- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
s7evcsenko #63136 üzenetére
Kereső használata megadja a választ.
-
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko #62423 üzenetére
Sajnos ez nem így van.
Mert ahogy elhangolódik a hallásod, elveszíti a további hangokat.
Írtam már le, hogy soha ne hallás után EQ-zunk, mert minden egyes állítással hallásunk torzul.
Ez igaz a fülhallgatókra is.Lacielvtars
Akkura tanács, ha előtte nem volt rendes töltés ciklus beállítása.
Hogy első 2-3 alkalommal, csak fél óra hallgatás után fel kell tölteni maxra, utána már jobban bírja. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
s7evcsenko #62425 üzenetére
az hogy milyen kín keservesen érkezett meg a posta jóvoltából, az megérni egy külön misét is
de nektek van mit köszönnöm -
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko #62420 üzenetére
Nem akarok belevauzni, de ez a füles(amit mindig emlegetsz etalonnak) az rettentően közép kiemelt valódi magas nélkül.
Egyáltalán nem hangkép hű. -
válasz
s7evcsenko #62414 üzenetére
Minden Xearsed van?
És mi a gond a KZ-vel?
-
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko #62309 üzenetére
Szerinted 1mm-es eltérés pont annál a jack dugónál…
-
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko #62304 üzenetére
1. Szerinted
2. Nem optikai csalódás
3. Aljzat és aljzat is különbség van -
19_OsY_81
aktív tag
válasz
s7evcsenko #62287 üzenetére
Referencia zenékkel tesztelem, így biztos nem... :-)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
s7evcsenko #62245 üzenetére
Rendben, természetesen be fogok számolni a tapasztalataimról
Meg ugyis jövök kérdezni ha lesz mit
En Bizakodó vagyok, remenykedem hogy eqval majd ha kell, tudom korrigálni a hangját -
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko #62239 üzenetére
Nem tudom nálatok mi van, de most hallgatva csak a érces magas ami nem tudja tökéletesen.
Amit nem is bánok, mert az eleve rontja a hallást és színezi cintányérokat/éneket.
Amit viszont észrevettem, hogy van egy lyuk a testen, és ha az nem jó beillesztés következménye képpen nem fedődik el a basszus megáll 200Hz környékén.
Ha fedve van a tér megjön és 50Hz-ig lemegy, viszont ekkor hangosan halláskárosodás tud okozni a nagy nyomás.Teszt alanyok:
Obituary, WatchMyDying, Slayer, Björk, BeastieBoys,Nirvana, RoniSize -
Luissimo
veterán
válasz
s7evcsenko #62239 üzenetére
ez amit irsz teljesen természetes...
Az Xears fülesnek sookal jobb a tere és a felbontása, mint a Bluetoothnak, de ez nem is lep meg, mert a két rendszernek sosem lesz egyforma hangképe.
a blututi sosem fog ugy csilingelni, a Cors az nagyon jó kis példa erre, de elég ha meghallgatsz egy DreamTheatert vagy Jethro Thull-t.
Vagy a magyarok közüllegyen a Quimby.Sporthoz, futáshoz, bringázáshoz stbhez megfelel az a plusz kényelme a kütyünek, hogy nem kell a vezetékekhez alkalmazkodnod állandóan
-
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko #62237 üzenetére
Azt tudod, hogy 2 helyen lehet állítani hangerőt.
Küldő készülék és magán a BT-n.
Csengőbongó hang az tompa mély-középre jellemző. -
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko #62231 üzenetére
Nem.lenne kényelmetlen, mert vetőcső állítható.
Akkor tűnik el a magas, mikor szilikon benyomodik vetőcső elé.
A másik gond, hogy maga nyers hanganyag kerül továbbitásra, ami ilyenkor jön ki rossz minősége.
Nem minden készülék tudja formálni küldés előtt.Pl: a Sony HBH800 ehhez képest magas hiányos.
-
ilyennincs
tag
válasz
s7evcsenko #62231 üzenetére
Sziasztok,
Sportoláshoz keresek fülest.
Volt MEElectronics M6, szerettem, jól bírta, a kutya szétrágta, vettem helyette Piston 3-at, kicsit jobban tetszik a hangja, viszont fél év után megadta magát.
Van valami Piston 3-hoz hasonló, csak strapabíróbb füles hasonló áron, mint ezek? -
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko #62228 üzenetére
Ott valami nem stimmel.
Biztosan jól áll hallójáratban? -
fericske
addikt
válasz
s7evcsenko #61945 üzenetére
Igazat mondanak a boltban.
Azt a 14 napot furcsállom, mert tudtommal az online vásárlás 30 napos elállási joggal van nemzetközileg meghatározva. Habár ha külföldre nem forgalmaz, akkor nem furcsállom. -
törölt tag
válasz
s7evcsenko #61884 üzenetére
Szerintem ő a 1more hibridre gondolt, nem a Pistonra
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest