- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Van köztetek olyan, aki hallotta a xiaomi hybridet es a 1more dual hybridet is?
Milyen különbségek vannak köztük? -
válasz
Lacielvtárs #62424 üzenetére
-
-
válasz
schawo #62415 üzenetére
Xears Revolution Series XR120PRO II
Ugyan az a bajom vele, mint a bluetooth-ossal, hogy nagyon tompa, és magas hiányos.
Legelőször a piston3-al próbálkoztam, és az se tetszett, de most már kezdem belátni, hogy az eddigiekhez képest az volt a legközelebb a xears-hez.
Most még várom a xiaomi hybridet, az az utolsó reménységem. -
válasz
K1LLMy53Lf #62413 üzenetére
Nekem pénteken jött meg a KZ ED9, és sajnos én is úgy érzem, hogy ez nagyon gyenge.
Azt nem tudom milyen a doboz hang, de hogy ez nagyon nem tetszik, az biztos.
Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj, mert ezt is itteni és egyéb tesztek ajánlására rendeltem, csak úgy mint a multkori bluetooth fülest is, és az se tetszett.
Vagy nagyon megszoktam már a xears-t, az lehet még a baj. -
-
-
-
-
válasz
Lacielvtárs #62244 üzenetére
Használd egészséggel!
Majd írd meg Te is ide a véleményed.darvinya:
Köszönöm a segítséged, de lemondtam róla. -
-
-
válasz
darvinya #62235 üzenetére
Napi szintem elég sokat használom a Xears Revolution Series XR120PRO II-t.
Lehet az a baj, hogy nagyon megszoktam ezt, mert ez után a Piston 3 sem tetszett elsőre, de azt úgy ahogy megszoktam már, de hiányzik az a sok csengőbongó hangszer élénk hangja (pl. The Corrs), amit a xears nyújtott. Lehet, hogy ez volt rossz és ez volt túl sok, csak már megszoktam.
Ehhez képest viszont ez a bluetooth füles nagyon kevés, és sokkal halkabb is szerintem.
Nyilván nem egy ár, nem egy kategória, nem is fikázom, mert sportoláshoz tökéletes ez is. -
-
-
-
-
Azt szeretném kérdezni, hogy valóban nem él a 14 napos netes vásárlás utáni elállás fülhallgatóra, vagy csak rosszul tudják a boltban?
Azt mondták higiéniai okok miatt. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest