- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
Raymond #113534 üzenetére
Nem mentem bele melyebben, annyi ragadt meg, hogy valami Github-os AI van ratanitva a kepek/videok elemzesere (honapok trainingje altal), e melle kell a Pro kartya es az elofizu.
(csak kiemelte, hogy a Pro kartya kb ugyanaz a HW, mint az RTX, nem sokkal tobb CUDA core.)
Ha erdekel rakerdezek pontosabban.
-
válasz
Raymond #113516 üzenetére
Ide akartam, de már megbántam.
Valami ilyesmiről van szó. [link] Volt a TV-ben is róla a mai napon. Egy nagyobb összeg kapcsán érintett voltam, megoldódott. Kezd megbízhatatlan lenni számomra ez a áruház, pedig eddig sok sok éven át csak ezt használtam mindenben az Ebay mellett. Szóval vannak nagyon olcsó álom szép ajánlatok ami mögött nincs semmi. Pont az ellenkezője annak mint mikor 2.6 millás laptopot mutatnak neked, amit sohasem fogsz tudni megvenni.
Holnaptól tesztelgetni fogom a régi MSI laptopomat sok játékkal, vajon bírja-e vinni a mai élvonalbeli játékokat megfelelő támogatással. Már alig várom hogy újra lássam.
-
echterion
nagyúr
válasz
Raymond #112609 üzenetére
Az van már, csak jó lenne a belakott windózt átvinni egy másik gépre, mert megy vissza a gyerek gépe a sulijának (igyen adta a zorbán, míg a gyerek suliba jár és most vissza kell adni). Ami gépre menne, annak nicns nvme csatija, sima sata ssd-re menne a rendszer (ugyanitt keresek emberi áron egy bluray meghajtó helyére rakható hdd caddy-t Sony Vaio VPCCE géphez, hogy lehessen egy hdd-t vagy másik ssd-t is rakni a gépbe).
-
FőDudu
veterán
válasz
Raymond #112605 üzenetére
Ipaden lattam olyan foliat ami kb papir feluletuve tette es jo volt rajta irni. Az matt volt, de nem nagyon befolyasolta a szineket.
Ha olyat rarakna, talan nem lenne gaz.
https://istyle.si/next-one-scribble-screen-protector-for-ipad-11-inch-331702.html?_gl=1*1krlix*_up*MQ..*_ga*MTE5MzE0MDc4NC4xNzI4NTQyMjg2*_ga_S5NNESD7LW*MTcyODU0MjI4NC4xLjEuMTcyODU0MjQzNC4wLjAuMA
Paperlike.com
Ismeros neje ilyen grafikus, szerinte jobb, mint barmi mas. (Wacom tablakat is bele ertve) -
-
FőDudu
veterán
válasz
Raymond #112384 üzenetére
Ovatosan az Alternate.de online shoppal.
Kollegam kiment par honapra a nemetekhez - kb az erkezesekor rendelt egy laptopot toluk, aztan 2 honappal kesobb se erkezett meg.
Persze a vasarlaskor keszleten levonek mutatta. Alig utdta lemondani - indult haza es meg akkor sem volt meg.
Tudom, hogy az egyik leginkabb hasznalt nemet webshop, de erdemes rakerdezni valoban van-e az adott termek.
-
-
-
válasz
Raymond #111783 üzenetére
CD-t nem, valami fentanyl cuccot itt nagyon olcsón adnak. Totál véletlen bekerültünk egy olyan negyedbe, ahol ezeker szívták. Fél gatya lenn, s szó szerint úgy meg volt görbülve emberünk, mintha fel akarna volna venni egy százast a földről.
Sokan …
Dealerek (valszeg azok) is megszólítottak… s emellett sok volt a biztonságért felügyelős (nem rendőr).
Láttam, aki utcán szúrta magát….
Hát … jah -
válasz
Raymond #111669 üzenetére
Ha ez csak úgy tudna működni hogy bár a 3x nálam meglehetne, de az a cpu munka rovására, az sem lenne jó. Sajnos mint írják ez valami hardver féle ami be van építve az új kártyákba Flip Metering a neve, ha jól vettem ki. Mindenesetre ha lenne ilyen program driver azt kipróbálnám mit eredményezne, mint régen mikor csaltunk a driverrel.
-
válasz
Raymond #111580 üzenetére
Akkor milyen jó hogy megragadtam a 60Hz monitor képfrissítés mellett. Minden amit használok hibátlanul fut. Csak maga az íze hogy már nem a legújabb generáció kártyáját használom lelomboz. 389e volt hirdetve újonnan a mostanim mihez a jelenlegi 5080 árai igen messze vannak azzal a kicsi teljesítmény növekedéssel amit fölé tudnak tenni. Nem is bánom már nagyon, jó az ami van nyárig, aztán majd meglátom hogyan tovább.
-
FőDudu
veterán
válasz
Raymond #111372 üzenetére
Van par erdekes gep az apron.
Pl. a KH altal emlitett lukas VC hutesu Razer Blade 16.
Eleve hogyan lukad ki a VC? Tultoltak a folyekony femet es megette?
Meg kijelzot is csereltek benne. Stb. (amugy azt a gepet lehuteni kb lehetetlen fullon hajtva, hiaba jo a VC)Valami bator emberkenek jo lehet - ha bevallalja a gari nelkuliseget es tud hozza hutest szerezni. Vagy RM Miki rak ra vizhutest DIY. Es meg ugyis vekonyabb lesz a jardalapnal
Nem lepne meg, ha valaki arulna egy 'Engineering Sample' gepet az ujabb generaciokbol...
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Raymond #111297 üzenetére
Ez mar most is van, vagyik 2019 ota miota megjelent az Air Link az elso Quest-re. (volt niche wireless adapter Rift-hez es Vive-hoz is elotte, de a wifi megoldas a mainstrea). Az igazan elterjedt aztan a Q2 lett most pedig van a Q3 es az olcsobb Q3S plusz ott a Pico is.
Nekem csak egy Mobius van, de már az is nagyon hangulatos.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Raymond #110936 üzenetére
Igen erről már a múltkor szó volt nem futureproof. Mondjuk én még teljesen rendben vagyok 8GB Vrammal de engem pl nem érint az indi játék mert nem tetszik és fps nézetes tehát nálam alapból skip.
Tegnap kezdtem el amúgy az új dragon age-t a veilgardot 2K high és dlss balanced mellett, plusz kikapcsoltam a frame gen-t is mert kellett a vsync is a tv miatt, de tükörsima az egész. Egy röccenés sincs sehol.De ez kb elmondható egy gow ragnarok-ről, egy callisto protocol-ról, vagy a többi gameről amikkel szoktam játszani.
Az indi game egy picit szélsőséges példa mert horror gépigénye van pont a vram étvágya miatt, de azért 1-1 cím miatt nem kell még temetni a 8Gb-os vga-kat mert kb mindenhol gyönyörűen skálázható driverben meg játékban is a settings hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon.
Az persze tény hogy az új szériával a gyártóktól azt várná az ember hogy maximum csak a belépő szintet látják el megint only 8gb vrammal. Persze van megoldás arra is ha valakinek több kellene mindenképpen, de az marha drága megoldás és minimum egy thunderbolt 4-es csati kell hozzá. Amivel persze nem kapja meg a külső desktop vga teljes erejét, de azért az integráltnál még ígyis jóval erősebb lesz ha van pénz lóvéra.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Raymond #110907 üzenetére
Apu hozta anno a kis hülyegyerekének. Kinn dolgozott a Németeknél. Olyan csokikat ettem meg mindent amiket itthon rá 10évre láttam a Magyar boltokban
Agyonmarketingolva h mekkora újdonság ez a csoki meg az a csoki. Csak dülledtek a szemeim mint a csigának hogy mi van?
Általánosba is én voltam a fekete bárány mert mindent megvettem nekem a szüleimPapa akkori kinti fizujából meg se érezte.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Raymond #110756 üzenetére
Qualityre raktam
Ezt nem fogom tudni letenni ezt a játékot.
Hát komolyan mondom most is csak azért néztem fel ide mert telefonom volt aztán mondom leírom az xp-t.
Amióta megvan ez a laposom ez a játék a legkellemesebb meglepetés minden téren. Amire egyáltalán nem számítottam mivel ugye anno mikor kijött ez a game pc-re rengeteg probléma volt vele.
Ehhez képest fluid mint a tengervíz, egy röccenés sehol pedig a grafika az odaver, filmszerű élmény helyenként, stb O.o Ez a játék lett volna az utolsó ahol azt várom hogy probléma nélkül menjen. Ehhez képest 10/10....
Nagyon bitang kis cucc. Azt hiszem ma nem alszok
(és jövő májusban megkapjuk a második felvonást
)
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Raymond #110706 üzenetére
Az lett volna a korrekt ha kap az 5500 mondjuk 8Gb-ot, mer oké, belépő szint. Aztán ott lesz a 5060-5070 mid-range, ami a dlss-nek hála már 2K gaming, de oda azért tegyünk 12Gb-ot a parasztnak ne low-on játszon már pl egy indiana jones-al a vram miatt.
Érdekli ezeket bármi? Ugyan. A piaci részesedés meglegyen.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Raymond #110706 üzenetére
Amikor a JEDEC bejelentette az új szabványt, a techportálok a jobb memóriahatékonyságot emelték ki. Hogy ez a GPU felé való nagyobb sávszélből, és ez által gyorsabb adatfeldolgozásból adódik-e vagy másból, azt nem tudom.
Mindenesetre simán elképzelhető hogy félreértettem a dolgot, és igazatok van.Én is keveslem egyébként az RTX 5060-as, RTX 5070-es kártyákra a 8GB-ot, szabványtól függetlenül.
Főleg hogy már most pedzegetik, jön egy RTX 5070 Ti is laptopokba, 12GB-al. Annak kellene a sima 5070-nek lennie, csak hát így drágábban lehet majd adni. -
válasz
Raymond #110472 üzenetére
Van rá szándék, keret nincs, elment másra. Komoly dolgot nem futtatok róla. A Stalker 2 az nvme ssd-re ment.
#110473 Imre9211:
Ha nem nagyon hordozós a laptop és egyszer belekóstol az ember ebbe a külső vga-ba, már nehéz lehet visszatáncolni. Kíváncsi leszek jövőre az új laptop és asztali felhozatal az új vga gen miatt milyen meglepetéseket fog hozni árban és teljesítményben.Hát én tapasztalatból állíthatom nem olyan biztos hogy nagyon sok minden változni fog, ugyanis a keletkezett hő elvezetése is időbe telik. Egy hideg érintés a felületen többet ér mint szélesebb nagyobb felület kiterjedés irányokba. Vagy mikor kergeti a levegőt a venti nem sokkal hidegebb levegővel. Nálam víz nélkül szar a hűtő, mert vastag és nem tudja abban az ütemben eltávolítani a hőt mint kellene. Meg üreges nyilván ha ott nem tudok pucolni akkor halott az elképzelés. A hűtőm normál változata ami ugyanilyen csöves felállás vékonyabb formában biztosan jobban szerepelne önmagában. Ilyet már nem is látok árulni csak valami hasonlót. A légkamrás nem tudom miben másabb, nyilván az nem vizes, mást találtak oda ki működőképesnek. Olyanom sosem volt. Kérdés még az élettartam egy laptopnál, vagyis meddig bírja tartani a strapát mielőtt elöregedik benne valami. Én a sajátomra játszom, bár pár baki miatt már tudom ez is lehet sérülékeny.
-
-
-
baro32
aktív tag
válasz
Raymond #110203 üzenetére
Figyelj mivel nem volt még életemben PC-m ezért ilyenkor csakis arra tudok alapozni amit találok pl. itt : [link]
Nekem az jön be mivel most ránéztem erre az asztali gtx1660-ra is hogy szinte fej-fej mellett vannak az FPS-ek de jobban a 1660-javára mint a 1070mobile felé.
Most nem akarok szó csatázni ez végett csak megpróbáltam a kérdésedre válaszolni. -
-
törölt tag
válasz
Raymond #109620 üzenetére
Kösz az infót, ezt jó tudni. Tudod mi fura még ? Hogy az átszervezés előtt magyar áfás árak voltak, ha kiválasztottad az országot. Most viszont német áfás árakkal számolja, ha Magyarországra rendelsz.
echterion: Ezt nyugodtan megírhatták volna. De érdekes, hogy több cég is hirtelen, egyazon időben kezdett el így viselkedni.
-
maximilian4
addikt
válasz
Raymond #108713 üzenetére
Közben volt egy kis időm és sikerült megcsinálni. Megvan a konzolos élmény tv-n. Valamiért 30hz-en volt alapból nvidia control panelben a tv állítva. Átállítottam 60 hz-re, plusz megtaláltam tv-n a gaming mode-ot és láss csodát megszűnt a késedelem. Most már csapathatom a silent hill 2-t.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
Raymond #109021 üzenetére
Ebben igazad van, de ilyen a természetem ez vagyok én. Maximalista vagyok és nem birom elviselni az apró hibákat sem ez tudom nem jó ,de nem tudom elengedni az ilyen apró százalékokat sem. Szeretném ha 99-100% menne a kártya. Ha nem igy megy zavar. Ez van . Tudom hülyeség de ez vagyok én. Másokat nem érdekli letojják.
peet05: Igen az a rohadt 2-3% milyen sokat számit látod
Tudom semmi én is tudom de az agyam azt dobja ki hogy zavar. Tudom ez biztos fura neked vagy másoknak de én ilyen vagyok. Pont az a kicsi kell nekem ami nincs meg. Ha meglesz akkor nyugodtan hátra tudok dőlni és ezt is kipipáltam. Remélem az AMD proci hozza az elvártakat. Elvileg most ez a legerősebb laptop CPU a piacon.
ADAM1337: Remélem nálam nem lesz olyan dög forró. Majd finomhangolom olyan 45watt körül. Milyen a pontos tipusa a laptopodnak ,márkája?
-
Valkűr
addikt
válasz
Raymond #108730 üzenetére
Nekem csak egy van, de anno mikor külső monitort akartam venni a laptop mellé nem ajánlották a több és nagyobb felbontású monitorokat. Pont ezért kérdeztem mert azóta is látom, h sokan 2-3 monitort is rátesznek laptopokra, nekem meg még az egyet se nagyon ajánlották.
-
Semin
őstag
válasz
Raymond #108666 üzenetére
A rendszer TDP/TGP keretéről beszélek( ~160W pl az én gépem esetén).
Ha külön keretük lenne, a Dynamic boost funció értelmét vesztené. Bizony-bizony egyetlen teljesítmény keretből gazdálkodnak( Ami ráadásul skálázódik a BIOS profilokkal)Olvass vissza kiteszteltem alaposan.
-
baro32
aktív tag
válasz
Raymond #108552 üzenetére
Rendben megértettem mindent , néztem is sok game play-t ahol láttam nem dob többet a 32 vs. 64GB RAM de hát most mit csináljak ez van azért írtam le hogy van ilyen is.
Most hogy így feszegettük a témát felmerült bennem még az is hogy az Immortals of Aveum-ot is azért hagytam abba mert ott is elkezdett akadozni a játék és az nem mostanában volt hanem tavaly.
Tehát vannak olyan címek amiket a laptopomnak problémát okoznak máshogy nem tudtam ezt megfogalmazni már bocsánat. -
válasz
Raymond #108546 üzenetére
Kíváncsi volt más is találkozott-e hasonló problémával. Jó hogy ezt megosztotta velünk. Attól hogy van külföldi topik attól az ittenit nem kell hanyagolni. Jó lett volna ha valaki tök ugyanolyan géppel mint az övé jelentkezett volna. A játék verziók, meg honnan is szerepet játszhat egyes hibáknál.
#108547 baro32:
Alig van mit olvasni, jó ha pörög.Unalmas alig van téma.
-
baro32
aktív tag
válasz
Raymond #108467 üzenetére
Akkor úgy értem ezt a "Nagyon úgy fest hogy a 32gb RAM -sem elegendő egyes játékokhoz." hogy egyes játékoknál amiket PS5-ről portolnak át PC-re.
Itt van pl. a The Last of Us Part I ezt is anno akadozva vittem végig még 1070-el ott is időnként kifagyott a játék de annyi eszem nem volt hogy virtuális memóriát kapcsoljak ilyen esetekben ez van ezért is fogalmaztam úgy.
Ezen játékokon kívül minden jamivel játszottam hibátlanul futott ezért is nem éreztem aszt hogy nekem virtuális memóriát kéne beállítanom hiszen arra van a RAM.cyberkind:
Igen ezt én sem értem mivel a 32gb-ból nem ment a RAM 18-20gb-on összesen ugye ebbe benne van minden (Win+progik+játék+ment 1 torrent).
Máskor is mikor valami nagyobb címmel játszottam volt már 24gb-RAM használatom is és mégsem fagyott ki egy játék se ilyenért.KillHates:
Az elég durva hogy az a 128gb RAM kevésnek bizonyult a haverodnál.
Most egyenlőre úgy oldottam meg hogy a 2. SSD-re ami 4TB-os arra osztottam ki a virtuális memóriát mert azon több szabad hely van mint az 1TB-os on.
Azt nem tudom hogy ez mennyivel fogja befolyásolni az élettartamot tudom az SSD azért van hogy használjuk meg elméletileg 2400TB ennek a Toshiba xg7-nek az írástűrése ami bőven sok is lehet használom most így mert nincs kedvem most 70-75ezret elkölteni RAM-ra mert néztem annyiba kerül a HyperX 5600 64gb (2x32).
Mert ha már veszek akkor ezt venném a jó időzítése miatt mert ez ugye CL40 ami meg most benne van Hynix az meg csak CL46-os -
hito
nagyúr
válasz
Raymond #108035 üzenetére
Nagyon durva
Bluesummers: Pontosan, ahogy Csupati mondja. Egyben van a CPU-val, tehát a hőmérséklete gyakorlatilag megegyezik vele.
-
Adi01
tag
válasz
Raymond #107882 üzenetére
Én se tudom.
Kell 64 gb érdemes? Vagy úgy sem "használja" ki a laptop (i5 + rtx 4060-as) és csak ott fog "lustulni" a másik 32gb ram úgy mond.
Mert mondjuk videót nem vágok vagy szerkesztek stb ami sok ramot igényelne hanem max csak játszok.
Még arra gondoltam elsőnek vennék 32gb 1 db -ot és bent hagynék a másik slotban egy 8gb-osat. Csak most azt nem értem azt, hogyan kezelné. Abból lenne a flex mode? -
-
válasz
Raymond #107838 üzenetére
Ryzen 5 7640HS van a gépben.
Tényleg 2 csatornát támogat, de a modulok eleve két csatornásak modulon belül.Azt fejtsd ki kérlek jobban hogy hogy is van ez a 8+16
Tehát a 8as modul maradna (single channel módban ami az esetemben dual 128, és a 16 os modul meg dual channelben menne? -
válasz
Raymond #107835 üzenetére
Hát de az AIDA írja hogy a két modul helyből 1 helyen van bent modul. 1 darab 8GB DDR5-5600 SK Hynix Aktív módban 2800MT/s és 5600 effektívben megy. és dual channel 128 bit aktív.
256 bit quad channel lenne két modullal. De akkor inkább egy 8 ast rakok mellé biztos ami biztos, vagy két 16 os kéne lassan talán. -
válasz
Raymond #107533 üzenetére
Posztoltam ide, az áramszünetes históriámat. Aztán meglátogattam a mestert és megmentett, azóta tudom használni a procit és a laptopot is(az egyiket....). Jelenleg csak külső vga kártyával. Az igpu driver felmegy, de hűlt helye, kép sincs belsőn. Nála még volt, meg is mutatta, aztán egyszer csak otthon eltűnt, pedig szünetmentesen lóg egész nap. A cpu azóta sokkal hűvösebb lett, mindig is ilyet akartam használatban, most megkaptam igaz nem pont így gondoltam megvalósulni.
Ez olyan furcsa véletlen ami velem történt nem sokkal ezelőtt.
-
Semin
őstag
válasz
Raymond #107507 üzenetére
Arról nem is beszélve, ha ebbe a botrányba belerokkan az intel nem lesz kivel cseréltetni… már most sem állnak valami jól (1,6mrd dollár minusz csak a nagyedévben) hát még ha vissza kell hívni csilliárd procit is.
15 000 embert elküld az Intel, óriási költségcsökkentésbe kezd a chipgyártó
Ha egy cégnél a kutatás/fejlesztéstől vonnak el tőkét, akkor nagyon nagy a baj
-
válasz
Raymond #106891 üzenetére
Mindig volt mellette bontatlan, vágatlan verzió is. Most is olyan van alatta csak egy kábelkötegnek van hely megnyitva.
Volt idő mikor a mester fémezte a procit mxm kártya a helyén (gtx 1070m 115W), zárt hátlap. Hűtőpad nélkül megállta a helyét, jobban mint itt sokan leírják.
Azt is kipróbáltam egyszer hogy teljes hátlap nélkül ennél a laptopnál. Még rosszabb volt a hűtés, mert megszűnt a belső keringés a csövek és a hátlap között nem a fenti kép szerint, rendesen használva. Nincs két egyforma recept különböző laptopoknál.
Régen sok mindent kipróbáltam, kíváncsi természet vagyok. -
-
FőDudu
veterán
válasz
Raymond #106577 üzenetére
Most van valami ujitasuk, amivel elvileg memoriat sporolnak.
Nem olvastam el, de ezek szerint a fejlesztok is erzik a cikiseget.
Van ilyen ismerosom.
Annyi nyitott tab vsn a bongeszojeben, hogy 4k monitoron nem latszansk a tabokon sz ikonok. Agyrem. Nem ertem hogyan igazodik el a kb tobbszaz nyitott oldalon. -
laychi
veterán
válasz
Raymond #105561 üzenetére
Ez a tegnapi feltöltött kép, ez most ON-on van.
1 óra 16 perc elteltével még mindig 67%-on van az akku és 2 óra 42 perc a hátralévő akkuidő, szóval sikerült megoldani a problémát.#105563RM007
Ez a mód pont az általános használat miatt szükséges.
Lassan elérem azt az üzemidőt, amit tegnap 100%-ról 0-ra merülésig értem el. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged