- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #45115 üzenetére
legalább ne birkázzátok már
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45096 üzenetére
Webberék nem panaszolták be. Úgyhogy nem kell bántani Webbot, kibosszankodta magát azon melegében de már fátylat is borított rá, nem akarna ő keresztbetenni Kiminek. Nagyon kicsinyes bosszú lenne, mert egyetlen pozíciót se nyerne vele.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #45096 üzenetére
t'köm tudja...nálam annyira nem számít a dolog, ezeket a büntetéseket én nem nagyon szoktam megkérdőjelezni...láttam már büntetni nyílvánvaló feltartásért is, és megkérdőjelezhető esetben is..pl. Massa 'feltartása' Monza-ban egyszer valamikor.
Mit tudom én mikor mit csinál az FIA..Mindenesetre nálam Webber höböre érthető, lehet hogy a szavai kifogásolhatóak...na de annyi minden kifogásolható,..
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #45091 üzenetére
Kiesett a ritmusból, maga is így nyilatkozta le.
Nem mondtam én sem pl., hogy nem ő a hibás, lehet fizikailag nem is volt útban Kimi, de megzavarta a dolog. Ennyi.Amúgy meg mindenki annyira fel van háborodva, mintha legalább 10 hellyel büntették volna Kimit jogtalanul.
(#45078) gézu: Vettel az idén szétalázza Vettel eddig mindig könnyebb kocsival ment, ezáltal igen, mindig előrébbról rajtolt. S mégis 1,5 pont különbség az a nagy alázás.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #45091 üzenetére
full tévedsz..én ilyeneket nem tudok.
Amit látok az az hogy Vettel is, és a korábbi felvételen Webber is ott fordul rá a kanyarra ahol Kimi volt.
..és egyértelműen ott bukta el a 4tizedet..vagy talán még többet is. Ez a legkézenfekvőbb. Az videón látszik a szektorideje Webber-nek..látszik hogy a végén hozott Vettel-n. Az elején bukott 5századot, a végén hozott majd egy tizedet. És a középső szektorban elbukott 4 tizedet...amikor pedig láthattuk a futást és szmre nem volt hiba...az egyetlen ami nem stimmelt az Kimi a kanyarbemeneti íven.
.. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #45087 üzenetére
? ehez nem tudok mit hozzáfűzni.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #45071 üzenetére
basszus nem hiszem el
Kimi-nek még az egyenes(ebb) szakaszon el kellett volna engednie, valszeg ezért integetett Webber, akkor tehette is mivel hogy még volt ideje (ilyen laza részen még gombot is szoktak tekerni). Kimi viszont bement a kanyarba..és ezért Webber bukott rajta keményen.Kimi ott volt, Webber bukott, de mégis mi a nyílvánvaló? Hogy Webber elrontotta Kimi meg nem tudott mit csinálni
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #44976 üzenetére
Hi-hi-hi
hunnylander: Ne szívd mellre. Későn jött ki Hami: Hamilton azonban elmondta, hogy vélhetően akkor sem jutott volna be a második etapba, ha teljesíteni tudja utolsó mért körét, ugyanis az is elég lassú volt.
Kellett volna még egy kör hogy a gumik melegek legyenek rendesen és akkor valszeg verte volna Kovát. -
jakobinus
tag
válasz
Motion_Blur #45034 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=QbL6lnWiQSc
2:10 körül
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #45044 üzenetére
RBR -ek brutálisak lettek.
BrawnGP belassult, tényleg a hideg idő lehet az oka. Ferrari lesújtó Alonsoval együtt. Tankoltan használhatatlan mindkét autó.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #45044 üzenetére
Button nagyon lassú volt.....
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45034 üzenetére
Ha nem a mutogatással tölti az idejét, akkor előrébb végez...
Elég messze volt még Kimi, amikor ő már mutogatott... legalábbis így láttam a belső kamerás felvételen.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45011 üzenetére
Ezt már jónéhányszor elmondta Anthony Davidson is.
Amit Gyulus kreált, az egy épületes baromság volt.
Nincs ilyen hogy esős beállításra bazírozás. Az első szárny állítható a futam előtt ha esik. Ha az időmérőn 'esősre' állítanák az autót, és a futamon mégse esik, akkor óriási a bukta, mert szárazon dög lassú lesz az autó, másodpercekkel. Ezért ilyen dolog, amit Gulya emlegetett nincs. Pl. tavaly Monzában is Vettel is, Lewis is, Kimi is száraz beállításokkal versenyzett, hiába lett esőfutam, hiába volt monszunban az időmérő.
Silverstone Rubens kedvenc pályája, ide nem fekszik Button finom stílusa, itt nem szenved Barrichello a fékre érzékeny stílusával, mert alig kell fékezni. Button gyengus volt, ennyi.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Nem értem, mit akarnak Button autójával. Én úgy tudom, hogy nem nyúlhatnak hozzá.Akkor most hogy is van ez?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #45015 üzenetére
Csak ki ne üsse Vettelt.
-
AMD Power
titán
válasz
Talán de a franc se tudja.
-
Oliverda
titán
válasz
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #44991 üzenetére
RAI - MAS 5-3
HAM - KOV 4-4 -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44999 üzenetére
Kovalainen 13. lett. Lewis jónéhány tizeddel volt gyorsabb ezen a pályán, ha nem is sikerült volna a Q3, de előzőleg úgy reménykedtek, hogy a határjához kerülhetnek. Azért egy 11.12. helyezésre lett volna esélye, ami sokkal jobb rajtpozíció, mint a 19., ezen a pályán szinte lehetetlen előzni. Eső kellene!
(#45001) PazsitZ: Kihez képest? Az autó dög lassúnak lett minősítve, és úgy mondta, lassúak voltunk, a csapat, az autó. Nem Kovalainenhez minősített, akit folyamatosan vert a hétvégén, hanem a mezőny nagyrészéhez képest. Red flag nélkül nem 19. lett volna és nem lett volna lassabb Kovalainennél, én így gondolom, az ismert számadatok alapján.
-
horvathd
aktív tag
válasz
Motion_Blur #44869 üzenetére
BBC kommentár szerint egyik McLarenben sincs KERS.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #44875 üzenetére
Mert eddig csak ők (Piquet, Heidfeld) mentek. Elég hideg van ha megnézed, lehet nem látják értelmét ilyen körülmények mellett koptatni a gumikat.
De most úgy néz ki megindultak páran.
(#44878) hunnylander: Csak működjön jól
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #44836 üzenetére
Mekkora.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Kicsit unalmas, az 537. fajta témájú feliratot olvasni ugyanaz alatt a videó alatt.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44829 üzenetére
Tudod miért? Mert kialakította a saját rezsimjét. És, ha ő megbukva távozna, a hozzá közeli emberei számára is meleg lenne a pite, ami a pozícióik megtartását illeti.
Továbbá, mint minden diktátor, ő is már kialakította azt a rendszert, hogy még véletlenül se lehessen leváltani, kivéve ha a lekenyerezett emberei ellene fordulnak. Na de azok, pont azért vannak a zsebében, hogy ez ne történhessen meg.
-
shteer
titán
válasz
hatalmas
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44831 üzenetére
igen, hát ez tényleg így van... de majd szerintem átmegy pár ember a FOTA-ba is, ha már látják hogy hogy alakul ott a helyzet!
ezt garantálni lehet szinte.. még a Végén Mosley is átakarna menni, de őt már tuti nem fogják szívesen látni...
Max Rufus Mosley (born 13 April 1940)
tehát 69éves az öreg... ilyen idősen minek variálgat már? mér nem tud engedékenyebb lenni ?...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44829 üzenetére
ha én is olyan fizetéseket kapnék, mint akik ez mögött az alak mögött állnka, hát én is kussba maradnék, ennyi pénzért... ugyan is VAN az a pénz... és mindenki pénzből él tehát én még meg is értem sajnos
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #44794 üzenetére
Ment válasz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Hitachi -t ne vegyél, inkább a Samsung Eco.
Kb. ilyen komoly a mostani F1 is, vagyis amit csinálnak.
Motion nagy mókamester.
Peat;):Talán nem véletlen az, hogy több millió szurkolót nézve csak azok 1-2% -a látja máshogy ezt, mint ahogy Te is.
Erre csak ennyit lehetett mondani.
Én hiszek benne, hogy a FOTA össze tudna dobni egy jó sorozatot, és tudod miért? Mert abban az esetben, hogy az FiA -tól végleg elszakad a FOTA, a hivatalos mostani F1 megszűnik létezni. Mivel senki se akar majd ott indulni, és ha mégis összehoznak valamit, akkor is tönkremegy. Mert a FOTA tartja kezében a szponzorokat, a pilótákat, és ami a legfontosabb, a szurkolókat.Mije marad az FiA -nak, ha ez a sok gyári csapat kiválik?
Nah, erre válaszolj légyszíves.
Mert nem marad semmije amiből építkezhetne, és amivel tovább vihetné a hivatalos F1 -et. Szponzorok és támogatók nélkül lehetetlen építkezni, tudja ezt Bernie is. Előbb kellett volna gondolkodni. F1 nincs a FOTA tagja nélkül, viszont lehet más széria. Mert meg lesz az alapja. Mind szponzor, mind szurkolók, mind egyéb támogatás.
Ha ténylegesen megtörténne a szétszakadás, akkor nem lenne semmilyen kettő párhuzamos széria, mert nem élhet az egyik, míg él a másik. És ebből a versenyből jelen állás szerint a FOTA mindent visz, azért is a határozottság.
De ha nem értesz egyet, akkor tényleg csak annyit mondjál meg, mi marad az FiA kezében a szakadás után? -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #44785 üzenetére
nem semmi, és mindezt fapofával csinálja.
mint valami mini diktátor -
D@ni88
addikt
válasz
loool
ez egy kicsit off -
Nunder
őstag
válasz
Motion_Blur #44789 üzenetére
30 év múlva a gyerekek azt fogják tanulni, hány merényletet követtek el Mózli ellen, aki sanyargatta a F1 szurkolóit
Kutya se fog emlékezni Hitlerre
Csak poén...
-
bdav
őstag
válasz
na ez nekem nem egyértelmű. Csak a Ferrari / RBR / STR hármast perlik vagy a többieket is? ha utóbbi akkor a többieket milyen alapon is?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Várható volt.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #44749 üzenetére
és a FAIL-es hol marad?
-
Nunder
őstag
válasz
Az első az tényleg nagyot üt
-
hunnylander
őstag
válasz
Bernie is kezd Max ellen hangolódni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44721 üzenetére
Elkiabálod. Isztambulban még szabadedzést is nyertünk, sokra mentünk vele.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #44721 üzenetére
Ferrari nem jött újítással?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44710 üzenetére
Jól látok? Új orra van a Red Bull-nak, szélesebb.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #44648 üzenetére
végre baszki, csak megszülték már....
vissza a 3.0 v10 blokkokkal, slick gumikkal!! -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44686 üzenetére
A kapott juttatásokat kellene visszafizetni. (1998-ig vagy 2005-ig visszamenőleg, ezt nem tudom pontosan, hogy honnan datálják a szerződést).
Ezek magukban foglalják a FOM pénzeket, ami minden világbajnoki pont után járt, plusz a címnyertésekért, dobogó helyezésekért kapott többtíz-többszáz milliós évenkénti prémiumokat, plusz az évenkénti extra 80 millió eurót, amit pont a tradíciójukért és hűségükért cserébe kaptak. Dollármilliárdokról van szó. Jobb inkább a Maseratis ötletet választani.
A legjobb meg megnyerni a pert és semmissé tenni a szerződést. Vagy évekig elhúzni, amig az F1 tönkremegy a Ferrari hiánya és az ellenszéria népszerűsége miatt.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44681 üzenetére
én felvállalom a közvetítést!
Live Streamet adnék a PH-nak!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44678 üzenetére
Nem vagyok szakadás ellenes, csak amennyit én tudok a dologról, még hatalmas hegyek tornyosulnak a projekt előtt. Max is jól tudja, hogy a Ferrari a kulcs. Nem számít, hogy ők akarnak szakadni a leginkább, ha törvényesen ez nem fog sikerülni.
Persze mi szövögetjetjük a mi maseratis megoldáűsainkat, de jogilag ez sokkal keményebb ügy. Az ellenszéria még nagyon gyenge lábakon áll, nekik is kellene új csapatokat szerezni, 8 kevés, és ebből 3 kérdéses, a 3 gyári meg akármikor bedobhatja a törülközőt, mint a Honda. Brawn meg a legzsírosabb falatot fogja választani. És a GPWC már nem is más, mint World Series by McLaren Mercedes.
A Ferrari nem tud két szék közé esni mások jogi kötelékei miatt, de a McLaren igen, és ha ez megtörténik, Max nem fogja őket visszafogadni. Szeret az öreg példát elrettentő statuálni. És ez nem csak az én aggályom, hanem Wokingban is nagy az aggódás ezek miatt, ezt egy McLaren alkalmazottól olvastam.
b-type: A Toyotát nem is köti különleges szerződés a Forma-1-hez, ez csak a Ferrarit, az energialöttyösöket meg a Williamset köti.
Egyébként a Toyota az ameriaki részlegével, ott bejegyzett cégével vesz részt a NASCAR-ban, ugyanis abban a szériában csakis amerikainak minősített és ott gyártott autók indulhatnak.
-
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur #44678 üzenetére
Ó ne már nekem Palik kell
Azért azokra is gondolni kell akiknek nincs juro sport.Adja az M1 de úgy mindenestül (szabadedzéseket is gondolom a parlamenti közvetítésektől csak nézettebb lenne az is
)
(#44679) hunnylander
Grand Prix World Championshipez tényleg jó név egy voksot adok rá -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44675 üzenetére
Maserati, az jó ötlet.
Szükségből még FIAT néven is indulhatnak, mégis csak az a húzóág.
A lényeg, hogy Kimi, Massa és a vörös autó ott legyen a GPWC-ben, és vigye a népet.
F1-ben meg Gené-Badoer. (90%, hogy az lesz a név, Grand Prix World Championship)
Az egyértelmű, hogy a Ferrarinak van a legkevésbé ínyére Max szabályai és szakadni akar. A probléma nem ezzel van, hanem a jogi akadályokkal.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44665 üzenetére
A Ferrari előkerítheti a legjobb ügyvédeit. Nem lesz egyszerű horribilis anyagi veszteségek nélkül kibújniuk a 2012-ig kötött szerződésükből. Red Bull, Toro detto. Adam Parr (Williams F1 főigazgató) szerint a szerződés sziklaszilárd, és ő is ügyvédi végzettségű, a francia bíróság meg érvényben lévőnek minősítette a Ferrari szerződését a múltkor is.
Ha a Ferrari-McLaren nem tud együtt maradni, ha nem lesz ott az összes nagy csapat, az összes nagy név, ha nem lesz elegendő csapat (McLaren, Renault, BMW, Toyota kevés, a 3 gyári könnyen kapitulálhat, ők nem a versenyzésért léteznek), meg fog bukni az ellenszéria.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44648 üzenetére
Ez még mindig blöff. Ha Bernienek és Maxnak van esze (és a leglényegesebb; ha félreteszik a makacs gőgjüket), tudja mit kell lépni erre.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #44623 üzenetére
Volt olyan versenyhétvége, amikor a pilóták és a Bridgestone mérnökök is egyaránt azt mondták, hogy jól működő gumikat sikerült hoznunk?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #44623 üzenetére
Remélem a Ferrari is jól fog menni!
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #44582 üzenetére
Én nem hinném, hogy olyan nagy balfaszkodás volt az. Schumacher durván védekezett, és csak egy száraz ív volt, de la Rosa meg nem akart forrófejűsködni, mert minek... sok idő volt még, az első helyre meg amúgy is esélytelen volt már. Heidfeld hamar letudta a dolgot, de meg is lehet nézni, hogy hogyan, ütközés nélkül nem is ment neki sem.
Nem akarom felmagasztalni de la Rosát, mert szerintem inkább középszerű versenyző, de azért bele kell venni azt is, hogy azon a futamon nem sok értelme volt vagánykodni, mert nem nyert volna vele semmit, ha 1 kör alatt letudja Schumachert, csak kockáztatott volna.Amúgy meg ha jól emlékszem, azon a futamon Kimi mögött autózott, tehát a sebességére sem lehet panasz. Más versenyeken mondjuk néhány hellyel hátrébb autózgatott, de nem volt olyan nagyon hulladék a teljesítménye. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy valószínűleg a csapat inkább Kimire koncentrált, nem a beugrósokra.
De la Rosa egy új csapatnak főnyeremény lenne, lévén, hogy diplomás gépészmérnök a végzettsége, és nem kevés évig volt egy élcsapat tesztpilótája. Wurzhoz hasonlóan mindent tud arról, hogy egy autót hogyan kell fejleszteni, tesztelni, tökéletesíteni. Az igazi teljesítményt meg úgysem éri meg, mert mire az autó jó lesz (ha az lesz valamikor), már úgyis aggastyán lesz.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #44513 üzenetére
Korábban úgy tudom 500 volt a motoGP nagy kategóriájába a motorok köbcentije.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #44450 üzenetére
Már én is megnéztem.
A török pályán (Isztanbulban) Kimi Q3 körét lehet látni. Nekem tetszett. és előrébb is vártam a Ferrarit. Sajna még dolgozniuk kell ezen az ügyön.Csak tudnám, hogy az egész nem-é egy megcsinált dolog. Bömösék kinlódnak, McLaren szintén. Toyota némely pályákon jó, aztán eltűnik. Brawn meg, és főleg Button meg agyonveri a mezőnyt. Jó mondjuk tud is, ez nem kérdés.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #44450 üzenetére
Pár napja kerültek fel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #44432 üzenetére
Ez kész!
Benevezte az FiA...
Vicc! Montezemolo gondolom meg meghajol a Mozly előtt...persze...
-
válasz
Motion_Blur #44432 üzenetére
Kiváncsi lesz az elkövetkezendő években milyen viszony lesz köztük?Mindenki perel mindenkit
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #44424 üzenetére
Huhúú.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #44424 üzenetére
Atyaúristen!
Na, ez a nagyon durva hír!!!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44415 üzenetére
De múltjuk az már van. Kimi versenyzett náluk Formula Renault UK-ben, Lewis meg Formula 3 Euroseriesben, szóval két világbajnokot is kineveltek.
Én kenőpénzeket látok a háttérben. Ezeknél voltak sokkal komolyabb jelentkezők is.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44417 üzenetére
Na ezt nem tudtam... akkor megvan a magyarázat.
Viszont a csillagozáshoz még nincs meg a magyarázat, hogy mi is akar lenni...
(Szerk: Mostmár hozzáírták a cikben is)
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #44396 üzenetére
Én is, idióta, szenilis, perverz vén majmokkal nem alkudoznék.
Mosley-t szimplán nyakonszúrnám, hogy egy ilyen múltú és hagyományú sorozatot tönkretesz.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44396 üzenetére
Max és Bernie elszakadhatna már végre a Forma-1-től.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #44377 üzenetére
Meg negyediknek még berakják a mestert.
-
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur #44377 üzenetére
Igen,durva lenne,Massa 1 pillanat alatt kitúródna onnan
....... a távolságtartás elég nagy lenne ...
Lehet rosszul vagyok tájékozódva,de Raikkönen és Alonso nemigen kaptak még hajba,ellenben Massa mind2ővel legalább már szócsatában részt vett........de lehet tévedek -
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #44373 üzenetére
Ez jó megintcsak
Gergello: -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #44365 üzenetére
Akkor nem, ha csak este nyolckor ültetnék be az autóba. Tudod, ő éjjel élénkebb, szingapúrban is inkább akklimatizálódott.
-
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur #44365 üzenetére
Lenne kóla meg jégkrém adagoló a kocsiba
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Motion_Blur #44279 üzenetére
na erre még akár fogadást is mernék kötni
-
gV
őstag
válasz
élete futamát már futotta ott 1x 2003-ban, erős a gyanum idén esélye sem lesz ahoz hasonlót produkálni
-
zed1983
őstag
válasz
Motion_Blur #44278 üzenetére
Nem tudom hogy Alonso mit mutatna a Ferrariban, de annyival nem jobb pilóta, hogy megváltsa a világot!
-
P00By
nagyúr
válasz
Szükség van az önbizalomra, bár úgy érzem ő kicsit túlzásba viszi!
-
JJános
addikt
válasz
Az.
Aztán meg nem sikerül, és jön a görbült száj, és a sárdobálás. -
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #44278 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #44263 üzenetére
Ja, már kezdtem azt hinni hogy icecreaman-ra gondolsz aki a jó kis rajtpozícióját ismét jól beváltotta... visszafele.
hunnylander: Volt már ennél sz@rabb első harmada is a McLaren-nek és nem is olyan régen, 2004-ben. Az lesz a legjobb ha szépen lassan átcsoportosítják az erőforrásokat a jövő évi autóra. Esetleg azokból az új fejlesztésekből még egy két kompatibilis dolgot rádobni az idei autóra teszt célzattal, hátha beválik.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44254 üzenetére
Olyat nem mondott.
De elérhető a Post Race videónyilatkozata (amiből a kérdéses cikkek készültek). Egyértelműen jókedvűen és elégedetten nyilatkozott.
Ha valakinek nem töltődne be a videó itt van .mp4-ben. Van más témájú F1-es anyag is a BBC oldalán, ha mákunk van nincs lekorlátozva UK-re, vagy mint ennél, még ha a feliratot ott is felejtették, de mégsincs lekorlátozva a megtekinthetőség.
A videót csak idefűztem a mclareneseknek, nem neked. Téged nem kell, hogy érdekeljen.
P.S.: Ezzel az autóval egy 13. hely kalács eredmény. Még a Force Indiától is fél másodpercet kaptak a 8-as kanyarban, annyira sz@r a McAero.
Egyértelműen B autót kellett volna építeniük csak az éveleji futamok/pályák és eredmények bevitték őket a málnásba és elhitték, hogy az autó javítható lesz...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #44254 üzenetére
Kire/kikre gondolsz? Vannak tippjeim...
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #44248 üzenetére
Ez kb olyan mint hogy ha nincs nő,jó a....
-
Oliverda
titán
válasz
Képzelődsz. Másrészt a 16. helyről a dög nehéz autóval végül megelőzte az előle rajtoló Kovát. Az egyik Ferrari-tól is "csak" 4 hellyel maradt le, pedig az 10 hellyel előrébb volt a rajtrácson, hogy a két autó közötti szakadékról már ne is beszéljünk.
-
hunnylander
őstag
válasz
Mert ki is autózott mindent!
Na nehogy már te jobban tudjad nála.
Egyébként nem igaz, hogy minden alkalommal hátba veregeti magát. Nagyon is kritikus volt önmagához a kínai futam és a monacói időmérő után.
-
törölt tag
válasz
Egyfelöl nem ő fut a riporterhez mert okvetlen el kell neki mondja mi is történt vele a versenyen, viszont ha megkérdezik akkor szerinted mit kellene mondjon...?
Nem volt alkalmas az autója arra hogy előrébb menjen, amikor tudott akkor kiautózta amit lehetett, teszem a 26 körös puha gumis szakasza, már amikor Piquet elment:
kör/köridő
36 1:32.075
37 1:30.759
38 1:29.835
39 1:29.749
40 1:29.327
41 1:29.474
42 1:29.337
43 1:29.317
44 1:29.302
45 1:29.180
46 1:29.359
47 1:28.944
48 1:29.004
49 1:29.023
50 1:28.952
51 1:28.966
52 1:28.806
53 1:28.562: a versenye legjobb köre.
54 1:29.219
55 1:29.426
56 1:29.443
57 1:29.640
58 1:31.558Ettől függetlenül is szivesen dumálhatunk Hamilton-ról, csak akkor ne fuss el újra azzal hogy megint róla kell beszélni, hiszen most is te hoztad szóba.
Szal ..akkor folytatva, tavaly még 3 kiállásos taktikát tudott választani (ahogy most Vettel) mert megpróbált kűzdeni az ellső helyért.
Idén 1 kiállásost, ahogy Hunny' is írta, mert most az tünt kifizetődöbbnek hogy megpróbálja megőrizni a gumijai állapotát...a lehető legjobb eredményért.
Érzed sztem a két célkitűzés által meghatározott bejárandó útat és versenytempót. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44220 üzenetére
Palik mondta Hamiltonra: ,,Küzd mint disznó a jégen"...
-
Vazallus
tag
válasz
Motion_Blur #43986 üzenetére
Nyerjen már inkább a Ferrari ˇ_ˇ
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #44030 üzenetére
Elsődlegesen csak fenyegetésnek szánhatják. Jó lenne az F1 tradíciókat tovább vinni és kompromisszumokat találni. Ehhez Mosleynak kellene hajlania azon észérvekre, amit Alonso is elmondott a cikkben, vagy legalább Berniet valahogy beijeszteni, hogy nyomást gyakoroljon a haverjára, hogy ne ész nélkül hatami büszkeségből csinálja a dolgokat.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Motion_Blur #43977 üzenetére
Az a Renault Alonso alatt nem jól muzsikál, ebből is kiderül.
Buttonék megint kitaláltak valamit, taktikásan, de meg fogják verni Vettelt holnap. Nagyon szépen ment Vettel, tényleg elismerésre méltó tehetség, de Button is, na meg az autók is. -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #43977 üzenetére
Erősorrend az üzemanyagkorrigált idők alapján:
BUT
VET
WEB
BAR
RAI
TRU
MAS
ROS
KUB
ALOEgyébként Button és Vettel között nagy csata várható. Ha Vettel a rajt után is az élen marad, ki kell autóznia két kör előnyt Button előtt. De szerintem nem fog neki menni.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #43963 üzenetére
Kovalainen: Úgy tűnik, a többiek számára egyre javul a tapadás a hétvége folyamán, és jobban tudják használni az opciós (lágy) gumikat, míg mi kénytelenek vagyunk az elsődleges (kemény) keveréknél maradni, ezért romlik a teljesítményünk.
Tehát javuló tapadás -> romló teljesítmény. Ez nem pont az ellentéte annak, amit Lewis mondott? Vagy ismét jól fordítottak...
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #43934 üzenetére
Hát most nem nagyon villogott a Q1-Q2-ben...
Na, tényleg túlságosan leírtam, a végére megtáltosodott.
Viszont Kimi és Felipe megint szinte ugyanazt a kört futotta, de a hétvégén először Kimi volt gyorsabb egy hajszállal. Talán könnyebb az autó?
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #43932 üzenetére
Egyikük ott lesz, de szerintem az első három helyen Button, Vettel és Trulli osztozik majd. Aztán a 4-re vagy Webber vagy az egyik Ferrari fog beérni.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #43918 üzenetére
Sose becsüld le a Brawn-ok benzinmennyiségét!
-
Ricardo
titán
válasz
Motion_Blur #43908 üzenetére
Hamilton, Pique,Fisichella, Bourde, Buemi,
szerk:
Kova a 14.
A lényeg az hogy megverte Hamit -
Bermi
aktív tag
válasz
szemmel láthatóan szenvedett a kocsival hami
visszafejlődött a meki,
massa remélem tud javítani
-
wildrain
addikt
válasz
Hamilton, Piquet, Buemi, Fisi, Bourdais.
Plusz Piquet kavicságy. -
Sanya595
senior tag
válasz
Hami kiesett.
Piq
Fis
Bue
Bou -
Ricardo
titán
válasz
Motion_Blur #43900 üzenetére
Most mutatták Hamilton papáját
-
wildrain
addikt
válasz
Kimi rommá törte a Ferrarit a kivezető körén!
(Csak vicc volt!
)
Nincs kis tévém, és a szemem is tökéletes, de annyira kicsik a nevek a kép bal szélén, hogy meresztgetnem kell a szemem az elolvasásukhoz. Ha valaki nem lát tökéletesen, annak ez már teljesen olvashatatlan lehet, főleg egy átlagos tévén...
-
Sanya595
senior tag
válasz
Hát meglepödtem a retek klubon.
Látni lehet mindent.Mod RAI 1.28.6
TrU 1.28.2,Bari feltartotta Massa-t
Vet 1.27.7
Rai 1.27.6
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #43861 üzenetére
Mármint váltóház, ami kedvez a DDD-nek? Szerintem ezzel az új diffúzorverzióval már az is jöhetett, de konkrétumot nem tudok.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #43854 üzenetére
Formula 1-es jó reggelt!
Ez lenne az überdiffuzor?DDD
Nah, ma megint többet fogunk tudni. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #43771 üzenetére
Nem
,
nem nagyon járok oda (2évente ha egyszer benézek). sg-ről van. -
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur #43751 üzenetére
Nem semmi a gyerek
No meg az a Subaru is csodaszép meg úgy az egész össze van rakva.el is mentettem meg kell nézni egy párszor
Nem lepne meg ha az új NFS-ben ez lenne az intró.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest