Hirdetés
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106315 üzenetére
bizom a dokiban, aki ezekrol a sportokrol tiltott le
(de szerintem nem a kondi, ott nem kap igazan terhelest a lab (nem labgepezek, guggolas se nagyon), viszont tenyleg ott van bedagadva)
mindig ilyen futas, seta, bico utan szarabb. (foci nem volt 3 hete sajnos, mindig elmaradt)
hamarosan kapok kolcson lagylezert es inditom a fizioterapiat itthon
-
-
tisn
addikt
en ma tekertem az asszony mellett amig o futott. aztan setalt
nem volt egy kemeny edzes igy -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106260 üzenetére
koszi, igy csinaltam, de ekkor csak megjegyzi a fulest es mindig ujra kell csatlakozni hasznaalt elott.
-
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #106074 üzenetére
asszem nekem akkor is viz alatt van
de biztos nem jo a teknyikam se hobbiuszo vagyok, kb. 35p az 1km. multkor talan sikerult egy 33p-es... -
tisn
addikt
válasz
INTELligent #106061 üzenetére
tisn: nekem a fenix 6 mindharom triatlonon jol merte a kulteri uszast
es a csuklodon volt? szerintem a kulonbseg, hogy en csak melluszast tudok kb. es abban vegig viz alatt van. -
tisn
addikt
válasz
INTELligent #106061 üzenetére
belekvertem a reggeli zabkasamba, igy az egesz reggelim ehetetlen lett.
most a takikta 0.3dl vizben elkeverem, megiszoom, a maredekot kiskanallal megeszem majd egy jo nagy pohar itokaval leoblitem es betolok valami kajat -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106052 üzenetére
tegnap este probaltam, 1.8km-nel valami rohadtul belenyilalt a bokamba, ez szerintem nem az inhuvelygyulladas. inkabb megalltam.
ma egy kis bicot probalok inkabb.
-
tisn
addikt
válasz
ZavaBalazs #106044 üzenetére
kulteri uszast nekem nem jol merte az fnx6 (sot valoszinuleg egyik sem, kiveve ha a fejedre rakod fel
)
medenceben uszast jol meri, neha 1-el tobbet mer (vagy kevesebbet ki tudja)
uszasnemet nekem rosszul detektalja
hosszon beluli uszasnem valtast nem szereti, megkavarja
-
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #106042 üzenetére
nekem a tavalyi dieta horror volt 52 evesen
es most amig rendesen ettem ereztem, hogy mennyivel jobban birok igy fejlodni.... gyurasban
ami dieta mellett (hiaba toltam a feherjet) nem volt szamottevo.
most megint kezdeni akarom mar februar ota, de mindig bejon valami, most epp agyonstresszelnek a munkaval.
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #106030 üzenetére
az en ortoped dokim is ezt mondta, a heti 3-4x 5km mehet.
a terep ennyivel jobban terhel? (kar, hogy sokkal jobban szeretem mint a rekortant)
most kaptam egy tippet, belgradban igen olcson csinalnak sajat verplazma terdbe injekciozast, ezt a sajat dokim is javasolta, de horror aron volt.
en ma mar rendes bicot akarok tolni vegre
engem 3k-ra buntettek ugyanigy a multkor. pedig mindig figyelek, csak sracokat vittem haza meccsrol, es nagyon belelendultem a magyarazasba
olcson megusztam, azt hittem 30k lesz, de rendesek voltak a zsaruk.
-
tisn
addikt
martelyi keringo
A legtapasztaltabb versenyző 1944-ben született, és korát meghazudtolva rótta a köröket. A szegedi Molnár Mihály 36 kört teljesített, ami 37,1 km-nek felel meg. A férfi a célba érkezés után is mosolyogva, ereje teljében vette át a különdíját.
-
tisn
addikt
válasz
Never79 #105986 üzenetére
gyorsulni akar 1.5x 3 hét alatt és a verseny elott meg tizenx oraval masik fm-et fut
hát ez a kemény gyerekek, szerintem még tom is vakarja a fejét milyen edzésterv kell ehhez
itt már csak a piócás ember segít.
(bocs a viccelődésért, ha ezt megcsinálod, kurva kemény srác vagy.)
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #105972 üzenetére
ne is mond, vegre 11 fok, sut a nap, madarcsicserges
na atbattyogok a terembe, remelem par csinos noi fenek eluzi a rosszkedvem(mar nem emlexem kinek koszonhetem a fules rendelest, de megeccer thx. valamelyik nap siman kidobtam a hasznalt papirzsepikkel az eddig hasznalt jabra 75t
)
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #105956 üzenetére
kulon vettem msm-et, kondritin, glukozamint. kulon kulon is rossz izuk van, de egyutt csodalatos.
ha beneztel volna a gyuros topikba, megmondtak volna hogy ezek rossz izuek
csak tejsavofeherjet iszom, abbol meg csak a marathon toffee caramel volt ihatatlan, de soxor izesitetlent veszek, hogy csokkentsem a szukraloz bevitelt.
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #105951 üzenetére
norby_42: lassan, de leesett, hogy maratont futsz! Drukkolok és eszedbe ne jussak, hisz nekem még nincs teljesített 42,2 km-em
De ott lesz Péter? A 6 órát is lazán futó 03:30-on? Kell rá aggatni 20kg terméskövet, hogy együtt izzadjon a többiekkel
elindul szegeny norby a maratonon, aztan eccer csak azt veszi eszre, hogy mar 70km-nel jar pitorrel -
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #105940 üzenetére
eleg durva az idei ev, nekem is mindket gyerek beteg volt (mar amennyire gyerekek
), most asszony kohog iszonyatosan.
nekem most kis torok/fejfajas van, eddig valahogy megusztam a komolyabb dolgokat (pedig engem nagyon ki szoktak utni)
-
tisn
addikt
OFF
fiammal dumalok hetvegen, mondja, hogy ezek az atletikai edzesek miylen lazak (a multkor volt egy iskolai futoversenyen valtoban, es elotte elment 1-2 atletika edzesre gyakorolni), csak bemelegites, nyujtas a nagyobb resz, van 10x200m sprint, ami nehezebb, de tok laza az egesz.
kerdezem tole ki akarsz mennyi tom batyohoz egy par edzesre a lanycsoportba?!
-
tisn
addikt
"megfogadtam, hogy 5kg-ot lefogyok a nyarra. mar csak 8 van vissza"
-
tisn
addikt
válasz
jimpo #105820 üzenetére
koszonom. nem volt ismeros a fodbalpalya azert kerdeztem
mondom este ennek kapcsan asszonynak, hogy szerinte tudnek e a megelheteshez eleg penzt gyujteni egy olyan kozossegi projekttel, hogy magyarorszag osszes fodbalpalyajat lefotozom
kirohogott. asszem keresek uj csajt
-
-
tisn
addikt
latom kaphato mar a bondi 9. ha valaki lat esetleg 8-ast 45-os meretben olcson... nem nagyon talalok sajna
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105715 üzenetére
ez fasza hely lehet
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105700 üzenetére
ninjaaaaa!!!!
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105697 üzenetére
gyorsan egyetek meg, mielott hazaernek a gyerekek es eltunik nyomtalanul
-
tisn
addikt
aboutyoun van vomero 36-ert, rincon 4 35-ert,
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105552 üzenetére
foci utan en sem birok aludni, pentek, hulla vagyok, este 10-re erek haza, forro furdo, es fel 11kor mehetnek aludni, de felelsleges, ejfel elott nem megy.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105531 üzenetére
bar jellemzoen nem minuszban futok, a kesztyu meg azert zavaro nekem, mert beleizzadok es orrot fujni sem birok benne. szoval futas kozben vacakolok vele kb. folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Aláírások a PH!-n
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest