- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #62897 üzenetére
Mivel az eredeti is kínai, és ennyiért ment, amíg népszerű volt, így megkockáztatom, hogy eredeti, igen
Sőt, szerintem nem is a driverben van a mágia, az lehet csak egy átlagosabb darab, a ház kialakítása miatt lehet ennek olyan hangja, amilyen.
-
válasz
K1LLMy53Lf #62845 üzenetére
Még az ECCI PR200 mkII-re vagyok kiváncsi, de sehol semmit nem találok róla.
Az első verziót érintőlegesen tesztelte joker koma, de frász tudja, hogy a mk2 miben változott.
A PR400 nekem nagyon magas kiemelt volt sok éve, abból ítélve nem sok jóra számítanék a PR200-tól, de ki tudja... -
válasz
K1LLMy53Lf #62842 üzenetére
Érdekes az a KC06 is, de egyúttal a Fidue A63 is a látószögembe került.
A KC06-re karcos középmagasat írnak pár helyen, a Fidue- meg ronda.
Még akkor várok a vásárlással. -
válasz
K1LLMy53Lf #62837 üzenetére
Tényleg.
Jogos.
Kössz!
Az összefoglalóban mélykiemeltként van feltüntetve, te itt a topikban inkább mélykiemeltként tekintenek rá páran, máshol meg kiegyenlítettnek modják.
Kezdek összezavarodni. -
zümzümm
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #62783 üzenetére
Tudom hogy nem rosszból írtad
Hát ez szuper lenne, találni ilyen kollégát -
zümzümm
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #62781 üzenetére
Muszáj hogy 1-1,5 héten belül megjöjjön, mert ki akarom próbálni a Sansa Sporttal. És ha nem jön be, akkor a Sansa Sportot visszaküldöm és helyette ujra a Gogear Vibe-ot választom.
Ezért fontos hogy hamar meglegyen a füles. -
monti0222w
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #62678 üzenetére
Esetleg Dave kínai füles tesztje.
attiati: Én csak a KZ-ED9-t hallottam, van a családban, a méllyel rendelkező vetőcső hangzásáról tudok mondani saját tapasztalatot, ha érdekel? tipikus V karakter mormogós basszussal, de nem zavaróan, ebben az árban megfelelő közepes tartománnyal,viszonylag részletes, magasai nem tündökölnek, ahhoz inkább a másik vetőcső alkalmas.
-
hszilard666
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #62668 üzenetére
Köszi!
-
attiati
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #62670 üzenetére
köszi, egyébként az mit jelent, hogy egy fülesnek éles, fémes, nyers hangzása van?
(mint állítólag a KZ ED9-nek)lexter00: mit jelent a mocskosul olcsó?
-
monti0222w
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #62663 üzenetére
Pláne, ha P2-ről mentél a P3-ra.
Tulku: Egyelőre elvagyok az E80-al, talán még beújítok egy Tenore-t a változatosság kedvéért. Egyébként a rocknál én is Santana, Kiss, Black Sabbath, Zeppelin, stb.
-
válasz
K1LLMy53Lf #62656 üzenetére
Ha BA-t akarsz próbálni ne ezzel tedd. Csábító, hogy mennyivel olcsóbb most, mint az eredeti ára, de nem is ér annyit. Ennyit igen, de nem sokkal többért vannak lényegesen jobb hangú hibridek (AX35 pl). Na igen egy fülestalálkozó, de az fájni fog neked már látom
-
válasz
K1LLMy53Lf #62649 üzenetére
Nekem volt. Nagy füles és fül felett sem használható a formájából adódóan. A hangja nem rossz, de nem is igazán jó -> nagyon egyénfüggő, hogy bejön-e valakinek. A magasai gyönyörűek, részletesek. A közepe visszafogott, melyek is szépek. Viszont nincs meg az egység a BA és a DD között, a hangja enyhén szétesik.
A 30$-t bőven megéri, de én sokkal inkább vennék 50$-ért egy AX35-ötSzerk: kereshetőség kedvéért: Samsung Level In
-
válasz
Itt PH-n is volt bemutatója, eléggé lehúzták a hangminőségét, bár akkor még 40ezres kategóriában próbálkozott a füles. Szállítással, áfával 10-ből megvolna, annyiért lehet, hogy már jó.
-
vicze
félisten
válasz
Csak azért megjegyzem, hogy US Amazonon 25$, normál ára 30-40$ között van, szóval annyira nem nagy akció azért.
-
smallmer
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #62455 üzenetére
áhh köszönööm
-
Keem1
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #62450 üzenetére
Nem, ezt már más, pénzigényes hobbinál is tanácsolták már
Tisztában vagyok vele, hogy az én "rendszerem" messze nem tökéletes, és ha egyszer összefutnék valami jobbal, akkor nagy bajban lennék. Viszont a büdös nagy igazság, hogy se időm, se pénzem komolyabb cuccra jelenleg, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.
Az anyagiak miatt választottam a P3-at. Az fért bele a keretbe (nem röhög), de akkor már a lehető legjobbat akartam kiaknázni belőle. Sok kicsi sokra megy, nemrég cseréltem le a 12 éves gépem, folyamatban van a lakáshitel, utána felújítás, költözés, ...[befogtam, ígérem!]
-
válasz
K1LLMy53Lf #62413 üzenetére
Nekem pénteken jött meg a KZ ED9, és sajnos én is úgy érzem, hogy ez nagyon gyenge.
Azt nem tudom milyen a doboz hang, de hogy ez nagyon nem tetszik, az biztos.
Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj, mert ezt is itteni és egyéb tesztek ajánlására rendeltem, csak úgy mint a multkori bluetooth fülest is, és az se tetszett.
Vagy nagyon megszoktam már a xears-t, az lehet még a baj. -
monti0222w
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #62407 üzenetére
Leírtam, min hallgatja, azt nem is kérdeztem hogy miket hallgat, milyen stílust, de mindegy is számomra az jött le, hogy az emberek nagy része még mindig a hypolt termékeket válasza. A másik, egy füles, fejes meghallgatásához több időt kell adni, mint pár perc alatt megítélni valamit. Az ED9 pláne ha az árát is nézzük egy nagyon is hallgatható füles az utcára, a tömegközlekedésen, stb. Az otthoni hallgatás, ami már más kérdés, ott inkább lehet a minőségibb zene hallgatásra rá menni, akár füles, akár fejesről legyen szó.
-
Druantia
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #62321 üzenetére
Köszi mindenkinek a sok tanácsot.
Az Xduoo X3-nak utánanéztem, engem meggyőzőtt, szóval a lejátszó kérdése megoldódott.A fülhallgatón meg hiába fogok itthon agyalni, azt tényleg meg kéne hallgatni, a problémám az, hogy az MA750-ről tudom azt, hogy meg lehet hallgatni a bótban, de a többi ajánlott fülest nem tudom hol kipróbálni.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #62265 üzenetére
Sajnos nincs más választásom...
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #62179 üzenetére
A triple-nél ne is állmodj 40%-ról, a dualra is ez egy bődületes kamu.
Decemberi megjelenéskor a gyártótól rendelve 40$ volt, webshopokban és Alin 45-50 között mozgott, januárban ugye kifogtam egy 40$-os akciót. Mikor az USA-ba bevonultak és megkapta a 70$-os árat, nem sokkára mindenhol ennyi lett a dual. Tehát a jelenlegi 37$ egy 3$-os akció semmi több, de leglaább valós.
Na most a triple kínában is 100$ direkben a gyártótól, így 80 alatt szinte sose lesz. -
válasz
K1LLMy53Lf #62175 üzenetére
arra csak kisebb akció van, 89$-ért linkeltem korábban.
-
válasz
K1LLMy53Lf #62151 üzenetére
a Havi B3 Pro1 32Ohm és szerintem egyáltalán nem V
inkább egy döntött L (magas van benne, mély annál kevesebb)
-
mzso
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #62147 üzenetére
Bármilyen füles + festék spray?
-
TheProb
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #62089 üzenetére
Ezaz, futáshoz jók ezek? (A kérdés (#62090) schawo-nak is szól
)
+1: univerzális mind vagy kell nézni valamit? -
Chuck Norris
senior tag
válasz
Rendeltél már ezek közül a sz*rok közül? kipróbálnék én is egy párat.
-
válasz
Pont most akartam megkérdezni a nevét, mert a régit elhagytam
-
Bodz
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #62074 üzenetére
"The new VSD3S is more forward sounding"
Ajajaj, ebből baj lesz... -
Bodz
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #61992 üzenetére
Az posta, nem futár, szóval vagy vagy.
-
bucsher
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #61931 üzenetére
$500. Ügyesen kell venni.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #61904 üzenetére
"A VSD3, illetve VSD3S között szerintem csak a mélyek mennyisége a különbség."
Annyival akkor kiegészítem, hogy értelemszerűen a VSD3-ban több a mély. Szerintem a VSD3 mélyek mennyiségében a P3 és a P2 között lehet. A P2 számomra már élvezhetetlenül sok mélyet adott, a VSD3 azért bőven az elfogadható kategória volt számomra.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #61902 üzenetére
Térben emlékeim szerint többet tud a VSD3(S) a P3-hoz képest. Mélyek mennyiségét tekintve kb. a P3, illetve a VSD3S azonos szinten van, ha jól rémlik.
A VSD3, illetve VSD3S között szerintem csak a mélyek mennyisége a különbség.
-
fcbarca
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #61731 üzenetére
Horváth László, Dunaharaszti (elmondasa szerint redmi note 3hoz jart)
-
jegenye77
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #61443 üzenetére
Igen az az!
Csak az enyémen egy gomb van nem 3 és fekete.
Így elsőre a hangzása nem rossz.Most járatom kicsit. -
Bjørgersson
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #61165 üzenetére
Igazából a hülye Telenor hibája az egész, mert már csak fehér van náluk.
bucsher a miki a mostanin is zavar.
hkari ejha.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, alszok még párat amíg megérkezik a telefon, aztán majd lesz valami valószínűleg nem fehér.
-
alratar
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #61113 üzenetére
Ebayen ~1000FT.
-
kisqp
tag
válasz
K1LLMy53Lf #61109 üzenetére
Úgy érted hét-nyolcszáz? Mert a gearbesten most három darab ezres... :-)
-
darvinya
titán
válasz
K1LLMy53Lf #60924 üzenetére
Jónak válaszolsz.
-
darvinya
titán
válasz
K1LLMy53Lf #60919 üzenetére
Igen, ha jó maga hangkeltő.
Atlantis
Külön nem kapható, de javítható.
-
swoody
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #60812 üzenetére
Nekem furcsa volt, hogy konkrétan nem volt benne basszus (mély), a kábel, ha hozzáért a ruhához vagy bármihez hallottam a hangját, a hozzákapott 3 harang méretei az egyik oldalt sehogyse voltak jók....
Edzéshez használtam és konkrétan, ha kapott egy kis nedvességet a harang folyton kicsúszott a fülemből. -
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #60696 üzenetére
Közben találtam említést róla a fórumban, de nem túl sokat.
Igazából az érdekelne, hogy mennyire kemények, szimpla szilikon haranghoz képest? -
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #60687 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van Sony esetében, különben nem lenne több fülesük is ajánlott. Van ami nem sikerül jól, ez minden gyártóval megesik.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #60618 üzenetére
Dettó, egy HDS1-gyet tesztelnék
-
válasz
K1LLMy53Lf #60611 üzenetére
tőlem aztán persze
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #60594 üzenetére
Nem is tudom elképzelni mit lehet hallani 15 khz fölött...már akkor is annyir avékonyka a hang nekem...aztán tovább is hallok valamit, de az mintha mélyebb lenne, szerintem valami féle zaj lesz az, vagy hordozó frekvencia...nem tudom...az tény, hogy ahogy egyre közeledek a magas tartomány felé úgy halkul a hangerő exponenciálisan...13 után már hangosítani kell hogy meghalljam...
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #60581 üzenetére
Ugye mindenki DAP/teló-ra másolva hallgatja?
Win7+ "csodás" hangarchitektúrája szarrá torzítja.
Telón, XBA-300, híján C10-en hallgatva már a 18-at se hallom. Persze kérdés, hogy a füles, a rendszer, vagy a fülem korlátja.
Ja és szigorúan szinuszos, nem 3szögeset magasabbig hallom 19,3.Még jó hogy párszor leírtam, hogy az ember nem képes hallani 22kHz fölé.
-
Luissimo
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #60581 üzenetére
aki 19 000 hertz felett is hallani véli a hangokat, annak még majdnem jó a füle
-
blueMerle
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #60537 üzenetére
Dehogynem
-
rejtettlampa
tag
válasz
K1LLMy53Lf #59914 üzenetére
Igen, azt nem írtam, hogy magyar eladótól vennék, de semmi gond. Nézegettem én is az árakat, hát mit ne mondjak nem lesz könnyű dolgom, mivel az 5 ezres keret elég szűknek tűnik! Azért még nézelődöm, hátha...
-
rejtettlampa
tag
válasz
K1LLMy53Lf #59906 üzenetére
Jó lenne, csak mindenképp Magyarországon belül vásárolnék a garancia miatt is, meg azért is, hogy ha mégsem felel meg valamiért, akkor vissza tudjam küldeni!
-
traktorgumi
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #59886 üzenetére
Akkor meg jó hogy nem rendeltem meg a monstert
Az a helyzet hogy volt már több fülesem olyan 10 ezer ft környékén és megörültem futás közben a kebelzajtól.
Igaz azok nem voltak fülfelet vezetve.
Ezért gondoltam hogy veszek most rendeset amiben lesz örömöm is -
HardRic
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #59826 üzenetére
Megérteném, de később rendelt cuccaim már megérkeztek. Kivéve ezt ami a legfontosabb.
Meg itt a lényeg a lényeg az, hogy 2 hét után mit keres megint Kínában, nem fogom fel. -
válasz
K1LLMy53Lf #59789 üzenetére
hát majd ha hallom az eredetit, akkor esetleg
eddig minden vsonic hiányzott, ezért is megyek a füles találkozóra. -
assemble
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #59793 üzenetére
Azert ennek a jack-je strapabbnak nez ki, ami az egyik fo hibaja volt az eredetinek.
A nevet nemtom, "NEW VSD3S"-kent hivatkoznak ra a fb oldalon. -
assemble
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #59789 üzenetére
Uj VSD3S?
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #59656 üzenetére
5mm. Milyen tripla illeszték?
Nem tudom, hogy segítene-e bármit, szerintem nem. -
válasz
K1LLMy53Lf #59520 üzenetére
értem köszönöm!
eléggé meggyőzőnek tűnik ez a cucc, szóval lehet elmegyek kipróbálni
-
válasz
K1LLMy53Lf #59515 üzenetére
Köszönöm! Megnézem szerintem
VIszont ez a fülre akasztós megoldás.. ez mennyire zavaró mondjuk egy szemüveges embernek? (mert hogy én az vagyok)
-
válasz
K1LLMy53Lf #59462 üzenetére
a vám nem tétel, az áfa sajnos a gáz
(azt hiszem ilyen 2-4% körül van a vámtétele, de az áfát a szállítási költséggel növelt árra teszi az állambá' teljesen érthető módon, hisz a szállítás is termék)
-
válasz
K1LLMy53Lf #59462 üzenetére
De
-
válasz
K1LLMy53Lf #59453 üzenetére
igen, nehezen hajtható, telefon nem biztos, hogy elég neki....
(#59452) vicze1 [link] ez mind QKZ "márkájú" van közte Moxpad, Astrotec, Beevo, Plextone csak azok közül pár amit felismerek ránézésre. szerintem ki van zárva, hogy önálló márka lenne...
-
válasz
K1LLMy53Lf #59431 üzenetére
csak remélem, hogy jobb lenne
(#59434) kemcso Havi B3 Pro1? vagy melyik VSD árában keresel ajánlhatót? Aminek most nagyon nagy a hype-ja, az a PuroSound IEM500, de mivel a gyártó is észrevette ezt a hype-ot, a korábbi 49.90$ felkúszott szépen 89.90$-re a saját weboldalán meg 109.90$-re amazonon. (most mondjuk újra van a forgalmazó saját ebay boltjában 44.90$-ért, de nem postáznak Európába...)
(#59435) BigBlackDog ez másnak is baja, hogy KZ csak 10 dollárig van
(#59440) vicze1 szerintem nem váltottak QKZ-re, mert azon a néven van más (Awei meg Astrotec is pl) füles is. Az inkább valami matrica cég lehet
amúgy meg szépen gyarapodunk, és viszek egy "meglepetés" fülest is a találkozóra, párom Samsung Galaxy A3-ához kapott gyári fülese ahhoz képest amire számítottam meglepően jó. Ki kell cserélni rajta a szilikon gumit, de nem menthetetlen.
-
válasz
K1LLMy53Lf #59442 üzenetére
A Meelec M6 esetén elég tartós a kábel, hogy egy kínai fülesnél milyen az jó kérdés. 6$ füles esetén sok minden megbocsájtható, vajon milyen lehet a hangja?
-
válasz
K1LLMy53Lf #59436 üzenetére
Arról is azt írta contaxg, hogy minőségi problémák vannak vele...
-
MarioAna
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #59410 üzenetére
Én az ES900M-et $5.88, a Q9-et $5.06-ért vettem, ennyit simán megértek
.
A Q9 főleg, az ES900 nekem nagyon dobozhangú volt a KZ-ED2 (most $6.60) után, de egyébként ennyiért már csak a kiegészítők miatt is megéri. Barátnőm ES Q3-a $4.02 volt, azt sem mondanám rossznak.Nálam a rangsor így nézne ki:
KZ-ED2
Awei Q9
Awei ES-Q3
Awei ES900MA kábeleknél az ES900 lapos gumiszerű cucca nekem nagyon gagyi hatású, a KZ ED-é nagyon príma, a másik kettő meg harisnyázott ugye
.
szerk: jah időrendben, hogy mikor kerültek ennyibe:
ES900 és Q3 - Okt 13
ED2 és Q9 - Ápr 12Szóval még amikor nem nagyon akciósak, akkor sem drágák
. Lassan össze kellene gyűjteni ezeket a 10 USD alatti kínai vackokat, hogy melyik szorongatja meg a "márkás" füleseket minőségben.
szerk 2:
pillanatragasztó gondolom azért kell, mert hajlamos szétesni az illesztéseknél (nekem is szétcsúszott a Q9, de ennyiért még így is ajándék - megragasztod és az életben többet nem jön szét).
-
Dave™
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #59404 üzenetére
aliexpress.com és ott ár szerint sorbarendezed. A Q9 3 dollár, ehhez lehet kell még egy kis pillanatragasztó 4-500 Ft-ért, de megéri
-
XtremLor
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #59401 üzenetére
PIII korul fog megallni, uton van egy nekem is, a kivancsisag nagy ur.
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #59401 üzenetére
Mondtam, hogy fog.
15$-ig simán lemehet.
-
Speeedfire
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #59254 üzenetére
Nem szeretnék kísérletezni. Meg nekem annyira nem is jön be. Ízlések és pofonok.
-
deedee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #59103 üzenetére
thx
az ohm kérdéssel mi a helyzet? meg tudná hajtani rendesen a lejátszó? nem értek ehhez a dologhoz igazán.
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #59095 üzenetére
Azt írják 2/3 rész füles burn-out 1/3 rész agy burn-out...
Hozzászokás...nagyon sokat számít....
Írta egyszer valaki egy hangfal kapcsán, hogy fél éve járatta, már majdnem elkezdte árulni, mikor egyszer bekattant neki vmi a hangjában...ott és akkor szerelmes lett a megszólalásba és ennyi...nekünk is kell idő, bár több kell a fülesnek...
-
z123456789
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #59051 üzenetére
Ah! Jó hogy lehet kapni.
A másik az még annyira nem elérhető, de ha ilyen ára van, akkor nem is érdekel.
Köszi azért. -
z123456789
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #59049 üzenetére
Ez a film volt az amiben láttam. Rögtön az elején, ahogy a tag is írja a kommentben.
OK, visszakeresek. -
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #59000 üzenetére
Szerintem ezt a metodikát már elkövette más is...de a garanciális ügyintézés később többet visz el mint a hőn áhított "bevétel"...nem hiába nincs hazai disztribútora...
-
z123456789
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #58947 üzenetére
Ja, igen, így egy kicsit stresszes, és nem biztos hogy megéri azt a 2-3e Ft-ot.
-
monti0222w
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #58857 üzenetére
Köszi a választ. Az egyik fórum társ alatt kit értesz?
Aliexpres-en ugyanígy jártam keresőbe beírtam, erre nincs találat. -
válasz
K1LLMy53Lf #58831 üzenetére
az első nagyon generic-nek tűnik, és a negyedik memory foam-nak sincs sok értelme, mert nincs a közepén műanyag cső ami vezetné a hangot (szerintem)
az utolsó ígéretes a képek alapjántriple flange van otthon nekem (adták valamihez) de nem mindenen jó.
az EP001-et pl imádom azzal, mert borzasztó kényelmes vele, de a P2-n mondjuk hiába próbálom...ezt kellene még megrendelni:[link] és mondjuk a P3-mon vagy más "kiegyenlítettebb" fülesen kipróbálni.
-
válasz
K1LLMy53Lf #58828 üzenetére
akkor egyeztessünk, mert én is vettem már pár félét, konkrétabban [link]
a kék tövű KZ wide-bore az egész jó, de lehetne puhább (itt nekem még mindig a Sennheiser CX300II-je az etalon) a noname az öntési hibás és az egyik pár szakadt is volt, a szivacs meg ugye most jött meg.
a KZ füleseken található eredeti KZ piros tövűek amúgy meglepően jók, csak olyat még nem találtam.
meg keresem a kint végtelenségig ajnározott JVC 'Spiral Dots' olcsó forrását is.
(jelzem az itthon ajnározott Sony hibridet még nem próbáltam, de lehet azt kellene) -
gyuri.sza
tag
válasz
K1LLMy53Lf #58817 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, igen átalakítót azt én is néztem már, a KZED9-re akkor utánanézek!
-
gyuri.sza
tag
válasz
K1LLMy53Lf #58797 üzenetére
Illetve még ez a típus jött szóba:
JVC HA-FR301-B Xtreme Xplosives -
gyuri.sza
tag
válasz
K1LLMy53Lf #58797 üzenetére
Értem, köszönöm a választ, egyébként okostelefonhoz (Sony Xperia Ray) kellene.
-
válasz
K1LLMy53Lf #58781 üzenetére
+1, mindkét felére
A második részét annyival kiegészíteném, hogy itt elsősorban olyan fülhallgatókat ajánlunk, amik általánosan (az árkategórián belül természetesen) jól szólnak. Az olyan kérések, hogy semmi ne legyen, csak basszus eléggé távol áll a topiktól, így nehéz ajánlani bármit (mindamellett elfogadom, hogy ezt akarja a kérdező)
(#58782) vicze1 gonosz leszek, de lehet drága lesz a kérdezőnek és kevés a basszus
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #58716 üzenetére
Oho, they have an attitude!
Amúgy... Mehet is az ajánlóba nem kell itt gondolkodni, meg meghallgatni.
Azt azért magyarázza már el valaki, hogy hogy a rákban lesz 320Ohm egy füles?
-
darvinya
titán
válasz
K1LLMy53Lf #58716 üzenetére
Sony másolat az MDR E száriából.
-
tomp
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #58697 üzenetére
Próbáltam párat de egyik sem volt jó. A többi meg nem ment rá. Már közel álltam az agyvérzéshez.
Ráerőszakoltam a sony-n használt harangot. 5mp alatt magától kipottyant a fülemből...
Az egyik harangból meg csak 1 volt a csomagban... -
Blitz23
tag
válasz
K1LLMy53Lf #58571 üzenetére
Köszönöm! Egy linket kérek tőletek rendelésre, nem találom sehol. Ezt találtam meg,de nincs mellette a 2 vagy 3. Xiaomi Piston
-
sting2
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #58523 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, az Ediginél pont van is, megyek is érte.
Előtte azért én is beleolvastam a sok "hű meg há-ba"... -
FoLey-v
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #58237 üzenetére
Köszönöm majd utàna érdeklődök.
-
Zsolt1
tag
válasz
K1LLMy53Lf #58036 üzenetére
Nekem sajnos csak ez a kettő van:
Option 1 Cancel this item and refund in full on your Wallet (store credit) for more discount
We will refund you in full and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your item is 1usd = 5 points , 3usd=3*5 points => get 15 points etc).
You can use both your wallet and points to purchase your future products.Option 2 Choose a replacement
Could you please visit our website again and choose suitable replacement(s)?
Please also consider this alternative: If there is any price difference, we will either refund it to you on your wallet or ask you to cover it (if you choose an item more expensive).
Én sajnos nem Paypal-al hanem bankkártyával fizettem, mondjuk ez volt az utolsó ilyen ezek után. Mindenesetre akkor megpróbálom visszautaltatni. Köszi a segítséget! -
válasz
K1LLMy53Lf #58003 üzenetére
Az nem lesz törölve, nem hirdetés. Az viszont igen, ha beírod, hogy "nincs eladó XY fülhallgatója/illesztéke/izéje valakinek?"
Értelmes magyarázat az, hogy ez a szabály. Ha részletesebben érdekel miért született ez a hsz innentől olvasd végig: [link]
-
darvinya
titán
válasz
K1LLMy53Lf #57997 üzenetére
Amit linkeltem max. 15g-os és egyáltalán nem merev a vezetékei.
(#57998) fucsaj
Meg lehet csinál.
De az a vastag olcsó jack, nem egy minőségi és hamar leszakad vékony kábelről. -
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #57918 üzenetére
Azért a Momentum in-ear, ugye Sennheiser, szóval túlárazott ráadásul még a divatfülesek kategóriában is szerepel, ami még jócskán megdobja, arra még rájön az anyag minőség is, amit szerettek volna és lesz egy 10e alatti valamiből egy 30e-s borzalom.
Lassan általános vélemény, hogy a legrosszabb fülesük.
A CX-ek jobban szólnak és még az is túlárazott. -
zabu
tag
válasz
K1LLMy53Lf #57908 üzenetére
A power bank Kinából jön, bár tracking nélkül ha jól emlékszem.
Nincs különleges igényem, nagyon sokatoktól azt olvastam, hogy a Piston az megfelelő. Általános használat, főleg zene. Szóval a Youth edition és a Reddot design között nem látok különbséget. Csak kizárólag a design, ugye? 400 forintos árdifferencia mellett igazából nekem mindegy, a kinézet sem számit, úgysem látom sokszor
Köszi amúgy a segitséget
-
niof
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #57679 üzenetére
Kár, hogy felénk nincs MM... Biztos benéznék én is ilyesféle akciók miatt!
)
-
niof
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #57677 üzenetére
És mi ez?
-
3szli
tag
válasz
K1LLMy53Lf #57670 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségér valószínű ez lesz de a 10-25 napos szállítás miatt húzóm a szám de tényleg tetszik a füles
-
válasz
K1LLMy53Lf #57668 üzenetére
A P2 olcsó változtat többek szerint is kritikán aluli hangot produkál, azért nincs is az ajánlóban.
A Metallics nem egy basshead füles amúgy, a P2-ben sokkal több van(#57667) 3szli a többiek az amazonnál lényegesen olcsóbb és biztosabb forrást fognak mondani a P3 youth-ra.
-
motoflug
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #57658 üzenetére
Érdekes gondolat, még nem csekkoltam kisebbel. Otthon egyébként vannak nagyobbak, amiket korábbi füleseken használtam, de azoknak a belső átmérője valamivel nagyobb, szerintem elhagynám idővel.
-
motoflug
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #57655 üzenetére
Szerinted hol próbálkozzak ezzel a kérdéssel?
Idegesítő,ahogy kiesik az egyik fülemből, ha sétálok.
-
motoflug
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #57652 üzenetére
Ezt ebayről vagy aliról tudnék rendleni hozzá? Olyan kellene, ami nagyobb annál,mint amiket adtak hozzá, de ugye a legnagyobbnak sem tudom a méretét.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest