- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #66096 üzenetére
jimpo: ez jó regen edzés volt
Nekem ehhez a tempóhoz +10-15 ütés jön minimum. Igaz mást mozgatunk
Nem vagyok épp ideális futó alkat
Peterhappy: tapasztalataim alapján 2 hét a "mánia" lefutása. Én pl. szívesebben zabálok egy jót és mozizok, mint futok, de mindennek megvan a helyre és ideje
Első nap nem mozogsz lelkiismeret furdalás, 2. nap még nagyobb, 3. nap már nem igaz ha most nem soha. 4. nap ha ennyi eltelt már belefér egy. 5. Ha már ennyi kimaradt most már igazán nem számít. 6. Holnap újra kell egy pár nap pihi. 7. Na így lesz teljes a pihenő hét. 8. nap Még egy hét belefér lehet. Jó ez a regen és jókat aludni. Aztán mozgás game over
Hkorn: akartam is írni! Érdekes ez a max párnázottság Rebel és a térd érzet. Kicsit értetlenül állok előtte. Arra gondolok, hogy változik a futó technikád tőle.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #66098 üzenetére
Figyelj,amiket itt evek alatt irkaltam azt en mind vegigcsinaltam. Ha diohejban kellene osszefoglalni a hosszutavfutas edzesmodszeret,akkor a kovetkezo elvek amik bejottek:
- Maximum heti laza mennyiseg, amit tartosan elbirsz (akar keresztedzessel,ha nem birjak el a csulkok) szepen evek alatt retegrol-retegre epitve a mennyiseget 3-5ev az itt a homokozo.
Alacsony intenzitasrol beszelunk barmilyen mozgas is tortenik,csukott szajjal siman lehessen folyamatosan csinalni.
- Intenziv edzesek intenzivek legyenek (eloszor ha darabolva megy akkor ugy,az nem baj..az intenziv perceket osszeadod azt a mennyiseget szamolod/het...az elejen kevesebb = tobb)
- A regeneralo napok elerjek a celjukat (hengerezes,nyujtas,masszazs,hideg-meleg valtogato stb. mind ide tartozik)
- Ha leurul az izomraktar,akkor masszivan be kell tolteni + pihenni (sokkal hatekonyabb ha betoltesz es sziesztazol 20-30percet) -
tomcica
Topikgazda
Az igazsag az hogy a laza nap az erzesre laza kell hogy legyen vegig....ha ez az elejen 100-110-es pulzusu totyogest jelent akkor azt.
Kulonben minden lesz,csak laza nap nem
Agony is tudna errol irni,amikor mar olyan kondid van,hogy a 140-155-os pulzuszona komoly temposebesseget ad,akkor laza napon nem szabad akkora intenzitassal taposni. -
Peterhappy
őstag
válasz
tomcica #66093 üzenetére
Annyival egészíteném ki, ha szabad
hogy szerintem akkor is mehet a regenerálós, ha előző nap/alkalommal odaszabósabbra vetted a figurát. Nem feltétlen érdemes arra hagyatkozni, kipihent-e a test, mert azt mindenki másképp látja/érzékeli, főleg ha valaki amúgy edzésmániás (mint pl. LanyUs
)
Magam tudatosan váltogatom a futásaimat, hol lassabb (HRM kontroll: anaerob-aerob futás), hol gyorsabb (cadence training) edzésem van, esetleg tempó (előre meghatározott perc/km) vagy interval. Ezeket vagy a lassú-gyors kombó mellé, vagy a gyors helyett.
Én hozzátok képest amatőr vagyok, szóval nem biztos, hogy jól gondolkodom. Nálam ez azért alakult ki, mert soknak véltem a feles kilókat és azokat szerettem volna fokozatosan koptatni. Ezekhez kell(ett) a sok anaerob és aerob futás + félte(tte)m a térdem.
Ez viszont - lekopogom - egész szépen bejött, , igaz sok türelemre volt hozzá szükség.
-
jimpo
senior tag
válasz
LanyUs #66091 üzenetére
" Ez esetben lehetséges, hogy hasznosabb lenne a 80 perc minden másnapi szoba bringát hrm 90-100-ról eltolni hrm 110-120 közé? "
Ez jó kérdés. Nekem egy combosabb terhelés után, másnap 145 bpm pulzusú (~5 p/km) Alap futást javasol a Garmin.
Ez pl a 9,5 km tegnapi alap, a pulzus nagyon rendben volt. Igaz nem volt 30 fok.
Az biztos hogy a Tegnap előtti 21 km kipucolta a rendszert, a Kinvara 13 -ban pörgettem pedig.Kicsit el is vagyok szokva a 4mm droptól, pedig fényévekkel jobban bejön mint a 8+mm.
Ma kíváncsi vagyok mi lesz, de ha nem csapom oda akkor holnaptól 3 napig esélytelen. Úgy hogy közben ne csesszem szét az alvásminőséget....
-
tomcica
Topikgazda
válasz
tomcica #66093 üzenetére
Ha baj van,nem jo trendet latsz, AKKOR MINDIG AZ INTENZIVBOL veszel le, es csinalsz helyette laza alapozosat.Ha kell 2-3hetig is
Mittomen tuledzetted magad,lefozted ami volt...osszeszedtel valami nemi betegseget thaifoldon (ha van isten legalabb lanytol!) natha,idegrendszeri tulfaradas (napi stresszt+elegtelen pihenes) stb. -
tomcica
Topikgazda
válasz
LanyUs #66091 üzenetére
A laza nem olyan szigoru,mint a savkuszobos tempos zonak. Szabad lejjebb is engedni a pulzust laza napon,altalaban extra regeneralosnak szoktam (nyanyek totyoges) vagy lehet picit feljebb tartani a laza napi pulzust,akkor sima alapozos.
Mindketto jo,mindketto hasznalhato. Ha erzed h nincs kipihenve a tested,akkor csinalod a regeneralost,ha erzed hogy elfogadhato allapotban vagy akkor mehet a laza laza (esetleg kicsit hosszabban aznap mittomen 90perc...na nem mindig de neha lehet azt is) -
jimpo
senior tag
válasz
Corpuscle #66081 üzenetére
Nekem is volt két hete hasonló 50-es átlagos napi stressz szint aug 14.-én, úgy hogy pihenős voltam és semmit nem csináltam egész nap.
Olyan voltam mint valami kemotoxos légy egész nap, aludtam is napközben 3 órát meg este is hetet.Nem is futottam aznap, ami ritkaság számba megy nálam hogy nem futok 1-2 napig.
Viszont másnap jóval jobb volt a helyzet, de a pulzus érdekes volt meg a tüdő nem volt az igazi pár napig. Azt meg hogy ez covid volt, vagy sem meg nem mondom. Tesztet nem csináltam, túléltem ennyi. -
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #66089 üzenetére
Vastag betűs javaslatok! Ez nagyon sok Mindenkinek hasznos itt a fórumon!
"Nem eleg a minosegi edzest megkuldeni,ha nem tudod regeneralni,kipihenni es ezaltal beepiteni akkor nem sokat er..csak tuledzed magad.
A masik,ha nincs egensulyban a laza es kopkodos aranya (tul keves a laza alapozos) akkor feleled az alapodat. Egyre gyorsabban kerulsz a voros zonaba,eloszor csak idoben,kesobb mar lassabb sebessegnel is (pl eloszor 4:00-nal...kesobb mar lehet 4:20-nal is) ezek into jelek.Ilyenkor valtoztatni kell"
Ez esetben lehetséges, hogy hasznosabb lenne a 80 perc minden másnapi szoba bringát hrm 90-100-ról eltolni hrm 110-120 közé? Alapozás szemszögéből nézve... Vagy nincs jelentősége -
-
tomcica
Topikgazda
válasz
LanyUs #66088 üzenetére
Ezert kell naaaagyon fegyelmezettnek lenned innen mar
ha 2-3x annyi laza zsiregetos edzes kiserne (szobabringa,futas stb.) es ki is tudnad pihenni,akkor nem gond.Vagyis teljesen uj szintre emel.
Igy viszont,hogy limitalt laza aerob edzesre van idod,meg meg limitalt a pihenesed is...nos igy a kopkodos reszt naaagyon esszel kell csinalni,mind a mennyiseget,mind a minoseget benne.
Ha kell veszel le darabszamot..ha kell elso nehany ismetlest direkt lassabbra veszed,ilyen apro csiszolasok...ahogy diktalja azon a heten a tested.Ezert fontos nezni,hogy hogyan viselkedik es valtozik a test hetrol-hetre.
Nem eleg a minosegi edzest megkuldeni,ha nem tudod regeneralni,kipihenni es ezaltal beepiteni akkor nem sokat er..csak tuledzed magad.
A masik,ha nincs egensulyban a laza es kopkodos aranya (tul keves a laza alapozos) akkor feleled az alapodat. Egyre gyorsabban kerulsz a voros zonaba,eloszor csak idoben,kesobb mar lassabb sebessegnel is (pl eloszor 4:00-nal...kesobb mar lehet 4:20-nal is) ezek into jelek.Ilyenkor valtoztatni kell -
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #66086 üzenetére
Az a bajom, hogy az edzések rendszerint max. 165-172-175 között mennek. Ha eleresztem 180 fölé, akkor fizikai tünetek jelentkeznek. Rendszerint enyhe szédülés. Régebben ez nem volt gond, mert nem volt izomzatom ezt elérni, se tempóm kitartani. Rendszerint felment és azonnal meg kellett állnom. Viszont most már könnyebben ki tudom égetni a rendszert, mert mégsem kell megállni. Nem tudom jobban leírni ( de talán ismered amiről próbálok hadoválni )
-
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #66084 üzenetére
Edzésen szoktam menni, mint egy őrült. Egyedül a pulzusra figyelek. Valójában ezt a 3x7 km típust a versenyre szánom, mert attól tartok, hogy a folyamatos egyenletes futástól annyira befeszül a seggem, hogy nem tudok a 13-14. km-től 05:00 alatt menni. Ezért gondoltam a gyors rostokat is bevonni + ha tűz a nap, akkor pillanatok alatt kiég a fű. Nehéz eltalálni a megfelelő tartományt. Aztán terv ide-oda lehet ráakaszkodok valakire és huzatom magam, mint egy szerelvényt.
Ui.: 12 km laza helyett csak 8 km, 15 km fokozó helyett csak 8 km, kezdem érezni azt, amit meséltetek ( Mikor futhatok? )
-
tomcica
Topikgazda
válasz
LanyUs #66074 üzenetére
Amit irtal Pl. fm egyenletes 21 helyett 7 km egyenletes, majd 7 km intervall, majd 7 km fokozó,az brutalis terheles
ilyen majd FM felkeszulesben mehet a hosszu napon,de akkor melle csak heti egy interval nap fer be (400-as es 1000-es valtogatva minden heten masik) MINDEN tobbi nap alacsony intenzitasu regeneralos.
Az a 7+7+7 amit irtal 5-7nap regeneracios idot ker.A gyors izomrostokat aktivizalni tudja az ilyen 5-10x 70-100m...vagy 3-5x150-200m....vagy 3-5x rovid emelkedo. Nem kell kulon edzes ra.Ez laza nap vegen siman megcsinalhato.
Teljes,akar seta pihenovel! -
sherlock82
senior tag
Én nem sietek sehova , nem szeretnék lerobbanni.
3 oltásom van nekem is, de ez a mostani variáns már másképp hat a szervezetre mások a tünetek is.
Ezeket a doktor mondta nekem.
A köhögések már múlnak szerencsére, de még nagyon nem érzem azt hogy lenne erőm akár futni is.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat covid ügyben. -
Corpuscle
őstag
A nyugalmi pulzusom egy ideig (7-10 nap) 15-20 bpm-mel magasabb volt a szokásosnál. A body battery ezalatt végig 50-70 (stressz szint) körül, mintha folyamatosan terheltem volna a szervezetet.
Futás alatt is a régi végre a pulzus, de egyelőre csak bele-belenyalok a magasabb zónákba. Ráérek, nem sietem el.
-
Corpuscle
őstag
válasz
sherlock82 #66067 üzenetére
Hat hete estem át rajta három oltás után. Nem voltam a halálomon, de a legkisebb mozgást sem kívántam, másfél hétig nem is futottam. Két hete már megy a szokásos heti km, úgy, hogy nem száll el a pulzus. A tempóról ne beszéljünk, azt csak óvatosan növelem, ami jól esik.
-
LanyUs
senior tag
válasz
sherlock82 #66073 üzenetére
Változó! Engem még a tavalyi ütött ki 2 hétre, majd 2 hét séta, 2 hét laza és csak 6 hétre rá kezdtem el fokozni. Óvatos voltam a másoknál hallott szívproblémák miatt. Annyira nem fontos a gyors visszatérés, hogy pont én legyek az, akinél gond lesz.
Munkatársam most az egyik a wc-re alig tudott kimenni a fáradtságtól, a másik nem érzett semmit a lázon kívül... -
válasz
Háromszor voltam azt hiszem, kb egy hónapja volt az utolsó. A szar részét én vegigfutottam, mert csak akkor produkaltam pozitív tesztet, amikor már nem voltam fáradt
-
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #66070 üzenetére
Észrevettem valamit ( fenék húzódás téma ). 10 perc szoba bringa, utána pár perc helyben futás sarok emeléssel majd térd emeléssel. Laza regen futás, közben tompa húzódás a jobb fenékben. A láb előre nyújtásnál picit zavaró, de futni lehet vele. 7-8 km után is érezhető. Valamennyit ront a futás komforton és 10 km felett kihat a feszülés a teljesítményre.
Viszont ma az utolsó km-en 4db 100m-es lendülettel fejeztem be, ami után szinte nullára csökkent a fenék érzet. Tehát összefüggésben van a gyors rostokkal, ezért futás előtt célszerű lesz pár gyors fokozó. Meg azon is filóztam, hogy ha pl. folyamatosan 04:50-05:00 körül fut az ember, akkor a gyors rostok kimaradnak, ezért lehet célszerű bevinni a futásba 1-1 intervall szakaszt. Pl. fm egyenletes 21 helyett 7 km egyenletes, majd 7 km intervall, majd 7 km fokozó.
-
HKorn
veterán
válasz
Peterhappy #66066 üzenetére
Venu 2 nem mér elevation-t. Van benne barométer, de ezt csak a lépcsőzéshez használja. Connectben megjelenő magassági adatok GPS alapon számolódnak ilyenkor. (legalábbis a Venu-nál így volt, szerintem ez a Venu 2-nél sem változott)
-
-
HKorn
veterán
válasz
bandus #66058 üzenetére
Csillag Eszter Garmin Fenix 7S-el fut. 22 óra trackelés után merült le az órája, gyári spec szerint 37órát kellene bírnia (csak GPS), de valszeg nem állította át, hogy csak GPS vétel legyen, sőt valszeg a többcsatornás vétel is ment, ami pontosabb tracket eredményez, de gyorsabban szívja az akksit.
Ettől függetlenül bosszantó lehet.
-
zzola
titán
válasz
Nekem egy barátom volt. Kb. egy évbe telt, míg visszanyerte a korábbi formáját....
-
sherlock82
senior tag
Volt köztettek valaki már covid - os? a betegség után hogyan alkalmazkodott a szervezete a sporthoz?
-
Peterhappy
őstag
Szerencsére tegnap nem kezdtem el ódákat zengeni a Venu2-ről, mennyire szuper vétel volt stb.
Merthogy ma nem mért elevation-t. GPS ment, de emelkedés: 0
A barometrikus méréssel lehet esetleg gond? Tapasztalt már valaha ilyet valaki? -
-
törölt tag
Valamit rosszul csináltam
50m után séta annyira beállt a combkozelito izom. Rossz volt az alapozás? kihagyás után azonnal 10km, 2nap múlva a fájdalmak. Ennyit érnek a kereszt edzések, vádli ugyanúgy beáll
-
bencze
senior tag
Érdekes fejlemény, megdobtak egy Berlin maratoni nevezéssel. Lesz ott valaki innét?
-
adatbuziknak es mindenki masnak [link] kilian futo adatainak elemzese az utmb-rol. nem tudtam meg vegigolvasni, de egy igen erdekes es hosszu cikk, es persze nem utolso sorban baromi jo marketingfogas a corostol. csillag eszter meg stravan erdeklodik hogyan tud trackeket mergelni. ez nem olyan jo reklam, barmikyen oraja is van.
-
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #66049 üzenetére
Ez érdekes. Én itthon nem hordok papucsot. Több mint 3 éve itthonról dolgozom, napi max 1-2 órát van rajtam cipő, de nem vettem észre, hogy változott volna a lábam
-
sipi700
tag
válasz
ballazol #66034 üzenetére
Az 55 nem tud zenét, csak a telefonon lévő zenét tudja vezérelni. Nálam viszont nincs telefon futás közben. Nagyon szűk keresztmetszet valóban a triatlon, az csak a drágább órákban van. A jó akksi 90%-ban a lustaságom, mert nem szeretném túl gyakran tölteni, illetve néha-néha megyünk egész napos túrákra, bringatúrákra, ott a 245-645-735 elég határeset tud lenni a végére.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Chuck Norris #66046 üzenetére
Áhhh, köszi. Reménytkeltő, mert kb. egyforma a lábunk.
Nem tudom, ez széles-e, de baromira tetszik, remélem jó lesz a méret.Amúgy érdekességképp: kereken két hónapja barefootozok, és több mint fél centit terült azóta a lábam. BF cipőt hordok az esetek 80%-ban és ha csak tehetem, mezítláb mászkálok (itthon, s melóhelyen
is, ha nem megyek ki az irodámból). Kíváncsi vagyok, fog-e még "nőni" a lábam, mindenesetre 44,5 helyett már 45 méret kell pl. Asics-ból.
-
Zozo0525
őstag
válasz
Never79 #66041 üzenetére
A coros ember ezt írta ki: " we do not disclose specifics about future models prior to release. We can say, however, that the release of the next model of APEX are set to release late this year (November-ish)!"
valaki azt mondta apex pro jön ki hiszin kilian azt teszteli. de lehet akkor az nem volt valós
mindegy valami jön -
Chuck Norris
senior tag
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Peterhappy #66018 üzenetére
Nekem Clifton 8-ból a 44 2/3 volt jó hosszilag, a 45 1/3 már picit nagy, az előbbi viszont keskeny volt azért vissza is küldtem mindkettőt. Létezik a legtöbből wide, azzal is lehet próbálkozni, már ha van éppen. Asics-ból 45-öst használok.
-
Never79
tag
Interjú Eszterrel az UTMB után:
-
Never79
tag
válasz
Zozo0525 #65983 üzenetére
Köszi a tippet, azt nem is tudtam.
Most kezdek bele lakásfelújításba, szóval fájni fog anyagilag. Meglátom mi marad a félretett pénzemből, s az után fogok dönteni.zzola: köszi a választ.
Nekem nagy üzemidő (1-2 éven belül szeretnék Chuck Norris lenni
. Na jó csak fél Chuck Norris), és a térkép a fontos. Ezt eddig csak a felső kategóriás Garminok tudták, Coros ezen változtatott. A több funkció nekem is már csak plusz az óránál. 945-tel alapvetően nekem sincs gondom, egyszer fagyot csak, de az utólag kiderült, hogy egy rossz track okozta.
tisn: a nap mondata volt nálam ez a kudos dolog
Amúgy meg ami nincs fent stravan tevékenység, meg sem történt
-
tomcica
Topikgazda
"felmaratonon erzem legjobban magam" - akkor ideje tekerni a tempon,mert a FM az egyik legdurvabb hosszutav. Majdnem meg lehet kuldeni ugy,mint a 10K tempoja,de brutalis amit akkor csinal 13-15km kornyeken a testtel...es ki lehet 21ig tartani.
Maraton es a hosszabb tavok mar jooooval lassabbak,mashogy fajnak -
HKorn
veterán
válasz
LanyUs #66032 üzenetére
Én is belekóstoltam a max párnázottságba egy NB 1080v11-el, jó benne futni, könnyű is, viszont érdekes módon azt vettem észre, hogy hosszabb távoknál elkezdem benne érezni a térdem és valahogy az egész lábam fáradtabbnak érződik futás után, mint egy kevésbé párnázott cipőben. Nem tudom mitől lehet ez, talán nem elég stabil, vagy nem tudom.
Pedig pont az ilyen krúzolós hosszúkra akartam, de ennek ellenére inkább tempófutásokra használom 10k alatt. -
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #66031 üzenetére
Asics GT2110-es volt a kezdő cipőm sarkas technikával -> térdek game over. Aztán jött a Clifton 1 a vastag, párnázott talppal és lehetővé tette 100+ tömeggel a futást középtalpas technikával. Én azóta csak a max. párnázottságra megyek.
"Sajnos" a fórum miatt belekóstoltam a a Nike vonalba, ami annyira bejött, hogy azok után a Bondi 7-est nehéz tanknak érzem -
Peterhappy
őstag
válasz
LanyUs #66024 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor meglátjuk. Kayano 26-ból 10,5-m van, de pl. GT1000-11-ből már kellett a 11-es.
Nagyon 44,5 - 45 közötti a lábam, most ahogy néztem, a Hoka weboldalán, a 10-t 44 2/3-ra írják.
285mm bth-val. Nekem elvileg 275mm a talphosszom, szóval még akár jó is lehet, bár +15mm-t szoktak javasolni, úgy meg már nem.Köszi!
Arra emlékeztem, hogy Te sokat kínlódtál a cipőkkel, akkor ezért nyargaltál át a Hoka-kra?
Kitartás, már úton a hidegfront, talán helyrebillen a pulzus is kissé!
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Peterhappy #66017 üzenetére
ez van, bezzeg ha hagyta volna, és elment volna otthonról, akkor nézegethetted volna a tükörben, hogy milyen csini
-
Alg
veterán
Ha már akciófigyelés, Hervis 30% kupon cipőkre és ruházatra: VIP30
Időszak: 2022.08.29-31 -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #66017 üzenetére
rozsaszin az jo, fiuk negyede rozsaszinben focizik
-
LanyUs
senior tag
válasz
46-os lábam van. Hoka kivétel nélkül 48-as kell ( 13-as ). Asics Kayano 20-as is kellett a 48-as, viszont a Kayano 26-os nagy lett a 48-as, abból 47, esetleg 47,5 elég. Nike Pega trail 47-es és éppen jó, de a nagyobb méret nem lenne oké ( kijárna a sarkam ).
Sajnos a Kayano kinyírta a külső talpélem, így elment a barátomnak 15e-ért ( 50 km-rel ).Az viszont jobban aggaszt, hogy pillanatok alatt ki tudom a tempóval nyírni magam. Értsd nyélgáz az emelkedőn 200m és a hr-t 100%-ig lököm fel vele.
-
Corpuscle
őstag
válasz
27,5 cm (UK 9) használok mindkét cipőből. Szóval sanszos, hogy nem.
-
-
Zozo0525
őstag
válasz
ígyvanferi #66004 üzenetére
én apex pro-t hallottam de nem 100%. ( vertix használok de jobb az apex pro ez kicsit nagy számomra)
Igazad van, fontos az igény mert nem mindenkinek lesz tökéletes. -
Peterhappy
őstag
Szerkesztettem közben a válaszom, hogy legalább mondjak is valamit, ne csak beszéljek
Használ valaki Asics ÉS Hoka cipőket egyidejűleg? LanyUS esetleg? Valaki?
Ha Asics-ból 11-es cipő kell (régebben 10,5), Hoka-ból se lesz jó a 10,5?Behúztam ma 23k-ért egy Rincon 3-t, nagyon bennem van a boogie, de félek, hogy kicsi lesz
-
Agony
aktív tag
válasz
Peterhappy #66014 üzenetére
Nincs ám nagy különbség... amit használtam az egy 46-os mango volt, a 45,5-ös csak azért lett, mert nem volt 46-os, na meg mert tetszett a fehér.
(Ha valamelyik komolyan érdekel, megbeszélhetjük, akkor azt nem kezdem el hirdetni.) -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #66014 üzenetére
feheret ne vegyel, kb. 4x futottam benne 5km-t es mar mosni kellett olyan hanyasul nezett ki. jellemzoen a mas szinu cipoimet max 1x mosom ki amig futasra hasznalom
-
Peterhappy
őstag
A 46-osra reális a 60k, a 45,5 viszont szerintem csak úgy 20k. És megy pü
Na viccezést félretéve eladnád vagy vennéd?
Ha utóbbi, akkor nemrég pl. még volt az ecipőn úgy 70k körül, de kérdés, arra mehettek-e akkor a 20-30%-os kuponok, ha igen, akkor azért elég jó áron be lehetett húzni.Ha eladnád, akkor 60k reális lehet, hasznlátpiacon látni egy-kettőt jobb áron, de azok vagy használtak, vagy hát khm. erősen korlátozottak színben. Lehet, hogy picivel még több is mehet rá.
Magyarországon kb. nem kapni méretben (max talán offline), ide szállító külföldi cégeknél meg így hirtelen nem találtam 90-100k-nál olcsóbban, sőt (nem néztem friss árfolyamokat)...
-
Agony
aktív tag
Akció figyelők és kuponmágusok segítségét szeretném kérni.
Mennyiért lehetne szerintetek eladni 0 km-es bontatlan állapotban Nike Vaporfly Next% -t?
(1 db EU46 Mango, 1 db EU45.5 Cyber White)
Én olyan 60K-ra saccolom/darab, de lehet van valahol valami ultimate akció, ami elkerülte a figyelmem.
Előre is köszi! -
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #66011 üzenetére
volt egy stratosom, amit elegedetten hasznaltam, par hibaja ellenere, es regota nezegettem a garminokat. aztan igy kihagyhatatlan volt. 400+-os ejro volt mar sajnos.
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #66006 üzenetére
Tegnap még igencsak baktikáltam de mára már ismét egész jól vagyok.
ez egy kisebb 40km-es kocogas vagy 200km-es bicajtura kepeben realizalodott? -
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #66004 üzenetére
Emag újracsomagolt kategóriában néha ki lehet kedvezményesen fogni Garmint, az alapárnál olcsóbban, és kis szerencsével csak kibontva volt az eszköz. De ha használt is szóba jöhet, a multinavigátornál vannak egész jó áron korábbi modellek (6S Pro Solar 150 ezerért, 6 Pro 110 ezerért, stb.), amiket beszámíttattak a vásárlók náluk. Még gari is van némelyikre és átnézték őket, nem fognak zsákbamacskát árulni.
nemi szerencsevel es ugyeskedessel 300 ejro volt a 6x pro, vadiuj, amazon.de-rol. -
zzola
titán
válasz
Chuck Norris #66006 üzenetére
Nekem egy közvetlen ismerősöm van csak, aki képes 100+ kilométert lefutni, ráadásul 40+-os. Irigylem, nem is kicsit.
Én rájöttem hogy az ultra futás nem az én távom, a félmaratonon érzem a legjobban magamat.
De a rövid távú célok között szerepel egyszer 50km, illetve szeretném 4 óra alá behozni a maratont. Mondjuk az is jó lett volna, ha nem a Badacsony környékén próbálkozom elsőre.... -
ígyvanferi
addikt
válasz
Zozo0525 #65983 üzenetére
Nekem úgy rémlik, nem a Proból fog jönni az új, hanem a sima Apexből, aminek a forgalmazását már le is állították.
Én szeretem az Apex Promat, de tényleg a pontos igények meghatározása után lehet csak ajánlani órát, és elég gyakran nem a Coros lesz a befutó, mert azért még mindig sok mindenben lemaradásban van a Garminhoz képest. Nálam a selling point a zafírüveg+titánlünetta volt és a térképes navigáció, amiket így együtt jóval olcsóbban megkaptam, mint Garminnál. De ha már zenét is akartam volna hallgatni ezek mellett vagy wifi csatlakozás megléte is szükséges lett volna, az Corosnál csak a 250 ezres Vertix 2-nél adott (mondjuk újonnan Garmin sem ad ennyi mindent olcsóbban).
Emag újracsomagolt kategóriában néha ki lehet kedvezményesen fogni Garmint, az alapárnál olcsóbban, és kis szerencsével csak kibontva volt az eszköz. De ha használt is szóba jöhet, a multinavigátornál vannak egész jó áron korábbi modellek (6S Pro Solar 150 ezerért, 6 Pro 110 ezerért, stb.), amiket beszámíttattak a vásárlók náluk. Még gari is van némelyikre és átnézték őket, nem fognak zsákbamacskát árulni. -
inf3rno
nagyúr
válasz
tomcica #65973 üzenetére
Állítólag a bean to bars a legjobb, csak nem occsó. Lehet kapni kakaóbabot is, az talán még jobb is, mert nincs benne cukor és nincs agyon pörkölve. Nem sokára én is kipróbálom, már nagyon kíváncsi vagyok rá. Kicsit olyan ez, mint az újhullámos alacsony pörkölésű kávé, csak csokiban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- Renpho Reach masszírozó készülék
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest