- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #8272 üzenetére
ez akkor már a jövő évi autója? nem tudom minek örül, lehet hogy a többiek elhúznak a fejlesztéssel, mint ahogy az eddig is volt...ja, hogy tavaly épp volt más papírjaiból lehetőség építkezni, az csak egy dolog...mikor alonso elment a rönyótól, fizicsella is azt nyilatkozta, hogy jövőre a VB címért száll harcba...és pár hónapra rá mindenki lelépte a fejlesztésekkel a rönyót..
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8264 üzenetére
Én nem vagyok elfogult, próbálok tényszerű maradni. Nem fikáztam, és nem fikázom Hamiltont, csak a véleményem írtam le (mint, ahogy sokan mások). Szerintem nem nagyon van olyan ember a fórumon, aki ne szeretne legalább fele annyira jól vezetni, mint bármelyik F1 pilóta, csak mindenkinek más a favorit, és más, akire orrol valami miatt.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8260 üzenetére
Konyvet is gondolom csak azert ir, mert nincs mit csinaljon... Azt elfogadod, hogy elfogult vagy Hamiltonnal szemben?
mod: Teged nem zavar ez a kepmutatas amit folytat? Ja, te nem latod, oke, elnezest, rosszul latjuk.
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8260 üzenetére
Kamu hír volt, de azért napokig vizsgálták
Az meg, hogy lelép angliából nem gáz, csak az, hogy előtte egy héttel még mindent tagad
Arra akartam rávilágítani, hogy erősen megváltozott az emberke a szezon kezdete óta. -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8247 üzenetére
Szerintem nem azzal van gond hogy most milyen, hanem az hogy milyennek mutatta magát év elején. Valóban nem tiszteletlen a nyilatkozatokban, nem a hangnemmel hanem a tartalommal van baj (szerintem).Egy másik ilyen pilóta is van a mezőnyben Alonso. Igaz ő keményen végigjárta a szamárlétrát de ennek ellenére amikor ilyeneket nyilatkozott az 1. vb címe után ugyanúgy megkapta kritikákat, azt nem tudom milyen képet mutatott magáról a vb címe előtti korszakban, de annyira szerényet nemhiszem mint amit Hamilton próbált. Ő hozzá képest pedig Hamilton rögtön a jóba ült és már most nyilatkozik olyat ami miatt szemöldök királyt lenézték (ő spec Sennához hasonlította magát, de már volt mögötte teljesítmény, talán a 2. vb is!).
Na most Alonso is sokaknál kiveri a biztosítékot(nálam is kiverte, de ettől függetlenül Rosberg és Ő a kedvencem), így akinek a kedvenc versenyzője hasonlóan megosztja a véleményeket annak nyelnie kell... -
george11
addikt
válasz
hunnylander #8233 üzenetére
Én ilyet Sumitól, Alonsotól, Hilltől, Raikönnentől, Manselltől nem hallottam első évada után.
Biztos, hogy egy nagyon gyors, és stabil pilóta, de még nem kéne egy lapon emlegetnie magát azokkal, akik tényleg letettek valamit az asztalra (pályán, és pályán kívül is).
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy megbízhatatlan autóban hogyan változna meg a mentalitása egy szezon alatt. Most beleült a tutiba(tudom-tudom oda el is kell jutni, ami már eleve nem kispályás dolog), és minden összejött neki, de nem kéne arra mérget vennie, hogy az alatta lévő autó mindig VB esélyes lesz.
A tiszeltettel beszél dologról meg megvan a véleményem, mert ahogy a ringen a csapatfőnökével beszélt az
Másik apróság, hogy az év elején azt szajkózta állandóan, hogy ő ilyen, és nem fog megváltozni, és rá nem hat ez a felhajtás, meg sztárolás, meg a pénz.
Ehhez képes lelépett angliából az adók miatt(is), holott egy héttel előtte még egyértelműen tagadta, hogy a költözésnek bármi köze lenne az anyagiakhoz.
/ magánvélemény: annyi pénze van már, hogy az életben nem kéne dolgoznia, akkor miért viszi el a pénzét egy másik országba? Rá van szorulva? Ha eddig angol volt, akkor ezentúl miért nem marad az? /Ui.: ez magánvélemény volt, és nem szeretnék 8 oldalon keresztül vitázni róla
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8229 üzenetére
.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8229 üzenetére
Fenomenális pilóta volt
na ebben téved még mindig az!!
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8239 üzenetére
na ne legyél már ennyire sértődött meg demagóg
arca van és kész, ezen nincsen mit vitázni, az elején feltűnő volt már a túlzott folyamatos szerénykedése, hogy ő csak ez meg az, hogy ő neki itt minden furcsa és hogy ő egy kisgyerek és hogy ez a felhajtás körülötte, hogy mindjárt csomagol...
uuuugggyyyyaaaannnnmáááááárrrrrr, ki vette be ezt a maszlagot?
ok, te.
már szezon alatt is megmutatta, hogy ugyanolyan kis sunyi mint pajesz, csak neki osztottak jobb lapot a csapatban, ennyi és ezt is lehetett látni. -
Vigneau
félisten
válasz
hunnylander #8235 üzenetére
Hogy miért is? Mert az a véleményem, elszaladt vele a ló és már nincs meg a szerénysége, pedig az nagy erény - és ez tetszett benne az elején. Hiába nagy tehetség, azért még oda kellene figyelnie az idősebbekre is. Nálam nem nyerő, ha nem tisztelik az idősebbeket, tapasztaltabbakat.
Ha ez megnyugtat, MS-t sem kedveltem anno - ettől függetlenül elismerem a képességeit. Mellesleg elég jó emberismerettel rendelkezem az eddigi tapasztalataim alapján. Tény, Alonso sem szent, de sebaj. A kezdetekkor még szimpatikus volt LH, de már messze nem az... Pont. -
Integra
titán
válasz
hunnylander #8230 üzenetére
egy szemellenzős csokigyerek fant tisztelhetünk személyedben akit alaposan megvezetett a meklárenes ártatlan szerénykedős kommunikáció?
hehe -
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #8218 üzenetére
vágott két kanyart
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8218 üzenetére
Remélem keepviden még gyorsan le tudom húzni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8213 üzenetére
A BBC szépen eltakarította az összes videot...
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8173 üzenetére
csak aztán nehogy brawn mellett kössön ki "véletlen" 2009-ben
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #8171 üzenetére
Természetesen a Honda egyből reagált, hogy nem eszik azt olyan forrón.
Na persze...[link]
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #8171 üzenetére
szegény honda és szegény button
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8153 üzenetére
Te meg mégokosabb vagy!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8150 üzenetére
"Éppezért nem is szeretné magát összemérni Hamilton-nal, mert főként csak veszteni valója van"
Hányszor írjam le, hogy Schumacher visszavonult. És nem azért nem jön vissza, mert valakitől is berosálna. És miért pont Hamiltontól "félne" (LOL)?
"Ki linkelgeti be a tesztelős híreit, videóit olyan örömittasan? Hányan leírták már, hogy 'de jó lenne ha még visszatérne', 'még nem felejtett el vezetni', 'a kondija a régi', 'nincs berozsdásodva', 'olyan ez mint a biciklizés'?"
És ez szerinted azt jelenti, hogy akár gondolat szintjén is felmerült Schumiban a visszatérés?
De szerintem kattanjunk le a témáról, mert nem sok értelme van erről dumálni...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8148 üzenetére
Schumacher több, mint 1 éve visszavonult. Nem értem, mi alapján vízionálsz ilyen okosságokat...
A nagy Hamilton bálványozásban teljesen elszakadtál a realitásoktól. A kis kedvencednek még nagyon sokat le kell tennie az asztalra ahhoz, hogy egy lapon említhessük Schumacherrel. De én drukkolok neki
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8133 üzenetére
"(M.) Schumacher-t is szívesen fogadná a McLaren, de szerintem ő már berezelne egy ilyen kihívástól"
Ezt kifejtenéd?
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8140 üzenetére
Ami 1 évre fogadná be az a force india meg super aguri kategória gondolom. Valószínű ahhoz meg nincs kedve a spanyolnak, mivel minardiban kezdte az ipart.
-
Ricardo
titán
válasz
hunnylander #8140 üzenetére
Egyik csapat sem akar ugródeszka lenni.
-
lsc
nagyúr
válasz
hunnylander #8138 üzenetére
Hali
Ajánlom az AMD Power által linkelt cikket . -
Ricardo
titán
válasz
hunnylander #8133 üzenetére
M. Schuminak élete végéig helye van a ferrarinál valamilyen formában. Miért is menne máshova
Hamilton egy házon belül "kitenyésztett" na jó kinevelt pilóta. Senki nem megy mellé jó szájízzel. -
george11
addikt
válasz
hunnylander #8126 üzenetére
Akkor vagy én értek félre valamit, vagy Te
"Néhány nagyvállalat mérhetetlenül nagy összegeket költ az olyan apróságok finomítására, mint a vízpumpa, a kipufogó, és azok az elemek, melyek a motort veszik körbe, és engedélyezett azok fejlesztése. Átnéztük a dolgot, és arra jutottunk, csak úgy tudjuk ezt megállítani, ha minden motorfejlesztést betiltunk a Forma-1-ben. Be kellett fagyasztanunk a motor, és az azokhoz tartozó elemek fejlesztését, és mindezt hosszú távra, hogy egyik csapat se költsön új részlegek felállítására, melyek már a jövő egységein dolgoznának."
Ebből nekem az jön le, hogy az ég világon semmit sem variálhatnak a motorokkal.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8126 üzenetére
Hehe, akkor ez a kis csapatoknak jo, foleg ha megspekelik egy kis kemkedessel is
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #8113 üzenetére
Én azzal az esettel úgy vagyok, hogy valamelyest Hami is nagyot fékezett ahhoz mérten, hogy közel voltak hozzá. De Nem lett volna igazából gond ha Vettel is le tudta volna reagálni a dolgot. Még fiatal, nem figyelt, Hami még fiatal, nem gondolta, hogy ezzel ezt okozhatja szvsz.
Szegény Webber azóta is sajnálom, hogy a folyamatos kiesések mellett itt felállhatott volna dobogóra és ez egy ilyen szerencsétlen helyzet miatt elszállt. De hiába Webberről beszélünk/beszélek, az ő szerencséjét meg ismerjük... -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8110 üzenetére
Azt a smileyt magadra is rakhatnád már, másik oldalról meg 5x ennyi nyilatkozatot lehetne összeszedni...Főleg hogy a pilóták nagy része is ellene foglalt állást. Az érintett is panszkodott hogy kellemetlen volt a meghallgatása. Aztán még jössz az objektivitással..áucs.
Ralf szerintem jó lenne Hami mellé, ő már mutatott olyat idényeket ami alapján el tudja végezni azt a munkát. Rózsa meg nem.
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #8104 üzenetére
És ugye ha egy városi buszon kétpercenként felkenődik az utazóközönésg a szélvédőre, neked elég válasz, hogy meg kell néha állni...
-
OTee
aktív tag
válasz
hunnylander #8104 üzenetére
1 igazi szakember véleménye!
Ő is így csinálta! (volna, ha valaha az élen lett volna...)
Mindenesetre téged igazol, ezért linkelhető.
Legalább olyan egyirányú a szemüveged mint Motioné.
SZVSZPeace!
OTee
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8083 üzenetére
Valakinek megmutatott pár képet, nem csak mondotta. De az sem igaz hogy egy kategóriának látszana a 2 eset, valóban egyre súlyosabb ez a Reanult ügy. Az lenne a poén ha a Reanult kezdené most azt el mint Mclaren és jönne a 3. csaló....aztán a 4....aztán 11-nél állnánk meg.
A döntés meg mind1 mi lesz, ha nem annyira súlyos akkor FIA bukik meg és mondhatják a Mclaren fanok hogy elvette a vb-t az FIA tőlük, ha súlyos bünti pápá Reanult...egyik sem jó. -
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #8080 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy a Mekinél is kiderült, hogy nem csak 1 ember tudott a dologról?
Plusz még a pilóták is ferrari beállításokról beszélgettek.
Vagy én vagyok rosszul informált?Tényleg most jövőre akkor a hondából lesz Ferrari vajon?
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8071 üzenetére
Ez LOL, hogy pont 780. Ferrari-Mclaren témában is ez volt a bűvös szám
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8073 üzenetére
Hat, ha ennyire akarod, akkor adjak a Ferrarinak, egye fene. Vagy semleges megoldaskent az India Force-nak
Vagy mittomen mi a neve...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8071 üzenetére
Nem, a Renaulttol el lehet venni a bajnoki cimet, ennyi. Meg 100 millas birsag. Semmi tobb. Tudod, mar van precedens
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8061 üzenetére
kár h a Ferrari ügyvezető igazgatója Jean Todt és ö rühelli Alonsot illetve Montezemolo maga hosszabitotta meg Massa kontraktusát akkor Kimi helyére jönne? szal nem barátkozok semmivel.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8043 üzenetére
Alonso Lesz ő még a Ferrari-nál is, csak idő kérdése.
nem értem miért jössz ezzel állandoan mikor semmi alapja nincs
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #8052 üzenetére
Na igen, még egy Yamamoto/Alex Yoong/Nissany szinthez is legalább kisgyerekként el kéne kezdeni az autóversenyzés valamely formáját, a legtöbb embernekl még ez is elérhetetlen.
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8043 üzenetére
nem kell nekünk hisztis hülyegyerek aki még nem tanult meg viselkedni, legyen akármilyen jó pilóta is...
-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander #8036 üzenetére
Persze + Schumachert.
-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander #8027 üzenetére
A német belharc jó lenne, de Ross tette megbocsájthatatlan. Vesszen az áruló.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #8002 üzenetére
Hát igen eddig versenyen nem igazán jött ki a lépés... [link]
Azt hiszem Kovalainen lesz ebből, esetleg Sutil, de neki szerződése van 2008-ra a Force Indiával (vagy jelentenek a szerződések még valamit manapság)
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7999 üzenetére
hö
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7990 üzenetére
a mclaren sem narancssárga lett végülis..
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #7922 üzenetére
Abból is lesz még balhé...
-
Sirpi
senior tag
válasz
hunnylander #7922 üzenetére
Szerintem ki kéne számolni, hogy ha az összes Renault-eredményt úgy törlik, hogy a hátrébb lévő pilótákat előrehozzák, akkor is Kimi marad-e a világbajnok. Mert ha esetleg nem, akkor még aggódhatunk
Szerk.: nehogy azt higgyétek, hogy komolyan gondolom. Kiminél van a legtutibb helyen a cím
-
Thrawn
félisten
válasz
hunnylander #7900 üzenetére
Én egy földön fetrengős smiley-t tettem volna be, de féltem hogy megköveznek
-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander #7890 üzenetére
Meri vagy nem meri...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #7881 üzenetére
Ha az egyikről bebizonyosodott, hogy sáros, akkor kenjük össze a többi csapatot is ugye? Ezzel a "minden csapat lop, csal, hazudik" állásponttal magatokban szépen felmentitek a McLarent és el is van intézve
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #7877 üzenetére
Ezt ikább nem kommentálnám
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #7876 üzenetére
Nem profitáltak. Ennek ellenkezője nem nyert bizonyítást.
de ennek az ellenkezöje sem
Hamilton is szolgáltatott információt, mégha az is volt benne, hogy nem tud semmit. Ő is kapott védettséget.
amit nem érdemel meg
De nem kellene elítélni többszáz becsületes alkalmazottat, egy tévelygése miatt.
egyetértek sztem a hungaroringi pontokat leszámítva visszakaphatná a McLM a pontokat persze a 100millás bünti érvényben maradása mellett
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #7870 üzenetére
1. De nem profitáltak, plusz védettséget kaptak az információszolgáltatásért.
honnan veszed h nem profitáltak? alonso szolgáltatott infot csak neki jár védettség
2. A Ferrari alkalmazott sem volt felhatalmazva arra, hogy McLaren alkalmazottat kompromittáljon.
McLM alkalmazott sem volt felhatalmazva arra h kompromitálhatóvá váljon
3. Tiszta verseny? Na az nem volt, Interlagosban sem.
a benzin hőmérsékletre gondolsz? ha igen akkor az ne is zavarjon h nem ott mérték azok az amatőr bírák ahol kellett volna vis sztem nem is szabálytalankodott a bmw, williams
Érdekes h csak a Ferrari és McLM ügyvédjei nyilatkoztak a két (állitolag) szabálytalankodott csapat ügyvédjei meg sem jelentek?
-
sh4d0w
félisten
válasz
El vagy tévedve, fórumtárs.
1. Az, hogy nem profitáltak, durván meredek kijelentés. Nem tudhatod, hogy a Ferrari-adatokat látva a versenymérnököknek milyen új ötleteik támadtak az autók beállításait illetően. Ezenkívül van néhány érdekes e-mail is, amit bizonyítékként használtak a WSMC-nél.
2. Ez említésre sem méltó marhaság.
3. Elmondhatnád, Interlagosban mi különleges történt...
A végéhez pedig: én nem vagyok Ferrari-drukker, egészen tavalyig McLaren- és Raikönnen-drukker voltam, utóbbi még ma is, de a kémügy kirobbanásáig is odafigyeltem az Ezüst Nyilakra, tehát a mondatot értelmetlenné vált, még mielőtt leírtad volna. A szabályokról pedig azt tartom, hogy azért vannak, hogy ne fejetlenség legyen a versenyeken. Ha egy szabály nincs kellőképpen jól megfogalmazva, azt pontosítani kell, de akkor is alkalmazni kell azokat, ha valamelyik csapat súlyosan vét a szabályokban megfogalmazottak ellen és esetleg súlyos anyagi érdekek sérülnek (tudom, ez utópia).
Én egészen egyszerűen RD-ék hazugságait és a képmutatásukat nem bírom.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #7869 üzenetére
Oké a szidást visszavonom, pilótára nézve.
De a farrarit szereted leszólni, bár tudom ez a mekis favorizálásból fakad.
-
greatchaos
addikt
válasz
hol láttál benne inkorretságot?
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #7862 üzenetére
Most az jön, hogy már év elején el volt tervezve a dolog és ez a szabály is azért van így megfogalmazva, hogy megmaradhasson Raikonnen VB címe?
Ha korábbi ez a szabályleírás lehet már több éve tervezgették a 2007es évadot? -
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander #7856 üzenetére
1. Most mondjam, hogy magasról teszek rá, mivel védekezik Mill? Ha szerintük a szabály az szabály, akkor lehetne alkalmazni akkor is, ha őket érinti hátrányosan, azaz ki kellene zárni a két McLaren-pilótát - merthogy ők profitálták a legtöbbet a kémügy során megszerzett Ferrari-adatokból, ha máshogy nem, hát közvetve.
2. A McLaren nem volt felhatalmazva a Ferrari-adatok birtoklására, ezzel már önmagában, az információk felhasználása nélkül is olyan hibát vétettek, ami kétéves Forma-1-es szereplésükbe kerülhetett volna.
3. Engem nem a kiskapuk érdekelnek, hanem a tiszta verseny. Azért furcsa, hogy tavaly a Hondát két versenyre elmeszelték szabálytalan tank miatt, miközben sokkal súlyosabb vétségért a McLaren gyakorlatilag semmit nem kapott.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Erről a benzinügyről ugyanúgy tehetnek a pilóták mint a kémügyről.
Alapvetően ha hülye a szabály akkor a szabályhozókat kéne megdorgálni, hogy normális egyértelmű szabályzatot írjanak.
[viccrovat ON]
Ki is lehetne ennyi erővel zárni őket is a konstruktőriből nem? Lehet, mindig a másik értéket használták egész évben, csak most buktak le...
Sőt minden pénzt kivenni az F1ből a szegények közt elosztani és a 600 kilós kasztnit kézzel tolhatnák végig a pilóták, a vásárolt kasznisoknak +100kiló súllyal, így még a Hondának se kénye ekkora kampányt csapnia.
Hamiltonnnak meg természetesen odaaadni a VB címet.
[viccrovat OFF]
Tényleg te Alonsot szidnád jövőre végig, ha ne adj isten a ferkába ülne? -
venember83
nagyúr
válasz
Tehat szerinted Kimi kiskapu felhasznalasaval marad vilagbajnok, ehhez a megallapitashoz csak gratulalni tudok!
re 2es pont: az se bizonyitott, h gyorsabbak voltak a huvosebb uzemanyagtol az erintett autok...
-Mike-:
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7836 üzenetére
micsoda teknolodzsi szentör, csili vili, de fénymásoló nincs benne
-
törölt tag
válasz
ez nagyon durva lett, gyönyörű épület
-
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander #7828 üzenetére
Akkor figyelj:
"...Mill így érvelt: "A pilóta talán teljesen ártatlan, de profitál a szabálytalan autóból. Ha a csapatot diszkvalifikálják, az a helyes, ha a pilóta is elveszíti a pontjait."..." (forrás: index.hu)Ennek értelmében a McLaren két pilótáját ki kell zárni a világbajnokságból és nincs miről beszélni sem a sajtóban, sem itt, sem a fellebviteli bíróság előtt. Mocskos, hazug csapat a McLaren, Ron Dennis és Whitmarsh elvitték a pálmát, megosztva...
-
lacafaca
addikt
válasz
lehet hogy már fölrakták az ebay-ra...100milla az 100milla
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #7828 üzenetére
Valóban. A McLaren célja, hogy betartassa az előírásokat, védje a sportszerűséget, és hogy igazságot tegyen. Ők a becsületesség felkent élharcosai.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #7822 üzenetére
Feltettem egy kérdést és még nem kaptam választ
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #7814 üzenetére
"mert a Mekisek és főként Hamilton nem akar így világbajnok lenni"
Végülis az ügyvéd kitől kapott megbízást? A McLaren nem akar VB lenni, csak az ügyvéd túlbuzgó ugye?
Egyébként semmi értelme kattogni a dolgon, mert nem lesz változás. A McLaren idén megmutatta magát, aki eddíg gerinces, becsületes, sportszerű csapatnak tartotta őket, most már az is tudja az igazságot.
Akinek meg még mindíg nem nyílt ki a szeme, annak meg úgyis mindegy
-
lsc
nagyúr
válasz
hunnylander #7816 üzenetére
Hali
Esetleg nem lehet azért ,mert így mégsem csak Hamilton bukásáról beszélnek ?
/ Csak egy ötlet/
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #7816 üzenetére
Az FIA tisztázatlan leírásai az ügy ha ügyről beszélünk. De a jelenlegi tárgyalás nem az FIA ellen folyik. Ha ellene menne azt modanám le a kalappal Mclaren.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #7814 üzenetére
Nincs ügy. Ezt kéne felfogni. Ahogyan már sokan leírták a szabályok itt sem egyértelműek és maga az eset sem tekinthető szabálysértésnek teljes bizonyosággal. Olyan eset ez mint a ferrari padlólemeze az év elején kb. Akit seggbe kéne rúgni az az FIA. Az hogy Mill mögé adja a mclaren a nevét onnnatól kezdve meg nem ügyvédi jellemzős hozzáállás a dolog. Mint ahogy ha egy gyilkolászót véd az ügyvéd hihetetlen dolgokkal akkor is megvetjük a gyilkolászót..általában.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #7810 üzenetére
Csak azt ne mondd, h kicsit sem tartod szanalmasnak azt ahogy a mekisek most diszkvalifikalni akarnak egy csapatot s ket pilotat, mert az uzemanyag par fokkal valoszinuleg huvosebb volt... Ezzel pedig eldonteni a vb-t, mikozben a FIA direkt azert nem sujtotta a pilotaikat <sokkal komolyabb ugy kapcsan>, h ne befolyasolja a vb-t.
-
e.vid
senior tag
válasz
hunnylander #7811 üzenetére
Akkor esetleg most is lehetne úgy csinálni, hogy a "benzines pilóták" elismerik, hogy tényleg hidegebb volt az üzemanyag és akkor csak a csapatokat büntetnék meg…
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #7751 üzenetére
Nagyon komoly páros lenne. Hatalmas csatákkal. Nagyon jó lenne.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7754 üzenetére
annyira komolytalan a dolog /cipész és a merga/ hogy ne is írjunk többet róla.
ennek a párosnak jövőre akkora esélye van mint annak hogy jön jjános és mond egy okosat. -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #7754 üzenetére
[flamewarning!!!!]
Ja, csak nem tudni melyik resze
Talan a motor amit Angliaban gyartanak egy angol mernok vezetesevel? Hmm... De legalabb nemet penzbol
[/flamewarning!!!!
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7751 üzenetére
igen, milyen jól elbeszélgetne Májkül a motorral németül mivel a csapatban csak az német, Norbert-en kívűl;))
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #7743 üzenetére
én azt szeretném egyszer megérteni, hogy mi vezet embereket arra, hogy ilyen elképesztően idióta nyilatkozatokat tegyenek a semmiről....
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Ez a Schumacher nevű fickó tehetségesnek tűnik
Schumacher neve már egybeforrt a ferrarival.Nagyot csalódnék benne a mekihez menne.Inkább maradjon tanácsadó vagy micsoda,meg egyszer-kétszer teszteljen -
-Mike-
addikt
válasz
"Ez a Schumacher nevű fickó tehetségesnek tűnik. Azt hiszem sikeres lesz a Formula-1-ben."
;))
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #7725 üzenetére
engem vazzeg, belinkelnéd a cimet?
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #7716 üzenetére
ez a múlt évi teszten volt tee
-
gV
őstag
válasz
badoer miert a 248 f1el ment?
-
venember83
nagyúr
válasz
Tul gyors volt a Ferka, kiszallt, h lassitsa kicsit
-
hobizoli
nagyúr
válasz
hunnylander #7628 üzenetére
Azert kitalatak mar a pendrive-t is egy ideje, pornepnek is van, ma mar szare' hugye' megy.
Sokkal gyorsabb, kisebb, nagyobb kapacitasu, es biztonsagosabb adathordozo, mint a floppy vagy akar a CDhobizoli
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #7630 üzenetére
Sztem is kb. ugyanaz lesz a büntetés, mint ami a Mclaren-é volt. A Renault eddig is elég nagy bizonytalansággal vett részt az F1-ben (2005 végén majdnem kivonultak) ha pedig megkapják a büntetést és Alonso-t is megszerzi egy másik csapat akkor lehet, hogy 2009-ben már nem láthatjuk őket.
#7631 Vigneau : Glock-ot egyelőre még nem igazolta le a Toyota, sztem megvárják Alonso döntését.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #7615 üzenetére
Mar viccelni sem szabad
Foleg, h iden ez a tologatas vb-cimet is jelenthetett volna, mindegy, elkullogtam a sarokba...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #7607 üzenetére
En meg azt ahogy toljak
-
Adrián29
aktív tag
válasz
hunnylander #7585 üzenetére
Ok
én akkor is rosszúl vagyok a pofájától Ronnak. -
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #7585 üzenetére
Lemaradt egy kérdőjel a "helytelenül vagy alaptalanul tették" mondatból.
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #7581 üzenetére
Tudom, hogy nem most indult, csak azt hittem, hogy el lett felejtve a dolog, tekintve, hogy gyakoratilag ez már tét nélküli.
Semmire sem megy a Mclaren azzal, ha a Reanult-ot is kizárják a csapatversenyből akár visszamenőleg is. Max annyit, hogy akkor mindkét csapat 0 pontos lenne -
brownus
veterán
válasz
hunnylander #7575 üzenetére
lol, faszom akar győztes lenni egy ilyennel szemben, csak már engem is kezd idegesíteni...
on is: [link]
-
Adrián29
aktív tag
válasz
hunnylander #7563 üzenetére
Akkor a Red Bull kilőve?
-
törölt tag
válasz
hunnylander #7558 üzenetére
Lehet...
-
lsc
nagyúr
válasz
hunnylander #7539 üzenetére
Hát....,önbizalomhiányban biztos nem szenvedsz
.
-
törölt tag
válasz
hunnylander #7539 üzenetére
Azt hittem, a link valahova máshová vezet.
Így hazabeszélünk?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #7512 üzenetére
Ritkan orulhetnek Satonak s tenyleg jo volt
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #7501 üzenetére
írtam én valahol azt hogy mclaren?
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #7482 üzenetére
Ez érdekes lenne.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #7482 üzenetére
Jöjjön csak...
Lajó úgyis sajnálatát fejezte ki egyik nyilatkozatában hogy már nem harcolhat ellene. Legalább kicsit segíthené az első címe megszerzésében (álá Rubens NO.2
).
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- BMW topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest