- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4609 üzenetére
Ecclestonet es Dennist nem birja
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #4604 üzenetére
Ez nagy hír! Csak nehogy bakot lőjjön mind a két csapat. Bár el tudom képzelni. Túl jó lenne Lonzi mellé, Haminak meg haverja. Áldásom rá!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #4601 üzenetére
Azt hiszem, ezt tudnám értékelni!
Rendben, így legyen!
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #4512 üzenetére
92 óta nézek F1-et. Én sem emlékszem mindenre(ezzel a memóriával jó ha a felére), pláne olyan futamra nem amit nem is láthattam. Te sem nézed 1950 óta
Tényleg vannak szebb előzések is ennél, de én ezt láttam eddig az egyik legszebbnek. Ha végigfutnék az F1 ~60éves történetén akkor bizonyára lenne mindig egy sokkkal szebb előzés.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4535 üzenetére
Nem a kanyarodási stílusára gondoltam. Maradjunk annyiban, hogy a problémák okai általában technikai eredetűek voltak, csak Kimi egy olyan mentalitású pilóta volt főleg akkortájt, aki nemigen volt hajlandó kímélni a technikát, még akkor sem amikor tudatában volt, hogy azt nem ártana megtenni.
Felesleges összevetni más pilótákkal a csapattársain kívűl, mert pl. a Renault motornak nem voltak ilyen gyengeségei.
Nem tudom, hogy te mióta favorizálod Kimit, mióta a kedvenced. Kétlem, hogy a Ferrari-Schumi érában oda lettél volna érte. Kimi a bátyám nagy kedvence, az első szezonjátol kezdve, és ő figyelmesebben is követte végig a karrierjét, nálad MS bizonyára kicsit elhomályosíthatta, mikor mi (és miért) történ(hetet)t Kimivel. Még a bátyám is elismeri, hogy Kimi nem tudott/akart vigyázni a technikára, pont akkor amikor nagyon szükséges lett volna ezen kompromisszumokra.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
a leggyorsabb, aki soha sem nyerhet
egyébként ugyanezt mondtam én is,hogy alonso jobban gyilkolta a kocsiját mint kimi.De alonso mégis nyert,mert olyan motor volt az autójában ami bírta a terhelést.Szegény kiminek csak pech-e volt,semmi más. -
Oliverda
titán
válasz
+ talán RD így akart legendát csinálni Kimi-ből
höhhhh
Mondjuk mintha párszor tényleg láttam volna Ron kezén valami fehér port anno, de akkor nem is tünt fel... ismét egy fekete pont neki, monnyon le!!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #4529 üzenetére
És ez az utolsó kör volt.Egymás mellett voltak a célegyenesben.Azok voltak az igazi küzdelmek.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4526 üzenetére
A szakértők, szakírók véleménye is volt ez abban az időben, nemcsak az enyém. (Lauda is mondta, hogy nem teljesen véletlen a páratlan pechszériája, úgyhogy már nullázhatod is le Laudát, mert te többet konyítasz az F1-hez mint ő. A versenyzéshez a technika kímélése is bele tartozik -hat, és Kimi ebben nem volt mindig ász.) A Merci motor nyagyon érzékeny és problematikus volt évekig, pont akkor amikor Kimi mint pilóta a leginkább a csúcson volt. Persze, ha nyájasak akarunk lenni Kimihez, akkor mondhatjuk, hogy 100%-ig a motor hibája volt minden meghibásodás. Úgyhogy legyél vele boldog, fogd az egészet a motorra meg a technikára, meg a pechre, ha úgy akarod. Kimi statisztikailag akkor is jobban amortizálta a motorokat, mint a csapattársai. Ennyi. Ettől, még nem kell a falnak menned és dedós módon sértegetéssel válaszolni annak, akivel nem vagy egy véleményen.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4516 üzenetére
A csapattársaihoz képest, vele sokkal többször füstölt el a Merci motor. Persze ez nem Kimi hibája volt elsődlegesen, de a stílusa rásegített. Ha nem tudod elviselni ezen véleményemet, lépjél le innen, nem fogsz hiányozni. Túl arrogáns és beképzelt vagy a normális kommunikációhoz.
Csak ennyit tudsz? Érveket mondjál, ha valakivel nem értesz egyet, ne csak sértegető üres fogalmazványokat. 'Nálam már te rég lenulláztad magad', én is mondhatnám ezt, nagyúr.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #4516 üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #4442 üzenetére
2.számú pilótának tökéletes lesz.Még fejlődnie kell neki,alonso és kimi sokkal technikásabbak mint massa.Ezzel nem akarom leírni,mert nem rossz pilóta.Viszont én nem értem miért nem kimivel hosszabbítanak?Az hogy massa vb címet nyerjen sztem elérhetetlen.Nem látom benne azt a nagy tehetséget.
-
JJános
addikt
válasz
Valószínű igazad van, bár az is valószínű, hogy nem találtak még egy ilyen, második számú pilótát. Valszeg nem akartak olyan helyzetet, mint a McLarennél. Azt hogy pösze, azt sejpettem.
-
-Mike-
addikt
válasz
Májköl barátja tudod jól hogy megy ez ... na meg a csücsörítés jr. a managggerje.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #4447 üzenetére
Nem
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #4445 üzenetére
Szerintem összekeverted a d és az m betűket.
Hát esetleg akkor fogom gyűlölni ha ráhúz a másikra a VB címet eldöntő versenyen/versenyeken, vagy ha a felvezető körben megelőzi a másikat, esetleg ha az időmérőn leparkol a Rascasse-ban, stb.
Remélem hogy 9et nyer...vagy akkor már legyen 10.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #4443 üzenetére
Igen, ez az amikor már semmi másba nem lehet belekötni tipikus esete.
Jajj, de sokaknak lesz itt savanyú az a bizonyos szőlő ha Hamilton nyeri a VB-t.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #4432 üzenetére
Azt mondod, hogy mégsem irtak alá Massával? Akkor megint áldozatai lettünk egy friss újságnak? A macska rúgja meg.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4432 üzenetére
De nem Massa részéről.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4327 üzenetére
Alonso még nem reklamált. Ez a hír kacsának tűnik, ami csak spekulációkon alapulhat.
Mindamellett erősebb lehet és szokott lenni egy motor, ha újabb, de ez más csapatnál is így van. Viszont ilyen kis időintervallum alatt a különbség nem szignifikáns, ha van egyáltalán. Az új motor még rizikósabb lehet, mint a már 'bejáratott'.
Ha az FIA embere nem hápog, akkor te miért tennéd.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #4327 üzenetére
csak főne meg alatta
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #4272 üzenetére
Nem mondom, hogy nem. Csak nem láttam arányban ahogy Hamiról beszéltél azzal, ahogy Lonziról.
Elfogadom, hogy tett olyan dolgokat, ami nem elfogadható, de Lonzi nem különb, hanem rosszabb nála, ezt gondolom. És erről hajlandó vagyok vitázni, a jelzők mellőzésével.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #4284 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4272 üzenetére
Hát nem is. Mintha ő neki ellenfelei lettek volna Webber és Vettel. Maximum csak ügyetlen volt miközben 'magának kaparta a gesztenyét', illetve a fékjeinek. Érdekes ezek a manőverek is csak most voltak 'gerinctelenek', pedig ilyeneket Schumacher és mások is csináltak bőven. Sohasem büntették, az meg hogy valaki nem arra figyelt amerre kellett volna (Vettel) azt nehogymár a két hellyel előrébb lévő versenyzőre akarják rákenni.
De ezt is már kitárgyaltuk pedig.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4266 üzenetére
Akkor nézd vissza az év eleji versenyeket, Alonso még favorizálva volt, Hamilton meg egyenesen el volt nyomva. Még a bokszban meg is cserélték őket, nehogy Alonso égjen. Később meg Alonso magára haragította a csapatot, ne csodálkozzon, ha már nem szeretik. De attól még jó autókat kap(ott), még akkor is amikor már Hamilton vezette a VB-t (Monza, Spa), és ezzel érvényesülnek is a McLaren elvek. Az, hogy mindkét pilótát egyformán kedveljék az nem tartozik bele ebbe, soha nem is volt így.
"Hamkó ajnározás"? Érdekes, amerre én nézek angol és magyar nyelvterületen, mindenhol példátlan és indokolatlanul nagy Hamilton gyűlöletet látok, ami elfogadhatatlan egy jó érzésű ember számára.
"Fajkérdés"? Az egész emberiség egyetlen egy faj.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #4266 üzenetére
Azért ez egy kicsit csúnya volt! Kokszi?
Jó lenne, ha valami mást nem sértő módon becéznéd őt, még ha nem tetszik a személye neked, akkor is. Remélem az ügyvédje szintén észrevételt tesz.
A görénységet sem értem, ha csak nem bűzlik valami. Inkább gerinctelenségről van szó. Szvsz. Lonzi volt görényebb, és ő a gerinctelenebb. Erről azért ne feledkezzünk meg!
És a nyafogások, rugdosások, betartások, és sorolhatnám. Ha tárgyilagosak akarunk lenni.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #4161 üzenetére
Igen, de azért szerintem még mindig nyomába sem ér a Májkül féle monzai PR-pityergésnek.
Persze azt valóban elég nehéz elképzelni, hogy évről-évre, a Brazil GP-hez közeledve kérdezgetik a pilótákat Senna-ról. Áhhh..szinte kizárt...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4161 üzenetére
Hamilton ezt már csendben nem is tudná megcsinálni. Túl nagy körülötte a nyüzsgés a média részéről, akkor is amikor nem akarja.
-
bnss
veterán
válasz
Motion_Blur #4134 üzenetére
"Remélem ebben az egész PR gépezetbe beleköp jövőre a Ferrari" - legyen így, remélhetőleg olyan izgalmakban gazdag lesz a következő idény, mint a soron köveztekező braziliai derbi.
-
T-Nagyon
tag
válasz
Motion_Blur #4130 üzenetére
Én is ebben reménykedem! Már nagyon megérdemelené!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4130 üzenetére
Van rá némi esélye, az tény.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4124 üzenetére
Én is elismerem és méltányolom Kimi képességeit és eredményeit. Ha negyedanyi szerencséje is lenne, mint amennyi higgadtsága és tehetsége, már többszörös világbajnok lenne. Majd egyszer csak összejön neki.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4100 üzenetére
Persze, oda van írva a neve, Farkas Péter.
Meg az is oda van írva hogy "Szubjektív". A cikkből meg süt a Kimi iránti elfogultság, (szeretet, tisztelet, rajongás, akármi). Eddig ahány Görbe Tükröt olvastam, mindből ez sütött.
-
James 08
tag
válasz
Motion_Blur #4107 üzenetére
Ha megnyeri az lesz ám nagy szó
-
Vandit.
addikt
válasz
Motion_Blur #4077 üzenetére
Sajnos ennek az írásnak is egy a lényege,de nem mondom ki,mert rámszállnak a Hami
fanok.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #4038 üzenetére
Már csak az a kérdés ki megy hamilton mellé.
2009-ben alonso a ferrarinál?Nem nagyon szeretném.
-
JJános
addikt
válasz
Nagy kiváncsi leszek.
Aztán meglátjuk, hogy Kovával hogy jön ki. Húúúúúúúúúzóóóóóóós!
Azt ha ilyen lesz a Renault, hogy fog nyerni?
Sok kérdés van.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4040 üzenetére
Csicska enyhen eros kifejezes szvsz, hogy -Mike- szavait idezzem szeretnel te fele olyan jol vezetni
Viszont, vajon nincs egy kis felsz Alonsoban, hogy megint egy ujonc (Kovalainen is viszonylag annak szamit) melle fog beulni?
-
venember83
nagyúr
válasz
Persze, de lehet bejon a peugeot valami dizel autoval es akkor azzal fog menni. A kettonek (marmint elobb emlitettnek s a peugeot-snak) kb ugyanannyi a valoszinusege.
Lehet elment Maranelloba, aztan ott felvilagositottak, hogy csak vendegkent fogadjak
Igy inkabb 3 evre ir ala, biztos ami biztos.
Fisichella visszavonul? Pedig olyan stabilan s megbizhatoan versenyzik...
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #4028 üzenetére
Az hogy Raikkonnen erőből képes lenne megnyerni a vb-t. Neki szerencse kell hozzá.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3974 üzenetére
Már ne haragudj, de ha azt írnám/írná valaki hogy Hamilton már VB lenne ha kitolják a kavicságyból, vagy ha nem 2007et írnánk hanem 2008at.... te lennél az első aki azt írná rá hogy "ugye ezt nem gondolod komolyan?"....
Szerintem ki kellene számolni a VB jelenlegi állását a motoGP-ben használatos pontozási rendszer alapján is.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #3977 üzenetére
Hát nem tudom, ez az infó honnan van, de én versenyeztem Mike ellen nem egy kategóriában, ahol full segítség nélkül mentünk, és azért azt észrevenni, hogy valaki billel nyomja, vagy kormánnyal. Ha ezt netán ő maga írta, akkor valószínűleg rendesen átvert.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #3974 üzenetére
Mondjuk nem vagyok egy nagy Mike-fan én sem, de ez a billentyűzetes szimulátorkirály duma eléggé mellé ment.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3963 üzenetére
Úgy látom hogy ismét előtört belőled így október tájékán a példás polgár példaképe akit mindenkinek illene követnie.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Motion_Blur #3961 üzenetére
A régi szerint is???
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #3963 üzenetére
mielőtt még kiszámolnád azt is h mi lenne ha itt lenne schumacher javaslom menj vissza szimulátorozni és küld el emailben maranellonak a ferrari beállításait, nyílván nagy segítségnek vennék a teszten általad alkalmazott be/kirugózás értékeket;)
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3961 üzenetére
Viszont ha szárnyuk lenne már egészen más számok lennének a nevek után.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #3945 üzenetére
Azt a Meki dolgot már felszámolták, a két srácot függetlenítették, már a Magyar Nagydíj után. Szóval azóta úgy körözgetnek és annyit, amennyit akarnak.
-
soulcube
aktív tag
válasz
... és ismét lesz miről írnia a spanyol sajtónak
-
bnss
veterán
válasz
Erre a bizonyos extra körre leszek kíváncsi, hogy ott mit alkot Alonso, ha egyáltalán kihasználja ezt a lehetőséget. Persze lehet, hogy nem elsz szüksége extra körre mert olyan időt autózik, aminek a beállításához a többieknek kellene egy extra kör.
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #3928 üzenetére
Az viszont nyilvánvaló, hogy lassan a spanyol sajtó szintje az olasz alá süllyed
;
Ők tudnak még nagyon hibáztatni, felelősségre vonni/elméleteket gyártani.. -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3922 üzenetére
Spanyolok... Mast nem fuzok hozza... Nekik meg talan az olaszoknal is rosszabb a hiruk a vilagban, de nem is hiaba, masik tokeletes pelda a motoros Faubel, ugye... Mondjuk szerintem ezeket a cikkeket viszonylag kis mertekben gerjeszti Alonso, szvsz a media mar nagyon erre specializalodott az Iberiai felszigeten.
mod: csak hozzafuztem ezt-azt
snecy: nevetseges lenne ezert buntetni, de legyen, vegyek el a Kinaban szerzett pontjait
De az osszeset
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3922 üzenetére
Így van, szinte minden hétvégén kitalálnak valamit, ha nem Alonso nyer.
Lassan könyvet lehetne már kiadni Alonso vs McLaren-Dennis-Hamilton címmel. -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3916 üzenetére
Muszaj minden ironikus megjegyzest smileyval dekoraljak??? Lenyeg a tamadas amit a McLaren-fanek illetve a semleges nezok inteztek volna a Ferrari ellen.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #3884 üzenetére
ez nagyon ott van
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3884 üzenetére
Remeltem nem valami reklamoldalra viszel
Ezt en is gondoltam belinkelem, de megse tettem, eleg szerencsetlen angolsaggal lett megfogalmazva ez a plakat, finoman szolvaKimit segiteni kellett volna temara:
Massa nem masodpilotanak szerzodott, nem akartak, hogy a sracok osszekapjanak. Jol jott volna az a 2 pont, de akkor a Ferrarit meg az a vad erte volna, hogy pl azert nyeri meg az o pilotajuk a vb-pontversenyt, mert ok egy pilotara koncentralnak, mig a tiszta kartyakkal jatszo McLaren egyenlo eselyeket ad mindenkinek. Sehogy se jo, ez van ha tul eros a masodik szamu pilota, anno barrichellos s irvineos idokben ez nem volt problemaHa Massa viszont Braziliaban a helyet, akkor szerintem visszavonjak versenyzoi statuszat s mehet tesztelni Fioranoba 24/7. Ha meg nem akar, akkor kivul tagasabb. De biztos el fogja engedni, mar nyert egy brazil nagydijat, szoval van mire emlekezni.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3891 üzenetére
Dehát ő jövőre a Toyota-hoz megy egérrel és kisegérrel egyetemben.
Mellesleg miért kellett volna helyet cserélniük? Akkor még csak +1 pont volt Rai előnye.
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #3878 üzenetére
Nem is tudtam hogy idő közben Raikkonen szerzett 7 VB címet. Átaludhattam akkor egy pár évet
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3878 üzenetére
Egyszeruen realista Hamilton. Ez a Raikkonen-Schumacher parhuzam enyhen szolva is tulzas... De az igaz, hogy nagyon szepet produkalt utobbi versenyeken a finn pilota.
Youtube-os videok: F1 management tiltotta le, ugyanis o a jogtulajdonos. Ez van, nincs igazuk, mert eladtak a kozvetitesi jogot mas teveknek s levetettek maganfelveteleket is, de valahogy senki sem akar kikezdeni Ecclestone-al, igy inkabb elkerulik a pert s problemakat.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #3049 üzenetére
Kimi nagyon odateszi magát
Ha nem lehet vb,legalább második legyen,ne harmadik. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #3049 üzenetére
..a csodagyerek még nem ment ezen a pályán.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #2901 üzenetére
Ha köröztél Kinában, légyszi oszd meg velünk tapasztalatodat. Kinek fekszik jobban a pálya? Szerintem Ferrari előny lesz.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2901 üzenetére
Azért ahhoz is kell tudás hogy az összelopkdott adatokat jól használják fel, úgy látszik hogy a Ferrari-nál ez a próbálkozás műszaki hibákhoz vezetett. xD
Mike: Hova lett a bója??
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #2738 üzenetére
todt bácsit (is) kellene seggbe rúgni...
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2750 üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #2744 üzenetére
De nem bosszantó hogy pont a ferrarit.Miért nem a spykert?Vagy a toro rossot,super agurit?Pont azt a csapatot aki még harcban áll a világbajnoki címért.Nagyon bosszant még mindig.Nem rosszindulatból,de Kínában basszon már el az FIA valamit a McLarennél.Kíváncsi lennék mit tenne dennis.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2744 üzenetére
Sőt még az is égő, hogy e-mailben közölgetnének ilyen horderejű infókat. Az üzenet elakadhat a spam filter-ben.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2738 üzenetére
Viszont az is hozzátartozik a dologhoz, hogy azok a gumik még a SC alatti körözéshez sem voltak megfelelőek. Azonkívül, nem is nagyon lehetett tudni, hogy engedik e majd versenyezni a mezőnyt. Sokáig azt rebesgették, hogy a SC végig benn marad, mert egyáltalán nem javult az időjárás. (Végül valószínűleg a csapatok megkérdezése és beleegyezése után elrajtoltatták a mezőnyt. De nem azért mert javult volna az időjárás.) Szóval a Ferrari magától is kénytelen lett volna gumit cserélni, a saját és mások biztonsága érdekében pedig kötelezhetik is a csapatokat erre.
Én nem fújnám fel ezt a gumiügyet, akárkivel történt volna. Kockáztattak, nem jött be. A meteorológusukat viszont kirúghatják.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #2593 üzenetére
Azt megmondom. Ha jól számolok, ami nem biztos, 1 ötöd esély Hamihoz képest Lonzinak. Olyan 18-19%, ha Hami 100.
Komoly. Azért esély. Bár Hami volt az egyetlen hibátlan produkció, a 'la Palik.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #2516 üzenetére
Mivel is ? Ne minősíts, indokolj, vagy te is politikus vagy ?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2413 üzenetére
Mit ittál? Johnnie Walker-t?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #2413 üzenetére
Nem vagy egyedül
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur #2403 üzenetére
Ez nem valami jó előjel
-
t1
veterán
válasz
Motion_Blur #2388 üzenetére
hát
szerintem is csak az ismétlés marad neked -
marsu
veterán
válasz
Motion_Blur #2385 üzenetére
Az eső és a hideg nem annyira veszélyes mint a köd. Inkább a köd ami veszélyeztetheti a versenyt ...
-
marsu
veterán
válasz
Motion_Blur #2382 üzenetére
Miért? Ha nem lesz futam, akkor pontok sem lesznek?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #2334 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #2324 üzenetére
majd kiderül, hogy müködnek a rajtautomatikák. mennyire van messze az első kanyar a rajtvonaltól? stratégiák szerintem kb azonosak, mindenki hasonlóan lassult q2-höz képest.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #2321 üzenetére
kérdés, hogy lesz-e holnap eső. mert esőben pl Massa nem olyan jó, Kimi és Lonzi igen.
-
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur #2297 üzenetére
Még most is köd van.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #2278 üzenetére
Első ránézésre nagyon nehéz pályának tűnik,az a sok emelkedős kanyar,lesz dolguk a pilótáknak.A célegyenes meg valami rettentő hosszú.Jó versenyt várok vasárnap.
-
eXodus
őstag
válasz
Motion_Blur #2278 üzenetére
"Érdekes" pálya...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #2276 üzenetére
Ahogy nézem a toyoták nagyon jól muzsikáltak,mindketten a 1.19-es időt mentek.A BMW-k nem tudtak bemenni 1.20alá.De ahogy ismerjük a toyotát,a szabadedzéseken jól mennek,az időmérőn meg kitudja miért belassulnak.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #2238 üzenetére
Remélem nem ez lesz! Kimi vagy Hami legyen és Lonzi tűnjön el...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #2242 üzenetére
Reméljük hatásosak lesznek a fejlesztések.
És rakják kimit első számú pilótává,mert csak így van esélyük az egyéni bajnoki cím elhódítására. -
Xelloss
tag
válasz
Nem gondolják komolyan?!Ugye nem?!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
a link normálisan......
-
KrAt
veterán
válasz
Motion_Blur #2155 üzenetére
Nagyon hülye vagyok, de ez kit figuráz ki / kit ábrázol?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
De durva -
Kraptor
őstag
válasz
Ez nagyon jó....
-
Thrawn
félisten
válasz
Jujj!
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #2143 üzenetére
Ilyet én már nem merek mondani, mert lincselés lesz a vége
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #2143 üzenetére
2004 után lehet hogy a Ferkások akarnak egyéni Vb-címet is, fene tudja. (
)
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #2136 üzenetére
Ha igaz a sztori hogy Alonso 2001-ben átverte a Ferkásokat, majd ígéretett tettek neki hogy soha nem szerződhet oda, akkor nem
De a mai világban mint tudjuk egy szóbeli ígéret semmit nem nyom a latban.. -
pityeszka
őstag
válasz
De ugye ilyen nem lesz mester én nem tudom ezt elképzelni! a médija +le van sz*rva.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #2138 üzenetére
-
-Mike-
addikt
válasz
inkább azt mond meg h fujiban melyik kanyarban/kerékvetőn lesz baja a ferkának? :))))
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur #2048 üzenetére
Ismered? Egyelőre még azt sem tudjuk, hogy az a konvert pálya mennyire fedi a valóságot... ne röhögtesd már ki magad. Felhívnám a figyelmedet pl arra, hogy nagyon jól ismert pályák között is akad több olyan, amiknek közel sem tökéletes a geometriája, pedig mondjuk Simbin gyári pálya. Esetleg beszéljünk arról is, hogy nem létezik 2007-es szezont szimuláló F1-es carset. Jól hangzik néha amiket mondasz, de leginkább a komoly szimeseket égeted vele, merthogy a hozzánemértő nagyközönség egy kalap alá vesz velük.
-
DigitXT
félisten
válasz
Lassan kirúghatják a csapatok a tesztpilótáikat, nem?
[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
válasz
A monzai eset mutatja, hogy az ilyen jóslások sokszor visszafelé sűlnek el
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest