- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
AMD Power #16824 üzenetére
Azért kellett a szerencse is.
Egyszer odacsapta, de ki tudott jönni. Ennek köszönhetően eltolódott a következő kiállás,és így pont jó időben jött ki ahhoz hogy a száradó pályának megfelelő gumit kapja. Jól ment, de a szerencse is mellette volt (ami kell ebben a sportban). -
copin
őstag
válasz
AMD Power #16000 üzenetére
Schumi ellen? Amikor sorozatban nem tudott a finn csapattársa elindulni a rajtnál, akkor elég esélytelennek tartottam DC bajnoki címét (nála is bedöglött az Ilmor). Amikor Räikkönen 2x is vb lehetett volna szintén a megbízhatóság mondott csődöt. Az a poén, hogy amikor a Ferrarihoz ment, akkor a mclarennél valami olyasmit regéltek, hogy sorozatban fog tönkre menni alatta a gép a stílusa miatt. És voilà: ’07 világbajnoka a Ferrari és Kimi.
Kíváncsi lennék mikor telik be a pohár és kezdenek tisztogatásba, mivel ebben az évezredben még semmit nem nyert a merci.JJános:
-
iguana
őstag
válasz
AMD Power #15632 üzenetére
nyilván.
én sajnálom szegény állatot, és a pilótát is.
a büntetést meg fogják kapni.ellenben olyan pálya, rendezés nincs a világon, ami minden külső negatív, vagy veszélyeztető behatást ki tudna szűrni. ha így lenne, egy kupolában lenne megrendezve az összes verseny.
ilyen nincs, és ma nem létezik. -
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #15429 üzenetére
A magyar 'ujsagirok' meg ossze-vissza ferditenek/forditanak. Egy ujabb rosszindulatu cikk hazugsagokkal a lejaratasa vegett megirva.
Ezt nyilatkozta a GPDA dologgal kapcsolatban.
Nem igaz, hogy megkertek, hogy adomanyozzon (a GPDA-nak nincs is ra szuksege, nem igy mukodik).
-
7Heads Drago
veterán
válasz
AMD Power #15425 üzenetére
Akkor te már öreg F1 drukker vagy.
Még a Mclarernes időszakból? Vagy csak utána kedvelted meg? Szerintem már kiégett mint a százas izzó. De ez csak vélemény, nem szent írás.
Rick4: Az én képemen látszik a Ferrari Motor-Home. Csak fókuszálj.
A tied véletlenül az arab félszigetett mutogatja a műholdas képen. -
D@ni88
addikt
válasz
AMD Power #15404 üzenetére
Nem fog
sztem
Ahhoz el kéne játszania a 2 ferrari kocsival is
remélem első kanyarnál megmutatja Kimi ki az úramúgy meg Kiminek van esélye nyerni, ha valamelyik meki megelőzi Massát
akkor nem tud ellógni Massza és a meki meg valamennyivel lassabb szval tartani tudják. Valamennyi benyát spórolnak mögöttük, aztán az nyer aki tovább marad
-
soulcube
aktív tag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power #14374 üzenetére
"Előzz meg rendesen, vagy ne dugd oda orrod!"
hát ez kajak egy vadparaszt. értem én hogy holttér meg minden, de az a többi pilótának is van, és előzni nem csak dávid szokott a futamokon.
remélem ezen a hétvégén is lesz majd valaki aki kiteszi, aztán csak leesik annak a marha agyának hogy el kellene engedni a kedves versenyzőt, ha már betette magát a belső ívreúgy látszik Alonso visszavett, de Dávid nagyon rágyúrt az arcára
-
Oliverda
titán
-
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power #13648 üzenetére
Szvsz Button se ártatlan. Olyan sebbességgel tette be Coulthard mellé a Hondát, hogy ha DC nem kanyarodik akkor is oldalbatrafálja. Messze nem tudott volna bekanyarodni...
Amúgy DC meg rá is húzott.Webber meg stabilan gyorsabb mint Trulli, aki gondolom kemény gumin lehet. Webbernek meg egy utolsó rövid kemény gumis etapja lesz.
Remélem pár pontot meg fog csípni.Haminél mondjuk várható volt, hogy megtankolták...
Kommentárok hozzák a formát. Mennyire lehet Kubica? (direkt mutattak egy ábrát is, hol tart a pályán, csak figyelni kéne
)
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest