- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
válasz
[balu] #73410 üzenetére
A CL1 a legrosszabb RHA füles. Erre az RHA is rádöbbent, és jövőre érkezik a javított (módosított) verziója.
Egy durván magasba húzó cincogás az egész. Nem értem őket. Bármilyen kategóriában értelmetlen ilyen hangot indítani. Nincs az az ember aki csak percekig is képes volna hallgatni.
Ellenben a csomagolás, körítés nagyon tuti a 2 féle prémium fonott kábellel többek között. Kíváncsi leszek az új hangjára. -
Tulku
veterán
válasz
[balu] #73407 üzenetére
Ez nyilván igaz,,,és egyéni preferenciákat sem szeretnék megváltoztatni....de modern zenéken nagyon jól teljesít...én a legrosszabb ár-érték aránnyal nem értek egyet...
Például az új kerámia modell ami jóval 100 ezer forint felett van szerintem sokkal színezettebb, nekem egyenesen idegesítő...
De pl egy széles terű, nagy középtartománnyal rendelkező játékossal akár jól is szólhat....és ilyen az AK100...nyilván erre a kérdésre adott reflexióm ezen alapul... -
OutSider17
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest