- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108457 üzenetére
nagy gratula, embertelen teljesitmeny
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108450 üzenetére
oke. de ez a kampanyolasnak is a legkevesbe zavaro formaja
majus elsejen focitornan voltunk falun, ott pl. beugrott haknizni a terseg kepviseloje
(aztan ment tovabb a tobbi majus 1-i bulira)
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108446 üzenetére
2026 valasztasok
igaz nem onkori
-
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108315 üzenetére
erdekes, pedig a mufu meg tan a rendes funel is puhabb. (legalabbis most a fuvon setaltam, mar tok kemeny volt a talaj a fu meg rovidre nyirva, az uj mufuves joval puhabb erzes.
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #108299 üzenetére
miert kell kompozni, ha korbefutjatok?! nem ertem...
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #108264 üzenetére
Úgy csinálom az intervallt, hogy bemelegítés után 250m teljes gázon ez olyan 3:20 körül van nálam,
marmint 250km, es 3:20km/sa nev kotelez
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108237 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108234 üzenetére
azt mondta a gyerek hogy igy is van esely
en nem tudom kire utott a kolok, az o koraban matek/fizika/kemia versenyekre kuldtek, persze abszolut nem vettem komolyan
szoval igy nehez hitelesen mondanom, hogy kicsit keszulhetnel, ha mar versenyzel
gyanus vagy te nekem, mindig is ereztem, hogy nem az enyem ez a kolok
tul jol focizik
-
tisn
addikt
válasz
rszmark #108224 üzenetére
nalunk szerintem nem. fiam kapott egy szogest kolcson, abban ment. (amugy a foreverrun nitromban futott volna, amiben viszont egy masik focis srac futott. aki amugy egy foci teremcipoben! jott
sajna o is csak 4 vagy 5 lett szazon, szoval szegeny cipom nem nyert ermet
)
te milyen idot futottal es milyen tavokon mentel?
-
tisn
addikt
válasz
Never79 #108215 üzenetére
na ezert nincs senki ismerosom stavan, csak az asszony (az apolonom)
egy remenyteljesen fejlodo kezdo futobol hogy lesz hardcore rokkant, azt nem motivalo nezni
OFF
gyerekek valtoban masodikak lettek, nagyon hikomatosan futott. 48.07 az idejuk, de lehet hogy mennek igy is orszagosra.
lehet megsem volt eleg a regen a tegnap delutani igen kemeny meccs utan a 16 ora pihi.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108199 üzenetére
thx.
-
tisn
addikt
13.1-el döntő. Itt szerintem utolsó hely lesz
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #108156 üzenetére
igen, voltak kinnt penteken.
hat kivancsi vagyok megnyerik e megint a valtot, hogy mehessenek orszagosra. alapvetoen a 4. emberken mulik, aki masfel eve lecserelte a focit atletikara
na o gyors, szerintem a 100-200m-t is megnyeri.
tippre fiam nem jut ki sem 100-on sem 200-on az orszagosra, meg fociban is inkabb atlagos a sebessege.
-
tisn
addikt
válasz
itouchfan #108147 üzenetére
Más: másfél éves térdfájásos, begyulladt térdes kálváriám után úgy néz ki, hogy az elmúlt hónapok erősítése áttörést hozott és javul a rendszer, így néhány 4-5 km kocogás után tegnap sikerült 2*6 km-t futni az UB-n nekem is, ami igaz, hogy amúgy is és korábbi önmagamhoz képest is elenyésző mennyiség, de jelen helyzetben mégis nagy sikerélmény.
jo hir es nagy gratula -
tisn
addikt
most azert irigykedem
hajra hajra balatonosok!
(fiam egyik edzoje meseli, hogy a szombati meccsen nem lesz az egyik srac, mert UB-t fut.)
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #107943 üzenetére
megettem mindent ami ch husvet alatt
mozgas nem sok volt, ma pl. setaltam 3km-t, de kozben iszonyat faradt vagyok, focitornan voltam a gyerekkel, es vorosre egett a fejembokam meg hasogat, annyit alltam.
nem baj, holnaptol ujra dieta. igaz van meg par csomag csokitojas, azzal nem tudom mi lesz
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107883 üzenetére
hal istennek nem unatkozol
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107881 üzenetére
az egyik mar koszos, dzsuvas, van benne 130km. a masik tul szep, hogy visszakuldjem
azt irjak jobb, konnyebb, es a labfej szelesebb mint a bondi 8-nal
The major difference between the Bondi 8 and the Bondi 9 is the supercritical EVA midsole that creates a firmer and more responsive ride.
-
tisn
addikt
Bocs a futokorok napja majus 4-en lesz. Valakit beszivattam bocsi.
-
tisn
addikt
válasz
bandus #107870 üzenetére
na azt biztos nem, tul szep
nekem a 7-es is teljesen jo volt, a 8-assal sincs bajom. lassu vagyok es dagi, jo csillapitas kell kb, mas semmicsak jelenlegi tempomban lesz vagy 2-3 ev, mire elhasznalom az alig hasznalt + vadiuj 8-ast, szoval arra gondoltam, hogy most ezt kihagyom es veszek majd 2 ev mulva akcios 10-est
ha meg futok
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107852 üzenetére
kosz a tippet. most vettem bondi 8-at 50-ert, vajon vegyek bondi 9-et 44-ert?
jol kitoltal velem pitor -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107807 üzenetére
na ma letoltam 3.5km-t, nem sok es ment volna tobb is, labam se nagyon fajt. vasarnap futokorok napja, egy min 5-t megcelzok. jo lesz vegre.
-
tisn
addikt
válasz
Never79 #107813 üzenetére
Naaa kinek van ilyen csaja? 😀
nekem
multkor volt akciosan bondi 8 50k korul
nagyon vacilaltam, hiszen ami van, abban sincs meg 50km, alig futok, es lehet soha tobbet mar nem lesz rendszeres, van meg vagy 6 bontatlan mas tipusu cipom isaztan csak rabeszelt, hogy vegyem meg
es ez vegre vallalhato szinu, vagyis inkabb a lexebb cipom ami valaha volt -
tisn
addikt
válasz
Studi #107816 üzenetére
valami virus vagy long covid lehet. (esetleg stressy) en is tavaly tavasszal vegigjartam a kardiologiat, hasonlo eredmennyel.
es azota hol jo, hol nem jo a pulzusom. most is itt ulok es 95, oke meetingem lesz az kicsit stresszel, de 70 korul szokott lenni ilyenkor. (nyugiban meg 50-60)
legfeljebb ha hirtelen meghalok, majd boncolaskor kideritik mi volt
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107807 üzenetére
amugy ugy szoktam
fajt a bokam, azert sem eroltettem.
tegnap valaki elment focizni, es hat nem tett neki jotszerk: amugy setalgatok, bicajozok, lehet ezeket sem kellene, de megorulnek itthon ulve.
-
tisn
addikt
elkezdtem ma kocogni, a garmin kiirta hogy teljesitmenyallapot -9, korrekt. meg is alltam, ilyen rossz erteket meg nem is lattam.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107789 üzenetére
gyerekektol bucsuzz el, vegrendeletet irj, folyo ugyeket rendezd elotte
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107786 üzenetére
jobbulast...
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107506 üzenetére
rendeltem egy 45-46-ost. hosszban jo a 45-os, de mindketto nyomja a butykom (amirol nem is tudtam, hogy van eddig
)
szoval labfejben eleg szuk. volt eddig is ilyen cipom, de eddig ez az elso ami kurvara faj is mar felhuzasnal
megy vissza sajnos.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107726 üzenetére
Mondanám, hogy az a 3:59-es 1500m azért nagyon komoly, de látva az 1:56-os 800m-t inkább az merül fel bennem, miért nem futottad meg rendesen.
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #107600 üzenetére
Hat oke, mi gyerekkel sokat csinaltuk regebben, de kb netto 5 perc volt kb szerintem.
Neha a teremben is lerakom, csinalom.
Focis mozgasokhoz jo nagyon.
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #107590 üzenetére
40 pec ladder? Kemény vagy...
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107512 üzenetére
akkor nekem 42-es kellene? 45-osokben futok
inkabb nem tudok merni
elso talphossz 26, masodik 29 -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #107513 üzenetére
thx akkor lehet kiprobalom. csak mar annyi cipom van, ezzel a futasmennyiseggel 1000 evre eleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Revolut
- Energiaital topic
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Home server / házi szerver építése
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest