Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • wildrain

    addikt

    válasz shev7 #2001 üzenetére

    sajnos csak addig fog megmaradni, amig a ferrarinak nem lesz szuksege a gyozelemhez arra, hogy kinevezzen elsoszamu pilotat.
    Ez egyáltalán nem biztos, mert ha a pontverseny állásából következik a dolog, akkor a második számúnak kinevezett valószínűleg elfogadja, hogy így alakult.

    Amúgy természetesen a köztük levő hangulatot csak ők tudják, hogy milyen, de én nem látok semmi olyasmit közöttük, amit Te láttál. Pedig lehetne, hiszen a McLaren pilótákhoz hasonlóan év eleje óta harcban állnak egymással, oda-vissza előzgetik egymást a pontversenyben, és pályától/körülményektől függően a versenyeken is váltakozik a sorrend (bár mostanában Kimi erősebbnek látszik).

    nem olyan veszes a helyzet kozottuk, de azert nem felhotlen.
    Én úgy értelmeztem a nyilatkozatát, hogy nem barátok-puszipajtások, de tudnak együtt és egymás mellett dolgozni, és ezzel előrevinni a csapatot. Egészséges rivalizálás van közöttük, és kölcsönösen tisztelik a másik munkáját, eredményeit.

    Alonso szerintem olyan fajta, aki senkivel nem tud összeférni. Amikor a Renaultnál egyetlen olyan alkalom után nyafogásban tört ki, amikor Fisichella megelőzte (Kína), és hisztizett, hogy nem akarják, hogy győzzön, akkor én már sejtettem, hogy a rendszerető Dennisszel nem fog kijönni. Ha a Ferrarinál is olyan csapattársat kapna, akit nem tud félkézzel lenyomni, ugyanúgy tönkretenné a csapategységet az állandó hisztijével.

    [Szerkesztve]

Aktív témák