- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
TheProb #34325 üzenetére
Nézd, ha megteheted, akkor inákbb egyből olyat vegyél, ami jó, nem érdemes ezen az 1-2 ezer forinton spórolni. Sokan esnek abba a hibába, hogy iknább az olcsóbbat választják, akkor nem elégedettek, vesznek egy másik olcsót, hogy hátha az, és így összességében akár többszörösét is kifizetik annak, amiért egy jót kaptak voltan
Én régebben hasonló utat jártam, vettem ilyen 5-10 ezer közti kategóriában több fülest is, mert annál többet egyszerre fájt kiadni rá, de egyik sem volt jó, és amennyit így elköltöttem, abból bőven kijött volna akár a GR06, akár az SE215, amiket végül később meg is vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest