Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
válasz
rejtettlampa #70307 üzenetére
Az a bolt amit linkeltem, a global rockspace store.
-
darvinya
titán
válasz
rejtettlampa #70302 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy hallgatsz zenét, hanem 10 év múlva is szeretnél hallani.
Már buszozás közbeni hangos zenehallgatás, hogy elnyomja a buszzajt nagyon sokat árt.Nem kell sokat költeni, inkább olyan típust kell keresni aminek jobb a szigetelés.
-
Frawly
veterán
válasz
rejtettlampa #70298 üzenetére
Sok in-ear füles egész jól kizárja a külső zajokat, főleg, ha nagyobb az illeszték és jól zárja a hallójáratot.
-
darvinya
titán
válasz
rejtettlampa #70298 üzenetére
Amondó vagyok, ha ekkora a zaj, inkább olyan eszközt keres ami alapból „nagyon” sokat csillapít a zajon.
Különben 10 év múlva nem fülhallgató lesz a problémád, hanem hallókészülék. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
rejtettlampa #70296 üzenetére
én csak azt nem értem, hogyha ennyit áldozol telóra és zenét szeretnél hallgatni, miért spórolsz a fülesen ennyire? ez ugyanaz, mint amikor valaki a 3-400k-s pc-jébe belerakja a 6-700w-os 10k-s tápot, aztán csodálkozik, hogyha véletlenül elszáll és viszi a fél gépet.
Természetesen nem az én dolgom, csak sosem értem az ilyen embereket. -
válasz
rejtettlampa #70290 üzenetére
ahogy Kemcso írja, tied a döntés
amit én linkeltem helyet az megbízható, és olcsó
a posta általában 20 nap körül alakul -
válasz
rejtettlampa #70290 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy megéri-e a dupla árat a 1/2 év garancia (ami a kábelszakadásra többnyire nem szokott vonatkozni és ez szokott a legtöbbször előfordulni) meg a gyorsabb szállítás
-
válasz
rejtettlampa #70285 üzenetére
a Zircon az árához képest kifejezetten jó füles.
meleg, mély súlyos hangzása van, a részletek a közepéből hiányozhatnak, de cnc maró mellett nyilván nem fog feltűnni
a V10-ben lévő ESS Sabre DAC eleve egy kicsit hidegebb hangzású, nem lesz neki baj a Zircon, más kérdés, hogy nem fogod megtudni mit is tud a telefon, nem a Zircon fogja csúcsra járatni a rendszeredet
ja, és meg kell barátkozni a kis arany csicsával rajta.
de a kidolgozás remek, a felhasznált anyagminőség ennyiért kb a csodával határos. -
s4tch
veterán
válasz
rejtettlampa #70279 üzenetére
Elektronikus zenékhez jó a Zircon. Én sok metált hallgatok, ahhoz nem elég gyors alul, de amit te írtál, arra árához képest kiváló lehet, ha tényleg szereted a mélykiemelt hangzást. Ha Gyöngyös felé jársz, meg tudom mutatni.
Ja, nekem szivacs illesztékkel szigetel megfelelően.
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #70272 üzenetére
A Yamaha és RHA az itthon is kapható, és (főleg utóbbit) a garancia miatt érdemes is itthon venni. A kínai füleseket lehet érdemes Kínából rendelni, mert ott olcsóbbak általában lényegesen.
kk831228: Elsősorban az összefoglalóban levők ajánlottak, például a GR07 (akár a BE változata), hangzásban nekem ez a vonal a kedvencem, meg talán még a Hifiman-féle Re400, csak ott az építési minőség nagyon gyenge volt régebben, hullottak szét maguktól szegények. Meg ott van ugye az itthon is kapható Sm E80, vagy Ostry KC06(A)...
-
válasz
rejtettlampa #70268 üzenetére
mivel amit Sheratan mondott (EPH100 és MA750) mindkettő 30-35 ezer forint ami egyben azt is jelenti, hogy a telefonod még azokat is erőlködés nélkül kihajtja, én ezért gondolom mondok egy-két alternatívát Kínából:
- Bosshifi B3 (unalmas, mert mindig ezt javaslom, de ez a személyes kedvencem)
- Havi B3 Bass Edition nem lesz benne annyi mély, mint az előzőben, de hatalmas a színpada, meleg a hangképe, órákig lehet hallgatniha basszus kell, és az 5-6 ezer tényleg kőbe van vésve, akkor
- Rock Zircon ennél nincs jobb basshead-eknek.Az olcsó hibridek nagy része vagy túlárazott vacak (KZ-k) vagy erősen V hangképű félsiker (Blitzwolf ES1, Xiaomi Hybrid Pro HD) azok közül is válogathatsz, hiszen mindben lesz mély bőven. Az irodában én is egy Blitzwolf-ot hallgatok amúgy, laptopról elmegy. (igazából annyira, hogy lecseréltem a korábbi Bowers & Wilkins fülesemet erre, azt kár elpazarolni irodába
)
És persze ha találsz, akkor egy LZ A2 amit máig sajnálok, hogy eladtam.
Ha feladnál kicsit a basszusból, akkor a Bodz által is megvett PMV A-01 bár itt meg kell említeni, hogy a házon van egy nyílás, ami a ventillációért felel, és bizonyos behelyezésnél a fülkagylód eltakarhatja ami rossz hatással van a basszusra... illetve ez felül elvezetett kábeles.
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #70266 üzenetére
Egy Yamaha EPH100-ig vagy RHA MA750-ig simán elmehetsz, ezekben mind van elég basszus.
kk831228: Szerintem a VSD3 erőssége pont a hangzás (és kényelem), szóval a nála olcsóbb kínaiak közt nem biztos, hog lesz olyan, ami jobb lenne.
-
válasz
rejtettlampa #70266 üzenetére
hát a kérdés: hajlandó vagy Kínából rendelni, vagy hazai kell?
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #70264 üzenetére
Ilyen árkategóriában tök mindegy, hogy mp3 vagy flac, főleg út közben. Esetleg egy Piston Hybrid, abban jó sok mély van. De úgy általában ehhez a telefonhoz azért érdemesebb valami normális fülest szerezni.
peestike: Egy ideje már nem láttam senkit ilyet rendelni. Az a helyzet, hogy az olcsó kínai kategóriában gombamód megszaporodtak a fülesek, és nem igazán látszik, hogy a Bw bármilyen előnnyel bírna. Nekem őszintén a régebbi füleseik sem voltak meggyőzőek, némelyik inkább kifejezetten gyengére sikerült (M4 és M5 például).
-
rejtettlampa
tag
válasz
rejtettlampa #59921 üzenetére
Na, bejártam ma a várost és végül vettem egy Samsung HS130 fülest. 3000Ft volt. Igaz nem nagy szám, de rendesen vezérli a telefonomat, hangja sem rosszabb, mint a telóm gyári fülese, sőt inkább jobb! Elég hangos, nem torzít, bár a mély lehetne dinamikusabb. De ennyiért nem várok mást tőle. Igazából munkahelyen fogom használni, egy gyár üzemben, oda nem akartam sokat költeni rá! Majd ha egyszer olyan helyen járok, akkor kipróbálok minőségibb füleseket is és talán beruházok egy jobbra is, de most ez elég!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
rejtettlampa #59908 üzenetére
Alapvetően nem írtad, hogy csak mo-i beszerzés játszik, emiatt azt feltételeztem, hogy ez nem szempont
Azért mertem ajánlani, mert gondolom márkán belül nem lesz gond a vezérléssel.
Egyébként mo-on beszerzhető a füles, persze nem 5k-ig, de a P3-mal is hasonló a helyzet
Nem is tudom, hogy van-e mikrofonos füles 5k-ig itthoni beszerzéssel, ami vállalható hangzással rendelkezik és itt bárki is ismeri -
törölt tag
válasz
rejtettlampa #59908 üzenetére
Nagyjából a Piston van ennyiért, de ha midnenképpen otthon akarod megvenni, akkor nem fog beleférni a keretbe. Amúgy a P8-on elvileg felprogramozhatók a headset gombjai a gyári beállítások közt.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
rejtettlampa #59903 üzenetére
Huawei saját fülese esetleg? (elméletileg egész jó a hangázsa külföldi fórum alapján, nem tudom itt van-e valakinek tapasztalata vele
)
-
válasz
rejtettlampa #59903 üzenetére
Az összefoglalóban nem találtál?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest