Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CRTs
aktív tag
válasz
HollyBoni #90217 üzenetére
A Comply attól szakad hogy száraz. Ha vizezed akkor csak a tartását veszti el de nem szakad, viszont fel fog puffadni és nem fog zárni csak ha egy számmal nagyobb és tömködöd (elvileg). Én most kevéske kókuszolajat használok meg a normális méretet. Szerintem ki van találva hogy főleg frissen jó meg elveszti azt a bevonatát amit pótolni kéne.
-
-NoVa-
veterán
válasz
HollyBoni #89211 üzenetére
A Comfort (gömb alakú) jobban izolál, az Isolation (hosszúkásabb csőforma) kényelmesebb, általában a Comfortot preferálom, de az EJ07-en most Isolationt használok. A Pro változatokban van egy fülzsírvédő hártya, amiről azt állítják, hogy nem befolyásolja a hangot, és nagyjából stimmel is, elenyésző a hatása a hangra.
-
-NoVa-
veterán
válasz
HollyBoni #89208 üzenetére
A Comply sem örök, a memóriaszivacs öregszik, és pár hónap, vagy extrém esetben 1-2 év alatt ez is cserés lesz. Egyébként minőségi anyag, az egyetlen szivacs, amit megtűrök a fülemben anélkül hogy hosszú távon iritálna.
Egyébként hasznos, szellőzik, szigetel, mivel szellőzik, nincs driver flex a dinamikusaknál, stb, szóval hasznos, megéri az árát, de ha bírod az olcsó szivacsokat, spórolhatsz nyugodtan. Csodát ne várj, marketinges bullshitet annál inkább, simán egyenletesen jó szigetelést kapsz tőle nem olcsón véges élettartammal.
-
törölt tag
válasz
HollyBoni #28741 üzenetére
hát, ennél olcsóbban nem igazán lesz kiegyensúlyozott füles szerintem. az E30 is még elég sok mélyet pakol elvileg. ha tényleg ilyet akarsz, akkor szerintem nem érdemes kicsit kevesebbet kiadni, hogy aztán semmivel ne legyél előrébb, és aztán kezdhess újra nézelődni.
-
-
-
SSlyTR
senior tag
válasz
HollyBoni #28607 üzenetére
Nekem a cx400as sennheiser sohase jött ki a fülemből, pedig a többi fülest csak úgy rugdossa ki a fülem
Margit-szigeten egy kör futást is simán bírt. Bár rövidebb is volt a kábele (70cm +105cm), és azt nagyon megszerettem benne.Egyre jobban kezd megtetszeni ez a maxell, amit felül látok. Tudtok még olyan fülest aminek alapból rövidebb kábele van, és adnak hozzá hosszabbítót? És mondjuk korrekt a minősége?
Azt megvárom, hogy itt felül mi lesz a vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest