- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #108457 üzenetére
Ez durva, gratulálok!
-
norby_42
aktív tag
válasz
vasember
-
válasz
Gratu itt is! Nagyon durvat mentetek, a korozest fogalmam sincs, hogy birtatok ezzel a tempoval, meg ha tobben is voltatok.
A frissitesre meg... majdnem semmit se nyomtal, aterzed az uldozott ozike vilagot -
tomcica
Topikgazda
válasz
bravo
A hidegrazas a lemerult szenhidrat raktarakra is utalhat. 80km-en azert be lehetett volna tolteni meg tobbet,plane,hogy volt seta,ahol konnyebb enni-inni,meg akkor is amikor mar nem kivanja a gyomor. -
zzola
titán
válasz
-
tisn
addikt
válasz
nagy gratula, embertelen teljesitmeny
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108450 üzenetére
oke. de ez a kampanyolasnak is a legkevesbe zavaro formaja
majus elsejen focitornan voltunk falun, ott pl. beugrott haknizni a terseg kepviseloje
(aztan ment tovabb a tobbi majus 1-i bulira)
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108446 üzenetére
2026 valasztasok
igaz nem onkori
-
robag93
aktív tag
válasz
Peterhappy #108378 üzenetére
Nekem a barefoot cipő oldotta meg a talpibőnye szenvedésem is. Igaz nem gyorsan, de egy bő fél év alatt megerősödött a talpam. Öcsémek a brutális lúdtalpát hozta rendbe.
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #108360 üzenetére
Peter: Ez de erdekes, van tipped, hogy a karate hogyan segitett?
----
Ekozben mashol: ma voltam futotechnikai workshopon, es csinaltunk egy nem vart maxHR tesztet 1k-n. Vagy a Garmin zakkant meg, vagy az edzo ramordibalasa dobott meg ennyire (na jo, jetlag ide vagy oda, az elmult 4 nap eztra laza volt) , de 3:24.4-rol kb 3:09-re javitottam a PR-em.
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #108352 üzenetére
Mit ertesz az alatt, hogy most indokolatlan a stabil cipo? Valtozott a labad valahogy az evek soran?
-
itouchfan
senior tag
válasz
Hányas a lábad? (GT-1000)
-
zzola
titán
válasz
Én nem tempózok, általában Z2-ben megyek, vagy Z3 alján, szóval erről nem tudok mit nyilatkozni. Érdemes legalább 1x kipróbálni az Altrát, nagyon jó cipő, de ez sem olcsó, akciósan 40e alatt már nincsen.
-
zzola
titán
válasz
Peterhappy #108347 üzenetére
Világ életemben - legalábbis amikor már tudatosan figyeltem rá - 6-12mm-es cipőim voltak. Amikor tavaly megjött az Altra, nehéz volt vele futni, szokatlan volt. Ősztől-tavaszig használtam a Velocity WTR-t (ez még a legelső szériás), abban is van drop de teljesen más érzés benne futni mint a Velocity 3-ban. Illetve van egy "versenycipőm" amiben még 100km. sincsen (Puma Deviate Nitro Elite), szóval eddig csak magas cipőim voltak. Szeretem a márkát, még megfizethető kategóriában van és eddig nem is voltam finnyás rá. Most sem vagyok az, de már érzem a különbséget közöttük. Kb. ennyi.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #108309 üzenetére
MOL Öbölúszás. Ha már emlegettem - épp most jött hozzá 15% kupon.
Hátha valakinek jól jön.
15SNOBOL -
INTELligent
senior tag
válasz
És mit szólnátok a Balatonátrepüléshez?
Én most reco üzemmódban voltam, úgyhogy "csak" ez jutott [irónia off]
.
-
válasz
De ki kell probalni, hogy elmondhassam, hogy nem megyek tobbet
Az obol atuszas is felmerult, mar sok lesz a hulye terv az evre. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #108315 üzenetére
A kicsik (5-10evesek) nalunk heti egy edzesen mezitlab ugralnak a tavolugro homokba
paros labbal is,es egylabasokat szinten. Nem teljes edzes,de egy fejenkent 10 ugras biztos van.
Aznap van nekik a mini gatak cadence-re,es lepeshosszra is. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108315 üzenetére
erdekes, pedig a mufu meg tan a rendes funel is puhabb. (legalabbis most a fuvon setaltam, mar tok kemeny volt a talaj a fu meg rovidre nyirva, az uj mufuves joval puhabb erzes.
-
INTELligent
senior tag
válasz
Tatán is lesz tóátúszás
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #108311 üzenetére
Mi tegnap mezitlabaztunk,a fuvon persze. Elsore csak a bemelegitest es a kifutast (2-2km) gyorsitokat nem,de nyaron mar az is lesz fuvon az is . Csiszolni kell MINDIG a tehnikan,az nem olyan h egyszer megtanulod es kesz
-
Peetta14
tag
válasz
Peterhappy #108253 üzenetére
Most külön írják, hogy hitelesített távok lesznek, gondolom a korábbi eset okán. Edzéseken nem tudom annyira készre tenni magam, hogy kellene a görcsoldó, úgyhogy azt csak élesben tudom belőni. Most UB-n nem volt gond, de ahogy zen mesterünk írja 4:30-nál nem jön elő, azt kirázza a testem. Nem cél most a PB, de meglátom, hogy alakul. Maratont negativba nem tudom futni, igy inkább 4:25-el megindulok, aztán majd eldől. Remélem, az még nem séta 😂
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108237 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108234 üzenetére
azt mondta a gyerek hogy igy is van esely
en nem tudom kire utott a kolok, az o koraban matek/fizika/kemia versenyekre kuldtek, persze abszolut nem vettem komolyan
szoval igy nehez hitelesen mondanom, hogy kicsit keszulhetnel, ha mar versenyzel
gyanus vagy te nekem, mindig is ereztem, hogy nem az enyem ez a kolok
tul jol focizik
-
válasz
Peterhappy #108204 üzenetére
A mentalis kulonbseg volt, ami miatt nem engedtem el a futomozgast, ha mar sikon mentem. Meleg volt, nem voltam tul kipihent. Fel orara legalabb volt benne egy kis jatek.
Nice try, de minden nem aszfaltos reszt beszamitunk, sajnalom
. Terepen en is ugy csinalom, mint te, igyekszem a lenduletet vinni, amig latom ertelmet, de sok terepes emelkedon egyszeruen nem praktikus, mert masznod kell, meg ha rovid is.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108199 üzenetére
thx.
-
válasz
Peterhappy #108122 üzenetére
igen, ez eleg kiabrandito. csipit valahol keszthely elott eloztuk meg, hat o mar alig elt, es ugye ott is szallt ki. a tobbiek atlagtempoja ugye most 9:00-9:30, es ebben benne van, hogy az elso 100-150 km-t valami 6:00-6:30 korul futhattak. azota akkor miylen tempot kell menni, hogy 9+-os legyen az atlaguk. szamomra ez a bohocsag kategoria, ha 150 km-t tudok futni akkor miert 400+-os versenyre nevezek? de biztos en nem latok/ertek valami mogottes dolgot. eros tibi mondjuk mas kategoria, kicsivel utanunk ert be, de jobban nezett ki, mint en a 35 km-em utan
azt nyilatkozta, hogy az utolso 6 ora volt neki nagyon kemeny, mert ott mar semmi energiat nem tudott bevinni, minden kijott belole…
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #108122 üzenetére
A jótékonyság részt sohasem értettem. Hogy lesz ebből pénz?
-
zzola
titán
válasz
Peterhappy #108106 üzenetére
Néztem több márkát, 20-80k-ig. Nekem mindegy a márka, csak ne hulljon szét 5 alkalom után. -
Never79
tag
válasz
Peterhappy #108099 üzenetére
Szinte ideális idő volt, “csak” a szél volt nagy a Balaton mellett. Szerencsére az eső elkerülte őket, akkor a szél+eső kombó szedte volna az áldozatait.
Hát ja, szép eredmény, főleg a tudományos frissítésünket ismerve: víz, kóla néha (természetesen zero, hogy nehogy legyen benne ch) + citromos nápolyi. 😆. Hát ez ment le, más annyira nem🤷🏻♂️.
-
--Robi--
kezdő
válasz
Peterhappy #108092 üzenetére
Tegnapelőtt találkoztam egy úrral, aki gyorsan gyalogolt. Megálltunk beszélgetni és elmondta, hogy 73 éves lesz, valamint, hogy most készül a Kinizsi Százasra. Jó gyors tempóban gyalogolt, lépcsőn fel és le, aztán a dombra az állmáson többször fel és le, majd lépcső megint. Folyamatosan váltogatta tereptárgyakat.
Egyenes volt a tartása és fürge a járása, valamint a beszéde. Egyáltalán nem volt lelassulva, olyan volt, mint egy 50 éves. Nem egy lepukkant 50-es, mert felénk abból van jócskán.
Egészségesen táplálkozik és elmondása szerint jól megrágja az ételt.Ezt a ki a gyorsabb dolgot, meg el kell engedni. Mindenkinek más a testfelépítése, életkora, sportmúltja, jelenlegi egészségi állapota, nem vagyunk droidok. Ráadásul olyan is van, aki nem akar beleszakadni.
Sőt olyan is van, aki senkinek sem akarja megmutatni, hanem maga miatt megy végig a távon. -
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #108075 üzenetére
Péter most felnyomtad az agyam
Sportérték? Veled értek egyet! Hogyne lenne értéke... Komolyan milyen csőlátású ember gondolkodik így? Amúgy ez a gondolkodásmód nem érdemel 1 perc vitát/diskurzust sem, már a hsz-em megírása is időpocsékolás, de nem lehet elmenni szó nélkül az ilyen mellett. Mert akkor a komolyan gyúrós mondhatná a heti 1 db 30 perces Pump-Rush edzésemnek semmi sportértéke vagy amikor elmegyek ritkán úszni, akkor mondhatja egy komolyan úszó, hogy ez mi, nincs sportértéke? Vagy az outis, hogy miért csak ennyi az átlagom betonon vagy egy komoly downhilles, hogy mit csinálok a pályán stb. Engem pl. Tom megdicsért az 1:39-es fm-nél, most mondhatta volna, hogy 1:20 felett nincs sportértéke vagy mondhatta volna, hogy ha egy métert is sétáltam az 500 szintes versenyen, akkor az nem futó/hanem sétaverseny stb. Sportérték ja...
-
zzola
titán
válasz
Peterhappy #108052 üzenetére
Még nincs vége.
De figyelemre méltó mindenképp! -
Never79
tag
válasz
Peterhappy #108052 üzenetére
Nincs erős férfi mezőny. Szerintem csak ennyi.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Peterhappy #107927 üzenetére
Most küldhetem vissza a múltheti cipőt
-
robag93
aktív tag
válasz
Peterhappy #107912 üzenetére
Nagyon
Egyébként a Salomon Aero ránézésre, fogdosásra messze van a Puma minőségétől (Nitro, Nitro 2, LN2 az alapom). Futni nem futottam benne, mert még tanakodom a visszaküldésen.
-
válasz
Peterhappy #107918 üzenetére
Azert eleg jo tempot mentetek most is, pont lattam indulas elott
Arra nagyon kivancsi lennek, hogy a dobogo fele haladva egyes arcoknal milyen setalasi szazalek van, meg az is milyen pulzuson, milyen tempoval.
Probaltam belefuzni a Nepszigetet meg a Margit szigetet is az enyembe, de hiaba. Az ora 6:05 tempot akart a hosszura, most kiprobaltam..
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #107912 üzenetére
Inkább a Magnify Nitro 2-es 32400-ért. [link]
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #107883 üzenetére
Respect
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107883 üzenetére
hal istennek nem unatkozol
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107881 üzenetére
az egyik mar koszos, dzsuvas, van benne 130km. a masik tul szep, hogy visszakuldjem
azt irjak jobb, konnyebb, es a labfej szelesebb mint a bondi 8-nal
The major difference between the Bondi 8 and the Bondi 9 is the supercritical EVA midsole that creates a firmer and more responsive ride.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107852 üzenetére
kosz a tippet. most vettem bondi 8-at 50-ert, vajon vegyek bondi 9-et 44-ert?
jol kitoltal velem pitor -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107807 üzenetére
na ma letoltam 3.5km-t, nem sok es ment volna tobb is, labam se nagyon fajt. vasarnap futokorok napja, egy min 5-t megcelzok. jo lesz vegre.
-
válasz
Peterhappy #107849 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi. Korabban is akartam kerdzeni, de mennyire van kicentizve igy egy atlag heted az oras edzesekkel, focival, csaladdal? Mondtad, hogy a feleseged meg a gyerekek is nagyon sokat segitenek, de azert eleg durva munkat teszel le hetente.
-
válasz
Peterhappy #107847 üzenetére
De mellkaspanttal futok, ez itt a pace grafikon.
Egyszeruen nem koveti le rogton, hogy en 7:20 temporol elkezdek tempozni. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #107820 üzenetére
Pedig egy "éjszakai Pihenés Férfi Kalauz 14 Runshield Saucony" már csak név alapján is kéne.
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #107821 üzenetére
Igen, érzésre is magas, mutatta a "terhelés" miatti emelkedéseket a 24 órás is, holott viszonylag nyugis, sporttól mentes napom volt. Tartós a probléma, nem 1-2 hetes, elemcsere is volt.
Egész egyszerűen sokkal jobban merít a futás, még ha kényelmes tempón is tolom. Tavaly a felkészülés alatt simán meg volt szombat-vasárnap 2 órás félmaraton 150-es átlagpulzus körül. Most ha csak rövidebb távon is felveszem ezt a tempót, ami lássuk be nem túl pörgős, már bőven 150 fölé megy a pulzusom. Olyan értékeket produkál, mint 2,5-3 éve, teljesen újonc futóként.Másik irány lehet a tüdő / post covid hatások vizsgálata, erre még megpróbálom rábeszélni a háziorvost, hogy utaljon be.
@tisn: még a stressz terhelés is sokkal alacsonyabb idén, mint korábban volt.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Peterhappy #107537 üzenetére
Megkaptam, a 46-os lett a kényelmesebb, van egy goratexes speedcrossom is az meg 45 1/3-ad, szóval itt is vannak még márkán belül is eltérések. Ennyi pénzért megtartom aztán majd szétrúgom terepen, aszfalton biztos nem mennék vele, a rebelhez képest szinte nincs csillapítása, még a ride15tr-hez képest se sok.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107807 üzenetére
amugy ugy szoktam
fajt a bokam, azert sem eroltettem.
tegnap valaki elment focizni, es hat nem tett neki jotszerk: amugy setalgatok, bicajozok, lehet ezeket sem kellene, de megorulnek itthon ulve.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #107797 üzenetére
Köszönöm szépen. Ennél rosszabb ne legyen.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107789 üzenetére
Felenk a betegtsegre ket szabaly:
1. lazzal NEM futunk2. ha toroktol lejjebb van gond NEM futunk
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107789 üzenetére
gyerekektol bucsuzz el, vegrendeletet irj, folyo ugyeket rendezd elotte
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107786 üzenetére
jobbulast...
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107786 üzenetére
Orulj annak a feluletnek,hiszen be fog edzeni arra ami itt var majd Zentan
80-as evek elejen epult a palya,azota amennyire elfaradt epp olyan (itt-ott lyukak stb.)
Szoval jo lesz,csak tapoooosd.Jelszo: "A 4:00-as iram mar a nagylanycsoport"
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107506 üzenetére
rendeltem egy 45-46-ost. hosszban jo a 45-os, de mindketto nyomja a butykom (amirol nem is tudtam, hogy van eddig
)
szoval labfejben eleg szuk. volt eddig is ilyen cipom, de eddig ez az elso ami kurvara faj is mar felhuzasnal
megy vissza sajnos.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107739 üzenetére
Abban egyezem Peterhappy-vel,hogy amig valaki fiatalabb,addig igenis epitgesse a rovidebb tavokat
akkor is,ha nem az a fo csapasvonal. A sebesseget ilyenkor a legjobb kiepiteni,az allokepesseget barmikor hozza tudod majd tenni (forditva nem mindig mukodik,legtobbszor nem vagy csak korlatozottan)
-
rszmark
csendes újonc
válasz
Peterhappy #107726 üzenetére
Az 1500m szerintem nem az én távom
, de a 3000m-en lehet elindulok.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
O,hogy jonne rad a gyomorrontas,miutan epp megvetted a kedvenc kakaoscsigadat
-
rszmark
csendes újonc
válasz
Mondjuk tavalyelőtt Budapesti 3000m-en 1 nevezett volt és ő is visszalépett, szóval azt hasonló esetben egy BYU után is megnyerném.
-
tisn
addikt
válasz
Mondanám, hogy az a 3:59-es 1500m azért nagyon komoly, de látva az 1:56-os 800m-t inkább az merül fel bennem, miért nem futottad meg rendesen.
-
válasz
Peterhappy #107706 üzenetére
Azert ajanlgatom, mert en mar a 700 forintot is nagyon soknak tartom erte, de nem is nagyon szeretem a vajas peksutiket. A mannas tomor tekercs az etalon tovabbra is, talan ma szerzek is.
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #107637 üzenetére
Sok szint rövid távon: ma mentem 870et 12-ben 🫣
-
válasz
Peterhappy #107637 üzenetére
jogos, arányaiban nézve tényleg egy remek edzőterep azért a budai oldal, hármashatár-hegy, jános-hegy, egyébként remekebb, mint ami nekem itt viszonylag egyszerűen elérhető bécsben
lavaredo egy nagyon jó kérdés. valószínűleg egyikben sem, a wildhorse már öreg hozzá, a cloudsurfer talpmintája meg kevés. az ilyen alpesi terepen azért jobban bízom a vibram talpban, ezért erre a célra már be van tárazva egy hoka speedgoat 6, bár ezt még nem próbáltam
de szemezek az új la sportiva prodigio pro-val is. bár sajna ez sem vibram talpas, így valószínűleg elengedem. ha esik az eső, akkor pedig a salomon thundercross gtx.
-
válasz
Peterhappy #107633 üzenetére
nem, abszolút nem voltál lassú, én szerintem nem tudná,m ezt így lefutni edzésnek, pedig szinte csak terepre készülök
szóval hajrá. bár bp körül is annyi szép hely van, ahol össze lehet szedni ilyen távot/szintet, azért gondoljátok végig
mert ez a balboa nem egy túl izgi útvonal.
tegnap a wildhorse 8-ban toltam, ma az on cloudsurfer trailben. az előbbiben van már majdnem 700 km, az on-ban csak 100, de azért érezni, hogy ez utóbbi mennyivel jobban csillapít és könnyebb is. bár mindkettő cipő zseniálisan kényelmes, talán az on egy icipicit jobban. ugyanakkor mintha a szokásos 42.5-es méretem is kicsit nagy lenne, a lefeléken mintha túl sokat csúszna előre a lábam, ilyen szempontból jobban tart a wildhorse.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107633 üzenetére
Masodszor mar nem biztos,hogy akkora izomlaz lesz
-
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #107601 üzenetére
Nem a cipő futott most sem!
Bár segített hogy utólag ne fájjon annyira, egy Kinvara 12 plusz rekortán gyorsabb lett volna.
Elvileg legalábbis...
Gyakorlatilag az odaúton lehet jobban elfáradok mentálisan, mint így. Ergo nem sokat, vagy semmit nem hozna rajta.A "rövideket" nem sűrűn futom üveghangon, a Félmaratoni meg már egyszer nagyon közel volt a PB frissítéshez. Tavaly Tiszakeszin, elég lett volna ránézni a távra, aztán kicsit csapkodni még a heréket.
Idén sem volt annyira távol hazai pályán.
A maraton meg csak egy "kis" fun futás volt, terepen némi szinttel.
Jövőre 33 éves leszek szóval érik egy rendes maraton. Sub 3 órás reményeim, terveim szerint...
A sebességgel nincs probléma, a 4 perc körüli tempó is kicsit olyan mintha "otthon lennék". Tehát egyáltalán nem kellemetlen. Aztán van az a körülmény, ami azzá tudja mondjuk tenni...
Némi dehidratáció, meleg, túl sok ruha satöbbi.
Van egy kis túlsúly, a BMI 24 felett. Na jó ez már nem kicsi, mondjuk a java nem fókazsír... Erő legalább van mozgatni a testet.Csak időt kell többet rászánnom többet a futásra, meg az apróságokra. Utóbbi nem lesz nehéz.
Bár ha nem a virtuális világban keresném, illetve találnám az aranyrudakat, akkor több időm lenne. Pihenőnapokon mindenképp.
A munka után nem lesz több időm, bár vannak ötleteim. Az alváson kell majd plusszolni, mert az nem lesz elég a többlet edzésmunkához. Illetve a test sem egy gép. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107594 üzenetére
Na a plyo-ra is ugyanez vonatkozik...pihent allapotban kell okvetlen
abbol se kell sok -
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #107588 üzenetére
Ma gyonyoru ido van itt, de miutan tegnap este 11-ig palyazatot irtam, nincs tul sok energiam, pedig kellene bringazni. Bohockodtam vagy 40 percet agility ladder-rel, es hat borzaszto a futomozgasom. Nem is lett jobb, viszont ahogy probaltam javitani (terd/boka magasabbra, ill. doles bokabol), jobban elkezdett huzodni valami. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #107588 üzenetére
nálam pár napja 3,5ös volt
....mondjuk az krónikus az biztos alul van megállapítva, elnézve a titeket az én 252m kb egésznapos henyélésnek számít
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107578 üzenetére
Akkor mar tudod is mit kell tenni -> KOSARBA
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107574 üzenetére
Vedd meg azt a Novablastot
nem banod meg...rovid az elet xar cipokben fuitni
terepcipot add el es kesz -
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #107575 üzenetére
Bocs, most látom, hogy az autocorrect befigyelt. Leesett, azt hittem az NB5 az New Balance valami,nem.novablast.
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #107568 üzenetére
Az NB5 az mentők? Mert én ha erre keresek BS-en,akkor nem dob ki semmit.
Bár mondjuk nekem most amúgy sem cipőt kellene vennem, hanem futó technikai órát
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Megeri,DE csak ha mindkettot megveszi az ember
a ket cipo egyutt lefed mindent IS
@Lajmund - igen ezek mar nagyon jo aron elerheto csucs cipok
nem is az,hogy milyen gyorsan tudsz benne futni,a regi cipokben is futottunk gyorsan,de az hogy mennyire megvedi a labadat azt masnap erzed
-
Alg
veterán
válasz
10 perce jöttem meg egy 19k-ból a NB5-ben.
Jó cucc nagyonTalán a legkényelmesebb cipő ami mostanában volt rajtam (A Saucony Xodus óta)
-
válasz
én tudom. simán
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #107556 üzenetére
Háát jah, itt nem részleteztem,, de tényleg sikerült még az eddigi béka segge szintet is alulmúlniuk. Legalább 2 indításra bontottak volna a mezőnyt korosztály szerint, de még azt se.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107512 üzenetére
akkor nekem 42-es kellene? 45-osokben futok
inkabb nem tudok merni
elso talphossz 26, masodik 29 -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #107527 üzenetére
Nem érted amit írtam, itt nincs szó 1-1,5cm-ről
......a táblázat megadja a lemért talphosszhoz tartozó általuk ajánlott méretet....ennyi. Ha te még erre is rápakolsz 1-1,5cm-t akkor szerintem vehetsz evezőket is hozzá, szerintem.
De kívánom, hogy legyen igazad....engem meg úgysem érint a téma.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107528 üzenetére
"picit" az azert relativ,ha a legeny kb 700meternel (az ugye amikor masodszor lepi at a celvonalat -> meg hatravan ket kor) nem erzi azt,hogy szeteg a tudeje,kiszaradt a szaja es MOST AZONNAL BELEPUSZTUL,akkor valamit nagyon nem csinal jol
feltavnal mar krizisben kell lenni,es onnan indul a verseny.
A jelszo a regi: "ha neked faj,akkor az ellenfeleknek is"Ez palyaverseny,itt nincs befutos csomag,meg garantalt nyakbaakasztott erem kutyafule,meg fotok...itt van egy dobogo,annak egy elso helye...AZ az egy szemely nyert...mindenki mas vesztes aznap MINDENKI
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Köszi a táblázatot, közben rájöttem, hogy úgyis kettőt kell rendeljek az ingyen szállításhoz.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107516 üzenetére
Az igaz,hogy NEM a kanyarban elozunk,hanem az egyenesekben...de azert illene becsuletesen megfutni azokat a kanyarokat is
nehogy nekem ott maszatoljon a negy kanyarban
1500meterrol beszelunk,nem maraton
ez egy hosszu fokozos sprint
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Én a kép alapján máskép értelmezem.....a cm a talphosszat jelenti, nem a bth-t, szerintem. Én pl az adatok alapján a 27.2cm talphosszamhoz a 44es méretet választanám
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Nyúlcipő tesztnap volt szombaton. Mizuno, Salomon, Brooks, Craft, On, Asics, Hoka, Saucony, 16 cipőt próbáltam ki.
Salomon aero glide 3 nagyon tetszett, kényelmes volt baromira, jó csillapítással. Most néztem meg, annak 8mm a dropja. Ez az 1-es verzió lehet?
10mm-t egyszer próbáltam az nem jött be. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107513 üzenetére
thx akkor lehet kiprobalom. csak mar annyi cipom van, ezzel a futasmennyiseggel 1000 evre eleg
-
tisn
addikt
válasz
megprorbaljam? eleg parnazottnak irjak.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Ebből melyik lehet a mi méretünk, 46 talán? az a baj a bestsecret visszaküldéssel állhatok sorban a postán nem lehet boxba visszarakni pedig az lesz ha kettőt rendelek.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #107465 üzenetére
ok, de az enyém öreg is már ....3éves. Na, meg rekortános sprinthez nem hátrány a felkeményedett talp, sőőőt
..... ellenben betonon a zéró bounce
....picit éreztem is utána a térdem.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Peterhappy #107320 üzenetére
Köszönöm a gratulációt mindenkinek.
Mi ott a nevezésnél szöszmötöltünk jó sokáig, hogy addig se kelljen kimenni a hidegbe
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107345 üzenetére
szerk amugy egyelore szeretnek 5km-t lefutni.
utana hogy havi 20x
aztan johet neha egy 10es akkor elertem a bokaborulas elotti szintet.
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #107344 üzenetére
Nálam a felmérőn a beszédteszt kimerül Tom és a hirtelen eszembe jutó fórumtársak egymás után való emlegetésében a megfelelő szövegkörnyezetben
Elnézést Mindenkitől, de úgysem halljátok + szar érzés a fuldoklás futás közben
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107345 üzenetére
nem adtam fel az fm tervet, csak most sok mas van, meg a boka vacakul van meg.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107344 üzenetére
akkor mindig zone5-ben futottam
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #107340 üzenetére
azt akartam, hogy tisn magára ismerjen
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #107328 üzenetére
Szelet nem szeretem, ezért veszek fel fülvédőt ilyen időben, a többi oké.
hideg nem zavar engem sem. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107332 üzenetére
100+ kilósan, élete első maratonján
az kemeny
@Tisn: Áhhh, dehogy. Csak úgy vagyok vele, ha még én is tudok kocogni, más csak ne sétálgasson. Ha már nekem nem jó, másnak se legyen az.
-
Peetta14
tag
válasz
Peterhappy #107324 üzenetére
úgy látszik, ez Ráckeve átka...szélsőséges viszonyok, vagy inkább, nem puhányoknak való vidék
5 nap pihi, nyújtás, hengerezés, 3-4 féle krém (flector, fekete nadálytő, vmi spéci jegesítő, hűsítő krém), tegnap és tegnapelőtt már tekertem 30 és 45 percet szobabringán, annyira eluntam, az időt, hogy nem futhatok. Aztán ma reggel, mondom, lesz, ami lesz, én kimegyek. Egy közepesen erős átmozgató edzés volt, 10-12*50m sprintek, és 2*500m @4:00-4:15, 60p ~12km...nem éreztem a sípcsontom, meglátom este, mit szól a test. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Itt is neki lehetett dolni a szelnek
kb fagypont kornyeke lehetett
-
sherlock82
senior tag
válasz
Szerencsére mai napra nálunk megszűnt a viharos szél maradt a hidegebb reggel ( - 2 fok ) .
Ez is csak pár napig tart hétvégétől enyhébb lesz az idő.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #107320 üzenetére
Voltam kint tegnap reggel,rovidgatya + hosszu alaoltozet felul. Nem volt gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest