- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Aktív témák
-
gV
őstag
egymás mellett voltak
mindenképp megérte ez a manőver ugyanis a Ferrari épségben meguszta mig ez DC kocsijáról ez nem mondható el amin 1 jót nevettem
nekem ez Hill és Schumi ütküzését juttatja eszembe ott a Benetton "simán" meguszta + ott a Williams felfüggesztés tropa lett most a Ferrarié nem
-
JJános
addikt
Igen, van ebben igazság. Csak épp, akit épp macerálnak, annak nem igazán esik ez jól. Nekem elveim vannak, és tudom, hogy ez nem mindenkinek tetszik, de azt is tudom, hogy vannak itt olyanok, akik csak ezért jönnek ide, vagy azért is, hogy másokat piszkáljanak.
Hagyjanak békén, én nem fogok senkit piszkálni, megígérem.
Egyébként még az is lehet, hogy nem engem, hanem Motion_Blur-t akarták ezzel a dologgal piszkálni.
-
attisx
addikt
Gondolom csapat döntés: ki volt ott előbb, végzett jobb helyen az előző szezonban. Pl. most a McLaren állítólag szeretné elérni, hogy Hami legyen a #23 (hivatalos nevezési listán Kova-é), mivel most töltötte be a 23-at és az autó tipus jelzésében is szerepel a 23-as szám...
-
_seth_
veterán
A ferrári kimaradt a sok botrányból is...
Egyébként valakit a szurkolói alapján leírni nem kicsit butaság főleg olyan embernél akit a szurkolói max annyit látnak amíg tart a közvetítés persze jön egy übermájer emberke aki elkezdi terjeszteni az okos gondolatait és tessék máris olyasmiről van szó amiről kár is lenne beszélni ugyanis az F1-es VB végeredményét tudtommal (javítsatok ki ha tévednék bár nem hiszem) nem a szurkolók hanem a pilóták alakítják ki az autóikkal a futam zöld lámpás startjától a futam végéig azaz a zászlóig
-
hunnylander
őstag
Olyan jogon, hogy érintettek az ügyben, mert a szabálytalanságok befolyásolhatták az egyéni verseny sorsát. És mint láthatod, nem mondták nekik, hogy ehhez nincs jogotok, szóval van hozzá joguk.
Vagyis van joguk borsot törni a Ferrari orra alá, meg savanyítani a Ferrari szőlőjét.
Kimi megérdemli a címet, de a Ferrari is ezt a kis borsot az orra alá.
-
törölt tag
hát aha hát
Nézd meg újra:[link]
Az aszfaltozott túlfutótér az ilyenkor jó...tudod meg olyankor mikor Alonso elsokalta magát a Mansell kanyarban a HunRing-n.
Elég nyilvánvaló hogy mi történt, és miért tudott Hamilton visszajönni...csak meg kell nézni a futamot, és tisztázni mi is az ha vki 'levág' egy kanyart.
Egyébként nekem semmi bajom ezzel az esettel, de ezt levágásnak minősíteni, na az leverte a lécet.
[Szerkesztve] -
pityeszka
őstag
Sztem ez a 1.sz pilóta kérdés már nem kérdés Todtéknál
Egyértelmüen Kimi lesz az 1.sz jövöre akár hány VB is menne oda
Massát meg azé nem akarják bántani ezzel a dologgal,mert hamarabb jött a csapathoz.Inkább megvárják míg lemegy ez a szezon és jövöre már nem kérdés,hogy hogyan tovább.Akár marad,akár nem
-
wildrain
addikt
sajnos csak addig fog megmaradni, amig a ferrarinak nem lesz szuksege a gyozelemhez arra, hogy kinevezzen elsoszamu pilotat.
Ez egyáltalán nem biztos, mert ha a pontverseny állásából következik a dolog, akkor a második számúnak kinevezett valószínűleg elfogadja, hogy így alakult.
Amúgy természetesen a köztük levő hangulatot csak ők tudják, hogy milyen, de én nem látok semmi olyasmit közöttük, amit Te láttál. Pedig lehetne, hiszen a McLaren pilótákhoz hasonlóan év eleje óta harcban állnak egymással, oda-vissza előzgetik egymást a pontversenyben, és pályától/körülményektől függően a versenyeken is váltakozik a sorrend (bár mostanában Kimi erősebbnek látszik).
nem olyan veszes a helyzet kozottuk, de azert nem felhotlen.
Én úgy értelmeztem a nyilatkozatát, hogy nem barátok-puszipajtások, de tudnak együtt és egymás mellett dolgozni, és ezzel előrevinni a csapatot. Egészséges rivalizálás van közöttük, és kölcsönösen tisztelik a másik munkáját, eredményeit.
Alonso szerintem olyan fajta, aki senkivel nem tud összeférni. Amikor a Renaultnál egyetlen olyan alkalom után nyafogásban tört ki, amikor Fisichella megelőzte (Kína), és hisztizett, hogy nem akarják, hogy győzzön, akkor én már sejtettem, hogy a rendszerető Dennisszel nem fog kijönni. Ha a Ferrarinál is olyan csapattársat kapna, akit nem tud félkézzel lenyomni, ugyanúgy tönkretenné a csapategységet az állandó hisztijével.
[Szerkesztve] -
törölt tag
sztem minden sportrajongó egy emberként mondaná a Ferrari-nak hogy most már csapatutasítás alapján versenyezzenek.
Mivel csak úgy van esélyük.
A csapatutasítás egyszerű logika, mindenki használja...egy a lényeg hogy ezt az idény elején nem szabad eldönteni, és amíg reális esélye van a versnyzőnek addig nem szabad hátráltatni..nem matematikai esély, hanem reális. -
hunnylander
őstag
LOL
A ''fél csapat''? 1300/2=650! Túlzol.
Itt a hivatalos dokumentum, hogy ki és mennyit tudott róla: [link]
Ron Dennis Coughlan-re utalt ezzel a mondatával. Meg azt a hülye Ferraris Stepney-t is lehetne ám ostorozni. Kompromittálni nagyobb bűn, mint kompromittálódni.
És ha te veszed a bátorságot alaptalan dolgokat tényként beállítani, én is vehetném a bátorságot Ferraris összeesküvés elméleteket gyártani, mert arra is van annyi bizonyíték mint a te állításodra.
A tisztességesen és jól dolgozó McLaren alkalmazottakról meg le lehet zizzenni. -
hunnylander
őstag
Kérlek szépen azért nem a pálya oldal vonalával tökéletesen párhuzamosan állnak fel sokan, mert nem abba az irányba (nem az oldalvonallal párhuzamosan) akarnak elindulni. Csak az ideális ívre, az előzésre és/vagy a rajtpozíciójuk védelmére törekednek. Ez nem szabálytalan.
Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest