Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
veterán
martelyi keringo
A legtapasztaltabb versenyző 1944-ben született, és korát meghazudtolva rótta a köröket. A szegedi Molnár Mihály 36 kört teljesített, ami 37,1 km-nek felel meg. A férfi a célba érkezés után is mosolyogva, ereje teljében vette át a különdíját.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
tomcica
üzenetére
Mi tegnap csinaltuk a 4x (5x150/50m) edzest,osszeverodott 3csaj es egy fiu,annyit nevettunk,persze volt ott munka is...meg volt aki kiugrott,es vissza az ismetlesekbe,mert elkeszult,de akkor is vitte a lelkesedes.
Mondjuk szep ido volt 12-15fok napsutes,szelcsend...idealis...rovidben voltunk mindenki,alul-felul. -
válasz
Peterhappy
üzenetére
Na, csak meglett a megfejtés
, gratulálok a piros hangszóróhoz
(xy.zsolt, neked is ajánlom, talán utoljára van rá lehetőség, ha törlik az óraátállítást)Nagy poén lenne, így esetleg utolsó lehetőségként ki kéne aknázni. A hajnali futás nem gond, sőt, szeretem is. Viszont előtte, 29-én lesz épp egy FM, utána egy esti gyülekezeti alkalom, másnap istentisztelet, lelkészként ott van némi feladatom, ezért ha hajnalban még futok három (azaz két) órát, akkor nagyon ki leszek ütve, nem tudom, mennyire tudok regenerálódni.
Szóval részint poén volt, részint pedig tök komoly. Tényleg megcsinálnám a 3 órás futást két óra alatt. De egy FM és szombat esti, majd vasárnap reggeli feladatok mellett a hajnali futás elgondolkodtató
5-6 éve csináltam hasonló kihívásszerűséget, de az 5-6 éve volt, most már sokkal kevésbé viselem az éjszakázásokat...
-
ballazol
senior tag
válasz
ballazol
üzenetére
ja, vagy ez a New Balance nem az igazi...
https://newbalance.hu/ferfi_cipo_new_balance_fresh_foam_arishi_v4_marisyl4_szurke
lehet, hogy az a baj, hogy aszfaltra tervezték, és a pad meg alapból tompít, és a szivacsos talp + a futópad másképp nyírja a szalagokat?? ...
mindenesetre ez, hogy 20. napja gyötrelem már a munkahelyen is állni/gyalogolni a konstans fájdalomtól, kezd a mentális épségemre menni...na jó, ha ezen a héten sem javul, offolom a futást egy hétig próbaképp...
-
ballazol
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
köszi!
két hete csütörtök óta tart...
lehet, hogy a futópad a baj, eddig aszfalt volt, igen: tisn -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Bárhogy, bármivel is ha összejön neki az nekem is kell
-
válasz
fateless
üzenetére
Ha ez most becsapos kerdes, akkor marcius 30-a lesz a Te napod, csak koran kell kelni hozza
Nyári időszámítás kezdete: 2025. március 30. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát.
Ha nem, akkor tenyleg pontosits, en nem latom magam elott, hogy tudnal 33%-ot javulni szuk egy honap alatt ugy, hogy elotte fel nappal egy FMt is letolsz.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
LanyUs
üzenetére
Visszaolvasva amit írtál .....ha tényleg a minél tovább futás a prioritás akkora legjobb amit tehetsz ez ügyben, hogy kb 80-85kg-ig fogysz. Ha izomból is megy le akkor úgy is oké.
De még a bringás mászásoknál is más dimenzió az ha pl 15kg-val könnyebb vagy. A térded is hálásan megköszönné ezt
Nem body builder vagy, hogy tejsavóval meg egyéb trutyikkal izomtömeget őrizve szálkásíts. Szerintem -
tomcica
Topikgazda
válasz
fateless
üzenetére
Tizenpar ora az FM utan eleg piheno,ha az az FM nem ment nyelgazon
ilyen maratonos iram,vagy picit lassabb...utana feltoltod a raktarakat es pihensz...mondjuk a kovetkezo futasnal valami gyors tempot ne var 
Mi toltunk UB-t reszleges pihenokkel nyelgazon,a vegen mar mindent IS megettunk-felszivtunk- megittunk (pl 1000mg koffeint tobbek kozott) meg egyszer nem csinalnam,de a teljesitmeny meglett. -
-
tisn
veterán
válasz
Never79
üzenetére
gyorsulni akar 1.5x 3 hét alatt és a verseny elott meg tizenx oraval masik fm-et fut

hát ez a kemény gyerekek, szerintem még tom is vakarja a fejét milyen edzésterv kell ehhez
itt már csak a piócás ember segít.
(bocs a viccelődésért, ha ezt megcsinálod, kurva kemény srác vagy.)
-
válasz
fateless
üzenetére
Ööö ezt nem teljesen értem, bocsi 3 órás futást 2 óra alatt
.Amúgy edzés szempontjából ilyenkor jól jöhet reggel egy edzés, este egy edzés. A két futás között, amennyit lehet pihenni, hengerezni, úúúúúrriiissteeeeennnn nyújtani (nem teljesen neked szólt
). Szénhidrát raktárakat minél előbb visszatölteni, de persze nem degeszre enni magad minden sz@rral, mert aztán meg f@sás lesz a vége. -
Szeretnék annyit fejlődni, hogy a három órás futást március végére meg tudjam csinálni 2 óra alatt. Az a baj, hogy előtte tizenpár órával lesz épp egy fm. Hogy lehet pár óra alatt felépülni?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
igen....tesztelem, hogy nekem mekkora az a dózis ami nem okoz még nem okoz semmilyen mellékhatást. Viszont 3tk-nál több napi bevitelt nem tervezek....és ezt is csak kúra szerűen. Aztán simán lehet, hogy az 1tk-t fix napi rutinná teszem. Egyik jótulajdonsága pl, hogy a rossz koleszterint segít lebontani....esetemben ez jól is jönne.
-
-
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Még tesztellés alatt
Mint kiderült én imádom a szárított élesztő ízét
....1 csapott tk 1.5-2dl vízben teljesen feloldva keveréssel. Egy 7g-os zacsi így kb 3 alkalomra jön ki. Olvass neten utána, hogy mire hasznos és mire kell figyelni. Én az említett okok miatt adtam neki esélyt...először a tavalyi OB környékén. Most pedig 2héten át napi 2 alkalommal.De hangsúlyozom....nálam ez még csak a béta verzió☝️
-
válasz
LanyUs
üzenetére
+Tisn:
Köszi, nagyon jót nevettem

Fogalmam sincs, én mire leszek most alkalmas, a tempóm többé-kevésbé megmaradt, de nem futottam mostanság hosszút, nem tudom, meddig fogom bírni Ráckevén, de én oda tényleg nem versengeni megyek, hanem szegény Norbynkat boldogítani

Egyelőre a csökkentett futásmennyiség mellett sem javulnak a lábikók, viszont azt hiszem részben rájöttem, hol és mint van a probléma; valamelyik nap nekiesek mindenféle masszász eszközzel, aztán meglátjuk, mire megyek vele.
De panaszkodni nincs okom, én legalább futni tudok. Nagyon tiszteletreméltó és motiváló, hogy, és ahogy Ti, a sokkal nagyobb nehézségeitek ellenére dolgoztok becsülettel, alázatosan

-
tisn
veterán
válasz
xy.zsolt
üzenetére
ne is mond, vegre 11 fok, sut a nap, madarcsicserges
na atbattyogok a terembe, remelem par csinos noi fenek eluzi a rosszkedvem
(mar nem emlexem kinek koszonhetem a fules rendelest, de megeccer thx. valamelyik nap siman kidobtam a hasznalt papirzsepikkel az eddig hasznalt jabra 75t
) -
LanyUs
őstag
válasz
tomcica
üzenetére
Tom! Ezt most komolyan írom én is! Zsolt gondolatát akartam a felépülésem után kérdezni:
"Emellett próbálom eltalálni az aktuális ésszel maximalizált cél eléréséhez szükséges minimális mozgásbefektetést....hogy minél több évig tudjam végezni a mozgást."
Én is, mindezt azért, hogy minél kevesebbet kopjon a futómű, ezáltal tovább tudjuk űzni ezt a gyönyörű sportot.
Tehát majd ilyen kérdésekkel fogok jönni, hogy a 80 perc 158 pulzussal végzett edzés meddig csökkenthető le időtartamban. Vagy a 10x 400m ismétlés számnak mi az alja, ami még nem okoz számottevő teljesítmény csökkenést stb.
Tehát a futás minimalizálás nem a lustaság miatt lenne, hanem test megóvása végett. Keresztedzés mehet mellé kímélő akármi...tisn: az ortopéd orvos a vizsgálat első alkalmával tapintással megállapította, hogy ez véleménye szerint nem kopás, még a futás ellenére sem, hanem régebbi porcleválás. Küldött is azonnal képalkotó vizsgálatra és igaza lett. De ha nem küld el, akkor is megcsináltatom magánban.
-
LanyUs
őstag
Tegnap szobabringáztam szinte ellenállás nélkül ( csak járattam ). Utána még akartam törzsedzést csinálni, de a nagylány megállított, mert épp a mesélő könyvet olvasgatta. Elindultam tovább edzeni, de belém hasított a gondolat! Edzeni majd tudok még, de ezt a közös pillanatot már semmi nem fogja visszahozni. Szóval odaültem mellé és végighallgattunk pár hangoskönyvet ( Van az a szett Varázslatos hangoskönyvek ).
-
-
xy.zsolt
őstag
válasz
LanyUs
üzenetére
Hogy ti mit össze nem esztek, hogy megőrizzétek az amúgy futáshoz felesleges túlsúlyt (izomban). Én az ízületek védelmére helyezem a prioritást, feláldozva a többlet izmot a tempómaximalizálás oltárán. Igy maradt a FlexiMed és halolaj kapszula, marhazselatin (kúra szerűen) és újabban nyers élesztő bevitel (mint energia és vitaminforrás). Versenyre felkészüléskor pedig a Beta Alanine használata. Ez minden. Amúgy meg CH-ban gazdag, minimális hússal fűszerezett házikoszt.

Jah és a legjobb....TropiFrutti!
-
tisn
veterán
válasz
LanyUs
üzenetére
kulon vettem msm-et, kondritin, glukozamint. kulon kulon is rossz izuk van, de egyutt csodalatos.
ha beneztel volna a gyuros topikba, megmondtak volna hogy ezek rossz izuek

csak tejsavofeherjet iszom, abbol meg csak a marathon toffee caramel volt ihatatlan, de soxor izesitetlent veszek, hogy csokkentsem a szukraloz bevitelt.
-
LanyUs
őstag
Spórolásból én is beugrottam a BB topikba. Találtam egy hsz-t egy adalékok nélküli marhafehérjéről ( Caveman - Hydro Beef Hidrolizált Marha Fehérje izolátum - 1 kg [link] ). Közel 8000 Ft az ára és az íze fergetesen szar. 4 barátom kóstolta, majdnem róka lett a vége. Egy förtelmesen istálló + trágya szagú, undorítóan habzó okádék ez a fehérje. Nem tudom meginni. Már adtam a tejsavó érzékenyeknek ingyen, csak tűnjön el a házból.
A borsó fehérje sem egy nagy valami [link] . Azt még éppen le lehet tuszkolni, de vagy beviszem inkább túróval vagy light sajttal, csirkemellel vagy egyéb, finom ízesített cuccal, de ilyen mocsok ízű valamivel biztosan nem. Remélem át tudtam adni azt a förtelmet, amilyen íze van. Alatta meg a kamu hsz-ek, hogy milyen finom. Jaja... Szóval jó nagy "spórolás" lett a vége ...ízületvédő én már csak kettőt használok felváltva: [link] vagy ez [link]
-
tisn
veterán
válasz
LanyUs
üzenetére
norby_42: lassan, de leesett, hogy maratont futsz! Drukkolok és eszedbe ne jussak, hisz nekem még nincs teljesített 42,2 km-em
De ott lesz Péter? A 6 órát is lazán futó 03:30-on? Kell rá aggatni 20kg terméskövet, hogy együtt izzadjon a többiekkel 
elindul szegeny norby a maratonon, aztan eccer csak azt veszi eszre, hogy mar 70km-nel jar pitorrel
-
LanyUs
őstag
válasz
norby_42
üzenetére
norby_42: lassan, de leesett, hogy maratont futsz! Drukkolok és eszedbe ne jussak, hisz nekem még nincs teljesített 42,2 km-em
De ott lesz Péter? A 6 órát is lazán futó 03:30-on? Kell rá aggatni 20kg terméskövet, hogy együtt izzadjon a többiekkel
Viccet félretéve, mindent bele Nektek!!!
ígyvanferi: Tom feltette az első hsz-be! De ami nekem eleinte nehéz volt másnak lehet kisujjában van! Minden esetre nekem használt! Jobb lett a tartásom tőle séta és kocogás közben is + aktiválta a farizmokat emelkedőn. Heti kétszer csináltam meg 3 hónapon keresztül.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jó, ha csak a Hoka-hoz képest lett volna kemény a mínusz fokokban a PN1 és PN2 talpa az még rendben is lenne.....nem egy liga a két cipő, de az áruk sem.
A gondom inkább azzal van/volt, hogy a csak 4-500k között futott cipő talpa ne változzon egyik hideg szezonról a másikra ekkorát. Most, hogy van 10+ fok is szerencsére ismét az elvárt csillapítást nyújtja mindkét macska. 
-
tomcica
Topikgazda
Kb 4hete iszom minden reggel felkelesnel a kovetkezo hazi shot-ot:
- fel kaveskanal gyomberpor
- fel kaveskanal kurkuma por
- negyed kaveskalan fahej
- csipet orolt fekete bors
- kb negyed citrom leve (ez helyett lehet a Lidl-s 100% citrom is)
kb masfel deci langyos vizbe elkeverem es lehuzom
Ugy erzem csodat muvel a gyulladassal es az immunrendszerrel -
tisn
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
eleg durva az idei ev, nekem is mindket gyerek beteg volt (mar amennyire gyerekek
), most asszony kohog iszonyatosan.nekem most kis torok/fejfajas van, eddig valahogy megusztam a komolyabb dolgokat (pedig engem nagyon ki szoktak utni)
-
tomcica
Topikgazda
ezt szerintem aki robbanekony sportrol jon pl foci,tenisz,kuzdosport az mind birja
azok a 20mp /50meter szunetek resetelik a testuket,es mehet ujra-ujra-ujra.
Mivel eloszor csinaljak szettekre lesz bontva es 200m kocogas a szettek kozott,de jovo honapban mar csak ket reszre lesz bontva utana pedig egyben megy.
Tegnap csinaltam hasonlot 30 x 200m @44-45mp / 50meter kocogas a piheno koztuk,azzal hogy a legutolsot megtoltam 300m @56mp (az kb 3:06/km iram) ugy ereztem ment volna meg gyorsabbra
de csak turelmesen zajlik az epitkezes,plane amikor mar sebesseg is jon. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
tomcica
üzenetére
Jövő hét végén lesz az egyetlen versenyem idén, szóval a lehetőségekhez képest igyekszem futni. Az mondjuk nem igazán segít hogy az elmúlt négy hétből hármon legalább az egyik gyerek otthon volt velem.
Zsolt: lehet valami abban hogy a Puma VN2 felkeményedik. Télen abban edzettem de vasárnap elővettem a Saucony Speed 2-est (intervall jó időben), tegnap meg a Hoka Clifton 8-at és a Hokában pl nagyon más érzés volt futni, sokkal puhábbnak hatott. Nem szoktam ekkora különbséget érezni. A Hokában van 788km a Pumában meg 741km, szóval majdnem azonos távon használtam ezeket.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
ígyvanferi
üzenetére
LanyU "pilateszezik" mert epp rokkant,ha jol remlik Dalma neven futott a holgye

(vagy Danuta?! afene tudja mar
) -
ígyvanferi
addikt
válasz
tomcica
üzenetére
Ha már női szakasz... Mostanában emlegettetek, de már azt sem tudom ki, egy hölgyet, aki futós erősítő-nyújtó gyakorlatsorokat mutat youtube-on, és állítólag elég jó. Már mint a gyakorlatok (is...). Rá kell mennem újra erre a vonalra is a tavaszi szezonban, mert az egy dolog, hogy a nettó futást is hanyagoltam az elmúlt hónapokban, de minden egyéb kiegészítő edzést is.
-
válasz
tomcica
üzenetére
A héten még kisebb a mennyiség a megszokottnál, de már heti 6 alkalom a penzum. 3 hónap múlva UTH Sztlászló, most elég sok ciklus belefér addig remélhetőleg. Nem voltam beteg csak minimálisan decemberben/januárban, ami az eddigi évekre nem volt igaz. Ha jól kijön a lépés, akkor elég jó erőben fogok odaállni, remélem.
szerk.: most háttérbe is szorítok minden TT-t, versenyt, csak a felkészülés. 11:30- 11 óra jó lenne (persze nem dőlök a kardomba ha nem sikerül, terepen annyi minden lehet), viszont ahhoz már nyomni kell, átlag 8 perc alatti tempót kéne hozni.
-
tomcica
Topikgazda
A lanycsoportbol kerdezik,hogy futtok-e ti eleget?
-
LanyUs
őstag
Tegnap rolleroztam a 6 évessel a lakótelepen. Vasárnap a forgalom szinte nulla. Atlétika és kosárlabda megy neki heti 2-2 db. Látványosan javult az erőnléte a több, mint fél év alatt. 6 km-ert mentünk közel 1 óra ( ja még mielőtt
természetesen sima, nem elektromos ). Hazafelé az enyhe emelkedőn full izomból nyomtuk versenyszerűen. Basszus távolodott
Elég fura érzés volt, hogy a lányom megelőz ( és semmi köze nem volt a lábam állapotához ). Szerda kontroll, pénteken indul a séta
Töröm megint a hajnalt...
Teraszra tettem palánkot, elég sokat dobálunk. A fogócska most technikai szünetel
-
tomcica
Topikgazda
Holnap ujfajta valtogatot kapnak,ez meg az alapozas resze,heti egyik edzes ilyen maradt.Penzum 4km ossz gyors munka nekik epp @5:00-as iramon.Ezt szoktuk cifrazni minden heten mashogy bontjuk -> 5x800m (piheno 200m kocogas) vagy 7x600m vagy 10x400m (itt a piheno csak 100m) valamint jon egy kicsit masfajta
150meter 40mp-re es 50meter 20mp-re (ergo atlagosan 5:00-as iram jon ki) ez lesz 5db (1km) megallas nelkul,majd 200m kocogas a piheno.... osszesen 4x ismeteljuk tehat 4x(5x 150m/50m).
Nem nehez,de azert a vegere kellemesen elfaradnak.Persze megy a traccsparti kozben
-
tisn
veterán
OFF
fiammal dumalok hetvegen, mondja, hogy ezek az atletikai edzesek miylen lazak (a multkor volt egy iskolai futoversenyen valtoban, es elotte elment 1-2 atletika edzesre gyakorolni), csak bemelegites, nyujtas a nagyobb resz, van 10x200m sprint, ami nehezebb, de tok laza az egesz.
kerdezem tole ki akarsz mennyi tom batyohoz egy par edzesre a lanycsoportba?!
-
tomcica
Topikgazda
válasz
tomcica
üzenetére
Az utolso heten a taper nalunk altalaban 3-4nappal a verseny elott indul,lecsokkentunk mindent,epp csak amtozgatunk + par gyorsito (az is lazabb).
En az utolso heten szoktam meg egy rovid tempos futast csinalni ilyen 2-3x 1000m vagy akar 2x 1000m + 500m nagyjabol celtempon (felmaratonoson ez esetben) piheno amnnyi kell. Ezt kb szerdaig megcsinalom,es elotte a hetvegi hosszu is extra laza es ugye az is mar rovidebb. -
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent
üzenetére
3x4km tokeletes,nem javaslom feljebb menni
(igen rutinosabbak el szoktak menni 3x5km vagy 4x4km,de neked igy hogy multkor mar radtort a faradtsag nem ajanlom per pillanat
)
Igen a bemelegites felenk 2-3km nagyon lassurol lazara fokozos konnyed futas (recovery pace-rol easy pace teteje) utan par db rovid gyorsito 70-100m nem kell sprint! Joleso porges 80-90% eleg,vissza seta.
Mi szoktunk futos gyakorlatokat,de ha azt nem csinalod rendszeresen akkor az nem kell.
Nagyjabol ennyi eleg is szokott lenni
Viszont a melegites nagyon egyedi dolog,es be is kell gyakorolni,hogy rutinos legyen,nalam pl szkott meg menni egy rovid 300-400m tempo,meg a gyorsitok elott...csak hogy kicsit felvigyem a pulzust.Ez vallt be. Nagyjabol maratonos-felmaratonos iram lehet fokozos is az a parszaz meter.Ezt is opcionak hagyom itt.
Az FM-re nem kell olyan agressziv bemelegites,a 8-10km felmerore viszont nem art kicsit felvinni a pulzust elotte,hogy ne a felmeron kapja eloszor az ivet. Persze a strartra teljesen leengeded a pulzust 5-10perccel elotte mar kesz a bemelegites.
Ha az a 8-10km felmerod kontrollat FM iram,akkor arra nem muszaj annyit melegiteni 2-3km laza + par db gyorsito eleg. -
INTELligent
senior tag
válasz
tomcica
üzenetére
Le tudnad irni kerlek, hogy hogyan csinalnad a tapert?
1. A heten meg lesz egy FM celtempo - itt meg az a kerdesem, hogy erdemes 12k ossztav fole menni? Mult heten 4x3k volt, most 3x4k-t tervezek
2. Jovo heten kedden lenne a 8-10k felmero (19 nappal a verseny elott). Milyen bemelegitest javasolsz FM versenyre (azt irtad, hogy a felmeron ugyanugy csinaljak mindent, amit lehet)? -
tomcica
Topikgazda
Megjelent az Adidas EVO SL felenk is,kezdoar 153 euro,hat annyiert azert a boltban marad
-
tomcica
Topikgazda
Zsolt-nak egy kis motvacio a hetvegere:
"Lynn Rathjen, 80-years-old runner, set new 3000m age group USA Record!12:48.44!
4:16/km average pace at 80 years!"
[kép] -
tomcica
Topikgazda
Bajdovej innen a forumrol vette mar valaki Adidas Adios 9-et? Felenk meg nincs,de latom,hogy szep alacsony epitesu surrano
a mai vilagban az ilyen nekem aranyat er. -
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent
üzenetére
Te csak odafigyelj azokkal a FM tempos edzesekkel tul ne fozd magad
mert mosott xar leszel.
Ha nincs jo napod es epp azt csinalod,siman mehet akar 10mp/km-el lassabb iramon,attol fuggetlenul,hogy majd versenyen gyorsabban szeretned.
Ezt tudni kell felmerni,attol az effort ugyanaz,de a pillanatnyi allapot nem..az edzes viszont eleri a celjat.
Szoval nagyon figyelj oda,inkabb legyen 5-10mp/vel lassabb iram,mint eroltetve preciz celiram
-
tomcica
Topikgazda
jut is eszembe,nyujtatok ti rendesen?
[link] -
zaskar
senior tag
válasz
Chuck Norris
üzenetére
Jó meglátás, azt nem írták, hogy mit nem ivott a verseny alatt

Amúgy nálam is alapelv, vannak sporttársak, akiknek nem gond sportolás előtt egy feles, vagy közben egy sör
Nálam szigorúan csak utána. -
zaskar
senior tag
válasz
tomcica
üzenetére
Én tegnap 16 km-el avattam fel a szép új kék Rebel V3-at, nem éreztem, hogy bármi gond lett volna a csillapítással. Lehet, ha lesz benne pár száz km, már nem ezt mondom
Mondjuk engem nem kell feltétlenül komolyan venni, mert a V4-ben is mentem már 50-et, ráadásul terepen
-
Megy a csoffasztás nálam. 98 kg —> 93,5 kg 1,5 hónap alatt. Lábizomból nem ment le, arc kezd beesni🫣.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent
üzenetére
Ha birja a labad a karbont akkor Pro 2,nem is kerdes

Rebel 3-ban azert nem sokan birnak lefutni egy teljes felmaratont,ugy hogy ne fogyjon el a vegere a csillapitas
a V4 az mas,abban siman. -
válasz
INTELligent
üzenetére
Ha 20 perc után is fáradt/levert/enervált vagy, akkor érdemes abbahagyni inkább, s hazamenni. Többet ad ilyenkor a pihenés, mint a “csakazérismegcsinálom” hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, gratulálok a piros hangszóróhoz
(xy.zsolt, neked is ajánlom, talán utoljára van rá lehetőség, ha törlik az óraátállítást)

.