- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
tuskooo
addikt
válasz
7Heads Drago #24898 üzenetére
Na igen, bár ott az inkább gumi-autó kérdés volt, kedves kommentátoraink ijesztgetésével ellentétben nem sanszos, hogy hirtelen elfelejtett esőben menni Schumi. Egyébként lesz még Alonso jó autóban sztem, csak bírja ki addig.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem gyanús, hogy beférnél egy gokartba. Szinte mindenki ott kezdte.
tuskooo: Pont ezért nagy kár Alonso tehetségéért egy rossz autóban.
Jó autóban tudna egy-két érdekes dolgot mutatni, mint annak idején Schumi-nak.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
copin
őstag
Ne várj tőle komoly mentális képességeket. Kell egy speaker akinek folyton jár a lepénylesője és kész. Az hogy a népet idegesíti, meg a retek klubbnak égés az egész, az már másodlagos (ezt maga a producer mondta, a nevére nem emlékszem, de régebben a Fókuszban volt műsorvezető).
--------------------------------------------------
Szerintetek 90 kilóval lehetnék F-1-es pilóta?
Jó érzés lehet az o rouge, főleg ágyéktájt.
tuskooo Hidegben a szuperlágy jobb, de Hami azt "el kínázza" (érted ugye?), ezért hosszú távon van még keresni valója a Ferrariknak.
[ Szerkesztve ]
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24888 üzenetére
Mi nem mondtuk, hogy nem lehet jobb a meki, csak hogy várjuk meg a versenyt.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
JJános #24891 üzenetére
X
Nem tudom, hogy ki mire számít.
Hamilton szerintem szinte biztos, hogy száraz pályás beállitással futott, pedig ő esős futamot várt.
Holnap meglátjuk.
Nekem ami furcsa, hogy Kova nem tudja, hogy hol hibázott. Szerintem csak több a benya.
És pont ezért lesz bajban Kimi, ha a rajtnál nem sikerül előzni. Mert Kimi viszont benne hagyott a körben annyit, hogy 3.-ik legyen.[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #24890 üzenetére
Szerintem a Meki aeroja eleg hatekony. [link]
Mifele ket het alatt? (A kulonbseg nem igazan a ket het fejlesztesbol jon.) Azzal nem vagy tisztaban, hogy minden egyes palyan es futamon sok egyutthato fuggvenyeben ujraosztjak a lapokat a technikai erosorrend tekinteteben? Attol, hogy a Ferrari dominalt Valenciaban annak nem sok rahatasa van arra, hogy Spaban kepes lesz e dominalni.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #24890 üzenetére
Ez most akkor azt jelenti, hogy esőre vannak állítva?
2007-05-06 óta itt!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tuskooo #24887 üzenetére
Én bizok a szakértőkben.
[link]
Még ha Jordan-es volt is.
hunnylander: 2 hét alat elég nagy lett a különbség a 2 autó közt, ahhoz hogy ne legyen köztük súly különbség. De különben is, én nem mondtam semmit se, megvárnám az első tankolást. Sőt csapaton belül is nekem nagynak tűnik az idő.[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Gyulám nagyon elásta a Ferrarikat. Esetleg eszébejuthatott volna hogy lehet egy esős beállítás. Persze az is lehet hogy nincs ilyen beállítás senkinél, de egy feltételezést megért volna. Az előrejelzést nézve még be is jöhetne.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #24886 üzenetére
Nem hiszunk semmi ilyet, esetleg csak tudjuk, hogy most, jo eselyeink vannak a gyozelemre.
Ti meg miert hiszitek azt, hogy a Ferrari csak akkor csuszhat le a polerol, ha a Mekinek porzik a tankja? Lewis idejebol kalkulalva meg, ha nehany korrel konnyebb is lenne Massahoz kepest, akkor is az kovetkezik, hogy legalabb olyan jo ezen a palyan, mint a Ferrari, vagyis akkor is eselyes a gyozelemre.
Ha nezted a Q2-t is akkor sejtheted, hogy: Dumbo loves Spa. Lewis loves Spa.
www.HunnyF1.com
-
tuskooo
addikt
válasz
7Heads Drago #24886 üzenetére
Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a Ferrarikban több anyag van, de ahogy én nem lehetek biztos benne, úgy ők se abban, hogy nincs így. Na mind1, majd kiderül
-
kételkedem
addikt
válasz
hunnylander #24878 üzenetére
Az eső, vagy a néha esik-néha eláll időjárás kedvez a nézőknek, mozgalmasabb a verseny, mint amikor valaki rajt-cél győzelmet arat fél perc előnnyel.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
AMD Power
titán
válasz
Akkor holnap nagy show lesz!
-
bajuszati
tag
válasz
milyen meglepő!
-
hunnylander
őstag
Eso varhato a futamra.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
bajuszati
tag
Massa remélem nyer de szoros küzdelemre és nem boxban eldőlt versenyre számítok.....
nem érdekel ki nyer csak küzdelmes erőszakos előzésekkel teli izgalmas verseny legyen.....
de ahogy SPA-t ismerjük szinte tuti az eső ..és akkor még a honda isnyerhet
jó szurkolást és tiszteljétek egymás favoritját.....
szép estét!! -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24872 üzenetére
Hát ha a pole nem is lett volna meg (mint ahogy azt is nyilatkozta, hogy "előkelőbb helyen végzett volna"), de két tizeddel már Kova előtt lenne, hárommal meg már Massára is veszélyes lett volna. Ráadásul a hetes kanyar nagyon hosszú, ha ott lecsúszik az ideális ívről, akkor csak nagy sebességvesztés árán lehet visszaevickélni, szerintem így ott simán lehet annyit bukni.
Hamilton meg szerintem nem lett volna verhető, mert a McLaren is nagyon jól ment, és nem is túl nehéz az autója sem. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24872 üzenetére
De, ha Massahoz viszonyitjuk (aki szinte hibatlan kort ment), es feltetelezzuk, hogy Kiminek 2 korrel tobb nafta van a puttonyaban, akkor lathatjuk, hogy egy ilyen kis hiba dontheti el, hogy hazon belul ki vegezhetne elorebb. Vagyis kis hiba, de, ha a csapattars nem hibazik, akkor megno a jelentosege.
Osszessegeben tehat en Kimit nem irnam le erre a futamra, feltem tole Kovat is.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
válasz
tuskooo #24871 üzenetére
Egyet nem szabad elfelejteni. Tavaly is temettük már Kimi esélyeit, de az utolsó versenyekre felszívta magát. Most is így lesz. Holnap szvsz. megmutatja, hogy ki a Ferrari csapat első számú pilótája.
McLaren előny lesz, de Kimi előbb végez, mint Massa. szvsz!
2007-05-06 óta itt!
-
tuskooo
addikt
Hát, ez nem jó hír. Vagy ahogy vesszük, legalább megmagyarázza a dolgot.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24866 üzenetére
Neki ezek szerint elég. Ez a baj. Minden szinten.
-
soulcube
aktív tag
Aki esetleg lemaradt volna az időmérőről, annak ajánlom figyelmébe ---> SportKlub 19:00
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24867 üzenetére
Nem hiszem, h annyival több lenne az autójában, de reméljük, nem lesz igazam.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24866 üzenetére
A het tized nem olyan nagy hatrany egy hetkilometeres palyan, ahol ugye egy kornyi benzin nagyobb suly az atlagosnal. Vagyis, ha 2-3 korrel tobb van Kimi autojaban (Massahoz kepest), akkor nem is ment rosszul uzemanyagkorrigaltan, es konnyeden lehet dobogos.
(#24865) wildrain: Es esetleg meg azt is rafognak 'szegenyre', hogy o kezdte.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24860 üzenetére
Mindezek ellenére elégedett vagyok az autómmal, amely úgy tűnik, hogy a kényem-kedvem szerint viselkedik.
Szerintem nem mondana ilyet, ha nem így lenne, és ha holnapra ez nem változik, akkor jó lesz a versenytempó is. -
hunnylander
őstag
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Motion_Blur
félisten
Raikkönen még nem mondott le a győzelemről
a 7 tized a nagyon sok, nem a 4. hely szar...
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #24857 üzenetére
Lehet ,hogy nem mondott le de ilyen teljesítménnyel ez nem fog menni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-Mike- #24851 üzenetére
Azért írom le, mert folyamatosan megveri Massa. Csapaton belül ő lesz a 2. számú így már a matek se számít..
hunny: lehetne 20 pont a hátránya is, ha menne mint a veszett és verné szét a mezőnyt, de mostanában esélye sincs arra, hogy a futamgyőzelemért harcoljon..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
válasz
Kraptor #24848 üzenetére
Ne almodjal mar, foleg ne ilyen szemetseget. Kimi meg mindig nyerni akar, es biztos, hogy nem mondott le a cimvedesrol teljesen.
Ilyenkor elfelejtitek a szokasos 'tavaly 17 pontos hatranyt dolgozott le' szoveget? Pedig most nincs is ennyivel lemaradva. Szerintem Kimi legnagyobb problemaja Massa, merthogy utban van, es raadasul nagyon.
Pl. a Ferrarinal van egy olyan szisztema, hogy a Q2-es leggyorsabb valaszthat eloszor benzintaktikat (Massa nyilatkozta korabban a brazil tevenek), es a masiknak idomulnia kell ehhez. Nos a Smedley-Massa paros rendre elhappolja az optimalis taktikat es Kimi a sajatjabol se hozza ki a maximumot, mert ahhoz is kellene egy kivalo repulokor es rajt, es neha 1-2 elozes, egy brutalis versenytempo es akkor meg Massa is verve volna, mint ahogy regebben lathattunk ilyeneket.
www.HunnyF1.com
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24849 üzenetére
A versenytempójával csak Valenciában volt gond, de az betudható az adott gumiszettnek is, máskor is előfordult, hogy egy szett nagyon szarul működött. Előzni nem tud, ez tény, de nem biztos, hogy az ő számlájára kell ezt írni.
Ha nem olyan rajtja lesz, mint amilyet Oliverda ír, hanem esetleg még Kovalainent is megelőzi (talán nem lesz olyan nehéz, elvégre egy sorból rajtol vele), akkor megverheti Massát.
Én nem látom olyan borúsan a dolgot, elvégre ennek a hullámvölgynek is vége kell legyen valamikor. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #24846 üzenetére
Látom te is rájöttél , hogy Kimi fejében valami nagyon nincsen rendben!
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #24849 üzenetére
Ha nem rajtolják le hátulról Raikkonen-t akkor a dobogó meglesz neki, Heiki 3szett gumiból kettőt sosem tud rendesen felmelegíteni, úgyhogy ő meglesz neki a boxkiállásokkor. Csapattársával futam közben nem fog vívni imho, tehát dobogó alsó foka a sanszos. Én nem szorítok senkinek, de ha úgy tennék a kedvencemet biztos nem írnám le addig még matematikailag esélye van megnyerni a végelszámolást.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
wildrain #24847 üzenetére
Tavaly pár ezreddel Kimié volt a pole, viszont Massa-ban 1 körrel több cucc volt, tehát tavaly Massa valamivel jobb kört futott az időmérőn. Versenyen viszont Kimi folyamatosan szakította le 5mpre. Mostanra már Kimi versenytempójával se lehet jönni, mert nincs neki olyan! Oké, hogy mindig beragad valaki mögé, de bazz, hát meg kéne előzni, mert 5-6. helyen nem lehet címet védeni...
-
Kraptor
őstag
Kiminek ki kéne ütnie HAmiltont a rajtnál (úgyis még adósa
és MAszat szépen megnyerné
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24846 üzenetére
Nem olyan biztos, én még reménykedem Kimi feltámadásában. Ha eltérőek az üzemanyagszintek, akár meg is előzheti Massát.
Amúgy kíváncsi leszek, hogy melyikük indul több üzemanyaggal, mert ha Massa, akkor szerintem az azt jelenti, hogy már most megvan a csapatsorrend. -
Motion_Blur
félisten
Ennyi volt, vége az évnek. Mármint Kimi szempontjából...
Massa még küzdhet Hamiltonnal, de holnap szerintem sima verseny lesz és az első 4 helyezett megőrzi a pozícióját.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24844 üzenetére
Melbourne forro volt, a Ferrari az ottani szereplesevel csak magara vethet. Malajzia forro volt, ki is kaptunk. Bahrein forro volt, ki is kaptunk. Barcelona, hideg nem volt, kikaptunk. Isztambul, evszaknak megfelelo homersekelt, Lewis jol nyomta, de akkor is kikaptunk. Monaco esofutam, McLewis. Montreal, meleg volt, a Ferrari nem volt lemaradva. Magny-Cours, evszaknak megfelelo homerseklet, Ferrari 1-2. Silverstone esofutam, McLewis, de a Ferrari sem volt gyenge Kimi alatt, sokak szerint nyerhetett volna. Hockenheim, huvos ido, plusz a Ferrari valamit benezett (Kimi hanyatlasanak kezdete), McLewis. Hungaroring, Valencia forro, Ferrari dominancia. Spa, spai idojaras, a McLaren jonak tunik.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #24834 üzenetére
13. nagydíj, két forró futamot tudtál felsorolni. Talán ez sugall valamit.
prmcsk: "bigott" -> "kabbe"
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24839 üzenetére
És még mindig nem tudjuk, hogy kinek az autójában mennyi üzemanyag van. Ha hnap kiderül, hogy ugyanannyi volt, akkor igazad van, de addig nem értem, miről beszélünk.
-
mexx0407
tag
Massa
-
mexx0407
tag
válasz
hunnylander #24839 üzenetére
jó érdekess
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #24837 üzenetére
eléggé semmilyen
Akkor kicsit nezz az idoeredmenyekre es vedd hozza, hogy Lewis eldobott 1-2 tizedet az utolso koreben, Massa meg azt mondta kozel tokeletes volt a kore.
Amiben eddig csak remenykedtem (hogy az idei konstrukcionak mar fekszik Spa), beigazolodni latszik.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz
tuskooo #24837 üzenetére
Nézted a közvetítést? Láttad Massa arcát?
Illetve ha láttad az előző versenyeket akkor tudhatnád hogy olyan óriás üzemagyag különbség nem szokott lenni a McLaren és a Ferrari között.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24827 üzenetére
Kíváncsi leszek a végére, mert ez az előny, amiről beszélsz, eléggé semmilyen, főleg addig, amíg nem tudjuk az üzemanyagokat.
Kimiről miért nem mondasz semmit? Nem vetted még észre, hogy a kimisek is osztják rendesen? Általában nem azzal van a baj, ha jogosan kritizálsz valakit, hanem azzal, amikor baromságokat beszélsz.[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz
bajuszati #24804 üzenetére
Nyugi, szerinte Vettelnél üzemanyagot spóroltak a versenyre
Miért, szerinte nincs pénz még 3 környi benzinre? Vagy mégis hogy gondolja... egyszer meghallgatnám tőle, hogy ezt hogyan is képzelni
(Más lenne, ha elötte ment volna egy jó kört, és ezután úgy döntenek, hogy nem mennek többet... mivel nem lehet már visszatölteni, így ez tényleg spórolás lenne a versenyre, de itt nem ez volt a helyzet.)A kisez meg kisaz meg aztán már tényleg... (bár ma éppen nem mondta senkire azthiszem.)
Jah: Itt a Ferrari van fölényben, bizonyítja ezt Kimi korábbi itteni győzelmei is
Jah, Kimi mindet Ferrarival nyerte, ugye? ...olyan fura ezüst színű Ferrari volt az 2004-ben és 2005-ben
-
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #24830 üzenetére
Lassan új pilótát követel a nép (nem, nem, igazából nem Alonsót, de nála jobb jelenleg sajnos nincs.
De régen ítam már erről és végre a ferka is meg egy "bigott" ferkás is belátja...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24830 üzenetére
Ne legy telhetetlen, Hungaroring, Valencia forro volt. Massa be is zsebelhette volna mindkettot, ha megbizhato a cucc.
Itt sem olyan rossz Massa. Kimirol nem mondok semmit, mert tul nagy a szurkolotabora.
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
hát igen, grat a Mclarennek, de ha madj bemelegednek a Ferrarin az abroncsok akkor lesz nemulass
amúgy nem érte mért nem 2gyors kört mennek Kimiék? főleg Kimi... Mert Massa még csak csak felmelegíti a gumit. 2gyorskör alatt meg már csak felmelegszik -
venember83
nagyúr
Hmm, ez már fekete máglya, hogy nem jön össze már pár forró, nem esős verseny. Mindegy, a szerencse már csak ilyen. Ugyanakkor Kiminek lassan lehet keresni valami rallicsapatot, amit csinál az nem világbajnokhoz méltó, ezekről az eredményekről nekem Villeneuve ugrik be, aki a mezőnynél lényegesen jobb autóval volt képes egy vb-címre, aztán annyi. Kb ugyanez itt is a helyzet. Lassan új pilótát követel a nép (nem, nem, igazából nem Alonsót, de nála jobb jelenleg sajnos nincs).
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #24827 üzenetére
Meglátjuk. Az a lényeg, hogy szoros és kiélezett verseny legyen.
-
JJános
addikt
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #24818 üzenetére
Na es ha a rajtnal Massa eloz, Lewis majd visszaelozi vagy a palyan vagy a boxban, ugyanis a technikai elony es a gyorsasagi elony most nalunk van Hungaroringgel ellentetben es ez ki szokott utkozni. Kovat a masodik helyre varom. 18 pontot akarunk Bruce McLaren emlekere, a 40 eves jubileum alkalmabol!
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
Ez a fiú ...
Túl gyors volt.
Nekem nem nagyon tetszett a Ferrarik hangja.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mexx0407
tag
Holnap kiderül ,hogy mi is lesz a futamon
Massa akkor is jó vagy. -
manutdzoli
senior tag
Hamilton ma nagyon erős volt.Holnap remélem villogni fog raikönnen
Gyula beszólása:"Hamilton blokkolóra fékezte jobb első kerekeit"FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
AMD Power
titán
Kimi autója az elmúlt 4 futamon mindig "nagyon" megvolt tankolva.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #24808 üzenetére
2-3 körrel ezen a pályán... ki van zárva. Egyszerűen most gyorsabbak.
-
soulcube
aktív tag
Raikkonen-nek itt már csak a 2. pilóta szerep jut ebben az évben.
-
mexx0407
tag
nem sokkal!! jó vagy Masssa téged szeretünk
-
tuskooo
addikt
Ha nincs több üzemanyag Kimi kocsijában, akkor lassan tényleg feladhatja...szvsz Hamilton autójában kevesebb van, mint Massáéban meg Kimiében.
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
Hamilton
-
AMD Power
titán
Ezt akkor megbeszéltük!
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem kevés az üzemanyag a Mercikben. Legalább 2-3 körrel. De ez csak tipp.
Módositottam.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
De durva volt ez a helikopteres kép.
Nagyon komoly az a lejtő.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago #24805 üzenetére
hát legfeljebb annak,
különben palik közvetítését bíom, vagyis bírtam mostanában nem jutn ideje gondolom a fantasztikus rally miatt
még holnap beül mellé Wéber aztán annyi a hétvégi szórakozásnak... -
bajuszati
tag
Ez a gyula tényleg egy balf..sz....
nem veszi még észre hogy ha már hamiltonnak szurkol legalább palástolja?
"Úristen, hát még mennyi tartalék van benne...még én is hozzáteszek egy kcisit és meglesz a pole"
Röhej ez a közvetítés -
mexx0407
tag
gyerünk Massa
-
7Heads Drago
veterán
Hülye.
Idén Bourdais.
Erős a Merci.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Anime filmek és sorozatok
- Windows XP
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest