik, nem workstation kibeszélő. És de, van ilyen kategória, még ha szerinted nincs is.
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #110484 üzenetére
A win úgy van kitalálva, hogy a lehető legtöbb ramra ráül, nincs itt semmi látnivaló. 16-tal is bőven el lehet lenni egy gamer gépen, nem kötelező a 32GB sehova egy gamer gépen.
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #110431 üzenetére
-
Juhaszatti
addikt
válasz
maximilian4 #110428 üzenetére
OEM modulok, ilyen Ramaxel van bennük jellemzően:
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #110428 üzenetére
A Crucial-nak van, gondolom a gepben is az van.
-
kk831228
addikt
válasz
maximilian4 #110420 üzenetére
remélhetőleg nem lesg probléma...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
maximilian4 #110374 üzenetére
Nekem is van 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 KIT (Kingston) az egyik leg ajánlottabb DDR4 3200MHZ-es és élettartam (Bolti) garis, többszörös áron vettem a mostani használt árhoz képest.
Fillérekért biztos nem adom el, jó lesz az még... -
válasz
Mocskos szemét fogyasztói társadalom.
- Tiltanám a 256/512GB-os SSD-k gyártását.
- Tiltanám a forrasztott 8GB-os (igen, mai napig vannak ilyen hulladékok) tablet / yogapad / mini laptop (pl X13-ba is láttam ilyet...) elektronikai eszközök gyártását.
- Tiltanám a dupla hulladék (2x8GB) RAM-ok eladását, mert az emberek 50%-a már alapból upgradel.
- Tiltanám az Intel i3 / AMD R3-as procik gyártását.
- Tiltanám a 45% meg 250nit-es és társai monitorok gyártását.Nem tudom, hogy folytassam-e. Ennyi jutott eszembe hirtelen
JA! ÉS KÖTELEZŐVÉ TENNÉM MINDEN LAPTOPBA A VAPOR CHAMBERT! MÉG RTX 4050-BE IS!
-
nggabi
félisten
válasz
a 2x8 max mini pc-be megy el nagy nehezen.
-
Remiel
őstag
válasz
maximilian4 #110329 üzenetére
nem, csak a melóban használom a laptop hangszóróit, ott max sima fülest dugok rá... itthon hangfalak vannak rákötve, vagy egy xbox fülest dongle-val, ezekkel nincs is semmi probléma
és nem is csinálja folyamatosan, csak ha gondol egyet, van amikor folyamatosan egyenletes a hang... mondjuk nem túl hangos, amikor rájön az ötperc akkor vagy kétszeresére nő a hangerő attól függetlenül, hogy maxon van a beállításokban alapból, de gyorsan visszavált ezt csak pár másodpercig csinálja
-
baro32
aktív tag
válasz
maximilian4 #110302 üzenetére
Akkor összekeverhettem volna?
Én az Nvidia alkalmazásban említettem a RTX dinamikus élénkséget.
Erről beszéltem amúgy akkor így tisztább köszönöm az észrevételt -
Rathrol
senior tag
válasz
maximilian4 #110240 üzenetére
RTX 4050 -el bohóckodok, amúgy nem annyira rossz...de mióta komolyan veszem a játékokat azóta kevés, főleg a stalker 2 -nél jön már ki.
-
Chris78
aktív tag
válasz
maximilian4 #110166 üzenetére
Köszi. Akkor marad alatta a söröskupak.
-
Mrdevil
addikt
válasz
maximilian4 #110179 üzenetére
Igen az is jó. Vagy sima átmenő csavar, egy szárnyas anyával a túloldalon.
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #110166 üzenetére
Valahogy ugy. Sokat nem igazan hoznak, mert attol hogy fujjak sokkal hidegebb nem lesz a ami belekerul a laposba mert hat fel vagy egy centire van a bemenetektol. Az meg hogy legyen eleg friss levego amit besziv a lapos alulrol ahhoz eleg megemelni kicsit a hatuljat. Ehhez pedig nem kell hutopad. Max terheles mellet pedig minden mindegy, mert ott se a megemeles se a hutopad nem hoz annyit hogy az a ventik hangerejen valamit is valtoztatna. Az hogy 94 fokos vagy 89 fokos a CPU/GPU az a ventizaj szempontjabol lenyegtelen.
Nekem vagy ket kupak van csak a megemeleshez de van egy sima osszehajthato es hordozhato aluminium emelo/allvany is.
-
BalageK
tag
válasz
maximilian4 #110157 üzenetére
Igen, jár hozzá a 330W féltégla, de a legtöbb (általam ismert és próbált) laptop tud 100W töltést USB C-n is. Ez nem.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
maximilian4 #110134 üzenetére
Még csak feladva van, Ridgefield WA, USA a feladás helye...FedEx szállítja...Karira bőven ide ér!
-
válasz
maximilian4 #110125 üzenetére
Köszi!
Holnap egész délutánt ennek a játéknak fogom szentelni és meglátjuk.
(Közben van aki kiigazított mert nála éppen fele annyit fogyaszt a proci.
Na szépen átnézek a másik topikba ahol ezzel a játékkal foglalkoznak, nem itteni téma. Megyek oda olvasgatni.)
-
válasz
maximilian4 #110123 üzenetére
Akkor nem talált.
Nézem az asztali topik vga részlegét. Milyen mentés fotókat tesznek be az emberek. Azt látom hogy a proci átlag 100W fogyasztáson van másnál is nem csak nálam. De nálam elvileg elavult van ami sokkal többet fogyaszt mint egy mai típus. Hát én nem ezt látom.
-
grizlisandor
veterán
válasz
maximilian4 #110107 üzenetére
FPS droppok csak a szokásos, pár patch után jó lesz majd.
-
Csupati
őstag
válasz
maximilian4 #110031 üzenetére
Ha nem is a pasztázás miatt várod , lehet az UFÓ logot miatt
Nekem az 5515 Ryzen verzión rajta volt az AW logó
-
válasz
maximilian4 #110033 üzenetére
Próbálok csak nem tudok.
Úgy döntöttem megtartom. Újraindítottam a laptopot ezzel a paraméterrel. Picit jobb lett.
KillHates mester szavai mit régen mondott nekem örökre belém égett, miszerint 85 fokig jók vagyunk.
-
FőDudu
veterán
válasz
maximilian4 #110000 üzenetére
Pont rossz pelda.
Muanyag, meg femre felgozolt keramia bevonat ami idovel megsargul. (Remelem jol emlekszem es nem a feher Lenovo volt sargulos).
Alienware is nagyon egyben van az teny. De az is forditott alaplapos ( mint a legtobb Acer). Azaz mindenhez atomjaira kell szedni. Pasztazashoz, memoria cserehez, stb. Biztosan megvan az oka. ( hutes nem lehet, annal a teljesen fem haz az idealis).
G16 meg nem jart nalam, mert a legnagyobb verziot kiveve egy hangos es gyenge gep (3 ventis, nem VC hutesu, visszafogott teljesitmennyel). Oled kijelzo az biztosan jo. Az ultra nagy felbontas viszont combos hardvert ker.
Nekem, aki maximum CS-t jatszik havi par alkalommal, boven jo a Razer. Belottem nemara, a 80wh akkubol kijon 8 ora akkus uzemido ( tavmunka, bongeszok, spotify), igy egyelore nem talaltam olyat ami ezeket tudna. Macbook pro talan, de ott a jatek kiesne ( mert max hackelve menne).
Meg persze jo a sok port is. Van TB dokkolom, de pl tegnap is radugtam vagy 3 kulso SSD-t, 2 kulso vinyo van a dokkolora dugva, meg bedugtam 2 pendrajvot is, es nem volt gond. Plusz DAC, hangszoro kimenet, stb.
Nekem peldaul olyan esztetikai dolgok is szamitanak, hogy nem a gep kozepen van a tapcsati, a gep kozepetol a hatulja fele van az osszes port. Aprosagok, de ne legyen mar utban a bedugdosott cuccok kabele jobb es bal oldalt. Az, hogy hatul nincs port nekem elony, lecsukom, TB kabel kihuz, mehet. Az elejen levo kis allapot jelzo led jelzi, ha lement sleepbe, mert zold helyett feherre valt.
Ha nagyon merul az akku, akkor meg pirosra valt.
Aprosagok, de hasznosak.Ha lenne ilyen minosegu es tudasu gep, valoszinuleg en is ujitanek.
De nincs. Nekem nagyon fontos az alap hasznalatnal a nemasag. Semmi zaja ne legyen. Ugyanigy a minimum 8 ora akkus uzemido ( office vagy tavmunkanal). Jo kijelzo, illetve a szukseges teljesitmeny ( ha kell a jatekhoz).Szimmetria is fontos. A space legyen kozepen ( a touchpadhoz kepest is, a touthpap pedig a palmrest kozepen legyen, a frloldalas megoldastol hanyni tudnek), top firing speakers, es ne legyen numerikus billentyuzet ( nem vagyok en konyvelo).
-
rizso
addikt
válasz
Ezt az új Zephyrus sorozatot simán oda merném tenni bármi mellé
Razer gépem még nem volt, de Macbook több is (utoljára egy M1-es 13" Pro), és igen, a Macbook az Macbook. Aztán jött a G14
Brutál csomagot tett le az asztalra ezzel a szériával az Asus, nagyon nehéz belekötni - mondjuk meg is kérik az árát.
Egy valamit hiányolok: bekapcsológombba tehettek volna egy ujjlenyomatolvasót, ahogy sok gépükben is van.
-
válasz
Ami a minőséget illeti azt mindig az idő igazolja. Minőség alatt itt most gondolhatunk arra jó pár év múlva hogy fog kinézni, lesz egészségben egy laptop ha így meg lehet közelíteni.
Szóval szeretünk nagyot mondani arra ami éppen tetszik.Nálam a Clevo teljesen épp, pedig már nagyon sok éves lehet. Volt előd aki megunta és tőle használom már lassan több éve. A touch pad kissé kikopva, fényes volt használva és ennyi. Érdekes gumírozott burkolata van, nem fém meg műanyag összetevő, inkább valami egyedi érdekes tapintással. Olyan mint volt mikor megvettem. Ujjlenyomat gyűjtő is lehet a széle, sebaj mert érzem hogy masszív, sosem fog szétesni, időtálló.
Látom divat a fémház és más hasonló megoldások nem véletlenül. Előttem a már nem működő régi fehér színű Vaio laptopom aminek tapintása még ma is sokkol, kemény, masszív, az idő nem tudja kikezdeni....csak én tudtam belülről mikor pasztát teszteltem. Ennyit a felhasználók rombolásáról.
Az akkut azt el kellene felejteni ebben a topikban, de hiába mondom bárkinek is nem érti.
-
L_ajos
őstag
válasz
maximilian4 #109958 üzenetére
Ez esetleg? [link]
-
Gergello
addikt
válasz
maximilian4 #109852 üzenetére
Téglától még messze van.
További romlás remélhetőleg nem lesz. -
Gergello
addikt
válasz
maximilian4 #109839 üzenetére
Van nem játékprogram is.
-
válasz
maximilian4 #109811 üzenetére
Egyenlőre nem az néz ki hogy letudná követni az asztali verzió teljesítményét. Mintha egyre nagyobb lemaradásba kerülne, nőne az a olló a kettő között. De hisz érthető is a jelen dizájnt látván. Aztán ha elkényelmesednek és elfelejtenek még optimalizálni is, akkor még az sem fog segíteni. Régen minden nagy cím simán futott a csúcslaptopokon, (szerintem ma is a felső szegmensben), nem is volt kérdés, talán odafigyelnek erre. Várom már a dlss 4-et.
#109809 peet05:
Nem tudom miért lepődtem meg ezen. Sok hónappal ezelőtt még aktívan figyeltem a témát. Az biztos ezek után 4090 mint kövi vga az nem lesz, nem érné meg nekem. -
peet05
aktív tag
válasz
maximilian4 #109804 üzenetére
A #109800-ban linkeltem egy pontosabbat, illetve egy laptop-ra vonatkozót is.
Itt desktop-ról volt szó elsősorban (legalábbis RM007-nek direkt olyat linkeltem a külső vga miatt). Azért jóval erősebb a 4070 (a Super-eket nem is említve), még a 4060Ti-tól is, pláne 1440p-ben jön ki a difi (~30%, játékfüggő, van, ahol több is).
Gondolom a táblázatban feltüntetett számok avg értékek, kíváncsi leszek a droppokra.
-
válasz
maximilian4 #109775 üzenetére
Lehet próbálnak hozni valami újat ami eddig még nem volt. Az a örökös változtatás nehogy megunjuk. Nekem úgy tűnik mint két alaplap, az egyiken a proci van mindennel együtt, míg a másikon a gpu van és elvileg cserélhető lehet.
Amúgy már mondom pár éve, lassan visszacsurgatják a régi felállást, újból fel lesz találva. Lesz ez még barátibb egy idő múlva. Kivárom.
-
vakablak93
őstag
válasz
maximilian4 #109775 üzenetére
Sajnos azt nem írják, hogy MXM lenne, mindössze annyit írnak hogy a GPU csip külön lapon lesz. Valamint hogy, nincs garancia a jövőbeni bővítésre, etekintetben még nincs infó.
A Framework laposokkal megy az összehasonlítás végig, amikben lényegében komplett lapot cserélsz. Amik teljesen egyediek...
Ez csak egy bejelentés híre a gyártótól, a külsőségekre fókuszálva, minthogy a gép jóval vékonyabb és könnyebb mint a framework laposok, és hogy itt nem a teljes lap, hanem csak a gpu lesz moduláris.
-
Semin
őstag
válasz
maximilian4 #109759 üzenetére
Ez fura. Lefuttattam ugyanazokkal a beállításokkal, és bár a DLSS felbontás így valóban megegyezik, a VRAM nálam továbbra is 6.9GB. Nem bírálja valami felül az nvidia vezérlőpultban a "játék" beállításait?
BTW egész jól tuningolható ezek szerint a 4060/70 széria.
-
Semin
őstag
válasz
Egyből megakadt a szemem a VRAM-on, hirtelen nem tudtam miért ilyen kevés.
Aztán láttam csak, hogy 1080p. Így akartad tesztelni ? -
echterion
nagyúr
válasz
A super res. még mehetne feljebb.
Te nem kaptál a gépedhez egy hónap gamepass-t? Ha kaptál, tolhatnál egy cod 6 benchmarkot. Csak bő 200 GB-ot kell hozzá leszedni.
-
Semin
őstag
válasz
maximilian4 #109731 üzenetére
Ingyenes benchmark steamen, nem kell hozzá semmi.
Keress csak rá -
Semin
őstag
válasz
maximilian4 #109718 üzenetére
Jöhet egy Wukong bench is - ha van kedved- ezekkel a beállításokkal:
Bár szeptemberi ez az eredmény azóta már patchelhettek párat.
Majd csinálok én is egy frisset -
Francia91
veterán
válasz
maximilian4 #109704 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
maximilian4 #109701 üzenetére
Délután felteszem, és megnézem Neked. Milyen beállítással nyomjam?
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #109676 üzenetére
Az a CoD-nal hasznalt engine sajatossaga. Nem kell neki annyi, de ha van akkor lefoglalja maganak. Ha van egy 24GB kartyad akkor annak legalabb a 75%-at lefoglalja meg akkor is ha csak 10GB-ot hasznal peldaul.
-
Csupati
őstag
válasz
maximilian4 #109676 üzenetére
A 40xx széria sajátossága (4050-4060-4070) hogy ilyen 100W környékén játék alatt hiába van terhelve,nem fog többet felvenni. Igen furmark alatt felmegy 140re de én senkinek nem szoktam ajánlani azt a progit.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
maximilian4 #109611 üzenetére
Meg is kérik az árát szépen! 🤭
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #109607 üzenetére
Hát sajnos ebből a háromból csak az Omen játszik (easynotebook kuka, alternate meg egy nagy talán), de nem sokáig.
A computeruniverse egy nagy német könykiadó cégé volt (most nem jut eszembe a neve, de nálunk is árul könyveket), ezért szállítottak Magyarországra is (gondolom). De most nézem, hogy tulajdonos csere volt és most már a Cyberport a tulajdonos..
-
Zsolt800
újonc
válasz
maximilian4 #109596 üzenetére
Szia,
újat és op rendszerrel .Zsolt
-
Smithy87
senior tag
válasz
maximilian4 #109481 üzenetére
A minap teszteltem RDR 2 ultrán 1080 ban steady 60 Fps silent modeban..
elég ez még sokmindenre. Tettem be wukong bench eredményt is az is 60 körül kis tveakkel többnyire high-on.
-
válasz
maximilian4 #109464 üzenetére
Akkor jól van. Nem csak én szívok vele.
Dögöljön meg a másik tehene is. -
imre687
tag
válasz
maximilian4 #109454 üzenetére
Miért veszitek meg ha benne lesz a GamePass-ben?
-
válasz
maximilian4 #109454 üzenetére
Én nem szoktam előrendelni akkor sem ha már döntöttem megveszem. De ez a játék nálam is nagyon várós. Amennyiben még előző nap nem lesz fent valahol, biztos ráharapok.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
maximilian4 #109422 üzenetére
Elvileg igen!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
maximilian4 #109394 üzenetére
Jó gyorsan! 😁
echterion: BCLK az rendben (reduce értéket töröltem és100 lett nem 98...), mert be tudtam állítani, de feszültség (Override) amit sikerült el állítani.
Ahogy FőDudu is írja...jön az imádkozás és sok várakozás ma!
-
pidzse4
aktív tag
válasz
maximilian4 #109391 üzenetére
Remélem birja pár évet. Aztán ugy is eladom csak addig birja ki.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
maximilian4 #109347 üzenetére
Esetleg értelmesen is megszoktál nyilvánulni, vagy csak ennyire futja?
Mert ha retard vagy akkor megkérlek ne válaszolj, nem vagyok az ápolód - köszi.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
maximilian4 #109347 üzenetére
-
válasz
maximilian4 #109318 üzenetére
Ez azért picivel drágább. Én meg ha ennyi pénzem volna azt tuti nem költeném erre. Ez a laptop és a többi már nem az a fajta ami hosszú távon elvarázsolna, belül semmi sem a régi, nem az én világom. A mostani Clevo-m az utolsó aminek a belseje, minden porcikája az amit ad mindig is kerestem. Egyre nagyobb lehúzás ez a piac. Amúgy meg jelenleg bejön nekem ez a fél lábon asztali fél lábon mobil környezet. Mindkettő előnyét élvezem amíg csak tudom, nem cserélnék most még semmivel. Máshogy, a mai modellekből hiányzik az a szabadság ami a régiekben meg volt. Meg ügye a BGA....egyik sem egy garancia idő lejárta után.
Egy hasonlattal élve, nem vagyok az a költözős típus, inkább felújítanék mint új lakásba költöznék. -
Imre9211
aktív tag
válasz
maximilian4 #109293 üzenetére
Grat a masinához
*
Újabb általános tapasztalatArmoury Crate-ben a tdp szabályozás is sokkal jobban működik mint G-Helperben( INTELLEL!!! )
pl1 jelenleg 58 pl2 68
Performance különbség alig észrevehető, nem forr a proci, sőt a graphics score jobb lett 3DMark-ban mintha csutkán menne a proci.
Szóval az én véleményem/tapasztalatom eddig az hogy akinek Asus-a van és AMD-je, az használja a G-Helpert. Mi intelesek meg maradunk az Armourynál
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #109200 üzenetére
Igen, ezért is vettem meg most ezt. Régóta szemezek egy ilyen géppel, kíváncs vagyok, milyen, de ennyiért mindig csak a szutyok kijelzősöket adták 12500h-val, meg minimál rammal, ssd-vel. Ez most egy full-osabb kiadás, minden jó van benne, ami kellhet (nyilván a ram és ssd bővíthatő, ha valakinek ingere van rá) nekem most egy gaming géptől.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #109167 üzenetére
Jó az, kb fele akkora számokat hoz majd mint a 4090, de játékos
-
válasz
maximilian4 #109167 üzenetére
Nyugi én is olyannal tolom
mondjuk egy kis zephyrusban van.
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #109079 üzenetére
Bennem az elso SH intro zeneje maradt meg orokre [link]
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #109058 üzenetére
Nice! SH2-nek tenyleg kell a low latency
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #108698 üzenetére
Itt nem a gepen hanem a TV-n kell alligatnod.Hogy mit lehet es milyen erdemennyel azt a kezikonyben talan megtalalod, de valoszinuleg inkabb online latency meresek adnak tobb infot ha talasz hozza.
-
baro32
aktív tag
válasz
Szerintem ez függ a HDMI kábel minőségétől és hogy a TV mit tud pl.késleltetési idő stb.
-
FőDudu
veterán
válasz
maximilian4 #108702 üzenetére
A 60Hz lesz a szuk keresztmetszet.
Azt meg megprobalhatod, hogy az Nvidia driverben lefixalod 60Hz-re a kepfrissitest ha a TV-n jatszol. Akkor legalabb a kontent es a megjelenito szinkronban lesz. -
FőDudu
veterán
válasz
Attol fugg mivel jatszol. A TV az 60Hz frissitest tud - azaz FPS-re biztosan nem lesz eleg.
Az elso amit megtennek, az a kulso kijelzo hasznalata - ilyen esetben a belso kijelzon nincs kep.
Windows+P gombok megnyomasanal valaszd ki, hogy csak a kulsot hasznalja.
Aztan ha meg mmindig nem javul, akkor lehet tovabb menni. -
válasz
maximilian4 #30199 üzenetére
"Egyikből sem kell négyet venni" - most az van, hogy én egyfajta márkát megszerettem, Neked meg volt SS Rival 100, Kinzu V2, Kinzu V3, az 3db. Nem nagyon találtam jobb egeret ennél.
Nálad akkor most tönkrementek, vagy csak lecserélted őket?
Nekem a balra és jobbra mutató középső gomb nem akart már jól működni. Egyet sem dobtam ki, mert nem ment tönkre. Használja tesóm (neki nem kell a görgőnél levő bal/jobb gomb), meg Mo-n van egy, ha otthon vagyok, nálam itt a 3. A 4.-et meg kb. úgy 2-3 év múlva használom.
Összességében szerintem Te több pénzt adtál ki 3db-ra, mint én 4db-ra. -
válasz
maximilian4 #29666 üzenetére
Az előző i7-4700mq és i7-4900qm esetén is be tudtam állítani az XTU-ban amit akartam, pedig azok nem tuning cpu-k voltak mint a mostanim. Szóval nem értem hirtelen miért vagyok olyan okos. Ott a négy mag és betolom oda ahová tudom....a 4700 esetén (32,32,33,34) is ment stabilan 3,6-on mind a 4 mag. Na most hogyan, milyen tényleges tudással arra nem emlékszem. Ott a Geekbench 3-4 mérőke, meg lehet nézni változott-e valami....nálam látszott mindig.
Ettől függetlenül lehet nem vagyok képben más i7-es és i5-ös cpu tulajdonságával, hogy működnek, mit lehet velük kezdeni, mert nekem olyan nem volt,1 kaptafára veszem mind. Akkor világosítsatok fel.
Egyszer elállítódott az energia beállítás a cpu esetén és akkor mozgott össze vissza a mutató....persze ez egészen más történet, nem az amiről most beszélünk, de van az is hogy alapon(nálam 3,1 Ghz lenne alap amit mutatna munka nélkül.....most 3,6 jelenleg ott a szorzó és tartja mindig.
Ok, akkor a HQ nem állítható.
-
válasz
maximilian4 #29659 üzenetére
Akkor nálam van a világ legjobb processzora. Oda lövöm be a magokat ahová akarom, és így volt ez a két előd cpu esetén is.
Tudom ez is tudna liftezni alap és turbo.....de jelenleg nem élek vele, betoltam max-ra mind.(cpu-z a barátod ellenőrzésként)
Munka közben adja ami csak belefér. AB is mutatja......... -
cyberkind
félisten
válasz
maximilian4 #29659 üzenetére
Azóta megvan, valamiért 3.4-re emlékeztem 1 magnál de mindegy, semmit se tudok elérni pluszba, pedig az a 4GHz jól nézne ki.
Keci Inter.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
maximilian4 #29617 üzenetére
Hát ha látnád az én Aspire 7-em hogy ki lett okositva, akkor arra azért kereskedne a szemed
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4 #29492 üzenetére
A Dell Inspiron G5 5587-ek konfigurációit nézegettem.
Én szinte minden értelmes dologra kiterjedően szoktam használni a gépeket, még az egyszerűbbeket is, nemcsak játékra, sőt arra sajnos már keveset.
-
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #29389 üzenetére
Az én Ps4 prom is HEN-nelt (tört) ,de attól nem lesz bannolt ,mert tört Ps4 eleve nem mehet a netre.
A Ps4 bannolt gépeket részletre vették nem fizették és valahogy kiharcolja a hitelező,hogy bannolják(fura ,de így van). Továbbá a Sony azokat a gépeket bannolja amelyiknél bizonyított a Psn fiókok megosztása ,ellopása vagy eladása (bár a PSN fiók hivatalosan átruházható). A feltört PS4 nem jár gari-vesztéssel és a gyári állapot is könnyedén visszaállítható és akkor mehet a PSN-re ,mert nyoma se marad a korábbi warez-nak.
-
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #29274 üzenetére
Micsoda véletlen!
Hétfőn hoznak hozzám egy Nintendo Switch-et C-TYPE cserére [link] és egyúttal paszta csere.
A tudtad hogy már a switch-et is feltörték és megy rajta a warez? -
DVlad
őstag
válasz
maximilian4 #29349 üzenetére
Grazie mille!
-
válasz
maximilian4 #29305 üzenetére
Köszi a beszámolót .
Már régóta élek PS4 pro oled tv Nintendo swich bűvöletében melyiket kéne majd beszerezni.Nekem inkább az a durva hogy vannak emberek akik azért kapják itt a fizut hogy teszteket írjanak gépekről míg valaki csak hobbiból ide rityent egy sokkal érdekesebb használhatóbb tesztet.
-
válasz
maximilian4 #29341 üzenetére
Mindegy, mert nagyon akartam írni valamit magammal kapcsolatban hátha tud valaki mondani valamit, amolyan több szem többet lát.
-
válasz
maximilian4 #29337 üzenetére
🤣🤣🤣
ez egy kicsi mágnes tálca! Az én macskáimnak is ilyesmi rozsdamentes ibrikje van, de az öblösebb és nem marad benne a csavar! 👍 -
válasz
maximilian4 #29337 üzenetére
Amúgy mindegy mindenki tudja kinek a laptopja reklámoz.
Kicsit későn tudtam leülni olvasgatni.
Így hazaérve fekvés előtt megnézve a cpu vasalás azért eléggé lejött, nagyon jó hőfokok.Főleg hogy már megint feljött a cpu lefogatás egyik oldala, elmentem a mesterhez és immáron javítva. Rá sem ismerek a laposomra melegedés terén mennyit javult. A szerény személyem által barkácsolt cpu lemez hűtő már a múlté. Fel kellett mondanom neki.
KillHates megcsinálta jobbra.
Mindegy, tapasztalatszerzésnek jó volt. Lényeg a jelen helyzet. Aztán persze azért minden még nem okés nálam, de rá fogok jönni hol van a hiba.
Kék halál mellett a sárga halál az mit jelent?Sárgaság, KillHates is látta.....
Video TDR Failure
Vaze elindítottam egy játékot aztán rögtön befagy, de nem a hőfokok miatt. Még engem is meglepett hogy rögtön. A baj az hogy nem csak az SSD hanem a másik lemezegység a HDD esetében is ez van. Van egy megbúvó hibaféleség, de tesztelgetés terén rá fogok jönni honnan fúj a szél. Aztán lehet Windows hiba lesz azt is kiderítem. Szépen elkezdek tisztogatni...........
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #29274 üzenetére
Ha nem nagy kérés, esetleg majd tapasztalatot küldenél a nintendóról? privibe is akárt, hogy ne legyen sok az off. Most xboxom van, e mellé nézelődök, és csak a többszereplős multi coop játékok érdekelnének,ha már a MS kinyírta a kinectet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged