- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #15978 üzenetére
Tizenéves divatdrukkerek azok, akik pár éve Alonsot imádták a Renaultban, most meg Hamiltont a McLarenben.
Csak mert látják a Vodafone reklámban, és mekkora királyság a mindenkori "médiasztárnak" drukkolni
Még jó, hogy a pontokat nem a média előtti szereplésre osztják.
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #15961 üzenetére
Szerintem az elmúlt 1.5 év nem azt mutatja hogy a McLaren képtelen lenne adoptálni a helyzetet. Erősen túl van itt lihegve ez az egész eset.
Akkor mit pattognak itt egyesek a Bridgestone meg a Ferrari nemlétező hatalmas összeesküvéséről?. Bár ezen én is gondolkodtam. Mármint hogy valóban a Mclaren volt az egyik legelső aki "megértette" a Bridgestone abroncsokat. Furcsán korán. Remélem érted, mire célzok... Persze, kényes téma.
"gondolom a felfüggesztés tökéletes volt..."
Nem is emlékszem rá, hogy 5 évre befagyasztották volna házon belül a felfüggesztés fejlesztését.
[I]"Felesleges lett volna hepajkodni, akkor már valószínűleg tudták hogy a Bridgestone lesz majd az egyedüli beszállító. Inkább szépen csendben és ügyesen kiharcolták hogy a nekik kedvezőtlen szabályt változtassák meg."[/I]
Olyan jó, hogy egy beépített, bennfentes emberrel is kapcsolata lehet egy hozzám hasonló egyszerű halandónak.
A végén meg nem tudom mit mosolyogsz, nyilván szelektív amnéziád van.
-
lenox
veterán
válasz
Oliverda #15961 üzenetére
Nem az volt ott a lenyeg veletlenul, hogy a Ferrari egesz designja egy keskenyebb elso gumira epult, amit nem lehet menet kozben valtoztatni, mert ahhoz az egesz autot ujra kellett volna tervezni, igy szepen vegig kellett vele szopni az egesz evet? A Michlenesek meg szelesebb elso gumit hasznaltak, ami jobban tapadt, es lassabban hasznalodott el. Szal felfuggeszteshez meg gumigyartohoz tul sok koze nem volt az egesznek, az auto tervezese lett elbaszva a kezdeti fazisban, aztan utana mar nem volt mit tenni...
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #15808 üzenetére
"Azért tértek vissza 2006-ban a 2005 előtti szabályhoz hogy ne szerencsétlenkedjen tovább a Ferrari, illetve hogy meglegyen az esélye Májkülnek a búcsú VB címhez. Szerencsére nem tudott élni ezzel, hehe.
"
Azért ez így elég vicces. Először meggyőződve, szinte hittérítői elszántsággal mondjátok (többek közt te is), hogy bizony az egész mostani helyzet a Bridgestone műve (hm, a BMW akkor mit csinál? tudtommal ők is bridge-t nyúznak
). Ez eddig oké (na jó, nem az). De hogy utána az úgymond kontrázást (2005re gondolok, ami szerintem még mindig súlyosabb eset, mivel 17 vagy mennyi versenyről volt szó, nem egy gyönge török gp-ről) ennyire nevetségesen elbagatelizálod... Ezzel kb. agyonütöd az egész eddigi mondandódat, utalva arra is, hogy mennyire kell komolyan venni azokat
Szerintem hamiltonnak meg a mclarennek a saját portáján kellene körülnéznie. Arra továbbra sem jöt amúgy válasz, hogy Kovalainen hogyan tudott végigmenni hatalmas balesetet okozó durrdefekt nélkül vasárnap?
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #15907 üzenetére
Van ra esely. A Meki hagyomanyosan jo Monacoban, a kicsit megnovelt tengelytav nem tehette tonkre ezt a tulajdonsagot, erre vigyaztak, es a Ferrari sem idealisabb konstrukcio.
Niki Lauda: "Az elmúlt hetek erőfeszítései és az aerodinamikai újítások semmit sem érnek. Monacóban nagyon fontosak a beállítások, hogy az autó tökéletes legyen a Mickey egér kanyarokban. Még a gyengébb autók is jól üzemelhetnek. A versenyző nyolcvan százalékot tesz ki. A legbátrabb lesz az élen."
Lauda szavainak lehet koze a mai eredmenyhez is, mivel a Paul Ricardon is Mickey eger palyavonalon, Monacoba szant downforce-szal es aeroval mentek ma. Lewis Monaco-meno, ketszer nyert mar ott (2005 F3, 2006 GP2).
-
hunnylander
őstag
-
shev7
veterán
válasz
Oliverda #15774 üzenetére
Hadd idezzek ujra a kolegatol:
"A Bridgestone sz*r es kedvez a Ferrarinak. Komoly erdekeltsegek es penzaramlas van a hatterben, nem kerdeses."
Ok persze, ebben a mondatban nincs benne, az a szo, hogy direkt, de furan jonne ki, ha ezt a mondatot ugy ertenenk, hogy valaki valakitol kap egy valag lovet, es cserebe veletlenul kedvez neki...
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
Oliverda #15664 üzenetére
Ez meg kimaradt:
Mindahogy, azt jeleztem volt, a futam előtt, Massa hazai pályán lesz. Most nagyon örül, hogy a Török nagydíjat újfent elnyerte. Gratula, a háromszoros Istanbuli győzőnek! Kiminek is!
Ezt a Palikot ki kéne billenteni már. Mit össze szuszogott, röhigcsélt.
Én szavazatomat adom! Ha egy mód van! Please! -
JJános
addikt
válasz
Oliverda #15656 üzenetére
Jó lenne, ha már leszoknál a személyeskedésekről. Én sohasem mondtam, hogy értek a Forma 1-hez. "Csak" szeretem.
Nem vagyok szakértő, mind ahogy te sem, mert elfogult vagy.
Hamival én is elfogult vagyok. Ma nagyon jó volt, gratulálok Haminak, és örülök, hogy versenyben van, annak meg pláne, hogy akár egyetlen versenyen is be tudja hozni a lemaradását. Matematikailag!
Mondjuk, én mint amatőr nem mondanám, hogy utolértük a Ferrarit. Hami mondhatja, és ha megveri őket, el fogom hinni.
A két legkeményebb keveréket még én is tudtam. Fogod?
Egyébként Wéber Gábort sem tartom olyan nagyra. itt a fórumon vannak többen olyanok, akik bármikor leszakértik!
Javulj meg édes fiam Bendegúz!
A BMW átvette a konstruktőri második helyet! Ajj.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #15600 üzenetére
Lewist nem lehet feltartani, amikor kepes es szandekaban all elozni.
Foleg nem Isztambulban. Itt mar GP2-ben is atgazolt egy teljes mezonyon. A mai futam elott igerte is az elozest [Ferrari elozesre utalt vele es meg is csinalta].
Remelem az antihamiltonoidok egy idore befogjak a szajukat Hamilton-fikazas es ellendrukkerkedes tekinteteben.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #15441 üzenetére
Csak úgy tünik a hátul lévő pilóták is fizetnek csak páran szarnak bele a dologba, hunnylander: oké akkor lehet Kimi sem fizeti.
No mindegy, ez a menő, a vagány, nincs mit tenni.
Ne is fizessen, kell apu repülőjegyére is a pénz valamiből. Csak hogy témánál maradjunk.
Pedig egyszer megfogadtam, hogy inkább nem szólok csak jót vagy semmit Hamiről -
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #15441 üzenetére
A superlicense horribilis evi dijaval (ami pontszerzes fuggo is) is fizet a biztonsagert, tovabba a csapatoktol is sok penzt vonnak le a biztonsag fejeben. A GPDA a javaslataival tehet a biztonsagert, nem penzzel, es az sem problema, hogy nem az osszes pilota a tagja: a hianyzok is csak ugyanazt tudnak elmondani mint a tagok. Az egy dolog, hogy adna penzt nekik vagy se, de nem is kertek meg ra. Csak a tagsagra kertek fel, amire csak Kimi belepese utan mondana igent, vagy azutan sem. A ket srac jol eszrevehetoen rivalizal a dologgal kapcsolatban is, egyikuk sem akar nyuszinak tunni, tovabba nem ertekeli tul a GPDA erdemeit. A biztonsagi intezkedeseket az FIA hozza, es nem csak a GPDA javaslataira.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #15418 üzenetére
Hogy kicsúszik? Bőven van rá esély.
Pont azon gondolkoztam, hogy vajon hányan esnek majd vissza vaghy esetleg ki, kicsúszások miatt. Ami előfordulhat akár egy Mekivel vagy Ferkával is akár...tippem:
Massa
Kimi
Kubica
Kova
Webber
Hami(#15427) 7Heads Drago: Amd csak simán angol drukker.
-
D@ni88
addikt
válasz
Oliverda #15394 üzenetére
Csak jól mondtam hogy az utolsó lassú kanyarkombinációkat elrontotta. nagyon lassúnak tűnt... de bizakodásra adhat okot hogy a benzin mennyiségről beszélt
így sztem Massánál valamennyivel több üzemanyagja van, nem sokkal de több van.
Habár ha nem előzi meg a 2 mekit az első körben akkor nehéz lesz nyerni, hacsak nem lesz SC... de abból kijöhet rosszul is -
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #15373 üzenetére
Tipp (az Atlas F1 forumon ez az altalanos velekedes), ami a tobbi pilota lagygumis es a kemenygumis idoinek osszevetesebol es leginkabb abbol ered, hogy Lewis maga is siratja a rossz donteset. Valszeg a lagyon kozel lett volna Massa idejehez.
Szerintem is jo versenytempo varhato Hamiltontol, pont ezert baj neki, hogy Kova elorebb rajtol.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda #15347 üzenetére
Nem kell azért felfújni az egészet.
Csak nem tartom etikusnak a többiekkel szemben. De felőlem külön kamerát is állíthatnak rá, csak a Ferrari nyerjen.
Én nem fogok egy sport miatt verekedni, veszekedni senkivel se. Nem kell túl komolyra venni az egészet...
Ricardo: Így van én is hasonlóan gondolom. -
Ricardo
titán
válasz
Oliverda #15334 üzenetére
Most kétszer. De egyszer csak úgy hogy ott volt a boxban a szerelők között (tehát konkrétan nem őt mutatták csak ott volt a "tömegben"), másodszor meg azért mert Maszaté lett a pol.
Hamilton papáját viszont mindig látjuk nagy totálban (időmérőn, versenyen) hogy aggodik a kicsi fiáért. -
Motion_Blur
félisten
-
gV
őstag
válasz
Oliverda #14947 üzenetére
2011-ig!
kiirhatnák Bahreinben, Moncoban és Kinában is de nem fogják mert igy is megéri nekik szerepelni
nem érdekelnek más csapatok szponzorai
semeddig Schumi Indianapolisban eldöntötte és Monzában bejelentette, mondta h akkor fogja elmondani h mi lesz vele h mást mit mondott lényegtelen
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest